Νέα

Λίγο info εδώ αν είναι εφικτό plz

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα unreal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 699
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

unreal

Νέο Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Μηνύματα
1
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αρχικα,ειμαι νεο μελος αλλα παρακολουθω το site εδω και λιγο καιρο,κυριως γιατι μερικες ιστοριες ειναι πολυ αστειες :cheesy:.
αν και δεν ειμαι κανας λατρης του αγοραιου,βασικα ουτε καν εχω δοκιμασει,αλλα που και που το ψηνω.δεν εχω παει πουθενα ακομα ομως γιατι δυστυχως δεν γνωριζω το συστημα σχεδον καθολου.
εχω ακουσει για διαφορα. Μπουρδελα,studio,call girls κ.α αλλα αυτο που δεν ξερω,ειναι ενα περισσοτερο info για ολαυτα.
το site ειναι πολυ ευχρηστο με πολυ χρησιμες και βοηθητικες πληροφοριες (keep it up :P),χαρτες,εικονιτσες ολα ωραια.
δεν υπαρχει ομως καποιο info,ισως επειδη οι περισσοτεροι ισως ηδη ξερουν τι παιζει...
Οποτε βασικα,αυτο που αν γινετε θα μου ηταν ιδιετερα χρησιμο θα ηταν ενα info στο ολο συστημα. ποια η διαφορα στα μπουρδελα απο τα στουντιο,εχω ακουσει για μικρα σπιτακια με μια κοπελα μονο,εχω ακουσει οτι σε μερικα μπουρδελα ειναι ενα τεραστιο δωματιο με πολλα κρεββατια και γαμιουντε ολοι μαζικα.οχι μεταξυ τους,αλλα τον βλεπεις τον αλλον ξερω γω.
μετα τα στουντιο φανταζομαι θα ειναι κατι μεγαλυτερο και πιο κυριλατο.
μετα εχουμε τα call girls κ καλα παιρνεις τηλεφωνο και ερχονται σπιτι.ειναι μεχρι να τελειωσεις οπως στα μπουρδελα ? η παει με την ωρα εκει ?.
μπορδελα πολυτελειας και καλα με πολλες κοπελες που επιλεγεις οποια θες.τι δλδ στις βαζουν στην σειρα και επιλεγεις ?.
ολα αυτα ειναι γενικοτερα οτι εχω ακουσει απο ανεπισημες πηγες.φιλους,φιλους φιλων κτλπ.
σκεφτηκα λοιπον οτι ειναι ισως ο καταλληλοτερος χωρος για λιγο info πανω στο θεμα.
αν υπαρχει καπου στο site καποιο blog που να τα λεει ολαυτα,ενα link θα ηταν πολυ βοηθητικο. Aλλιως αν καποιος εμπαινε στον κοπο να μου εξηγησει 2-3 πραγματακια θα του ημουν υποχρεος :cheesy:
ευχαριστω.
 

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Μηνύματα
274
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Βασικά ο όρος studio παρότι καθιερωμένος είναι λίγο ανεπιτυχής.Κατά βάσιν είναι ακριβά μπουρδέλα.Η διαφορά από τα μπουρδέλα του 20ευρου έγκειται κυρίως στα εξής 2.
1) Χρόνος.Στο μπουρδέλο είναι ελάχιστος , στο στούντιο λίγος έως κανονικός.Σημασία έχει και πότε ξεκινάει η πίεση για τελείωμα ή ακόμα και η γκρίνια...
2) Τρόπος έναρξης γαμησιού.Στο μπουρδέλο συνήθως θα σου πει να ξαπλώσεις και θα στην παίξει λίγο ή κατευθείαν τσιμπούκι ενώ στο στούντιο μπορείς να ξεκινήσεις αλλιώς , για παράδειγμα με χούφτωμα.
Προσοχή όμως γιατί τίποτα από όλα αυτά δεν είναι απόλυτο.Έτσι μπορεί να πετύχεις πουτάνα σε μπουρδέλο με περιποίηση καλύτερη από του στούντιο και αντίστοιχα πουτάνα σε στούντιο με ξεπέτα και βιασύνη χειρότερη από μπουρδέλου.Επίσης πολλοί θα πουν ότι το στούντιο είναι πιο  καθαρό.Προσωπικά θεωρώ το θέμα καθαρά στατιστικό...Απλά στο κρεβάτι του στούντιο ξαπλώνουν λιγότεροι κάθε  μέρα.Όσο για τις κοπέλες το ίδιο.Δεν ξέρω πόσες στα στούντιο πλένονται μετά από κάθε πελάτη και πώς.Γενικά όσα περισσότερα δίνεις τόσο καλύτερο χρόνο και περιποίηση κερδίζεις.Μετά η καθαριότητα , η σταθερότητα επισκέψεων και η πολιτισμένη συμπεριφορά θα αυξήσουν τις πιθανότητες για καλύτερη περιποίηση τουλάχιστον σε αυτές που έχουν σωστό επαγγελματισμό αλλά και λίγο φιλότιμο... 
 

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Μηνύματα
358
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Μπουρδέλο:
Τιμή από 15 (ελάχιστα) μέχρι 20-25 ευρώ.
Χρόνος ο ελάχιστος δυνατός. Υπάρχουν και κάποια που δεν σε ζορίζουν αλλά γενικά (λόγω κόσμου που περιμένει) υπολόγιζε 5-10 λεπτά μέσα.
Συνθήκες γενικά όχι πολύ καλές (πάλι είναι σχετικό αυτό- υπάρχουν και καθαρά αλλά και άθλια, το μέσο μπουρδέλο όμως είναι χειρότερο από το μέσο studio)
Κόσμος, κατά περίπτωση. Περιμένεις στο σαλόνι με όλους τους άλλους. Εάν σε ενδιαφέρει η εχεμύθεια, είναι πρόβλημα.
Τοποθεσία. Συνήθως είναι μαζεμένα άρα έχεις το καλό εάν δεν σου κάνει το ένα πας στο διπλανό.
Γυναίκες. Εκεί υπάρχει μεγάλη διακύμανση. Από γριές μέχρι μουνάρες. Ξανά σε επίπεδο σύγκρισης θεωρώ πως η μέση γυναίκα των στούντιο είναι ανώτερη από τη μέση γυναίκα των μπουρδέλων. Αλλά, εάν μου πεις συνολικά να θυμηθώ τις 10 καλύτερες πχ που έχω δει μάλλον οι περισσότερες θα ήταν από μπουρδέλο.
Πρόγραμμα περιορισμένο. Πίπα και 1 άντε 2 στάσεις (δεν φτάνει και ο χρόνος άλλωστε) Υπάρχουν εξαιρέσεις που με κάτι παραπάνω κάνουν και αυτές κάτι παραπάνω αλλά ο κανόνας είναι αυτό που είπα.


Studio.
Τιμή. Συνήθως ξεκινάει από 50 και ανεβαίνει ανάλογα με το πρόγραμμα (υπάρχουν και κάνα δύο που ξεκινάνε από 30 ευρώ)
Χρόνος, περισσότερος από μπουρδέλο. Υπολόγιζε τεταρτάκι. Γενικά σου φτάνει για να ξεφορτώσεις χωρίς να είσαι με την ψυχή στο στόμα (αλλά δεν είναι και αυτό σίγουρο).
Γενικά καθαρά.
Επίσης περιμένεις στο σαλόνι μαζί με άλλους αλλά είναι πολύ πιθανό να μην έχει άλλους την ώρα που θα πας. (Από άποψη εχεμύθειας είναι καλύτερα)
Γυναίκες τα είπα πιο πάνω. Γενικά δεν θα πετύχεις άσχημη σε στούντιο.
Προγράμματα. Ποικιλία και με διαφορετικές τιμές.

 

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
3.153
Κριτικές
150
Like
2.893
Πόντοι
6.925
Αυτό με το δωμάτιο και τα κρεβάτια παρτουζορδέλλο είναι σεναριο φαντασίας.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom