Νέα

Ληστείες ...!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πόσες φορές σας έχουν ληστέψει ???

• καμία

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 1 φορά

Ψήφοι: 1 100,0%
  • 2 φορές

• 3 φορές

• 4 φορές

• πάνω από 5 φορές

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
επικαιρο θεμα μαγκες.... :huh: :huh: :huh:

της πουτανας γινεται με τις ληστειες....

α)ποσοι απο τα μελη του φορουμ εχουν πεσει θυμα ληστειας και ποσες φορες?

β)που και ποτε εγινε το γεγονος?

γ)ειχε ευτυχη καταληξη (συλληψη - ληστη)?

δ)ψηφιστε να δουμε ποσοι ειναι.... :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
Παικτη,σε λιγο θα αρχισουμε εμεις τις ληστειες με την κριση που υπαρχει..

Btw μου εχουν ληστεψει 3 φορες το εξοχικο και φυσικα δεν τους επιασαν ποτε,τι αστεια ειναι αυτα..

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Παικτη,σε λιγο θα αρχισουμε εμεις τις ληστειες με την κριση που υπαρχει..

Btw μου εχουν ληστεψει 3 φορες το εξοχικο και φυσικα δεν τους επιασαν ποτε,τι αστεια ειναι αυτα..

μα εδω ειναι το ολο θεμα,μιλαμε οι ληστειες πανε συννεφο και απο οτι δειχνει

αυτο θα μεγαλωνει ολοενα και πιο πολυ ....

και φυσικα με ελαχιστες πιθανοτητες να βγαλεις ακρη....

Επισκέπτης
3 Φορες αν μπορουμε ομως να τις πουμε ληστειες.

1992 στο Αμστερνταμ. Εχω παει "να γινω" σε ενα στενακι μαζι μ΄ενα κολητο μου. Οι τυποι ειναι 3. Οταν ειδαν οτι δεν τα βρισκαμε στο νταραβερι ο ενας επεσε πανω μου δηθεν τυχαια. Πηγαινοντας εμεις να φυγουμε μ' επιασε απο το χερι και μου ειπε οτι του εριξα την κοκα κατω και μου ζητησε να του την πληρωσω. Του ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσω λεφτα και οι τυποι αρχισαν τις σπρωξιες. Στην αρχη δεν μασησαμε, αρχισαμε να τους σπρωχνουμε κι εμεις, να φωναζουμε, αλλα οταν ειδα οτι ο ενας εβγαλε μαχαιρι κοτεψαμε. Μας πηραν περιπου 8000 δραχμες.

1996 Μομπασα Κενυα. Παω να αλλαξω λεφτα στο δρομο. Δινω 150 δολαρια και ο αραπης μου λεει οτι μπαινει σε διπλανο μαγαζι να φερει τα δηναρια. Δεν συμφωνω και για να με πεισει μου δινει την ταυτοτητα του. Τον αφηνω να παει και περιμενω. Ακομα τον περιμενω τον πουστη. Για την ιστορια, μαγαζι δεν υπηρχε. Ηταν μονο προσωψη με τζαμαρια και πισω κενο. 2 τοιχοι με τζαμαρια.

1999 Ελλαδα. Εχω παρει ενα KLR 250 δανεικο απο φιλο γιατι ειχα το Bandit στο συνεργειο. Το αφηνω ξεκλειδωτο ενα βραδυ εξω απο της γκομενας το σπιτι. Μετα απο 2 περιπου ωρες βγαινω και η μηχανη εχει κανει φτερα. Τρελαθηκα.  Χαλασα τη φιλια μου με το παιδι που μου δανεισε την μηχανη, παρατησα δουλεια για να ψαχνω τον πουστη. Οργωσα την Αχαια αλλα μετα απο 2,5 μηνες τον βρηκα. Μπατσους δεν καλεσα, αλλα μπορει ο καθενας σας να φανταστει τι επαθε.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
3 Φορες αν μπορουμε ομως να τις πουμε ληστειες.

1992 στο Αμστερνταμ. Εχω παει "να γινω" σε ενα στενακι μαζι μ΄ενα κολητο μου. Οι τυποι ειναι 3. Οταν ειδαν οτι δεν τα βρισκαμε στο νταραβερι ο ενας επεσε πανω μου δηθεν τυχαια. Πηγαινοντας εμεις να φυγουμε μ' επιασε απο το χερι και μου ειπε οτι του εριξα την κοκα κατω και μου ζητησε να του την πληρωσω. Του ειπα οτι δεν υπαρχει περιπτωση να του δωσω λεφτα και οι τυποι αρχισαν τις σπρωξιες. Στην αρχη δεν μασησαμε, αρχισαμε να τους σπρωχνουμε κι εμεις, να φωναζουμε, αλλα οταν ειδα οτι ο ενας εβγαλε μαχαιρι κοτεψαμε. Μας πηραν περιπου 8000 δραχμες.

1996 Μομπασα Κενυα. Παω να αλλαξω λεφτα στο δρομο. Δινω 150 δολαρια και ο αραπης μου λεει οτι μπαινει σε διπλανο μαγαζι να φερει τα δηναρια. Δεν συμφωνω και για να με πεισει μου δινει την ταυτοτητα του. Τον αφηνω να παει και περιμενω. Ακομα τον περιμενω τον πουστη. Για την ιστορια, μαγαζι δεν υπηρχε. Ηταν μονο προσωψη με τζαμαρια και πισω κενο. 2 τοιχοι με τζαμαρια.

1999 Ελλαδα. Εχω παρει ενα KLR 250 δανεικο απο φιλο γιατι ειχα το Bandit στο συνεργειο. Το αφηνω ξεκλειδωτο ενα βραδυ εξω απο της γκομενας το σπιτι. Μετα απο 2 περιπου ωρες βγαινω και η μηχανη εχει κανει φτερα. Τρελαθηκα.  Χαλασα τη φιλια μου με το παιδι που μου δανεισε την μηχανη, παρατησα δουλεια για να ψαχνω τον πουστη. Οργωσα την Αχαια αλλα μετα απο 2,5 μηνες τον βρηκα. Μπατσους δεν καλεσα, αλλα μπορει ο καθενας σας να φανταστει τι επαθε.

ο τελευταιος ποσες μερες στο νοσοκομειο ??

Επισκέπτης
ο τελευταιος ποσες μερες στο νοσοκομειο ??

Δεν ξερω ουτε και ενδιαφερθηκα να μαθω. Ενα θα σου πω. Εσπασα 2 δαχτυλα μου στο κεφαλι του. Ο πουστης ηταν απο ενα χωριο γυρω στα 14 Km απο το δικο μου αλλα δεν τον εχω ξαναδει απο τοτε. Ακουσα οτι μετα το σκηνικο εφυγε για Αθηνα. Παντως ο πατερας του πληρωσε για την επισκευη της μηχανης το φιλο που μου την ειχε δανεισει.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Δεν ξερω ουτε και ενδιαφερθηκα να μαθω. Ενα θα σου πω. Εσπασα 2 δαχτυλα μου στο κεφαλι του. Ο πουστης ηταν απο ενα χωριο γυρω στα 14 Km απο το δικο μου αλλα δεν τον εχω ξαναδει απο τοτε. Ακουσα οτι μετα το σκηνικο εφυγε για Αθηνα. Παντως ο πατερας του πληρωσε για την επισκευη της μηχανης το φιλο που μου την ειχε δανεισει.

αν και επικινδυνη αυτη η σταση,μερικες φορες ειναι και απαραιτητη θα ελεγα...

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
και εμενα με εχουν ληστεψει και παραλιγο βιασει κατι παλιοπουσταραδες  :headbang:

Επισκέπτης
αν και επικινδυνη αυτη η σταση,μερικες φορες ειναι και απαραιτητη θα ελεγα...

Επικινδυνη ναι, γιατι μπορει να τον ειχα σκοτωσει.
Απαραιτητη παλι ναι, γιατι του εμαθε να μην πειραζει οποιον δεν τον εχει πειραξει.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Επικινδυνη ναι, γιατι μπορει να τον ειχα σκοτωσει.
Απαραιτητη παλι ναι, γιατι του εμαθε να μην πειραζει οποιον δεν τον εχει πειραξει.

εδω ειναι που λεμε "που σε πονει που σε σφαζει"........

πρεπει να τον βαραγες κανα μισαωρο τουλαχιστον....

mathima solfez

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
41
Πόντοι
6
Αν στις ληστειες συμπεριλαμβανονται και οι κλοπες αυτοκινητων, τοτε ειμαι και εγω μεσα. Μου κλεψανε ενα BMW 535i πριν σχεδον ακριβως 1 χρονο. Οποιος θελει, κοιταει εδω    
Πασα πληροφορια δεκτη. Προσφερω και αμοιβη 500 Ευρω αν οι πληροφοριες καταληξουν σε ανευρεση του αυτοκινητου μου.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Πριν απο κανα μηνα ημουν ξαπλωμενος στο κρεβατι του δωματιου μου και δεν με επαιρνε ο υπνος.Κατα τις 4 περιπου το βραδυ παντα μιλαω, σηκωνομαι να κανω τσιγαρο.Ακουω κραξιμο απο τον μικροτερο αδελφο μου οποτε αναγκαζομαι να παω να καπνισω στο σαλονι.Εκει που καπνιζα ξαφνικα ακουω κλειδια στην πορτα..κατι σαν κλειδια τελος παντων.Βγαινω απο το σαλονι και κοιταω την πορτα η οποια εχει τζαμι και φαινεται αν καποιος ειναι απο εξω.Διακρινω μια ανθρωπινη φυγουρα να προσπαθει να ανοιξει την πορτα και να μπει σπιτι μου!Τα εχασα στην αρχη αλλα σιγα σιγα εφυγα απο το σαλονι και μπηκα παλι στο δωματιο οπου και ξυπνησα τον μεσαιο αδελφο μου (κοιμομαστε και οι 3 μαζι δεν παιζουν φραγκα για δωματια...) και του εκανα νοημα με γρηγορες κινησεις του χεριου μου να ερθει στην εξωπορτα.Ο τελεμες ο αλλος ακομα προσπαθουσε να ανοιξει την πορτα.Αυτο που θα πω τωρα ειναι περα για περα αληθεια..βουτηξαμε τα katana που εχει παρει ο πατερας μου και τα εχει ακονισει κιολας σταθηκαμε πισω απο την πορτα (φανταστητε ολα αυτα χωρις θορυβους και τετοια) και εκανα νοημα του αδελφου μου να ανοιξει αποτομα την πορτα!Ανοιξε η πορτα και βλεπω εναν τυπο οπου με μια αποτομη κινηση πηδαει προς τα πισω και αρχιζει να τρεχει.Ειλικρινα μιλαω δεν εχω ξαναδει τετοιο τρεξιμο!Απο πισω και εμεις με τα katana αλλα δεν μπορεσαμε δυστηχως να τον πιασουμε.Πηραμε και την αστυνομια δωσαμε την περιγραφη του (τα ρουχα του βασικα προλαβα να δω οχι πολυ το προσωπο) και εκει εληξε.Αν κανει το λαθος παντως και ξαναρθει τον περιμενω τον μουλο!!

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.083
Πόντοι
1.206
που τα πουλανε αυτα τα katana να παρω κι εγω ενα?

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

ο πατερας μου τα εχει απο παλια που ειχε κανει καποια ταξιδια εξωτερικο.Αλλα πουλανε και πολλοι κινεζοι διαφορα σπαθια.Ακομα και οπλο βρισκεις σημερα αν θες.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
μεχρι τωρα περιπου οι μισοι στην ψηφοφορια του φορουμ εχουν ληστευθει τουλαχιστον 1 φορα.......

ORCA

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
16

το μαγαζι βρισκεται στη γερμανια
η αποστολη πακετου μεσω DHL στην ελλαδα στοιχιζει 25 €

URL]]

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Καμία να χτυπήσω ξύλο! ;)
Βέβαια αν το κάνουν το κεφάλι τους θα χτυπάνε με τα τόσα αντικείμενα αξίας και μετρητά που θα βρούνε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom