Νέα

Μ. Ρεπούση: Μετα τα θρησκευτικά ζητά κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Αντι επιστημονικης μελετης, διαβασε εδω αυτον τον "διαλογο για τα αρχαια ελληνικα" και τις αποψεις που εκφραζονται.
Αυτο παλι, που για τα αυτονοητα ζητανε καποιοι και...επιστημονικες μελετες...

"Αυτονόητο"; Επειδή έτσι βολεύει εσένα; Σιγά μη κάτσω να διαβάσω 6 σελίδες τρολαρίσματος. Έχεις να μου δείξεις τίποτα καλύτερο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
"Αυτονόητο"; Επειδή έτσι βολεύει εσένα; Σιγά μη κάτσω να διαβάσω 6 σελίδες τρολαρίσματος. Έχεις να μου δείξεις τίποτα καλύτερο;
Σόρυ τύπε, δεν μου βρισκεται κατι σε τρεις γραμμες μονο αν τοσο αντεχεις να διαβασεις.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Και όσο εμείς μαλακιζόμαστε επειδή ένα ξόανο μίλησε για κατάργηση της γλώσσας μας μερικοί πιο μαλάκες από εμάς πουλάνε στα πανεπιστήμιά τους τα λατινικά και τα αρχαία ελληνικά.
MANY PEOPLE study Latin and Greek in college because of their love for the literature and the mythology, the history and the art, of ancient Greece and Rome.

Little do they realize what a practical education they're getting in the bargain - one that offers valuable pre-professional training and marketable job skills.
....και υπάρχουν και πιο μαλάκες που αγοράζουν το προϊόν.

Ρε φιλαράκι, άλλο πανεπιστήμιο άλλο μέση εκπαίδευση. Άλλο να επιλέγεις να σπουδάσεις αρχαιολογία, άλλο να στο βάζουν από τον κώλο 6 χρόνια με το βούρδουλα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
´´Για άλλη μία φορά η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, κα Ρεπούση προκαλεί με τις απόψεις της,.............................

σωστοτατη η ρεπουση . Αυτα ζητάγαμε ως μαθητες την προτελευταια 10ετια του προηγουμενου αιωνα. Βγηκε κάποτε το ΠΑΣΟΚ για να αλλαξει δηθεν την παιδεια και το μόνο που εκανε ηταν να προσθεσει βιβλία της δικής του προπαγανδας  www.scribd.com/doc/60845672/%CE%9B-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%824] εδω το βιβλιο 1ης Λυκειου του 1986[/url]

30 χρονια μετα η  ελληνικη παιδεια εχει κανει βηματα χελώνας με αρθριτιδα . κατι θργσκευτικα και κατι αρχαια οδηγουν τους μαθητες στο να φευγουν από το σχολείο.

Επιτελους και μια αριστερη που ζητα να αλλάξει κατι γιατι τα τελευταια χρονια οι αριστεροι ζηταν να μην αλλάξει τίποτα

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Ρε φιλαράκι, άλλο πανεπιστήμιο άλλο μέση εκπαίδευση. Άλλο να επιλέγεις να σπουδάσεις αρχαιολογία, άλλο να στο βάζουν από τον κώλο 6 χρόνια με το βούρδουλα.
επειδή μερικοί μαλάκες κατάφεραν να κάνουν τη μητρική σου γλώσσα πιο δύσκολη να τη μάθεις από τα αγγλικά θα δεχτείς να ξεχάσεις τις ρίζες σου επειδή σε δυσκολεύουν ή θα τους πεις να πάνε να γαμηθούν; δηλαδή εάν τα τούρκικα είναι πιο εύκολα όπως στα παρουσιάσουν θα πεις ναι θέλω τούρκικα στο σχολείο και καθόλου ελληνικά;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Αρχαιολογια ειναι η εκμαθηση αρχαιων ελληνικων?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τα αρχαία ελληνικα, η γλώσσα που έχει αποδειχτεί επιστημονικα ότι βοηθάει στην καλύτερη ανάπτυξη του γλωσσικού κέντρου του ανθρώπινου εγκεφάλου, η μοναδική γλώσσα που χαρακτηρίζεται από προηγμένους υπολογιστές ως "νοηματική" ενώ όλες οι άλλες είναι "σημειολογικες", η μητέρα των δυτικών γλωσσών που έχει προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες γλωσσικούς τύπους στις άλλες γλώσσες και έχει νοηματοδοτήσει όρους της φιλοσοφίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας,

αυτή η γλώσσα πρέπει να σταματήσει να διδάσκεται στον τόπο που πρωτομιλήθηκε γιατί το θέλει μια τουρκοφιλη θολοκουλτουριάρα νηπιαγωγός και μερικά τεμπελοσκυλα έλληνες μαθητές.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
 σωστοτατη η ρεπουση . Αυτα ζητάγαμε ως μαθητες την προτελευταια 10ετια του προηγουμενου αιωνα. Βγηκε κάποτε το ΠΑΣΟΚ για να αλλαξει δηθεν την παιδεια και το μόνο που εκανε ηταν να προσθεσει βιβλία της δικής του προπαγανδας  www.scribd.com/doc/60845672/%CE%9B-%CE%A3%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%99%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85-%CE%B3%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%824] εδω το βιβλιο 1ης Λυκειου του 1986[/url]

30 χρονια μετα η  ελληνικη παιδεια εχει κανει βηματα χελώνας με αρθριτιδα . κατι θργσκευτικα και κατι αρχαια οδηγουν τους μαθητες στο να φευγουν από το σχολείο.

Επιτελους και μια αριστερη που ζητα να αλλάξει κατι γιατι τα τελευταια χρονια οι αριστεροι ζηταν να μην αλλάξει τίποτα
Στο καλο και να μας γραφουν.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Σόρυ τύπε, δεν μου βρισκεται κατι σε τρεις γραμμες μονο αν τοσο αντεχεις να διαβασεις.

Όχι θα κάθομαι να διαβάζω τις "αυταπόδεικτες" πίπες σου... 6 σελίδες.

Υπάρχει και κάτι που λέγεται "opportunity cost" στην οικονομία. Κι εγώ σου λέω ότι οποιαδήποτε πλεονεκτήματα σου προσφέρουν 6 ώρες τη βδομάδα τα αρχαία μπορείς να τα πάρεις με 2 ώρες ελληνικά και άλλες 2 ώρες πληροφορικής ή κάποιου μαθήματος λογικής.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τα αρχαία ελληνικα, η γλώσσα που έχει αποδειχτεί επιστημονικα ότι βοηθάει στην καλύτερη ανάπτυξη του γλωσσικού κέντρου του ανθρώπινου εγκεφάλου, η μοναδική γλώσσα που χαρακτηρίζεται από προηγμένους υπολογιστές ως "νοηματική" ενώ όλες οι άλλες είναι "σημειολογικες", η μητέρα των δυτικών γλωσσών που έχει προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες γλωσσικούς τύπους στις άλλες γλώσσες και έχει σηματοδοτήσει όρους της φιλοσοφίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας,

αυτή η γλώσσα πρέπει να σταματήσει να διδάσκεται στον τόπο που πρωτομιλήθηκε γιατί το θέλει μια τουρκοφιλη θολοκουλτουριάρα νηπιαγωγός και μερικά τεμπελοσκυλα έλληνες μαθητές.
...και βεβαια οι μεγαλοι διανοητες του μπου κομ που αδυνατουν να διαβασουν πανω απο τρεις γραμμες.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Τα αρχαία ελληνικα, η γλώσσα που έχει αποδειχτεί επιστημονικα ότι βοηθάει στην καλύτερη ανάπτυξη του γλωσσικού κέντρου του ανθρώπινου εγκεφάλου, η μοναδική γλώσσα που χαρακτηρίζεται από προηγμένους υπολογιστές ως "νοηματική" ενώ όλες οι άλλες είναι "σημειολογικες", η μητέρα των δυτικών γλωσσών που έχει προσφέρει εκατοντάδες χιλιάδες γλωσσικούς τύπους στις άλλες γλώσσες και έχει σηματοδοτήσει όρους της φιλοσοφίας, της επιστήμης και της τεχνολογίας,

μπορείς άνετα να αλλάξεις και τη σειρά. επειδή μερικά μαλακιστήρια βαριούντε η τουρκόφιλη τους λέει ότι θέλουν να ακούσουν. ψηφαλάκιααααα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Όχι θα κάθομαι να διαβάζω τις "αυταπόδεικτες" πίπες σου... 6 σελίδες.

Υπάρχει και κάτι που λέγεται "opportunity cost" στην οικονομία. Κι εγώ σου λέω ότι οποιαδήποτε πλεονεκτήματα σου προσφέρουν 6 ώρες τη βδομάδα τα αρχαία μπορείς να τα πάρεις με 2 ώρες ελληνικά και άλλες 2 ώρες πληροφορικής ή κάποιου μαθήματος λογικής.
Ποια επιστημονικη μελετη το αποδεικνυει αυτο?  :2funny: :2funny: :2funny:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Δεν πρόκειται να καταργηθούν τα αρχαία γιατί σκοπός τους σχολείου είναι το βόλεμα των καθηγηταριών. Ούτε τα ιδιωτικά δεν αφήνουν οι ξεφτίλες να φτιάξουν δικό τους πρόγραμμα.

πολλα ιδιωτικα ανεπισημα δεν εφαρμοζουν το κρατικο προγραμμα,
ουτε ασχολουνται με τα κρατικα εγχειριδια διαθετουν πολλες
πηγες και ειδικευμενους καθηγητες.

Στα δημοσια θα πουλιεται ο ελληνοκεντρισμος και η ημιμαθεια
για να παραγεται ο εθνικο-χουλιγκανισμος.

το χρημα δεν ειναι ευτυχια αλλα οι πλουσιοι περνανε καλυτερα.

κατα τα αλλα δημοκρατια ,ισες ευκαιριες και ολοι ενα εθνος ειμαστε.

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Αρχαιολογια ειναι η εκμαθηση αρχαιων ελληνικων?

Είσαι ενοχλητικός δικηγοράκο. Διάβασε με προσοχή αυτά που γράφω και μη τα παραποιείς. Μπόλντης καταντάς.

Όχι πως είναι της παρούσης αλλά δεν ισχυρίστηκα πουθενά κάτι τέτοιο. Υπέθεσα ότι στα 4 χρόνια που κάποιος σπουδάζει αρχαιολογία σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού, θα κάνει και κάποιο μάθημα αρχαία. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο όμως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
πηγες.

Πόσο πολυ σας ποναει πια ο ελληνοκεντρισμος, ειναι απιστευτο...
Τούρκοι εισαστε μωρε? Τι σκατα εισαστε?

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
σε ενα site για πουτανες και μπουρδελα, η αξιοπιστια μου ειναι το Α κ το Ω, προσεχε πως μιλας.οι ανεργοι υπαρχουν κ θα υπαρχουν,αλλα δεν μπορουν να απορροφηθουν κ να προτιμηθουν στην ευρωπαικη αγορα.θα το αφησω σε σενα να μου πεις το γιατι.

Δηλαδή οι Ισπανοί άνεργοι μπορούν να απορρροφηθούν και να προτιμηθούν στην Ευρωπαική αγορά? Το ότι όλος ο δυτικός κόσμος έχει μοιράσει (πουλήσει αλλά λέμε τώρα) πτυχία για 10 προισταμένους και 10 υφισταμένους, στηριζόμενος στα δημογραφικά του baby boom του 50 στην Αμερική είαι άσχετο έτσι? Το ίδιο και οι 12 εκατομμύρια πρόσφυγες από την μέση ανατολη που δουλεύουν στα σφαγεία και τα σκουπιδιάρικα της Γερμανίας με το 1/6 της αμοιβής του πωλητή αυτοκινήτων για να μας δουλεύει η Γερμανία ότι έχει 6% ανεργία (λογω γαμάτης παιδείας, τολμάνε και το λένε).
  Μεγάλε κι εμάς αν μας έπαιρνε η γεωστρατηγική συγκυρία να βάλουμε τα 5 εκατομμύρια μεταναστών μας να δουλεύουν για ένα πιάτο φακές και να αφήνουν γυναίκες παιδιά και γέρους να πεθάνουν στην χώρα τους, 5% ανεργία θα είχαμε. Θα τους βάζαμε να κατεβάζουν τα βουνά με τσάπα για να φτιάξουμε μία ευθεία δρόμο Πειραιά-Βουκουρέστι και να δουλεύουν ορυχεία όλα δικά μας και θα είμασταν Μονακό σε 4 χρόνια. Αλλά ξέρεις εμείς δεν ενωθήκαμε με την Ανατολική Γερμανία πρίν απο 20 χρόνια να είμαστε εκατόν τόσα εκατομμύρια, τα μισά με πληρωμένη μόρφωση και χωρίς βρακί στο όνομα τους.
   'Ολα τα άλλα είναι υπεκφυγές του στιλ κάτσε να κατηγορήσω τον διπλανό μου που ξέρω ότι δεν θα μου κάνει τίποτα, γιατί αν κατηγορήσω αυτόν που φταίει μπορεί να πρέπει να κάνω κάτι εγώ, που μπορεί και να μου κοστίσει.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
πηγες.

αισθάνεσαι τύπε τον κλοιό να σφίγγει; εγώ τόοοσα χρόνια στα δημόσια σχολεία άντε να ήταν ένας το πολύ δύο εθνικιστές σε κάθε αίθουσα. όσο για αριστερούς τίγκα και μετά στην τριτοβάθμια δαπ φουλ. αλλάζουν οι καιροί...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Είσαι ενοχλητικός δικηγοράκο. Διάβασε με προσοχή αυτά που γράφω και μη τα παραποιείς. Μπόλντης καταντάς.

Όχι πως είναι της παρούσης αλλά δεν ισχυρίστηκα πουθενά κάτι τέτοιο. Υπέθεσα ότι στα 4 χρόνια που κάποιος σπουδάζει αρχαιολογία σε ένα πανεπιστήμιο του εξωτερικού, θα κάνει και κάποιο μάθημα αρχαία. Δεν είναι εκεί το ζητούμενο όμως.
Το ξερω οτι ειμαι ενοχλητικος. Οπως και οσοι σκεφτονται οπως εγω. Αλλά σας εχουμε νεα, δεν θα σας περασει να σβησετε ό,τι ελληνικο υπαρχει. Κλαψτε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom