Νέα

Μ. Ρεπούση: Μετα τα θρησκευτικά ζητά κατάργηση των Αρχαίων Ελληνικων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα violetta24
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 577
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Στα αρχιδια μου η Ρεπουση αλλα εγω που τα περασα εχω να πω πως ειναι χασιμο χρονου τα Αρχαια στην Γενικη παιδεια. 2α και 3η Λυκειου που ειχαμε μια ωρα ηταν ανεκτο αλλα στις προηγουμενες χρονιες που καναμε με το ζορι 3-5 ωρες αρχαια ηταν μαρτυριο. Και ΝΤΑΞΕΙ. Να πω οτι μαθαιναμε και την γλωσσα να πω ΝΤΑΞΕΙ. Αλλα εγω δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ απο Αρχαια. Περασα τοσες ωρες ανεχομενος το κωλομαθημα που δεν ηθελα να κανω τσαμπα...Και αυτο δεν ισχυει μονο για μενα αλλα για το 99% των μαθητων που δεν ηταν Θεωριτικη...Δηλαδη ελεος. Μπορει να ειναι σπουδαια γλωσσα και σημαντικη αλλα με το ετσι θελω δεν γινεται ο αλλος να μαθει. Και ποιος? ποιος θελει να κατσει να τα μαθει? 2-3 παιδια? Ε βαλτο επιλογης ρε γαμω την θεια σου να πουμε...Δεν θα παμε ποτε μπροστα με τοσο στενομυαλους και ΗΛΙΘΙΟΥΣ που δεν ξερουν ΤΙΠΟΤΑ απο εκπαιδευση και πως να φτιαξουν ενα καλο συστημα. Παλι σκατα και χειροτερα τα εκαναν...Δεν θα ηθελα με τιποτα να ειμαι τωρα στην θεση των παιδιων στην 1η λυκειου..Για τον πουτσο πραγματικα...

τυπε κατσε οδηγος να μαθουμε σωστη εκπαιδευση. τοχεις.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Μπορεί να διέπραττε και χαρακίρι αν το ήξερε.

Ακόμη θυμάμαι τον Καραμπελιά σε κάτι διαδηλώσεις να διευθύνει τα "στρατά" εναντίον των ΜΑΤ μέσα από κάτι κάδους σκουπιδιών.

έλα ρε αγωνιστή :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Απολυτο δικιο εχει παντως σε αυτο. Μια ωριτσα την εβδομαδα αρχαια γραμματικη και πολυ ειναι. Μη πω επιλογης μονο . Και καμια ωριτσα αρχαια γραμματεια ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.

ε ναι καθομαστε και διδασκομαστε την πιο πληρη γλωσσα στην ιστορια της ανθρωποτητας και μαλακιες.
εγω προτεινω να μας βαλουν σουαχιλι που εχει 40 λεξεις ολες και ολες και θα αρεσει και στους στουρνους.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ε ναι καθομαστε και διδασκομαστε την πιο πληρη γλωσσα στην ιστορια της ανθρωποτητας και μαλακιες.
εγω προτεινω να μας βαλουν σουαχιλι που εχει 40 λεξεις ολες και ολες και θα αρεσει και στους στουρνους.
joomla = all together.
ορίστε σου μείναν άλλες 39 για το απολυτήριο

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ποιός Θανάσης;

Στο απέναντι κτίριο στην Πανεπιστημίου ήμουν και τον έβλεπα.

από πού ήθελες να διευθύνει, αν ήταν σε αντάρτικο βουνού θα διηύθυνε ανάμεσα από βράχια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απολυτο δικιο εχει παντως σε αυτο. Μια ωριτσα την εβδομαδα αρχαια γραμματικη και πολυ ειναι. Μη πω επιλογης μονο . Και καμια ωριτσα αρχαια γραμματεια ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ.
Διαφωνω με την καταργηση των θρησκευτικων. Πιστευω πως μια ωριτσα την εβδομαδα καλο ειναι να υπαρχουν και αυτα. Μια πτυχη της ζωης μας ειναι οπως και να το κανουμε
περιεργες αποψεις για χρυσαυγιτη ομολογω

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
Η νέα γενιά είναι αμόρφωτη όχι γιατί φταίνε τα αρχαία, τα μαθηματικά και η ιστορία αλλά ο τρόπος που αυτά διδάσκονται στο ελληνικό σχολείο της μεταπολίτευσης. Ελληνίδα 35άρα βουλευτίνα δεν ξέρει να κλίνει τα τριτόκλιτα ουδέτερα στην τηλεόραση, 45άρης καραγκιόζης που δεν καταλαβαίνει απλά μαθηματικά και επιτόκια έφτιαξε κόμμα και έπεισε το 10% των Ελλήνων και οι νέοι σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης απαντάνε ότι την 25η Μαρτίου γιορτάζουμε το "ΟΧΙ". Τι προτείνετε; Να βγουν αυτά τα μαθήματα από το Λύκειο επειδή εκ του αποτελέσματος δεν προσφέρουν ουσιαστική παιδεία ή να διδάσκονται στο εξής σωστά για να προσφέρουν; Προφανώς το δεύτερο. Τα αρχαία ελληνικά βοηθούν στην καλύτερη κατανόηση και των νέων ελληνικών, καταπολεμούν τη λεξιπενία της νέας γενιάς και δίνουν τη δυνατότητα να γνωρίσει κανείς την αρχαιοελληνική γραμματεία από το πρωτότυπο που δεν έχει καμία σχέση με μια "στεγνή" νεοελληνική απόδοση.

Έλα τώρα πάπαρε μεταξύ μας θα μείνει, εισαι αγάμητος μαλάκας που έχει σπουδάσει θεολογία και ελπίζει ότι με το σαμαρά θα ξαναγίνει ασεπ για να διοριστεί.
Μικροαστος σε κάποια αθηναική φτωχογειτονιά τύπου περιστέρι, ζωγράφου, γκυζι, πατήσια κάτι αγάμητο πλησίον του κέντρου τέλος πάντων.
Μένεις με γονείς και κάθεσαι όλη μέρα στο υπνοδωμάτιο σου και γράφεις παραληρήματα, πατέρας καραβανάς υπαξιωματικός, μάνα νοικοκυρά.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Έλα τώρα πάπαρε μεταξύ μας θα μείνει, εισαι αγάμητος μαλάκας που έχει σπουδάσει θεολογία και ελπίζει ότι με το σαμαρά θα ξαναγίνει ασεπ για να διοριστεί.
Μικροαστος σε κάποια αθηναική φτωχογειτονιά τύπου περιστέρι, ζωγράφου, γκυζι, πατήσια κάτι αγάμητο πλησίον του κέντρου τέλος πάντων.
Μένεις με γονείς και κάθεσαι όλη μέρα στο υπνοδωμάτιο σου και γράφεις παραληρήματα, πατέρας καραβανάς υπαξιωματικός, μάνα νοικοκυρά.
Ωχ τύποι καλυφθείτε. Έσκασε μύτη το ζαβό.
Χρόνια πολλά. Άλλο ένα ποστ και θα χιλιάσεις τις μαλακίες.

Εγγρ.
8 Δεκ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Ορθοδοξία μας οδηγεί!
Ποιά αρχαία φιλοσοφία, ποιά Ευρώπη και ποιός διαφωτισμός: θα
ξεπεράσουμε τη κρίση -«με το σταυρό στο χέρι»- χάρη στη φώτιση του θεού
και την αρωγή της εκκλησίας! Βυζαντινισμός, ελληνορθοδοξία, εξουσία!
ΚΑΤΩ Η ΡΕΠΟΥΣΗ - ΠΑΝΩ Ο ΠΑΝΙΚΑΣ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΙΜΟΣ!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δηλητηριώδες σχόλιο από Φαήλο στο τουίτερ: "Η Ρεπούση πετάει ανθελληνικές μπούρδες για να προκαλέσει θόρυβο. Όπως άλλες δείχνουν τον κώλο τους. Τώρα που το σκέφτομαι ευτυχώς που κάνει το πρώτο..."

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
Δηλητηριώδες σχόλιο από Φαήλο στο τουίτερ: "Η Ρεπούση πετάει ανθελληνικές μπούρδες για να προκαλέσει θόρυβο. Όπως άλλες δείχνουν τον κώλο τους. Τώρα που το σκέφτομαι ευτυχώς που κάνει το πρώτο..."
Tέτοια δεν γίνεται να αρχίσουν να λέγονται εντός βουλής ρε γμτ; :grin:

Επισκέπτης
Στα αρχιδια μου η Ρεπουση αλλα εγω που τα περασα εχω να πω πως ειναι χασιμο χρονου τα Αρχαια στην Γενικη παιδεια. 2α και 3η Λυκειου που ειχαμε μια ωρα ηταν ανεκτο αλλα στις προηγουμενες χρονιες που καναμε με το ζορι 3-5 ωρες αρχαια ηταν μαρτυριο. Και ΝΤΑΞΕΙ. Να πω οτι μαθαιναμε και την γλωσσα να πω ΝΤΑΞΕΙ. Αλλα εγω δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ απο Αρχαια. Περασα τοσες ωρες ανεχομενος το κωλομαθημα που δεν ηθελα να κανω τσαμπα...Και αυτο δεν ισχυει μονο για μενα αλλα για το 99% των μαθητων που δεν ηταν Θεωριτικη...Δηλαδη ελεος. Μπορει να ειναι σπουδαια γλωσσα και σημαντικη αλλα με το ετσι θελω δεν γινεται ο αλλος να μαθει. Και ποιος? ποιος θελει να κατσει να τα μαθει? 2-3 παιδια? Ε βαλτο επιλογης ρε γαμω την θεια σου να πουμε...Δεν θα παμε ποτε μπροστα με τοσο στενομυαλους και ΗΛΙΘΙΟΥΣ που δεν ξερουν ΤΙΠΟΤΑ απο εκπαιδευση και πως να φτιαξουν ενα καλο συστημα. Παλι σκατα και χειροτερα τα εκαναν...Δεν θα ηθελα με τιποτα να ειμαι τωρα στην θεση των παιδιων στην 1η λυκειου..Για τον πουτσο πραγματικα...

:thumbsup:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
τυπε μου ενω απο νεοελληνικα εισαι αστερι ε;

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Άνα γεια σου....
Αποψή μου είναι να φύγουν εντελώς τα αρχαία απ' το Γυμνάσιο και να υπάρχουν κατευθύνσεις από την πρώτη Λυκείου ωστε όποιος θέλει να διαλέγει την θεωρητική και να μην ζαλίζουν τα αρχίδια των υπολοίπων.....

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Άνα γεια σου....
Αποψή μου είναι να φύγουν εντελώς τα αρχαία απ' το Γυμνάσιο και να υπάρχουν κατευθύνσεις από την πρώτη Λυκείου ωστε όποιος θέλει να διαλέγει την θεωρητική και να μην ζαλίζουν τα αρχίδια των υπολοίπων.....
εγω λεω καλυτερα να γυρισουμε στα ιερογλυφικα και στην γραμμικη α και β, δεν γαμιωνται η ορθογραφια και οι τονοι, μη μιλησουμε για πτωσεις!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom