Νέα

Live καμάκι σε γυναίκες - Ζει ακόμη ή πέθανε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man_with_babyface
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 123K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έλα όμως που αυτός θα γαμήσει τελικά, αυτή είναι που θα μείνει βρακωμένη. :sunglasses:

Ναι ροκαβλον το προβλημα το ετος 2011 σε μια γυναικα ειναι αν θα την πηδηξουν γιατι ειναι γνωστο οτι οι γυναικες δυσκολευονται να βρουν πουτσο... χαχαχαχχααχαχαχ

Επισκέπτης
Δεν το βλέπω αγαπητέ, πολυ φασαρια για κατι που  δηλωνετε οτι ειναι αδιαφορο για σας.Στο χωριο μου αυτο το λεμε θελει η πουτανα να κρυφτει κι η χαρα δεν την αφηνει :cheesy:
Πολλά λένε στο χωριό σου αλλά τα χωριά μόνο λένε τελικά. Γιατί να μην καυλώσω μ' ένα ωραίο μουνί στο δρόμο αλλά μετά να πάω να διοχετεύσω τις καύλες μου σε κάποιαν που αξίζει; Και άσε την άλλη να βράζει στο ζουμί της. Και αν πάλι δεν βράζει μικρό το κακό. Εγώ την όρεξη για γαμησάκι που ήθελα την απόκτησα. :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχει διαφορά στο τρόπο αλλά όχι στον στόχο. Άσ' το, αν είναι πάω και καμακώνω ξένες τουριστριούλες που έχω και περισσότερες πιθανότητες.

Μαν. Οι πιθανοτητες ειναι ακριβως οι ιδιες.

Γυναικες ειναι και οι τουριστριες... γυναικες ειναι και οι ελληνιδες

αν θες την γνωμη μου παρε πολλες αποψεις... ο καθενας το βλεπει αναλογα με
τα δικα του βιωματα και τελικα δεν εισαι σιγουρος αν αυτα τα βιωματα προκυπτουν
οντως απο την δυσκολια των συγκεκριμενων γυναικων και οχι απο δικη του ανικανοτητα.

Ο στοχος μου δεν ειναι εκ των προτερων ξεκαθαρος μιας και χρησιμοποιω
εναν τροπο που δεν ξερω αν θα πιασει.... η πλακα μπορει εξαρχης να μην
ειναι δεκτη σε ολες.

Επισκέπτης
Ναι ροκαβλον το προβλημα το ετος 2011 σε μια γυναικα ειναι αν θα την πηδηξουν γιατι ειναι γνωστο οτι οι γυναικες δυσκολευονται να βρουν πουτσο... χαχαχαχχααχαχαχ
Οι γυναίκες γενικά όχι. Οι Ελληνίδες πολύ. Αγάμητες χρόνια μένετε και μην μου κάνεις την παλαβή τώρα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πολλά λένε στο χωριό σου αλλά τα χωριά μόνο λένε τελικά. Γιατί να μην καυλώσω μ' ένα ωραίο μουνί στο δρόμο αλλά μετά να πάω να διοχετεύσω τις καύλες μου σε κάποιαν που αξίζει; Και άσε την άλλη να βράζει στο ζουμί της. Και αν πάλι δεν βράζει μικρό το κακό. Εγώ την όρεξη για γαμησάκι που ήθελα την απόκτησα. :sunglasses:

μεγαλε αν δεν εχεις καβλες παω πασσο

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
μην του χαλας τη φαντασιωση

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανεις μεγαλο λαθος. Απλα λεει οτι οι αντρες δεν ειναι πια "κυνηγοι" αλλα εμενα οταν μου το λενε αυτο οι γκομενες απαντω οτι με τοσες πουτανες στην Αθηνα μονο κατι μαλακες εχουν μεινει να "κυνηγανε" πια!  :2funny:

Ποιος μενει με το πουλι στο χερι? Αυτο καταλαβες?  :uglystupid:

Τυπε η αμεσως επομενη σκεψη ομως
για εναν αντρα που δεν ειναι κυνηγος
ειναι οτι ειναι ευνουχισμενος. Καποιος
που παλια ηταν κυνηγος ενω τωρα δεν ειναι... τι ειναι?
ΕΥνουχος?! Εσυ δεχεσαι 4-5 πουτανακια να σε θεωρουν ετσι?
Επειδη η γυναικεια τους φυση εχει καποια συμπλεγματακια
δεν σημαινει πως πρεπει να κανουμε αποχη. Μπορεις να εκμεταλευτεις
και να τις ριξεις πιο ευκολα.

Ολα ειναι θεμα διαθεσης κ προτιμησης  ρε τυποι ας γινουμε αντικειμενικοι  :grin:

Επισκέπτης

Κι ομως... Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες αγαμητες υπαρχουν. Καταλαβετε το... Σε μια πολη με τοσο τεραστια προσφορα φτηνου μουνιου θα πρεπει πλεον να μας παρακαλατε.  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και πες ότι είναι έτσι. Δεν μου δίνεις και πάλι βάσιμο λόγο ώστε να επιλέξω τις μεν από τις δε.

Σου δινω τυπε  :grin: Ψαρωνουν πιο ευκολα... και αρα ειναι πιο ευαλωτες.
ΟΙ ξενες ειναι ψυχρες γκομενες (εξαρταται και την προελευση βεβαια)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κι ομως... Δεν μπορεις να φανταστεις ποσες αγαμητες υπαρχουν. Καταλαβετε το... Σε μια πολη με τοσο τεραστια προσφορα φτηνου μουνιου θα πρεπει πλεον να μας παρακαλατε.  :sunglasses:

λυπουμαι πικερ να μεινεις με το πουλι σου και τις επιλογες που εχεις επι πληρωμη, εχεις πλακα παντως σε συμπαθω  :cheesy:

Επισκέπτης
μην του χαλας τη φαντασιωση
Γαμιούνται δηλαδή οι Ελληνίδες αβέρτα;
Ό,τι πεις :2funny:

Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
Έχω δύο αδερφές που έχουν 30 φίλες, 9 στις 10 τις τρώει η μαρμάγκα.
Στη δουλειά είμαστε 5 άντρες και 15 γυναίκες. Οι μισές έχουν να φάνε πούτσο μήνες και χρόνια και λένε συνέχεια ότι είναι αλλεργικές στα πουλιά.
Έλληνες και ξένοι με ρωσιδάκια και ουκρανάκια βολευόμαστε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

ΧΑΧΑΧΑΧ τυπε ελπιζω να υπαρχουν γκομενες
που λενε τα αντιστοιχα για τους αντρες οπως εσυ
που λες για τις γυναικες και να βρεθει μπροστα μου
καλα εχει να πεσει γερο γελιο  :2funny: :2funny: :2funny:
και ας μου δωσει και 5 χυλοπιτες και ας παει να πει μετα στις φιλες της
οτι γουσταρει.

Επισκέπτης
Σου δινω τυπε  :grin: Ψαρωνουν πιο ευκολα... και αρα ειναι πιο ευαλωτες.
ΟΙ ξενες ειναι ψυχρες γκομενες (εξαρταται και την προελευση βεβαια)
Αγγλίδες και Ρωσίδες δεν είναι καθόλου ψυχρές και πέφτουνε σαν πέρδικες τύπε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε οι Αγγλιδες ειναι μπαζα ομως...

ΟΙ ρωσιδες ειναι ωραια μουνια μαζί σου.

Τελοςπαντων... εμενα δεν με ενοχλει η χυλοπιτα

οποτε δεν εχω προβλημα να παιξω και ας νομιζει το καθε γκομενακι
οτι γουσταρει. Εχω φαει ξερα ΟΧΙ στην μαπα

αρκετες φορες. Στα αρχιδια μου . Τα θυμαμαι και γελαω!!!!

Επισκέπτης
Σοκάρουν τα αποτελέσματα έρευνας του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας. 69 % των νέων γυναικών δεν έχουν ούτε μόνιμο σύντροφο, ούτε σεξουαλική ζωή.
Μα, πού πήγαν οι άνδρες;

Συγκεκριμένα το 69% των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο. Το ποσοστό αυξάνεται περισσότερο τις γυναίκες από 25-34 ετών. 75% συγκεκριμένα.

Το χειρότερο δεν το έχετε ακούσει. Το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση. Την βρίσκουν... χειροκίνητα. Αυνανίζονται με απλά και σταράτα λόγια.

Μα καλά ρε παιδιά, που πήγαν οι άνδρες και έχουν μείνει τα κορίτσια ρέστα;

Είναι δυνατόν το 22,4% των γυναικών να έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο;

Είναι δυνατόν το 17,4% να απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια;

Συν τοις άλλοις, υπάρχει και το θέμα της υπογεννητικότητας στη μέση! Λιγοστεύουν οι Έλληνες! Φανταστείτε τώρα που κάνουν λιγότερο σεξ πόσο αυξάνεται το πρόβλημα. Τα είχε πει και ο Τζιμάκος ο Πανούσης πριν από 20 χρόνια και... Το ξέρετε το τραγουδάκι.

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Γαμιούνται δηλαδή οι Ελληνίδες αβέρτα;
Ό,τι πεις :2funny:
Χωριό που φαίνεται κολαούζο δεν θέλει.
Έχω δύο αδερφές που έχουν 30 φίλες, 9 στις 10 τις τρώει η μαρμάγκα.
Στη δουλειά είμαστε 5 άντρες και 15 γυναίκες. Οι μισές έχουν να φάνε πούτσο μήνες και χρόνια και λένε συνέχεια ότι είναι αλλεργικές στα πουλιά.
Έλληνες και ξένοι με ρωσιδάκια και ουκρανάκια βολευόμαστε.
μαστορα ο τροπος που μιλας δειχνει εμπαθεια αλλα θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο.γανιουντε αβερτα φιλε μου τα καλοκαιρια ειδικα στα νησια.τον λογο καταλαβε τον απο μονος σου.οποιος ψαχνει βρισκει.φιλακια ερινουλα

Επισκέπτης
Τυπε η αμεσως επομενη σκεψη ομως
για εναν αντρα που δεν ειναι κυνηγος
ειναι οτι ειναι ευνουχισμενος. Καποιος
που παλια ηταν κυνηγος ενω τωρα δεν ειναι... τι ειναι?
ΕΥνουχος?! Εσυ δεχεσαι 4-5 πουτανακια να σε θεωρουν ετσι?
Επειδη η γυναικεια τους φυση εχει καποια συμπλεγματακια
δεν σημαινει πως πρεπει να κανουμε αποχη. Μπορεις να εκμεταλευτεις
και να τις ριξεις πιο ευκολα.

Ολα ειναι θεμα διαθεσης κ προτιμησης  ρε τυποι ας γινουμε αντικειμενικοι  :grin:

Ρε εισαι μαλακας?  :uglystupid: Τι "ευνουχισμενος" μου λες? Γαμαω 3-4 φορες τη βδομαδα με ποικιλια και ειμαι ευνουχισμενος? Απλα δεν δινω την παραμικρη αξια στις γκομενες που δεν ειναι πουτανες. Τις περιμενω να πιασουν δουλεια πρωτα και να με παρακαλεσουν.  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom