Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Λεμπέση 8

• Μέλος που άνοιξε το νήμα black crow
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
www.bourdela.com/content/view/518/224/]Το thread αυτό αναφέρεται στην καταχώρηση του σπιτιού στον κατάλογο[/url]

Ανοίγω το θέμα για το στουντιάκι στη Λεμπέση. Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε τη θεά την Τσέχα με το όνομα Καρίνα. Τότε τσατσά ήταν αυτή που τώρα βρίσκεται στην Παιωνίου. Με την Καρίνα έπαιζε φοβερό γαμήσι. Και κάποιε κοπέλες που πήγαν μετα ήταν θεές. Τώρα έχω την εντύπωση ότι εναλλάσσει κοπέλες με την Παιωνίου. Έχει πάει κανείς τελευταίως για να μας ενημερώσεί; Αν πάτε Βούρβαχη περάστε και από κει κοντά είναι.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ανοίγω το θέμα για το στουντιάκι στη Λεμπέση. Δεν ξέρω πόσοι θυμάστε τη θεά την Τσέχα με το όνομα Καρίνα. Τότε τσατσά ήταν αυτή που τώρα βρίσκεται στην Παιωνίου. Με την Καρίνα έπαιζε φοβερό γαμήσι. Και κάποιε κοπέλες που πήγαν μετα ήταν θεές. Τώρα έχω την εντύπωση ότι εναλλάσσει κοπέλες με την Παιωνίου. Έχει πάει κανείς τελευταίως για να μας ενημερώσεί; Αν πάτε Βούρβαχη περάστε και από κει κοντά είναι.

σωστος ο φιλος των τακουνιων!!!!! ;) ;)

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Εγώ λεμπέση είχα πάει πριν 10 μέρες. Έπιασα κουβέντα με την τσατσά και μου είπε ότι ο ίδιος που έχει το στούντιο στην Παιωνίου έχει και αυτό στην Λεμπέση. Οι κοπέλες εναλλάσονται στα δύο στούντιο.

AnalLoverGGG

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Ρε παιδια, πειτε καμια εντυπωση απο Λεμπεση. Εχω παει 4-5 φορες κατα τις 11 το βραδυ και δεν ανοιγουνε. Λετε να κανω μαλακια ? Αυτο με μια πορτα σιδερενια μεγαλη δεν ειναι με μια λαμπα απ εξω ? 

kavliaris29

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Η λεμπέση ίσως είναι το καλύτερο στούντιο αυτή την περίοδο. Εγώ πάω συνήθως 5 και κάτι με την αλλαγή βάρδιας. Έχει τρία προγράμματα. Των 50? που είναι το απλό, των ? 60 που είναι το sex show και των ? 70 που έχει και 69. Εγώ παίρνω των ?60, γιατί κάθεται πιο πολύ ώρα, έχει πιο πολλά χάδια. Τον αύγουστο είχα γαμήσει μια αλιόνα από Ουκρανία. Απίθανο μωρό, γύρω στα 20. Κάναμε πολλά προκαταρτικά και αφού τελείωσα μετά καθόμασταν για κανένα 10λεπτο αγγαλιά και χαμουρευόμασταν. Μετά την έχασα

OP
OP
black crow

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.895
Πόντοι
19.505
Σήμερις πήγα κατά τις 4,30 και ήταν κλειστά. Πήγα από Βούρβαχη, έπαιζε μια Αλεξάνδρα, μικροκαμωμένη, αλλά άσχημη φάτσα. Κατέληξα φυσικά Παιωνίου όπου έπαιζαν δυο μωρά. Πήρα τη Χριστίνα, πολύ όμορφη μελαχρινή και κλαίω το 50αρικάκι. Κρίμα

astrofisikos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2006
Like
26
Πόντοι
1
Καλό studiaki στην Λεμπέση αν και έχω να πάω καιρό. Η Καρίνα όντως καλή στο κρεββάτι, αν και όταν είχε πρωτοεμφανιστεί ήταν πολύ καλύτερη. Ασε που σε αυτό το studiaki οι τιμές ήταν πιο καλές. Τώρα τελευταία δεν ξέρω τι παίζει. Πάντως πριν την Καρίνα έπαιζαν 1-2 μωρά πολύ καλά

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και δουλευει κανονικα ΚΑΙ η λεμπεση.σημερα κυριακη απογευμα και ηταν μια με ονομα ΣΑΡΑ,ωραια γκομενα γυρω στα 27 και βαλε,με ναζι βγαινει ,σε κοιταει προκλητικα με προδιαθεση να περασεις.
θα περναγα αν δεν ηταν η ισαμπελλα στην τριγετα(θα γραψω σε αλλο φορουμ).
το μαγαζι παραμενει ιδιο,και καμια σχεση με ανακσινηση που ακουστηκε.
ΔΟΥΛΕΥΕΙ κανονικα με δυο ωραια λαμπαντερ αναμενα στο δρομο οτι "ειμαστε ανοικτα-χτυπατε κουδουνι" :dancing:

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
ΑΝΟΙΞΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ και δουλευει κανονικα ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ κανονικα με δυο ωραια λαμπαντερ αναμενα στο δρομο οτι "ειμαστε ανοικτα-χτυπατε κουδουνι" :dancing:
Συναγωνιστή μπορείς να είσαι σαφής ως προς τον αριθμό της οδού Λεμπέση?

Επισκέπτης
Πηγα χθες Πεμπτη, το βραδυ στις 11.20 και μου κανει η τσατσα οτι η κοπελα εχει σχολασει απο τις 11.00 και εγω μαζευω...αρα δεν ειδα απλως το αναφερω γιατι "Μπουρδελα" το εχει οτι κλεινει στις 01.00

Αυτα...θα ξανακανω βολτα παντως

Epilarxos

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2006
Like
5
Πόντοι
1
Η περιοχή είναι Κουκάκι και ο αριθμός είναι 8. Αυτό ότι έχει συνεργασία με την Παιωνίου ισχύει. Την Καρίνα την είχα σκοράρει και Λεμπέση και Παιωνίου καθώς την Λίλια(Ρωσία) και την ʼννα(χμμμ 'Τσεχία').
Συναγωνιστή ευχαριστώ πολύ για τις εμπεριστατωμένες, πλήρεις και σαφείς πληροφορίες σου  :)

Επισκέπτης
η λεμπεση ειναι πισω απο το αμζων!!καθως πιανεις την βουρβαχη,περνας το φαναρι της καλιροης συνεχιζεις ευθεια και και στα 2α φαναρια ειναι δεξια στο πρωτο στενο καθετα!!!το καλο ειναι οτι οι πιο πολλες κοπελλες δινουν και κουλουρι!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
η λεμπεση ειναι πισω απο το αμζων!!καθως πιανεις την βουρβαχη,περνας το φαναρι της καλιροης συνεχιζεις ευθεια και και στα 2α φαναρια ειναι δεξια στο πρωτο στενο καθετα!!!το καλο ειναι οτι οι πιο πολλες κοπελλες δινουν και κουλουρι!!
πες

τι ειπες τωρα , warhol , κουλουρι , ειπε κουλουρι ,  :headbang:  ,οντως ειπες κουλουρι ,  και εγω καθομαι στο κρεβατι  :jerking: :jerking: :jerking:  (χαχαχαχαχα)

Επισκέπτης
μικρε ειμαι λατρης του κουλουριου της γυναικας!!και επιδει γουσταρω και τις milf παω ιππωνακτος στην μελινα!!παντβς την λεμπεση τσεκαρε την!!

Επισκέπτης
να μην με πουνε και ανορθογραφο!!επειδη γραφεται!!

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
μικρε ειμαι λατρης του κουλουριου της γυναικας!!και επιδει γουσταρω και τις milf παω ιππωνακτος στην μελινα!!παντβς την λεμπεση τσεκαρε την!!

θα σε ενημερωση αυριο   :sunglasses:  τωρα παω για  :zzzzz:

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16

[/quote]
μικρε ειμαι λατρης του κουλουριου της γυναικας!!και επιδει γουσταρω και τις milf παω ιππωνακτος στην μελινα!!

πηγα το πρωι στην ιππωνακτος , αλλα τζιφος ελειπε  :headbang: , τωρα ετοιμαζομαι κατα της 10.00 να ξανακατεβω  :huh: :huh:

warhol θα σε κρατω ενημερω για οτι milf υπαρχει

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
ερωτηση ?

στην Πορινου και Καλλαισχρου , η πορτα ειναι επι της Πορινου , εχει φως οπως και στην Λεμπεση , ξερεται τι παιζει , εχει και καμερα , κτιπισα αλλα τιποτα , ειδα και δυο τρεια μηχανακια απεναντι ?

εαν ξερει καποιος ας πει

παντως το βραδυ που εχω ..διαδρομη.. θα περασω να ξανακοιταξω

Επισκέπτης
η μπαρμπη δεν ξαναδουλρυει εκει απο οτι ειπε η τσατσα,αλλα δουλευει μια αλλη κοπελα αρκετα εμφανισιμη μονο που ειναι πρεζονι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom