Νέα

Λονδίνο 2012: το κλείσιμο οίκων ανοχής θέτει σε κίνδυνο τις ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Ποιοι οίκοι ανοχής ρε παιδιά;;Αφού από όσο ξέρω που είμαι Αγλία η πορνεία είναι παράνομη.Εκτος κι αν εννοούν τα μασαζ και τα γραφεία με call girls

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Η πορνεια πλεον ειναι νομιμη στην Αγγλια (εδω και 2 χρονια εαν θυμαμαι καλα) και αυτο εγινε για να μπορουν να ελεγξουν καπως το θεμα των αφροδισιων νοσηματων. Η αστυνομια βλεπετε εκει δεν ειναι σαν την δικια μας και πρεπει να πιασει τον πελατη την ωρα ακριβως της επαφης γιατι αλλιως δεν μπορει να στοιχειωθετηθει το αδικημα.

Χρονια τωρα ομως η πορνεια ηταν ειτε στο δρομο (καποιες τελειωμενες ναρκομανεις που καναν πιατσα στους σταθμους των τραινων) ειτε σε σπιτια (υποτηθεται πως εκει ηταν τα καλα κοματια τα οποια ηταν η στο soho (westminster) η στο Camden. Τα υπολοιπα στουντιο και λοιπα δεν τα λαμβανω υποψιν διοτι εκει λεει δεν αγοραζεις ερωτικες υπηρεσιες αλλα παρεα και εκει ειναι που παιζουν τα πολυ καλα κοριτσια και μπορεις να κανεις τα παντα. Απο επαγγελματιες μεχρι φοιτητριες που πανε για να βγαλουν τα εξοδα τους.

Γενικα παντως η αγγλκικη κοινωνια στο θεμα των ηθων ειναι σκληρη και απλα ανεκτικη σε ολα αυτα και ενω υπαρχουν στην διπλανη πορτα κανεις δεν θελει αυτα τα πραγματα να φαινονται. Το εισθε και το φενεσθαι παιζει πολυ συμαντικο ρολο σε ολα αυτα. Ετσι λοιπον προσπαθουν με καθε τροπο να τα βγαλουν απο το προφιλ του λονδινου με καθε τροπο....

Το κουφο της ολης υποθεσης ειναι οτι το επαγγελμα της θεωρειται μια δουλεια σαν ολες τις αλλες, αξιζει να σημειωθει πως οι πορνες κυκλοφορουν ανετα στο εμπορικο κεντρο με τα παιδακια τους ή τον γκομενο τους (!) και κανεις δεν τις κοιταει στραβα... ειναι κομματι τις αγγλικης κοινωνιας το οποιο ομως δεν θελουν να δειξουν πως υπαρχει!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν είναι νόμιμη η πορνεία φίλε.Υπάρχουν τα γραφεία με συνοδούς και call girls και τα μασαζ.Σφρλαγισαν μάλιστα πριν μήνες massage parlours που λειτουργούσαν επι χρόνια και έχουν φυλακιστεί αφεντικά οπότε δεν στέκει..

Μια πιθανότητα είναι αν υπάρχουν 2-3 στο Λονδίνο που έχει και όλο τον τουρισμό έτσι να λέμε και μήπως ο νόμος που λες επέτρεψε κάτι τέτοιο.Σε γενικές γραμμές όμως όχι.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Ta Masaz parlours ειναι αλλη φαση!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ta Masaz parlours ειναι αλλη φαση!

Για εξήγησε μου τη διαφορά γιατί και γω ήμουν Manchester για σπουδές και δεν υπήρχαν μπουρδέλα παρα μόνο μασαζ τα οποία φυσίκά ήταν κανονικά μπουρδέλα.Μπουρδέλα με το κόκκινο φως και επίσημα δεν υπήρχαν.

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
Για εξήγησε μου τη διαφορά γιατί και γω ήμουν Manchester για σπουδές και δεν υπήρχαν μπουρδέλα παρα μόνο μασαζ τα οποία φυσίκά ήταν κανονικά μπουρδέλα.Μπουρδέλα με το κόκκινο φως και επίσημα δεν υπήρχαν.

The Policing and Crime Act 2009 makes it illegal to pay for sex with a prostitute who has been “subjected to force” and this is a strict liability offense (clients can be prosecuted even if they didn’t know the prostitute was forced).

In the United Kingdom, prostitution itself (the exchange of sexual services for money) is legal,[2] but a number of related activities, including soliciting in a public place, kerb crawling, keeping a brothel, pimping and pandering, are outlawed

Κοινως επιτρεπεται να δουλευουν σε σπιτι αλλα μονες τους (!) οπως ηταν και εδω μεχρι πριν λιγο καιρο. Οπως βλεπεις αυτα αλλαξαν το 2009, εσυ ποτε ισουν στην Αγγλια???

Στο Μαντσεστερ δεν εχω μελετησει που ειναι η γειτονια και πως αναφερωνται αλλα στο λονδινο θα τις βρει κανεις εκει που υπαρχουν οι επιγραφες MODELS.

Σε καλυψα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom