Νέα

Λουκέτα και Επικαιρότητα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα in_between
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 863
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ενώ οι "δραστηριότητες" των -κατά την ειλικρινή άποψή τους...- "λαϊκών αγωνιστών" της Τρομοκρατίας δημιουργούσαν αδικοσκοτωμένους Μάρτυρες, προκαλούσαν τεράστια απορία, σύγχυση και μάλιστα "ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ" με ό,τι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται...

... Έσπασε ο Διάβολος το ποδάρι του (αλλιώς: αν δεις καράβι σε βουνό, μουνί το έχει σύρει!..) και μια "κακιά ώρα" έγινε αρκετή για να ριχθεί κάποιο φως στην νοοτροπία -αν όχι την ποιότητα- των κάθε λογής ανθρώπων που έχουν νευραλγικά πόστα στην Ελλάδα του ~2007.

Ακούω στα κανάλια ότι έχει γίνει μέρος της Δικογραφίας για το θάνατο του εκλιπόντος Διοικητή του ΙΚΑ και πρώην ανώτατου κομματικού στελέχους ενός κόμματος εξουσίας, το πως και το γιατί της ανέλιξης της "μητέρας των παιδιών" του κερατά Δ. Β. σε νευραλγικά πόστα του ΙΚΑ ... ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΕΘΕΤΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ, μάλιστα έχει τεθεί ζήτημα να ανοίξουν οι τραπεζικοί της λογαριασμοί!... Μη τυπικά προσόντα, ουσιαστικά προσόντα, κέρατα και διαχείριση προμηθειών;!;
Τί θέλει να πει ο Ποιητής;!;

"ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ μιας στιγμής να αμαυρώσει το φως μιας ολόκληρης ζωής!" Τί ακριβώς να ήθελε να πει ο ποιητής σε όλους ... όσοι ήσαν μαζί εκεί;!;

Μήπως πολλοί μαζί θα εύχονταν να είχε δολοφονηθεί ο αποθανών Διοικητής από τα ΒΟΛΙΚΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΏΝ και όχι να σκοτωθεί σε καβγά με τον απατημένο σύζυγο της τόσο προικισμένης -από ουσιαστική άποψη, δεν αρκούν μόνο τα τσιμπούκια!...- υφισταμένης του;!;

Είμαι βέβαιος για αυτό και παρατηρώ ακόμα ότι το site κατάφερε (βόηθησαν κάμποσοι!) να βάλει λουκέτο στο Κυρίως Θέμα της Επικαιρότητας για το οποίο βουίζουν όλα τα κανάλια και όλος ο τόπος!... Αυτό και αν είναι μαγκιά...

antonis_p

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι βέβαιος για αυτό και παρατηρώ ακόμα ότι το site κατάφερε (βόηθησαν κάμποσοι!) να βάλει λουκέτο στο Κυρίως Θέμα της Επικαιρότητας για το οποίο βουίζουν όλα τα κανάλια και όλος ο τόπος!
επρεπε να ειχε κλειδωθει νωριτερα και ακομα να εχουν γινει banned καποιοι απο εμας που δεν εχουμε την νοημοσυνη και την αξιοπρεπεια να σταθουμε σοβαροι μπροστα σε τετοια γεγονοτα που αφορουν τον θανατο και την αξιοπρεπεια ανθρωπων. Αναλαμβανουν αυτη την δουλεια οι μεσημεριανες εκπομπες της Λαμπιρη κλπ, δεν εχουν αναγκη το καθε forum, το κανουν μονες τους με τον καθε τυχαρπαστο καλεσμενο στα πλατω τους.
Αρκετη καφριλα βγαλαμε, μπορουμε σε αλλα θεματα μικροτερης σημασιας.
Η διαφορα των πολιτισμενων αρχαιων ελληνων απο τους βαρβαρους αυτης της εποχης ηταν οτι εμεις τιμουσαμε τους νεκρους των εχθρων, οι αλλοι οχι.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.742
Πόντοι
216
Tι ενδιαφερων...κι ελεγα ρε παιδι μου γιατι δεν μ επαιρνε ο υπνος, και τι μ επιασε και ξυπνησα ετσι νωρις....
Ανησυχιες.......Μεγααααλες εννοιες-βεβαια
(ssht!-get a life buddy!)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
897
Πόντοι
96
  παντως αν μετά απο 15 χρονια μάθω οτι με κερατώσει η γυναικα μου (πέρα απο μια αμφιβολία μήπως το εκανε συστηματικά ολα τα χρονια και εγω σαν ηλίθιος δεν το ειχα καταλάβει) το πιθανότερο εινα να τραγουδουσα

"Αυτός ο αλλος ειναι ευεργετης μου μεγάλος"

παρα να κάνω φόνο.
καποιος μινι ή μαξι εκβιασμός πρεπει να υπαρχει απο πίσω.

ΥΓ Πως προσλαμβάνουν στο σημόσιο με υποκειμενικά κριτηρια ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
I

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ώρα να παραδεχθώ ότι το thread δεν περπατάει και να το κλειδώσω εγώ ο ίδιος υπέρ της όποιας συζήτησης σε άλλο σχετικό thread...

Θέλω όμως να γράψω τα εξής:
α) ανάμεσα στους ετεροφυλόφιλους υπάρχουν διάφορες "μαντινάδες" όπως μαρτυρά η Ιστορία και η Τέχνη όλων των λαών χιλιάδες χρόνια τώρα. Υπάρχουν μονογαμικοί (Πηνελόπη, Μήδεια, Κ. Κανάρης; ) και "ολιγογαμικοί"... (νομίζω ότι έγραψα!) όπως ο Ιάσονας, η Κλυταιμνήστρα, ο Οδυσσέας, η Καλυψώ, ίσως ο εκλιπών Διοικητής του ΙΚΑ και η ερωμένη του, ο Γεώργιος Καραϊσκάκης και ο Γεώργιος Παπανδρέου και ακόμα (διάφορων ευρών) ΠΟΛΥΓΑΜΙΚΟΙ όπως ο ... , ο JFK και βέβαια ο Ζευς-Δίας... Αυτό δεν σημαίνει ότι οι Πολυγαμικοί κρατάνε τα σκήπτρα, νομίζω ότι η σχετική πλειοψηφία αποτελείται από τους Κεντρώους! Ολιγογαμικό ονομάζω τον γαμήκουλα που ποτέ δεν πηδάει τον ίδιο καιρό πάνω από δυο γκόμενες και υπάρχει μια εποχή που πηδάει περισσότερες από μια. Εννοείται ότι η παροχή υπηρεσιών από Pro δεν μετράει ... ας πούμε...
β) Μακρυά από εμάς το "ου μοιχεύσεις"! Κανόνισε όμως να μη διαλύσεις την Οικογένειά σου για το κάθε βαρβάτο μουνί, να μην κάνεις τα παιδιά σου "παιδιά χωρισμένων γονιών" και να μην γίνεις ρεζίλι των σκυλιών, βούκινο και βέβαια Πρωτοσέλιδο! Πρβ. Ανδρέας Παπανδρέου...
Γ) Αν γίνεις "Εξουσιαστής Περίβλεπτος με Συνοδεία" την εναλλακτική σου γκόμενα "πρόσεχε πως αποκτάς". Είναι σοβαρότατο ζήτημα πολιτικής δεοντολογίας διότι...

... το ΚΑΛΟ "ΠΑΡΑΝΟΜΟ" ΣΕΞ ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΗΣ ΓΚΟΜΕΝΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ, ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΤΟΥ  ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ... ΣΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΤΗΝ ΕΓΕΡΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΩΝ...
δ) Ζήτω της Υποκρισίας, της Επιλεκτικής Λογοκρισίας και της Χειραγώγησης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom