Νέα

Λατρεία ή Μίσος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dinos17
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 11
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dinos17

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Κριτικές
2
Like
88
Πόντοι
0
θα ανοίξω ενα επικίνδυνο θέμα.
Μου εχει δημιουργηθεί εντύπωση, χωρις να την εχω επιβεβαιώσει, και θα ηθέλα τα φωτα σας.
Μερικές φορές σε περιπτωσεις που ήταν καπως gfe και εχω δειξει (προσποιηθεί ) πρόθεση να κανω απροστάτευτη είσοδο σε λαδοκόρη και ενω περιμένω να φάω απαγορευτικό,
συχνά αντιλαμβάνομαι θετική αντίδραση , σαν να μου δίνει πρασινο φως και ισως να ανεβαινει η όρεξη της ???
Μπορει να συμβαίνει κατι τετοιο?
Αν ναι , γιατι ;
Λατρεία για την ελευθερία και την αμεση αίσθηση ή Μίσος και διάθεση να μεταδωσει οτι μπορει να έχει ;

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.902
Πόντοι
2.846
Κοίταξε, κι εμένα μου αρέσει η αίσθηση χωρίς σκουφάκι - και μάλιστα συχνά το πουλάκι μου ζορίζεται μόλις φορέσει σκουφάκι και πάει να πέσει - και ομολογώ ότι 1-2 φορές μου πέρασε από το μυαλό, όμως πιστεύω ότι κανένα σοβαρό κορίτσι δεν θα δεχόταν διείσδυση χωρίς προφύλαξη, ακόμα κι από τακτικό πελάτη. Σκέψου με πόσους άγνωστους κάνει σεξ σε μια μέρα η κάθε κοπέλα, εσύ στη θέση της θα το ρίσκαρες;

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.870
Πόντοι
3.846
Κυριακάτικο θέμα μυρίζοναι, λάθος μερα διάλεξες.

Επ΄ίσης και μονο που σκ΄έφτεσαι να μπεις χωρις προστασία είσαι για λύπηση..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.970
Πόντοι
3.656
Μου εχει δημιουργηθεί εντύπωση, χωρις να την εχω επιβεβαιώσει, και θα ηθέλα τα φωτα σας.
Μερικές φορές σε περιπτωσεις που ήταν καπως gfe και εχω δειξει (προσποιηθεί ) πρόθεση να κανω απροστάτευτη είσοδο σε λαδοκόρη και ενω περιμένω να φάω απαγορευτικό,
συχνά αντιλαμβάνομαι θετική αντίδραση , σαν να μου δίνει πρασινο φως και ισως να ανεβαινει η όρεξη της ???
Αν ναι , γιατι ;
Λατρεία για την ελευθερία και την αμεση αίσθηση ή Μίσος και διάθεση να μεταδωσει οτι μπορει να έχει ;
το πρόβλημα δεν είναι η επιθυμία της κοπέλας. Το πραγματικό πρόβλημα είναι για ποιο λόγο, στη χώρα που πριν 10 χρόνια έκαναν μια τυχαία έρευνα και βρήκαν να εκπορνεύονται 30 οροθετικές, εσύ θέλησες να πηδήξεις ακάποτα Επαγγελματία. Πως το σκέφτηκες;

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
130
Like
51.967
Πόντοι
27.261
Αν ναι , γιατι ;
καβλα της στιγμης απλα.
το εχουν αναγκη και αυτες, οπως και εμεις αλλωστε.
απο εκει και περα... εξαρταται.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.395
Πόντοι
3.346
Αν ναι , γιατι ;
Tο καλυτερο που εχεις να κανεις..ειναι να μην ξανα πας σε αυτες.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
39.638
Πόντοι
10.411
Αν ναι , γιατι ;
Y7lLJW.gif

klain

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Αυγ 2008
Κριτικές
35
Like
364
Πόντοι
3.235
Κυριακάτικο θέμα μυρίζοναι, λάθος μερα διάλεξες.

Επ΄ίσης και μονο που σκ΄έφτεσαι να μπεις χωρις προστασία είσαι για λύπηση..
Για μερικους ειναι περιοδος διακοπων.

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Τι εχει γινει με τα ακαποτα ρε παιδια πολλοι τωρα τελευταια τα μιλανε δεν πρεπει να πατε καλα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
ας χαλαρώσουμε όλοι...
πιστεύω ότι πιθανότατα όλοι όσοι βλέπουν κορίτσια συχνά μπορεί να έχουν μια ανάλογη ιστορία, ειδικά με κολ γκιρλ που υπάρχει χρόνος στο δωμάτιο.

ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ.
αλλά η ζωή είναι γεμάτη από πράγματα που δυστυχώς γίνονται ενώ δεν θα έπρεπε.

γιατί μπορεί να γίνει από πλεράς κοπέλας?
θεωρώ κυρίως λόγω καύλας. δύσκολο αλλά συμβαίνει, γυναίκες είναι τα κορίτσια, όχι ρομπότ, όσο και να τους είναι επαγγελμα.
για να σε κάνουν μόνιμο που λέει ο @ΧΧΧ-Man ίσως, αλλά νομίζω δεν είναι ο κανόνας.
τέλος για την περίπτωση υστερόβουλης προσπάθειας να σε κολλήσουν κάποιο ΣΜΝ δίνω ελάχιστες πιθανότητες, φυσικά τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί ποτέ.

προσωπικά μου έχει συμβεί ανάλογο περιστατικό δυο φορές με δυο διαφορετικά κολ γκιρλ. ΔΕΝ έγινε. κοιταχτήκαμε αναποφάσιστοι για λίγα δευτερα και τελικά μπήκε προφυλακτικό. δυστυχώς πρέπει να ομολογήσω ότι όπως το σκέφτομαι τώρα με ηρεμία θα μπορούσε και να είχε γίνει. εκεινη τη στιγμή ο άνθρωπος δεν σκέφτεται με τη λογική πάντα.

το κακό είναι με κάποιους που εξ αρχής το έχουν στο κεφάλι τους ως ιδέα. αυτοί φοβάμαι δεν θα το αποφύγουν. και τότε είναι άξιοι της τύχης τους...

• Like
Αντιδράσεις: Reuzel

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom