Νέα

λιγη βοηθεια απο τους παλιους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα thepitbull
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thepitbull

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
πριν απο κατι μερες πηγα στο κολωνου 11β στο υπογειο ξερετε...
εκανα ακα με την κοπελα και μετα στο σεχ ολα κανονικα με λαστιχο
ωραια ως εδω.τυχαινει σημερα να εχω κουβεντα με ενα γνωστο μου που ειναι τακτικος σε αυτα τα μερη επαγγελματιας θα ελεγα χαχα(το χιουμορ μου ελειπε τωρα)
και μου λεει οτι ειδικα σε αυτο το ντελο οι κοπελες ειναι παρανομες και ουτε εξετασεις κανουν ουτε τιποτα,πουτανα ολα δηλαδη.ε οπως καταλαβενετε επειδη θελω να παω να μπουκαρω μεσα να κανω συζητηση μαζι τους σχετικα με τετοια θεματα υγιεινης επειδη εχω ψιλοχεστει πανω μου τωρα αλλα νομιζω οτι δεν θα βρω ακρη με τιποτα σιγα να μη μου πουν οτι δεν κανουν εξετασεις οτι δεν εχουν τιποτα και ολα τα συνσφη.γι αυτο λοιπον ζητω απο κανενα ψαγμενο παλιουρα αν μπορει να μαθει τι παιζει εκει αυτη την στιγμη,αν ειναι υγιης αν ειναι νομιμα εδω με εξετασεις τα κοριτσια και τετοια,αν μπορειτε με οποιδηποτε τροπο βοηθηστε παρακαλω,γιατι οπος καταλαβενετε ειναι δυσκολα τα πραγματα,και για μενα αλλα και για ολους που συνεχιζουν να πηγαινουν

Ευχαριστω

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μονο στουντιο μπορεις να εμπιστευτεις..

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.845
Πόντοι
3.715
η σίγουρη λύση για σένα εδώ:

productimg1277659886602.jpg

αλλιώς μην έχεις αυταπάτες.
Ούτε στα στούντιο παίζουν όλες τσεκαρισμένες.

piagos

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
φίλε για τη ζωή σου μην ανησυχείς αλλά κάνα παράσημο τύπου (βλεννοροια, χλαμύδια, κονδυλώματα) πάντα είναι μες στο παιχνίδι με τα ακάποτα. Τα πρώτα 2 αντιμετωίζονται σχετικά εύκολα με αντιβίωση. Τα κονδυλώματα όμως είναι μανίκι. Ρόλο παίζει και το ανοσοποιητικό σου. Αν είναι δυνατό και να κολήσεις τον ιό δύσκολα θα εκδηλωθούν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ωραια ως εδω.τυχαινει σημερα να εχω κουβεντα με ενα γνωστο μου που ειναι τακτικος σε αυτα τα μερη επαγγελματιας θα ελεγα χαχα(το χιουμορ μου ελειπε τωρα)
και μου λεει οτι ειδικα σε αυτο το ντελο οι κοπελες ειναι παρανομες και ουτε εξετασεις κανουν ουτε τιποτα,πουτανα ολα δηλαδη.ε οπως καταλαβενετε επειδη θελω να παω να μπουκαρω μεσα να κανω συζητηση μαζι τους σχετικα με τετοια θεματα υγιεινης επειδη εχω ψιλοχεστει πανω μου τωρα αλλα νομιζω οτι δεν θα βρω ακρη με τιποτα σιγα να μη μου πουν οτι δεν κανουν εξετασεις οτι δεν εχουν τιποτα και ολα τα συνσφη.γι αυτο λοιπον ζητω απο κανενα ψαγμενο παλιουρα αν μπορει να μαθει τι παιζει εκει αυτη την στιγμη,αν ειναι υγιης αν ειναι νομιμα εδω με εξετασεις τα κοριτσια και τετοια,αν μπορειτε με οποιδηποτε τροπο βοηθηστε παρακαλω,γιατι οπος καταλαβενετε ειναι δυσκολα τα πραγματα,και για μενα αλλα και για ολους που συνεχιζουν να πηγαινουν

Ευχαριστω
τυπε θεωρητικα οι κοπελες κανουν εξετασεις
αλλα επειδη εδω ειναι ελλαδα σιγουρα θα υπαρχουν και μερικες που δεν θα περνανε
μην κανεις μανουρα γιατι δεν θα βγαλεις ακρη

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Ευχαριστω

Δεν ειμαι του χωρου αλλα θα πω περιληπτικα μια γνωμη (αν δε σ αρεσει μην την ακολουθησεις)

1. χαλάρωσε, δεν υπαρχουν σοβαρες πιθανότητες να εχεις κολλησει κάτι σημαντικο.
2. κάνε εξετάσεις να ηρεμήσεις τελείως.
3. θυμησου ποσο άσχημα ενιωσες και μην ξανακάνεις ακα.
4. ΟΥΤΕ με τις καθαρές, ουτε με την "κοπελα της διπλανής πόρτας"
5. καποια δεχεται να κανει ακαπωτο μαζι σου κατα 99% εκανε ακαπωτο με τον προηγουμενο (και τους πριν απο αυτον). Οσο και να εμπιστεύεσαι αυτη, τους πρωην της τους εμπιστεύεσαι?

Τα κονδυλώματα όμως είναι μανίκι. Ρόλο παίζει και το ανοσοποιητικό σου. Αν είναι δυνατό και να κολήσεις τον ιό δύσκολα θα εκδηλωθούν.

Αλλα μεταφέρονται ευκολότατα στη γυναίκα σου, στη γκόμενα και σε όσες δεχτούν να κάνουν ακάπωτο μαζι σου. Και με τη σειρα τους θα το μεταφερουν...

τυπε θεωρητικα οι κοπελες κανουν εξετασεις
αλλα επειδη εδω ειναι ελλαδα σιγουρα θα υπαρχουν και μερικες που δεν θα περνανε
μην κανεις μανουρα γιατι δεν θα βγαλεις ακρη
και εξετασεις να κάνουν, κάνουν καθημερινά? Ξερεις ποιος ηταν ο προηγουμενος πελάτης?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.newsbeast.gr/files/1/2010/08/17/grecce_128203260958.jpg[/img[/URL]]

εαν η κοπελα ηταν ετσι ντυμενη θα ΕΧΕΙς κολλησεις χλαμυδια...100%

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και εξετασεις να κάνουν, κάνουν καθημερινά? Ξερεις ποιος ηταν ο προηγουμενος πελάτης?
καθε 10 μερες
θα με ενδιαφερει μονο αν ο προηγουμενος ειναι ο τυπος λιονταρης :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
thepitbull

thepitbull

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
σας ευχαριστω για τις απαντησεις ενοειται δεν ξαναπαω πουθενα ποτε μου και θα κανω βεβαια εξετασεις,αλλα μηπως θα μπορουσαμε ρε παιδες να μαθουμε για το συγκεκριμενο??απο κανεναν που να τις γνωριζει η να ξερει την τσα2
να μου φυγει τουλαχιστον λιγο βαρος μεχρι τις εξετασεις
εχω τρελαθει

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σας ευχαριστω για τις απαντησεις ενοειται δεν ξαναπαω πουθενα ποτε μου και θα κανω βεβαια εξετασεις,αλλα μηπως θα μπορουσαμε ρε παιδες να μαθουμε για το συγκεκριμενο??απο κανεναν που να τις γνωριζει η να ξερει την τσα2
να μου φυγει τουλαχιστον λιγο βαρος μεχρι τις εξετασεις
εχω τρελαθει
η ρωσιδα η ξανθια ηταν τσα2 τυπε?

xouanito_32

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Ευχαριστω
γενικα στο μεταξι παιζουν κοπελεs που δεν παιρνανε γιατρο επειδη ειμαι και γω του αθληματοs με πολλεs εμπειριεs εχω παρατηρησει οτι πολλεs κοπελεs τηs βλεπειs μια φορα και μετα χανονται αυτο σημαινει πολλα για οποιον καταλαβαινει ασε που τα περισοτερα κρουσματα με κονδυλωματα εχουν βγει απο κει εχω ακουσει ιστοριεs πολλεs και παλιοτερα απο συναγωνιστει εδω μεσα που εγραφε αλλα ολοι τον παιρνανε στο ψιλο σε μια συζητηση που ειχα μαζι του ειχε κολησει κονδυλωματα και τραβηχτηκε 3 χρονια για ενα γαμησι στο μεταξι, παντωs περα απο τιs κοπελεs που δουλευουνε εκει ακομα και ο χωροs ειναι εστια μολυνσεωs σε γιατρο αφροδισιολογο που εχω ρωτησει ακομα και τα βρωμικα σεντονια μπορει να ειναι βλαβερα για την υγεια και να κολησειs διαφορα , τεσπα ειναι θεμα τυχηs αλλ ποτε μου δεν καταλαβα πωs μερικοι μερικοι κανουνε ακαποτα

Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κολωνου 11β ειπες; Τυχερός είσαι, μαλακίες σου είπε ο φίλος σου.
Το κολωνού 11 β είναι το μόνο μπουρδέλο της περιοχής με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις αποστείρωσης σεντονιών και μαξιλαροθηκών,

sourceNesvizh.jpg

οι κοπέλες πριν έρθουν στο δωμάτιο μπαίνουν σε μια ειδική σάουνα-φούρνο όπου ψήνονται στους 100 βαθμούς για να καούν όλα τα μικρόβια,

http://[URL unfurl="true"]www.bodyhouseclub.gr/files/imagecache/full/files/gallery/saouna_02.jpg[/img[/URL]]

Μην το πεις ούτε του παπά σου λέω  :idiot:

OP
OP
thepitbull

thepitbull

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλε δεν θυμαμαι καλα μια γυρω στα 55- 60 ηταν με σπαστα ελληνικα νομιζω ρωσιδα ομως
τι να θυμαμαι απο την τρομαρα τα εχω ξεχασει ολα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Ευχαριστω

Αν φοβασαι μην εγινε τιποτα, κανε εξετασεις αιματος και πηγαινε σε δερματολογο. Αν και ακομα και να κολλησες τιποτα δυσκολο να το βγαλει απο τοσο νωρις.

Στο μπουρδελο να πας δεν εχει νοημα.

Απο τσιμπουκι ακαποτο δυσκολο να κολλησες κατι, αλλα οχι και απιθανο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom