3 Φορες αν μπορουμε ομως να τις πουμε ληστειες.
1992 στο Αμστερνταμ. Εχω παει "να γινω" σε ενα στενακι μαζι μ΄ενα κολητο μου. Οι τυποι ειναι 3. Οταν ειδαν οτι δεν τα βρισκαμε στο νταραβερι ο ενας επεσε πανω μου δηθεν τυχαια. Πηγαινοντας εμεις να φυγουμε μ' επιασε απο το χερι και μου ειπε οτι του εριξα την κοκα κατω και μου ζητησε να του την πληρωσω. Του ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσω λεφτα και οι τυποι αρχισαν τις σπρωξιες. Στην αρχη δεν μασησαμε, αρχισαμε να τους σπρωχνουμε κι εμεις, να φωναζουμε, αλλα οταν ειδα οτι ο ενας εβγαλε μαχαιρι κοτεψαμε. Μας πηραν περιπου 8000 δραχμες.
1996 Μομπασα Κενυα. Παω να αλλαξω λεφτα στο δρομο. Δινω 150 δολαρια και ο αραπης μου λεει οτι μπαινει σε διπλανο μαγαζι να φερει τα δηναρια. Δεν συμφωνω και για να με πεισει μου δινει την ταυτοτητα του. Τον αφηνω να παει και περιμενω. Ακομα τον περιμενω τον πουστη. Για την ιστορια, μαγαζι δεν υπηρχε. Ηταν μονο προσωψη με τζαμαρια και πισω κενο. 2 τοιχοι με τζαμαρια.
1999 Ελλαδα. Εχω παρει ενα KLR 250 δανεικο απο φιλο γιατι ειχα το Bandit στο συνεργειο. Το αφηνω ξεκλειδωτο ενα βραδυ εξω απο της γκομενας το σπιτι. Μετα απο 2 περιπου ωρες βγαινω και η μηχανη εχει κανει φτερα. Τρελαθηκα. Χαλασα τη φιλια μου με το παιδι που μου δανεισε την μηχανη, παρατησα δουλεια για να ψαχνω τον πουστη. Οργωσα την Αχαια αλλα μετα απο 2,5 μηνες τον βρηκα. Μπατσους δεν καλεσα, αλλα μπορει ο καθενας σας να φανταστει τι επαθε.