Νέα

Lesbian Domination & BDSM : Strapon Play Απο Την Αφέντρα Στην Σκλάβα

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : [URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com [/URL]
Lesbian Domination & BDSM : http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/p/lesbian-domination-bdsm.html] [/url]

Lesbian Domination & BDSM : Strapon Play  Απο Την Αφέντρα Στην Σκλάβα – Η Επιβολή Της Κυριαρχίας .
[URL unfurl="true"]http://kinkyfantasiesonline.blogspot.com/2012/05/lesbian-domination-bdsm-strapon-play.html[/url]



Απο τις πλέον «καυτές»  και γεμάτες φαντασία και παιχνίδια σεξουαλικές εμπειρίες , δεν θα μπορούσε φυσικά να έλειπε και η σχέση Αφέντρας – Σκλάβας μιας και ώς γνωστόν οι Γυναίκες έχουν μια ιδιαίτερη «χημεία» μεταξύ τους , ειδικά στο πλαίσιο μιας BDSM σχέσης και αυτό ανακύπτει μέσα απο τα σενάρια που παίζουν και τις πρακτικές που εξασκούν .
Αρκεί κανείς να δεί δύο ταινίες υποταγής & BDSM ανάμεσα σε Αφέντρα και σκλάβο και Αφέντρα με σκλάβα , προκειμένου να δεί την μεγάλη διαφορά που παρουσιάζει το θέαμα και μόνο στην περίπτωση των δύο γυναικών .
Σε ένα σενάριο υποταγής , η Αφέντρα , έχει ένα δύσκολο έργο να επιτελέσει . Πρέπει , να θέσει το μυαλό και το σώμα της σκλάβας της σε μια συγκεκριμένη κατάσταση όπου θα την υπηρετεί και ταυτόχρονα θα αισθάνεται και η ίδια πληρότητα και ικανοποίηση που υπηρετεί την Κυρία της .



Τα φετίχ , τα παιχνίδια και οι κίνκυ ρόλοι είναι το μέσο για την επιβολής της Κυριαρχίας της Αφέντρας πάνω στην Σκλάβα της .
Το στραπον  ( strapon play) κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στις επιλογές της Αφέντρας όσο αφορά την υποταγή της υποτακτικής της μιας και στο Γυναικείο μυαλό , η έννοια της υποταγής / Κυριαρχίας είναι άμεσα συνδεμένη με το σέξ .
Η Αφέντρα , με την χρήση του στραπον , δείχνει στην πράξη ποιός είναι το «αφεντικό» ,            «ο γαμιάς» στην σκλάβα της η οποία είναι υποχρεωμένη να δεχτεί παθητικά κάθε επώδυνο και κινκυ σέξ με την χρήση του δονητή .
Επισημαίνεται δε , ότι η χρήση του στραπον είναι πολύ πιο «στρατηγική» μιας και όταν γίνεται απο γυναίκα σε γυναίκα μιας και έχουν καλύτερη εικόνα για το πώς η γυναίκα παίρνει μεγαλύτερη ηδονή απο το σέξ , ακριβώς όπως και στο στοματικό σέξ .



Το πρωκτικό σέξ με στραπον απο την Αφέντρα στη σκλάβα της , είναι φυσικά ένα ακόμα μέσο που οδηγείται η τελευταία στην απόλυτη υποδούλωση και φυσικά μαζί με τον πόνο επέρχεται και η απόλαυση .
Όπως και στην περίπτωση της Γυναικείας Κυριαρχίας σε άντρα , έτσι και στην περίπτωση ενός ζευγαριού γυναικών , το στραπον είναι το απόλυτο αξεσουάρ και φυσικά η απόλυτη φετιχιστική πρακτική που οδηγεί στην απόλαυση της υποταγής . 


 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom