Νέα

Lesbian Cuckolding - Υπηρετώντας Την Αφέντρα και την Ερωμένη της .

• Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM : /p/bdsm_30.html

Lesbian Cuckolding - Υπηρετώντας Την Αφέντρα και την Ερωμένη της .
/2012/02/lesbian-cuckolding.html

Έχω ήδη γράψει άρθρα σχετικά με την ύστατη φαντασίωση πολλών αντρών υποτακτικής ψυχολογίας , την υποταγή δηλαδή σε μια Δυναμική Κυριαρχική Αφέντρα η οποία θα επιβάλλει αφενός μεν την εξουσία της , αφετέρου δε , θα εξαναγκάσει τον υποτακτικό της , να υπηρετήσει και τον εραστή της , ένα ανώτερο αρσενικό ( Alpha Male) και μάλιστα , σε πολλές περιπτώσεις , αναγκάζοντάς τον να τον υπηρετήσει και σεξουαλικά ώς Αρσενική Τσούλα .

Υπάρχει μια εξίσου δυναμική φαντασίωση που μάλιστα κατοικεί και στις σκέψεις πολλών αντρών που δεν είχαν δεί ποτέ με σοβαρό μάτι  τα σαδομαζοχιστικά παιχνίδια .

Τι γίνεται όταν δεν υπάρχει άντρας εραστής αλλά Γυναίκα ερωμένη της Αφέντρας ;

Έχω γράψει αναλυτικά στο παρελθόν , σε σχετικά άρθρα , το ενδεχόμενο ένας άντρας να βρεθεί υποταγμένος σε ζευγάρι λεσβιών  , πως διαμορφώνεται το πλαίσιο της υποταγής του στις δύο λεσβίες ερωμένες , ποιές είναι οι απαιτήσεις τους  , ποιές είναι οι αναζητήσεις του υποτακτικού κλπ .

Τι γίνεται όμως , όταν δεν μιλάμε για την υποταγή ενός άντρα σε ένα ζευγάρι λεσβιών αλλά στο «κεράτωμά» του απο την σύντροφο / Αφέντρα του με μια άλλη γυναίκα .

Σε αυτή την περίπτωση , διαμορφώνεται μια εντελώς διαφορετική δυναμική .

Όπως και στην περίπτωση που ο υποτακτικός άντρας , γνωρίζει τον μέγιστο εξευτελισμό όταν αναγκάζεται να υπηρετήσει την Αφέντρα του και τον εραστή της , έτσι και στην περίπτωση όπου η Κυριαρχική Αφέντρα του αποφασίζει να εξερευνήσει τα μονοπάτια του vanilla sex με μια γυναίκα ερωμένη , ο εξευτελισμός , είναι ακόμα μεγαλύτερος .

Το να βρεί η Αφέντρα την σεξουαλική ικανοποίηση σε έναν άλλο άντρα , είναι κάτι που στα πλαίσια της ανθρώπινης φύσης , αιτιολογείται . Δημιουργεί μεν συναισθήματα εξευτελισμού και υποταγής στον σκλάβο αλλά αργά η γρήγορα , το αποδέχεται και προσπαθεί να εκτελέσει τα νέα του καθήκοντα ( υπηρέτρια ή αρσενική τσούλα) με ζήλο.

Ο εξευτελισμός όμως όταν η Αφέντρα έχει ερωμένη , είναι ακόμα πιο έντονη μιας και ο ρόλος του ώς αντρα , υποβαθμίζεται ακόμα περισσότερο , στο πλαίσιο της αντικατάστασής του με μια γυναίκα .

«Μια γυναίκα μπορεί να ικανοποιήσει καλύτερα στο κρεβάτι την Αφέντρα απο ότι εγώ..» είναι μια σκέψη που κυριαρχεί στο μυαλό του υποτακτικού , με άμεση συνέπεια , ακόμα πιο έντονο εφέ σεξουαλικής υποταγής .

Είναι καταγεγραμμένο , τόσο στο διαδίκτυο , όσο και στην λογοτεχνία και την τηλεόραση ότι οι γυναίκες είναι πολύ εφευρετικές όταν θέλουν να προβούν στον εξευτελισμό και την υποταγή ενός άντρα .

Η Αφέντρα με την Ερωμένη της , μπορεί να καταφέρει πολυεπίπεδα πλήγματα απο ότι αν είχε άντρα εραστή που απλώς θα απειλούσε τον αντρισμό του υποτακτικού .

Ο υποτακτικός , ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με δύο , εν δυνάμει αφέντρες και μάλιστα μπορεί υπο συνθήκες στέρησης οργασμού με χρήση ζώνης αγνότητας κλπ να ζεί μια μόνιμη πνευματική υποταγή .

Υπάρχουν καταγεγραμμένες εμπειρίες απο τέτοια συμπλέγματα όπου η Αφέντρα και η ερωμένη της , προκαλέσαν εξευτελισμό και υποταγή μέχρι δακρύων στον υποτακτικό .

Απο την μια η  εκτεταμένη χρήση του δονητή , η εκπαίδευση «αρσενικής τσούλας» ή υπηρέτριας , το υποχρεωτικό στοματικό σέξ μπροστά και πίσω ( Ass worship & Pussy Worship) απο τον υποτακτικό προς την Αφέντρα και την Ερωμένη , ακόμα και πιο ακραία φετίχ όπως ουρολαγνεία ή κοπρολαγνεία , μπορεί να συνθέσουν ένα σκηνικό ακραίας υποταγής .

Θυμάμαι τις καταγεγραμμένες εμπειρίες σε ένα μπλόγκ ενός Αμερικανού που η γυναίκα του είχε ερωμένη , την είχε φέρει κανονικά στο σπίτι και εκείνος είχε υποβαθμιστεί σε απόλυτη τσούλα . Δεχόταν βίαιο σέξ με στραπον σε καθημερινή βάση , ενώ είχε υποχρεωθεί ακόμα και να σκουπίζει το κώλο της Αφέντρας και της Ερωμένης της μετά την αφόδευση .

Ο ίδιος περιέγραφε τις σκηνές αυτές και σκιρτούσε απο ηδονή και ευχαρίστηση που τον εξευτέλιζαν με τόση ένταση

Απο τις περιπτώσεις κερατώματος του υποτακτικού απο την Αφέντρα του , μπορεί να είναι πιο δύσκολο σαν σκέψη η ύπαρξη Εραστή αλλά στην περίπτωση της  Ερωμένης , ο εξευτελισμός και η ένταση είναι πολύ πιο έντονη .

Διαβάστε επίσης Σχετικά Άρθρα
Λεσβιακή Γυναικεία Κυριαρχία - Οι Γυναίκες Μεταξύ Τους Το Κάνουν Καλύτερα!!
/2011/12/blog-post_17.html
Lesbian Female Donination - Όταν Οι Κυριαρχικές Λεσβίες Αναζητούν άντρες Υποτακτικούς /2011/12/lesbian-female-donination.html
Η Εξέλιξη μιας Σχέσης Γυναικείας Κυριαρχίας / Femdom Relationship
/2011/11/femdom-relationship.html
Slut Training / Εκπαίδευση Αρσενικής «Τσούλας»
/2012/01/slut-training.html
Αλλάγή Ρόλων/Παιχνίδια με στραπον - Strapon Play/Dildo Training/Transformation/Slut Training
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Η Απόλυτη Υποταγή Στην Αφέντρα - Forced Feminization / Sissyfication
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
τρελο αγορι :tits2: :tits2:

Φανούρης Τζούρας

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
526
Like
3.957
Πόντοι
14.156
Ο m.t έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο διαδραστικό μέσο (ένα blog), απ' ό,τι φαίνεται με μεγάλο μεράκι, το οποίο περιέχει πολλά ενημερωτικά θέματα, ιστορίες, ακόμα και συνεντεύξεις.
Οπως είναι φυσικό έχει και  μεγάλη επισκεψιμότητα.
Αυτό το ενεργό μέλος, έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον ιστότοπο.
Το δείχνουν άλλωστε  οι εκατοντάδες εμφανίσεις στα θέματά του, αλλά και oι θετικές ψήφοι στις κριτικές του (73.49%).
Για τη δουλειά  που έχει κάνει και μόνο, δεν αξίζει τον σεβασμό μας;
Τον δικό μου πάντως τον έχει.

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
Aντε να σου λαχει τετοιο σκηνικο

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.487
Πόντοι
10.690
το κακό είναι ότι και να σου λάχει, κατά πάσα πιθανότητα, μια από τις δύο λεσβίες ή και οι δύο θα είναι σαν μπετατζηδες. Μόνο στις τσόντες υπάρχουν αυτές οι λεσβιογκομενάρες...

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
το κακό είναι ότι και να σου λάχει, κατά πάσα πιθανότητα, μια από τις δύο λεσβίες ή και οι δύο θα είναι σαν μπετατζηδες. Μόνο στις τσόντες υπάρχουν αυτές οι λεσβιογκομενάρες...
Μάλλον γιατί στις περισσότερες τσόντες είναι Bi οι γυναίκες.

OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
28
Πόντοι
6
λοιπον τυπε ναι εχω μεγαλο προβλημα και το προβλημα μου δεν εχει να κανει με τα γουστα σου στο κρεββατι αλλα με τον τροπο που τα προβαλεις, τα διαφημιζεις και αντιδρας στην καθε κριτικη....
θελεις να με παριουσιασεις σαν ¨απλο μαλακα και κομπλεξικο¨ και τον εαυτο σου σαν θυμα γιατι ετσι φτιαχνεις το προφιλ που χρειαζεται για την προωθηση του προιοντος :zfuck: σου το οτι σκεφτηκα και σου εγραψα το "ποιημα" ηταν για να σου πω ΚΑΙ με χιουμοριστικο τροπο την γνωμη μου.
Οταν ανοιγεις ενα θρεντ περιμενεις να ακουσεις και τις γνωμες των αλλων και τις μαλακιες και το χαβαλε και τις κακες γλωσσες ποσο μαλλον θρεντ ειδικου ενδιαφεροντος σαν τα δικα σου
ΥΓ το να μην δεχεσαι αντιλογο δεν δειχνει πολυ δημοκρατικο και κανει κακο στο ιματζ σου :birdman: :birdman: :birdman:
Λοιπόν επειδή για πρώτη φορά μου μίλησες με επιχειρήματα και αντίλογο χωρίς να με βρίζεις θα σου απαντήσω στα ίσα .
Έφτιαξα ένα μπλόγκ για να μαζέψω κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν και δεν στήνω κανένα προφίλ , ούτε προωθώ κάποιον προϊόν . Εξάλλου είμαι άνεργος και έχω άλλα προβλήματα πίστεψέ με .
Έχεις ξαναγράψει ότι δεν σου αρέσουν αυτά που παρουσιάζω , είναι δεκτό και σεβαστό , το κατάλαβα . Αυτό σημαίνει ότι εσύ και 5 - 6 άλλα άτομα πρέπει να με βρίζετε και να σπαμάρετε θέματα που τα διαβάζουν κάποιες φορές και πάνω απο 1000 άτομα;
Μάλλον όχι .
Κατάλαβε μια και καλή ότι δεν πουλαω ή προμοτάρω κάτι .Γράφω για την Γυναικεία Κυριαρχία που μου αρέσει και αυτό είναι όλο . Άλλς γράφει για τραβεστί , άλλος για πουτάνες άλλος για στριπ .
Μάλλον εσύ και οι 5 - 6 άλλοι στερείστε δημοκρατικότητας και όχι εγώ

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.487
Πόντοι
10.690
εγω γουστάρω κείμενα αρσενικού τσουλίου! πρόχωρα φίλε

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Ο m.t έχει δημιουργήσει ένα αξιόλογο διαδραστικό μέσο (ένα blog), απ' ό,τι φαίνεται με μεγάλο μεράκι, το οποίο περιέχει πολλά ενημερωτικά θέματα, ιστορίες, ακόμα και συνεντεύξεις.
Οπως είναι φυσικό έχει και  μεγάλη επισκεψιμότητα.
Αυτό το ενεργό μέλος, έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στον ιστότοπο.
Το δείχνουν άλλωστε  οι εκατοντάδες εμφανίσεις στα θέματά του, αλλά και oι θετικές ψήφοι στις κριτικές του (73.49%).
Για τη δουλειά  που έχει κάνει και μόνο, δεν αξίζει τον σεβασμό μας;
Τον δικό μου πάντως τον έχει.
Τον σεβασμό μου όχι αλλά το δικαίωμα του να γράφει/ποστάρει απρόσκοπτα τον εχει κερδίσει.
Οπως σχεδόν όλα τα παιδιά (παλαιοί και νέοι) εχουν σεβαστεί την δική μου τρέλα με την Dasha ετσι θα ήθελα να μπορεί και ο male tsouli να κάνει την δική του τρέλα.

Επισκέπτης
Λοιπόν επειδή για πρώτη φορά μου μίλησες με επιχειρήματα και αντίλογο χωρίς να με βρίζεις θα σου απαντήσω στα ίσα .
Έφτιαξα ένα μπλόγκ για να μαζέψω κάποια πράγματα που με ενδιαφέρουν και δεν στήνω κανένα προφίλ , ούτε προωθώ κάποιον προϊόν . Εξάλλου είμαι άνεργος και έχω άλλα προβλήματα πίστεψέ με .
Έχεις ξαναγράψει ότι δεν σου αρέσουν αυτά που παρουσιάζω , είναι δεκτό και σεβαστό , το κατάλαβα . Αυτό σημαίνει ότι εσύ και 5 - 6 άλλα άτομα πρέπει να με βρίζετε και να σπαμάρετε θέματα που τα διαβάζουν κάποιες φορές και πάνω απο 1000 άτομα;
Μάλλον όχι .
Κατάλαβε μια και καλή ότι δεν πουλαω ή προμοτάρω κάτι .Γράφω για την Γυναικεία Κυριαρχία που μου αρέσει και αυτό είναι όλο . Άλλς γράφει για τραβεστί , άλλος για πουτάνες άλλος για στριπ .
Μάλλον εσύ και οι 5 - 6 άλλοι στερείστε δημοκρατικότητας και όχι εγώ
Λοιπον εγω το ληγω εδω και σου υποσχομαι οτι σταματαει η προσωπικη επιθεση. Οσον αφορα το σπαμ ανοιξε ενα οποιοδηποτε θρεντ και θα δεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κραταω μονο την μεταξυ σας τελικη φιλικη διαβεβαιωση οτι δεν θα εχετε ανουσιες αντιπαραθεσεις στο μελλον με οφτοπικ ποστ
σπαμ και λοιπες πιπες διεγραφησαν και μην με ξαναβαζετε στον ιδιο κοπο στο μελλον σε παραπλησια θρεντ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom