Νέα

Λουκετακι στη μπαρα διευθυνσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Γιώργος Ξύδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 889
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
Κραταω ενα μπλογκ (blogspot) και, εδω και κατι μηνες εχω βρει το μπελα μου με τις λιστες "συνδεσμων" (μουσικες, ταινιες κ.α) - οι οποιες ειναι πολλες και φορτωμενες και τις εμπλουτιζω τακτικα.

Συγκεκριμενα, η σελιδα με τους συνδεσμους πεταγεται αυτοματα στην κορυφη της, με το που μετακινησω καποιον συνδεσμο πανω-κατω.

Αυτο ειναι πολυ σπαστικο και, ουσιαστικα, δεν μου επιτρεπει να επεξεργαστω τις λιστες.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα διπλα στη μπαρα διευθυνσεων βγαινει ενα πρασινο λουκετακι. Στις επιλογες του λουκετου εχω βαλει "επιτρεπεται", παντου.

Τι αλλο μπορει να φταιει?¨

Πώς μπορω να επιδιορθωσω το προβλημα? Εχω απευθυνθει στη Google 10 φορες, και με εγραψαν. Υπαρχει η δυνατοτητα να επεμβω μονος μου στον κωδικα του blog?  :think:

Μπορείς να γίνεις πιο ξεκάθαρος με το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις; Θα ήταν πιο χρήσιμο να βάλεις και print screen από το blog σου.

Πάντως νομίζω ότι μπορείς να παίξεις με το html code του blog σου και να κάνεις αλλαγές.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.994
Πόντοι
3.475

Κραταω ενα μπλογκ (blogspot) και, εδω και κατι μηνες εχω βρει το μπελα μου με τις λιστες "συνδεσμων" (μουσικες, ταινιες κ.α) - οι οποιες ειναι πολλες και φορτωμενες και τις εμπλουτιζω τακτικα.

Συγκεκριμενα, η σελιδα με τους συνδεσμους πεταγεται αυτοματα στην κορυφη της, με το που μετακινησω καποιον συνδεσμο πανω-κατω.

Αυτο ειναι πολυ σπαστικο και, ουσιαστικα, δεν μου επιτρεπει να επεξεργαστω τις λιστες.

Δεν ξερω αν παιζει ρολο, αλλα διπλα στη μπαρα διευθυνσεων βγαινει ενα πρασινο λουκετακι. Στις επιλογες του λουκετου εχω βαλει "επιτρεπεται", παντου.

Τι αλλο μπορει να φταιει?¨

Πώς μπορω να επιδιορθωσω το προβλημα? Εχω απευθυνθει στη Google 10 φορες, και με εγραψαν. Υπαρχει η δυνατοτητα να επεμβω μονος μου στον κωδικα του blog?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom