Kε απο πιο χοριο ησε ρε πατριοτη ?
Γιατη να ινε από χοριω ρε φειλε ο αθροπος?
Ολα οκ και με εσενα εννοειται. Το θεμα εληξε ξεφτιλα να τσακωνομαστε για μια γκομενα που στην ουσια δεν υπαρχει η εμφανιζεται σπανια και αμα θελεις την γνωμη μου επειδη την εχω δει 3 φορες ειναι πολυ υπερτιμημενη.Δεν λεω οτι δεν ειναι εμφανισιμη ουτε οτι δεν ειναι καλη στο κρεββατι απλως υπαρχουνε πολυ καλυτερες και που τις βρισκεις πολυ ευκολα.Εμένα δηλαδή μου κρατάτε μούρη ακόμα η τα βρήκαμε και μαζί?
Ολα οκ και με εσενα εννοειται. Το θεμα εληξε ξεφτιλα να τσακωνομαστε για μια γκομενα που στην ουσια δεν υπαρχει η εμφανιζεται σπανια και αμα θελεις την γνωμη μου επειδη την εχω δει 3 φορες ειναι πολυ υπερτιμημενη.Δεν λεω οτι δεν ειναι εμφανισιμη ουτε οτι δεν ειναι καλη στο κρεββατι απλως υπαρχουνε πολυ καλυτερες και που τις βρισκεις πολυ ευκολα.
Σημερα 6,48 δειχνει οτι ηταν μεσα μηπως σε εχει μπλοκαρειΡε μάγκες η Λιζα συνεχίζει κανονικά την δουλειά;; Γιατί εκεί που στέλναμε μνμ στο viber για να κανονίσουμε να βρεθούμε σταμάτησε εντελώς η επικοινωνία... Σαν να εχει γίνει κάτι. 3 μέρες ούτε φωνή ούτε ακρόαση...
Εισαι απιθανος. Βρες την πρωτα και μετα το παζαρευειςΗ Liza κάνει anal;
Τι γραφουνε για σενανεΈχω να κάνω άσχημα σχόλια για την συγκεκριμένη κυρία.
Στο τηλεφώνημα μου δεν απάντησε και στο μήνυμα μου έκανε κανονική ανάκριση.
Που βρήκες το τηλ,
Εσύ μου το έστειλες στο μπου.
Πες το Νιc
Το λέω
Δεν θυμάμαι απαντά
Άντε κοίταξε της λέω.
Σιωπή
Μάλλον την πολυδιαφημιζουν και την έχει ψωνίσει.
Τι γραφουνε για σενανε
οι ατιμοι εχθροι σου?
ελα λοιπον σ εμενανε
να γλυκαθει η ψυχη σου
Τετοιες κουβεντες μην ακους
μη χολοσκας σου ειπα
ελα που σε ζητα ο παππους
και παρε του μια
δεν την ριχνεις ετσι.Για σου Liza. Είσαι παίδαρος.
...φίλε καλύτερα να μην πέσει...γιατί άμα σου πέσει αυτή η κωλάρα...την γάμησες... ...αυτη δεν πεφτει ουτε με τακλιν χαχαχα
Μπορεί να σου παίξει και βιολί άμα γουστάρεις.Η Liza κάνει anal;