Νέα

Lesbian Stories : Αθώα Αγγίγματα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Σήμερα ξεκινάει το καινούριο μου blog με τίτλο
Sex Fantasies On Line

Στο οποίο θα γράφω ερωτικές ιστορίες , άρθρα και ειδήσεις αποκλειστικά και μόνο απο το κόσμο του vanilla sex !

Φυσικά το Kinky Fantasies On Line συνεχίζει και αυτό την πορεία του
Και ευελπιστώ με το καινούριο μου site να κερδίσω ώς αναγνώστες ανθρώπους που γνώρισα εδώ και παρά το γεγονός ότι δεν είναι fan του φετιχισμού και της γυναικείας κυριαρχία , τους άρεσε το στύλ γραφής μου και μου ζήτησαν να ασχοληθώ και με ιστορίες vanilla sex.

Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι ! 



Πηγή : Lesbian Stories : Αθώα Αγγίγματα
2015/01/lesbian-stories.html



Περίληψη :
Η Κατερίνα είναι μια όμορφη δροσερή κοπέλα μόλις 19 χρονών και κάνει παρέα με τη συνομίληκη της Εύα η οποία αισθάνεται ερωτική έλξη για εκείνη και μια ημέρα , αποφασίζει να την αποπλανήσει , ξεκινώντας από «αθώα αγγίγματα».

Lesbian Stories

Η Κατερίνα χτύπησε το κουδουνι στο σπίτι της Εύας και περίμενε υπομονετικά να ανοίξει η φίλη της μιας και είχαν κανονίσει να ψάξουν από το διαδίκτυο ρούχα και φυσικά να τα πούνε σαν φίλες .

Η Εύα, περίμενε με ανυπομονησία να έλθει η Κατερίνα και για ακόμα ένα λόγο. Αισθανόταν μια ακατανίκητη έλξη για τη όμορφη συμφοιτήτριά της και προσπαθούσε να θάψει αυτά τα συναισθήματα βαθιά μέσα της . Κάθε φορά όμως που την έβλεπε , που αισθανόταν τη μυρωδιά της , το μουνάκι της υγραινόταν όσο δεν παίρνει και πάντα κατέληγε μόνη της στη τουαλέτα να το χαιδεύει για να εκτονώσει όλη τη σεξουαλική πίεση .

Όταν άνοιξε τη πόρτα και την αντίκρυσε αισθάνθηκε το γνωστό «φτερούγισμα» στο υπογάστριό της και όταν η Κατερίνα αθώα τη φίλησε στο μάγουλο , αισθάνθηκε τη καρδιά της έτοιμη να σπάσει .

Ήταν μόνες στο σπίτι και πήγαν κατευθείαν στο δωμάτιο της Εύας γελώντας και πειράζοντας η μια την άλλη . Το laptop ήταν ήδη ανοικτό και δεν άργησαν να ξεκινήσουν τις αναζητήσεις τους σε διαδικτυακά καταστήματα. Η Εύα δεν μπορούσε να συγκεντρωθεί και όταν είδε την φίλη της να τρίβει τον αυχένα ρώτησε τι συμβαίνει .

- Τίποτε μωρε , πιάσιμο είναι είπε με νάζι η Κατερίνα .

- Θέλεις να σου κάνω μασάζ ; Ρώτησε η Εύα με τη καρδιά της έτοιμη να σπάσει .

- Ναι αμέ !

Η Κατερίνα σήκωσε τα μαλλιά της και τα έπιασε με το κοκαλάκι της αφήνοντας το κάτασπρο βελούδινο λαιμό της εκτεθιμένο στα λαίμαργα μάτια της Εύας που αισθάνθηκε το μουνάκι της να γεμίζει χυμούς .

Άπλωσε τα χέρια της επάνω στη λευκή σάρκα και απαλά άρχισε να τη μαλάζει κάνοντας την Κατερίνα να γείρει πίσω κλείνοντας τα μάτια . Η Εύα επιδέξια έφερε τα χέρια της και μπροστά στο μπούστο της κάνοντας την Κατερίνα να αναστενάξει και πριν προλάβει να αντιδράσει , κόλλησε τα καυτά της χείλη στο λαιμό της και ρούφηξε ελαφρώς ενώ στη συνέχεια έβγαλε τη γλώσσα της και την έσυρε από το λαιμό μέχρι το αυτί της .



Η Κατερίνα αισθάνθηκε να υγραίνεται από τα τολμηρά χάδια της φίλης της και όταν τελικά η Εύα έγειρε και την φίλησε στα χείλη , απλώς παραδόθηκε !

Οι δύο όμορφες φοιτήτριες ,έδωσαν ένα διερευνητικό φιλάκι στα χείλη στην αρχή και στην συνέχεια παθιασμένα κόλλησαν τα χείλη τους σε ένα ακόμα πιο παθιασμένο φιλί με τις γλώσσες του να παίζουν ένα τρελό αισθησιακό παιχνίδι .

Η Εύα ήταν αυτή που πρώτη άπλωσε τα χέρια της στο κορμάκι της φίλης της και χούφτωσε τα στηθάκια της μαλάζοντάς τα ενώ κοιτάχτηκαν και οι δύο στα μάτια . Δεν υπήρχε λόγος να τηρούν προσχήματα , δεν υπηρχε κανένα βαθύτερο νόημα . Η Εύα είχε μια έλξη ερωτική αλλά η Κατερίνα είχε ακόρεστη δίψα να πειραματιστει και να γνωρίσει νέες εμπειρίες . Εκείνη ήταν η σωστή στιγμή και εκεί θα το έκαναν .

Τα ρούχα τους σύντομα βρέθηκαν στο πάτωμα και η Εύα παίρνοντας από το χέρι την Κατερίνα την οδήγησε στο μεγάλο διπλό κρεβάτι των γονιών της . Εκεί στο τεράστιο αυτό στρώμα θα έκαναν τη μεγάλη αμαρτία τους .

Αγκαλιάστηκαν παθιασμένα και τα βυζάκια τους κόλλησαν προκαλώντας και στις δύο ρίγη συγκίνησης. Η Εύα πιο τολμηρή κατέβασε το χέρι της στο λαχταριστό άτριχο μουνάκι της Κατερίνας που έσταζε και άρχισε να χαιδεύει κυκλικά τη κλειτορίδα της ενώ έσπρωξε και ένα δάκτυλό της βαθιά μέσα στο μουνάκι της κάνοντάς της να αναστενάξει από ηδονή .

Επιτέλους! Τόσες και τόσες φορές το ονειρευόταν και τώρα θα είχε τη δυνατότητα να γευτεί το κορμί και τους χυμούς της φίλης της. Η Κατερίνα ξάπλωσε ανάσκελα και η Εύα ήρθε από πάνω της. Άρχισε να γλείφει το λαιμό της Κατερίνας ,κατέβηκε στο στήθος της όπου με λαιμαργία πιπίλισε τις ρογίτσες της παίζοντας μαζί τους , δαγκώνοντάς τες ελαφρά .

Η Κατερίνα καύλωνε ολοένα και περισσότερο και αισθάνθηκε ένα πραγματικό σόκ όταν αισθάνθηκε τη γλώσσα της φίλης της να ταξιδεύει απανω στη κοιλίτσα της κινούμενη προς τα κάτω , την ερεθισμένη κλειτορίδα της.

Η Εύα αισθάνθηκε την έντονη γυναικεία ερεθιστική μυρωδιά της Κατερίνας και άρχισε να γλείφει το μουνάκι της απαλά καθώς γευόταν τα λαχταριστά υγρά της .

Η Κατερίνα έκλεισε τα μάτια και πάλι , έγκλώβισε το κεφάλι της Εύας ανάμεσα στα πόδια της και απολάμβανε τις περιποιήσεις της . Η καυτή γλώσσα κινούνταν κυκλικά στο ροδαλό της μουνάκι ενώ δάκτυλα από την Εύα έμπαιναν μέσα της κάνοντάς την να σπαρταράει από ηδονή και καύλα .

Δεν άργησε να χύσει και μάλιστα δύο φορές από την έμπειρη γλώσσα της φίλης της . Η Κατερίνα κοιτώντας προκλητικά την Εύα  , την εξανάγκασε να ξαπλώσει ανάσκελα αποκαλύπτωντας το μουνάκι της προκειμένου με τη σειρά της να προσφέρει ηδονή στη φίλη της.



Η Εύα είχε γεμίσει χυμούς και το ροδαλό της μουνάκι είχε ανοίξει σαν τριαντάφυλο από την καύλα και ήταν η Κατερίνα άγγιξε τη δική της γλώσσα επάνω στο μουνάκι της φίλης της και άρχισε να το γλείφει με ενθουσιασμό.

Η πρώτη φορά που η Κατερίνα γεύτηκε γυναικείο μουνάκι εστέφθη από επιτυχία. Το λάτρεψε , λάτρεψε την βελούδινη αίσθηση από τα μουνόχειλά της την έντονη γεύση από τα κολπικά της υγρά και πάνω από όλα τις αντιδράσεις της Εύας καθώς την έγλειφε .

Η Εύα έχυσε πάνω στη γλώσσα της Κατερίνας έχοντας χάσει κάθε έλεγχο .

Οι δύο κοπέλες έμειναν αγκαλιασμένες στο μεγάλο κρεβάτι προσπαθώντας να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους . Ακόμα είχαν πολλά να βιώσουν . Η Εύα έφυγε και έφερε από το δωμάτιο της ένα στραπον δονητή γύρω στα 20 εκατοστά και πολύ χοντρό . Η Κατερίνα κοίταξε αποσβολωμένη καθώς δεν είχε ποτέ δεχτεί τέτοιο καυλί μέσα της .

- Μη φοβάσαι ! Είπε η Εύα καθώς το φορούσε .

Έπεσε επάνω της και άρχισαν να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται παθιασμένα. Η Κατερίνα άνοιξε τα πόδια της και η Εύα έσπρωξε το χοντρό δονητή μέσα στο καυτό και υγρό νεανικό στενό μουνάκι της που άνοιξε για τα καλά από την πρόστυχη αυτή εισβολή .



Η Εύα με ενθουσιασμό είδε ότι η Κατερίνα δέχτηκε όλο το στραπον μέχρι το πάτο της και άρχισε να κουνιέται κάνοντας βαθιές διεισδύσεις στο μουνάκι της κάνοντάς την να ουρλιάζει από καύλα . Έκλεισε το στόμα με το δικό της κάνοντας ακόμα πιο έντονο το ρυθμό που της γαμούσε το μουνάκι μέχρι που η παρτενέρ της έχυσε απο το στραπον .

Οι δύο κοπέλες κοιτάχτηκαν στα μάτια και φιλήθηκαν πάλι .

Μια λεσβιακή σχέση πάθους μόλις ξεκινούσε._ 


 

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Μηνύματα
3.385
Like
121
Πόντοι
16
Απλά μια μικρή συμβουλή για το γράψιμο σου. Να φροντίζεις να υπονοείς τις καταστάσεις και όχι να τις προσφέρεις έτοιμες στο πιάτο του αναγνώστη. Για παράδειγμα γράφεις:

Η Εύα έχυσε πάνω στη γλώσσα της Κατερίνας έχοντας χάσει κάθε έλεγχο .

Η φράση "έχοντας χάσει κάθε έλεγχο" είναι πολύ αδύναμη γιατί λειτουργεί απροκάλυπτα εις βάρος της αισθητικής νοημοσύνης του αναγνώστη. Προτίμα να υπονοήσεις το γεγονός ότι έχει χάσει κάθε έλεγχο παρά να το προσφέρεις σαν μασημένη τροφή. Π.χ. γράψε το κάπως έτσι:

Η Εύα έχυνε πάνω στη γλώσσα της Κατερίνας, με το σώμα της να σπαρταρά υποταγμένο όχι στο μυαλό αλλά στο άγριο ένστικτο της καύλας.  



   
 

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
18.966
Κριτικές
1
Like
2.667
Πόντοι
606
Απλά μια μικρή συμβουλή για το γράψιμο σου. Να φροντίζεις να υπονοείς τις καταστάσεις και όχι να τις προσφέρεις έτοιμες στο πιάτο του αναγνώστη. Για παράδειγμα γράφεις:

Η Εύα έχυσε πάνω στη γλώσσα της Κατερίνας έχοντας χάσει κάθε έλεγχο .

Η φράση "έχοντας χάσει κάθε έλεγχο" είναι πολύ αδύναμη γιατί λειτουργεί απροκάλυπτα εις βάρος της αισθητικής νοημοσύνης του αναγνώστη. Προτίμα να υπονοήσεις το γεγονός ότι έχει χάσει κάθε έλεγχο παρά να το προσφέρεις σαν μασημένη τροφή. Π.χ. γράψε το κάπως έτσι:

Η Εύα έχυνε πάνω στη γλώσσα της Κατερίνας, με το σώμα της να σπαρταρά υποταγμένο όχι το μυαλό αλλά στο άγριο ένστικτο της καύλας.  



   
εισαι μυσταρος :rockon:
 

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Μηνύματα
3.385
Like
121
Πόντοι
16
Μια άλλη μικρή νύξη. Ξεκινάς τις περισσότερες από τις προτάσεις σου με το υποκείμενο. Δηλαδή συνεχώς λες:

Η Κατερίνα χτύπησε...
Τα ρούχα τους...
Η Κατερίνα έκλεισε...
Η Κατερίνα καύλωνε...


Αυτό το μοτίβο υποβιβάζει το κείμενό σου σε επίπεδο χαμηλότερο και από τα αισθηματολογικά μυθιστορήματα του συρμού. Προτίμα τις παραλλαγές στις προτάσεις σου, παίξε με τις λέξεις, κάνε παιχνίδι με τη σύνταξη των προτάσεων, δώσε αισθητικό φορτίο στις λέξεις.  

Άντε να σε καμαρώσουμε :)
 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
36
Οι αγαπημενες μου ταινιες για να βλεπω ειναι 2 λεσβιες σκλαβα αφεντρα με μαστιγωμα ή κατούρημα ή και τα δύο μαζί  ;)
 

dragonflame

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Μηνύματα
140
Κριτικές
7
Like
99
Πόντοι
1
Eμενα η φαντασιωση μου ειναι να κανω sex με δυο λεσβιες. Να γλειφονται να χαιδευονται μπροστα μου, εγω να της αγγιζω και μετα και οι τρεις μαζι να γινεται χαμος. Ενταξει επι πληρωμη θα μπορουσα να το πραγματοποιησω αλλα δεν ειναι το ιδιο.
 

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Μηνύματα
2.777
Κριτικές
1
Like
209
Πόντοι
36
Το ονειρο καθε αντρα έγραψες...
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τη γόνιμη κριτική
Θα επανέλθω
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom