ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Στα αρχιδια μου η Ρεπουση αλλα εγω που τα περασα εχω να πω πως ειναι χασιμο χρονου τα Αρχαια στην Γενικη παιδεια. 2α και 3η Λυκειου που ειχαμε μια ωρα ηταν ανεκτο αλλα στις προηγουμενες χρονιες που καναμε με το ζορι 3-5 ωρες αρχαια ηταν μαρτυριο. Και ΝΤΑΞΕΙ. Να πω οτι μαθαιναμε και την γλωσσα να πω ΝΤΑΞΕΙ. Αλλα εγω δεν ξερω ΤΙΠΟΤΑ μα ΤΙΠΟΤΑ απο Αρχαια. Περασα τοσες ωρες ανεχομενος το κωλομαθημα που δεν ηθελα να κανω τσαμπα...Και αυτο δεν ισχυει μονο για μενα αλλα για το 99% των μαθητων που δεν ηταν Θεωριτικη...Δηλαδη ελεος. Μπορει να ειναι σπουδαια γλωσσα και σημαντικη αλλα με το ετσι θελω δεν γινεται ο αλλος να μαθει. Και ποιος? ποιος θελει να κατσει να τα μαθει? 2-3 παιδια? Ε βαλτο επιλογης ρε γαμω την θεια σου να πουμε...Δεν θα παμε ποτε μπροστα με τοσο στενομυαλους και ΗΛΙΘΙΟΥΣ που δεν ξερουν ΤΙΠΟΤΑ απο εκπαιδευση και πως να φτιαξουν ενα καλο συστημα. Παλι σκατα και χειροτερα τα εκαναν...Δεν θα ηθελα με τιποτα να ειμαι τωρα στην θεση των παιδιων στην 1η λυκειου..Για τον πουτσο πραγματικα...
τυπε κατσε οδηγος να μαθουμε σωστη εκπαιδευση. τοχεις.