Νέα

Live αφαίρεση δονητή ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 243
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πρέπει να τιμωρηθούν οι γιατροί ???

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 5 71,4%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 1 14,3%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 1 14,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    7

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Αφαίρεση δονητή υπό ιατρικούς γέλωτες

Για γέλια και για κλάματα είναι το βίντεο που σας παρουσιάζει η zougla.gr. Το περιστατικό έχει καταγραφεί από κάμερα κινητού τηλεφώνου, σε χειρουργική αίθουσα νοσοκομείου και σε πολλούς προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα. Άλλοι μπορεί να γελάσουν. Άλλοι να αδιαφορήσουν. Άλλοι να χλευάσουν. Όμως κάποιοι, είναι σίγουρο ότι «έπαιξαν» με τον πόνο ενός ανθρώπου.

Την ώρα που νεαρός υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση… αφαίρεσης πλαστικού ομοιώματος πέους, δεκάδες νοσοκόμοι και γιατροί έχουν συγκεντρωθεί μέσα στο χειρουργείο, για να παρακολουθήσουν το… θέαμα!

Μαγνητοσκοπούν με τα κινητά τους τηλέφωνα την επέμβαση, ξεσπάνε σε γέλια, κάνουν αστεία, λοιδορούν τον ασθενή που είναι αναίσθητος και αγνοεί το «πανηγύρι» που έχει στηθεί γύρω του.

Πέρα από το αποκρουστικό του θεάματος, σοκ προκαλεί το γεγονός ότι το βίντεο διέρρευσε μέσα από την χειρουργική αίθουσα, από τους ίδιους δηλαδή γιατρούς και νοσοκόμους που κλήθηκαν να τον βοηθήσουν και δεν περιορίστηκαν στην ιδιωτική του προβολή, αλλά έσπευσαν να κάνουν γνωστό το γεγονός σε όλο τον κόσμο μέσω του ίντερνετ.

πηγη : zougla.gr

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ........

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Έχω λάβει το παραπάνω βίντεο εδώ και μία εβδομάδα.........απερίγραπτο. Σε κάποια φάση που βγαίνει ο δονητής λέει ένας......."αγοράκι να μας ζήσει"!!!!!!!!!!!! Χαχαχαχαχχαχαχα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εδώ στην Ελλάδα συνέβη αυτό το θεάρεστο γεγονός;;;

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ναι, έχει το βίντεο ανεβασμένο ο Μάκης.

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ρε παιδια συγνωμη αλλα επειδη μου αρεσει η αληθεια φοβαμαι οτι και εγω ετσι θα αντιδρουσα....
εννοω οσο αφορα τα γελια και οχι την δημοσιοποιηση....
στο θεμα της δημοσιοποιησης θελουν κλωτσιες αλλα στα αλλα.... :S :S :S :S :S :S

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
πλακα-πλακα αυτος που εβγαλε το βιντεο στη φορα την εχει ψιλοβαψει.......

Θελω να ελπιζω οτι δε θα παραμεινει γιατρος..

Κατα τα αλλα..it's a boy! :grin:

Που το χωρεσε ολο αυτο?
Μεχρι και το στομαχι του θα ειχε οργασμο..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμένα πάντως μου φάνηκε για το πρωκτουδάκι της Λίλα :boobies: :boobies:από δω μέσα.

Ολόκληρα μπουκάλια Τζακ Ντάνιελ έχει βάλει στην σούφρα της.Στο πλαστικό καυλί θα κώλωνε;;;
Για αυτό κ εξαφανίστηκε από δω μέσα τελευταία.Είχε ιατρικά προβλήματα :2funny: :2funny: :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
 Εγω το ειδα στο troktiko και εψαχνα το Thread Ααααα να το ποσταρω αλλα δεν το εβρισκα

Επειδη ομως αλλο doctor και αλλο proctor επρεπε να δουν το θέμα με αλλη σοβαροτητα!!

ΥΓ2 Ασε που 300 νοματαιοι στο χειρουργειο ειναι μαλλον πολλοι για μια απλη επέμβαση. Ασε που υπαρχει κατι που λέγεται ιατρικό απόρρητο!!

Επισκέπτης
Εμένα πάντως μου φάνηκε για το πρωκτουδάκι της Λίλα :boobies: :boobies:από δω μέσα.

Ολόκληρα μπουκάλια Τζακ Ντάνιελ έχει βάλει στην σούφρα της.Στο πλαστικό καυλί θα κώλωνε;;;
Για αυτό κ εξαφανίστηκε από δω μέσα τελευταία.Είχε ιατρικά προβλήματα :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

grazypoutsa

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πολλά γέλια η όλη υπόθεση....

εάν είναι να τον φάς πρέπει και να ξέρεις να τον τρως....διαφορετικά όχι μόνο ιατρικό θέμα θα γίνεις αλλά και στο βιβλίο Γκίνες θα μπεις.......

όποτε καλύτερα να μασάς πάρα να τον τρως...... :rockon: :rockon:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
το έχω δει εδώ και βδομάδες και σε κάποιους ειχα μιλησει για αυτό, στα παιδια του bbc δλδ .
βέβαια όλοι αυτοί πάνε για τιμωρία. ας το έχουμε υπόψη

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Εμένα παντως δεν μου προκαλεί κ πολλά γέλια,πέραν τον συνειρμό περί Λίλας που έκανα.Παρόλο που είναι ότι είναι αυτού που του τον έβγαλαν,δε νομίζω ότι γενικώς θα αισθανόνταν κ πολύ ωραία με την έκταση που πήρε το θέμα.Μόνο λύπη μοπυ προκαλεί κ οργή για τους γιατρούς.

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τα γέλια και τα κοροιδευματα είναι λογικά .Εντάξει μπορεί κάποιος να γουστάρει να βάζει πράγματα στον κώλο του , αλλά να είναι τόσο μαλάκας να βάλει όλο τον δονητή μέσα , ε εκεί το τραβάει ο οργανισμός του το δούλεμα. Στο κάτω κάτω τι φταίει να απασχολείτε το προσωπικό ενός νοσοκομείου για τις ανωμαλίες του κάθε παπάρα, ενώ υπάρχουν άλλες πιο "σοβαρές " ανάγκες νοσηλείας. Ο τύπος ήταν σούργελο και καλά κάνανε και τον λοιδορήσανε. Το τελείως όμως απαράδεκτο είναι ότι δεν σεβάστηκαν το ιατρικό του απόρρητο , μια από τις κορυφαίες υποχρεώσεις του γιατρού προς τον ασθενή . Ο ασθενής έρχεται και παραδίδει το σώμα του και την υγεία του στον γιατρό , και ο γιατρός πρέπει να το σεβαστεί απόλυτα. Μετατρέψανε σε σόου την εγχείρηση , και πρέπει όσοι ήτανε παρόντες , ασχέτως αν βγάλανε φωτογραφίες η όχι (αφού το επιτρέψανε παρουσία τους), να τιμωρηθούν παραδειγματικά και σκληρά . Όσο βλάκας και ηλίθιος αν είναι ο ασθενής , είναι ιερό το χρέος του Γιατρού απέναντι του!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ρε μαγκες αυτο ηταν στην ροδο που η γυναικα τον υπνωτιζε και μετα τον πηδουσε πριν περιπου 1 εβδομαδα?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645
Δεν αφησε παντως εκατοστο ανεκμεταλευτο,ειναι αυτο που λεμε "και τα αρχιδια μεσα"..

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Joyjoy αν είχαν τόσες επεμβάσεις να κάνουν οι γιατροί,δεν θα είχαν κάνει εξέδρα 30 άτομα κ να παρακολουθούν την επέμβαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom