Νέα

"Like" and "Dislike" buttons στο forum

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι θα λεγατε να προσθεταμε τα γνωστα απο το F/B κουμπια και στο δικο μας Forum??!?

• I like "like"

Ψήφοι: 3 5,1%
  • I want "Like & Dislike"

Ψήφοι: 17 28,8%
  • να μπει και "στο μπουτσο μου" κουμπι

Ψήφοι: 18 30,5%
  • δε μπορω με τα πολλα κουμπια μπερδευομαι

Ψήφοι: 7 11,9%
  • δε μπα να του βαλετε και λαμπιονια?

Ψήφοι: 7 11,9%
  • να μπει και κουμπι για πιπες

Ψήφοι: 17 28,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
νομιζω οτι θα βοηθουσε λιγο... στα μαλιοτραβηγματα αλλα και στην σοβαρη κουβεντα οπου αυτη γινεται

ακομα και αν δε δειχνει στην αρχη το ονομα αυτου που κανει like παρα μονο τον αριθμο των likes (ή dislikes)... τελος παντων τα τεχνικα θεματα μιας τετοιας κινησης δε τα ξερω, αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να γινει η κινηση!!

Τι λετε?!?

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
69.878
Πόντοι
12.056
Εδω δεν εχουμε chat....αυτο μας μαρανε..

Ξερεις ποσα θελει ενας προγραμματιστης για να το κανει αυτο?? Ενα 5000 μες το νερο  ;)

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Εδω δεν εχουμε chat....αυτο μας μαρανε..

Ξερεις ποσα θελει ενας προγραμματιστης για να το κανει αυτο?? Ενα 5000 μες το νερο  ;)

Ευρω? να του στειλουμε κανα κοριτσι να πατσισουμε τα λεφτα?
Τοσες κοπελες εχουμε εδω μεσα, ας γραψουν κανα χιλιομετρο για το site...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
νομιζω οτι θα βοηθουσε λιγο... στα μαλιοτραβηγματα αλλα και στην σοβαρη κουβεντα οπου αυτη γινεται

ακομα και αν δε δειχνει στην αρχη το ονομα αυτου που κανει like παρα μονο τον αριθμο των likes (ή dislikes)... τελος παντων τα τεχνικα θεματα μιας τετοιας κινησης δε τα ξερω, αλλα νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να γινει η κινηση!!

Τι λετε?!?
λεμε ναι

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
εχετε 2 ψηφουλακια στην λοταρια το νου σας...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085

Τι λετε?!?
Είχε εξεταστεί η ιδέα και απορρίφθηκε ως ανούσια. Αν μου εξηγήσεις ακριβώς πού και πώς θα χρησιμεύσει ίσως να αλλάξω γνώμη.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
για το τσατ τι γνωμη εχεις :grin:
Είχε εξεταστεί η ιδέα και απορρίφθηκε ως ανούσια. Αν μου εξηγήσεις ακριβώς πού και πώς θα χρησιμεύσει ίσως να αλλάξω γνώμη.  :) :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Είχε εξεταστεί η ιδέα και απορρίφθηκε ως ανούσια. Αν μου εξηγήσεις ακριβώς πού και πώς θα χρησιμεύσει ίσως να αλλάξω γνώμη.

Αρκετες φορες βλεπεις ενα σχολιο να επαναλαμβανεται για να γραψει καποιος (+1) ή (+100000000000) κατι που το like θα το μειωσει σε μεγαλο βαθμο, φυσικα θα υπαρξουν αυτοι που θα πατησουν το like και θα γραψουν απο κατω (καρα like) αλλα νομιζω οτι θα ειναι λιγοτερα αυτου του ειδους τα ποστ.

το dislike ειναι κατι που εχει ζητηθει πολλες φορες και εχει μαζεψει αρκετα "like" στο F/B, οποτε φανταζομαι οτι εμεις εδω που ειμαστε πιο underground απο το politically correct F/B μπορουμε να το εφαρμοσουμε.

Δεν ξερω αν ειναι δυσκολο να εφαρμοστει αλλα σε ενα φορουμ η επαναληψη ολοκληρου ποστ για να γραψει καποιος οτι "συμφωνω απολυτα" ειναι χασιμο χωρου
να σου θυμησω οτι παρομοιο κουμπι εχουμε ηδη στις κριτικες με το να παταμε (10 χρηστες βρηκαν αυτη την αξιολογηση χρησιμη) που δειχνει ποσοι συμφωνουν ουσιαστικα και οτι ειναι κοντα στην πραγματικοτητα τα αναφερομενα.

Τελος ας δουμε και την ψηφοφορια, αν θελεις ας βγαλουμε τις αχρηστες επιλογες για να εχουμε μια πιο εγκυρη απαντηση των μελων...

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

Κουμπάκια να πατάμε σε δουλειά να βρισκόμαστε.

Ούτε εγώ καταλαβαίνω τι ρόλο θα μπορούσε να παίζει κάτι τέτοιο (για το κουμπί like λεω. Για το κουμπί για πίπες είμαι σύμφωνος!).

Από ότι καταλαβαίνω θα είναι κάτι που θα αντικαταστήσει τα "+1" και λοιπά σε παράθεση κάποιου ποστ με το οποίο κάποιος συμφωνεί.

Και?

Στις κριτικές ναι χρήσιμο είναι (υπάρχει ήδη όμως) γιατί η κριτική είναι κάτι που μένει. Τα ποστ γράφονται με τόσο γρήγορους ρυθμούς που και να φάνε like ούτε που θα το προσέξει κανείς.

Το μόνο που ίσως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά θα ήταν το να υπάρχει σε κάθε θρεντ επιλογή "Εμφάνιση των 10 πιο liked ποστς" οπότε κάποιος που βαριέται να διαβάσει ένα θρεντ που το πέτυχε στην 100στή σελίδα πατάει εκεί και βλέπει τα ποστ που είχαν τα περισσότερα likes.

Μεγάλη μανούρα για το τίποτα.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.299
Πόντοι
5.097
Είχε εξεταστεί η ιδέα και απορρίφθηκε ως ανούσια. Αν μου εξηγήσεις ακριβώς πού και πώς θα χρησιμεύσει ίσως να αλλάξω γνώμη.  :) :2funny:
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
ευκολακι φιλτατε  αντισθενη αν βαλεται τσατ θα ησυχασετε απο τα ηλιθια θεματα μου
ελπιζω να σας αλλαξω γνωμη :grin:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αρκετες φορες βλεπεις ενα σχολιο να επαναλαμβανεται για να γραψει καποιος (+1) ή (+100000000000) κατι που το like θα το μειωσει σε μεγαλο βαθμο, φυσικα θα υπαρξουν αυτοι που θα πατησουν το like και θα γραψουν απο κατω (καρα like) αλλα νομιζω οτι θα ειναι λιγοτερα αυτου του ειδους τα ποστ.

το dislike ειναι κατι που εχει ζητηθει πολλες φορες και εχει μαζεψει αρκετα "like" στο F/B, οποτε φανταζομαι οτι εμεις εδω που ειμαστε πιο underground απο το politically correct F/B μπορουμε να το εφαρμοσουμε.

Δεν ξερω αν ειναι δυσκολο να εφαρμοστει αλλα σε ενα φορουμ η επαναληψη ολοκληρου ποστ για να γραψει καποιος οτι "συμφωνω απολυτα" ειναι χασιμο χωρου
να σου θυμησω οτι παρομοιο κουμπι εχουμε ηδη στις κριτικες με το να παταμε (10 χρηστες βρηκαν αυτη την αξιολογηση χρησιμη) που δειχνει ποσοι συμφωνουν ουσιαστικα και οτι ειναι κοντα στην πραγματικοτητα τα αναφερομενα.

Τελος ας δουμε και την ψηφοφορια, αν θελεις ας βγαλουμε τις αχρηστες επιλογες για να εχουμε μια πιο εγκυρη απαντηση των μελων...
+sin(PI/2)  :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom