poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Σάλος σε δημόσια υπηρεσία στη Λάρισα με τον “λεκέ” στο φόρεμα – “Με βίασε ο προϊστάμενός μου”
συγκλονιστικός εν τω μεταξυ ο συζυγος επιτιθεται εναντιον διαφορων κακοβουλων που διαδιδουν διαφορα εις βαρος της συζυγου του την τιμη της οποιας εσπευσε να υπερασπιστει
Εμπιστευτηκε τον προισταμενο να πάνε για ποτακι στη παραλία και αυτος την βιασε και ευτυχως που αυτη κρατησε τον λεκέ για να αποδειξει οτι όντως την βιασε και δεν του καθησε με τη θεληση της για να τον εκβιασει μετα με πειστηριο τα χυσαμολια οπως διαδιδουν καποιοι απαίσιοι κακοβουλοι,θλιβερο γεγονός...ευτυχως με την τεχνολογια πολλες γυναικες κρατωντας δειγμα απο χυσαμολι μπορουν να κατηγορησουν τον ανδρα που βγηκαν για βιασμο και να βρουν το δικιο τους
παρακαλουνται τα μελη του σαη με αυξημενη ευαισθησια σε θεματα τοξικης πατριαρχειας να τοποθετηθουν πάραυτα.Ευχαριστώ
"Η μήνυση υποβλήθηκε προ ημερών στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Λάρισας όπου, λόγω και της σοβαρότητας της καταγγελίας, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ε», διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα.
Όπως καταγγέλλει η εργαζόμενη, στις 17 Σεπτεμβρίου, έχοντας εμπιστοσύνη στον προϊστάμενό της, βρέθηκαν οι δυο τους για διασκέδαση στα παράλια του νομού όπου η βόλτα τους αργά το βράδυ κατέληξε σε μαρτύριο για την ίδια.
Μετά την υποβολή της μήνυσης στις 11 Οκτωβρίου, ο Εισαγγελέας διέταξε προκαταρκτική στο πλαίσιο της οποίας με μυστικότητα κλήθηκαν να καταθέσουν τόσο η μηνύτρια όσο και μάρτυρες."
συγκλονιστικός εν τω μεταξυ ο συζυγος επιτιθεται εναντιον διαφορων κακοβουλων που διαδιδουν διαφορα εις βαρος της συζυγου του την τιμη της οποιας εσπευσε να υπερασπιστει
«Στις υποθέσεις αυτές, το πρώτο που την πληρώνει σε αυτές τις περιπτώσεις είναι το θύμα. Φτάνουμε στο σημείο να δικάζεται στα ΜΜΕ το θύμα και όχι ο βιαστής. Δεν είναι εύκολο να διαχειριστεί κανείς και προσωπικά εγώ μια τέτοια κατάσταση».
Ανησυχώ μην πω ή κάνω κάτι λάθος, αλλά θέλω να την βοηθήσω στον αγώνα της και να της δείξω ότι είμαι δίπλα της, πως την πιστεύω και θα στηρίξω κάθε της απόφαση» είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στον Alpha.
Εμπιστευτηκε τον προισταμενο να πάνε για ποτακι στη παραλία και αυτος την βιασε και ευτυχως που αυτη κρατησε τον λεκέ για να αποδειξει οτι όντως την βιασε και δεν του καθησε με τη θεληση της για να τον εκβιασει μετα με πειστηριο τα χυσαμολια οπως διαδιδουν καποιοι απαίσιοι κακοβουλοι,θλιβερο γεγονός...ευτυχως με την τεχνολογια πολλες γυναικες κρατωντας δειγμα απο χυσαμολι μπορουν να κατηγορησουν τον ανδρα που βγηκαν για βιασμο και να βρουν το δικιο τους
παρακαλουνται τα μελη του σαη με αυξημενη ευαισθησια σε θεματα τοξικης πατριαρχειας να τοποθετηθουν πάραυτα.Ευχαριστώ