You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 71K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Αφήστε τους λαθρο, προέχει ο αντικαπνιστικός νόμος,
Θα επιτρέπεται ο αργιλές
Θα επιτρέπεται ο αργιλές
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Αφήστε τους λαθρο, προέχει ο αντικαπνιστικός νόμος,
Θα επιτρέπεται ο αργιλές
Και οι πιπες ή τσιμπουκια;;
dionisiakos
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 787
- Πόντοι
- 4.530
Ρε .. σταματηστε πια! Συνομοσιολογοι! Εδω τα υπουργεια απαντησαν !Πρωτον: τα επιδοματα χρηματοδοτουνται απο το ελληνικο κρατος κατα 45% και πλεον! Δευτερον: Οι καρτες ΑΤΜ ισχυουν μονο εντος Ελλαδος! Τριτον: θα μεταφερουν πλεον των 20,000 ατομων στην ενδοχωρα, για μετεγκατασταση, οπου κανα δυο κεντρα θα ειναι κλειστα!! Σαν δεν ντρεπεστε να κακολογειτε την κυβερνηση και τους πολιτικους μας! Ντροπη σας!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Πότε θα φοβηθούν οι επίδοξοι λάθρο με τα νέα μέτρα?
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Πότε θα φοβηθούν οι επίδοξοι λάθρο με τα νέα μέτρα?
Οταν κοψει ο κουλης το κρουασαν απο το πρωινο
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Πες μια φορά την αποψή σου σαν έλληνας,Οταν κοψει ο κουλης το κρουασαν απο το πρωινο
Αν είσαι έλληνας βέβαια
Εχεις απολυτο δικιο φιλε μου. Αλλα με αυτα που ψηφιζετε τα θελει ο κωλος μας. Βεβαια την τελευταια φορα επεσα και εγω στην απατη του Μπουλη γιατι δεν αντεχα να βλεπω Πρωθυπουργο Τον ΑΠΛΥΤΟ. Με τετοια προπαγανδα που εχουμε φαει ΝΔ ΠΑΣΟΚ η θανατος. Ευρωπη η Πεινα η καταστροφη των παντων ειμαστε τελειωμενοι. Αφου καταφερανε να πεισουνε τα αρρωστα μυαλα των κουμουνιστων που πηγανε να μας βγαλουνε απο την Ευρωπη να γινουνε φανατικοι μνημονιακοι καταλαβαινεις τι γινεται. Η χωρα εχει γινει μια αλλη πολιτεια των Αμερικανων αλλο ενα κρατιδιο των Γερμανων. Δεν υπαρχει ελπιδα εκτος αν ξαφνικα γινει θαυμα και βγουνε ολοι στους δρομους οπως σε πολλες χωρες ανα τον κοσμο.Εξοφλει γραμματια στο ιδρυμα σωρρος που τον εκανε πρωθυπουργο μεσω του ελεγχου στα καναλια
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Πακιστανοί έκαναν παρέλαση στην κρήτη?
Αντε ρε, και την 25 μαρτίου στο σύνταγμα.
Αντε ρε, και την 25 μαρτίου στο σύνταγμα.
Συγγνωμη φιλε δεν θα ξαναπω οτι ειμαι οπαδος της Στρατιωτικης Επαναστασης ουτε Πατριωτης ουτε ρατσιστης ουτε οτι αγαπω την πατριδα μου ουτε οτι μισω τους Τουρκους ουτε οτι δακρυζω οταν ακουω τον εθνικο υμνο κλπ Ειμαι ενας φουκαρας λαθροπιθηκος που ηρθα να παρω ασυλο στην χωρα σου. Εισαι υποχρεωμενος να μου το δωσεις να με ταισεις να μου δωσεις σπιτι επιδοματα δεν θελω να δουλεψω ειμαι ταλαιπωρημενος. Εσυ ο Μαλακας Ελληνας πρεπει να πληρωνεις σε ολους τους λογαριασμους ΔΕΚΟ για εμενα και να προσαρμοστεις στο Ισλαμ. Δεν εισαι στην χωρα σου Ελληνα αυτη η χωρα σε λιγα χρονια θα γινει δικια μου οποτε προετοιμασου. Εσυ δουλευε να με ταιζεις Μαλακα οσο εγω θα γαμαω να κανει η γυναικα μου συνεχως μαυρους πιθηκους ενω εσυ απο το αγχος και την δουλεια ολη μερα δεν σου σηκωνεται να γαμησεις. Οταν περασουνε τα χρονια οι υιοι μου θα σου γαμανε τις κορες σου και θα της κανουνε Μουσουλμανες. Τωρα εσυ μην ασχολησε με αυτα δουλευε πληρωνε αυτα που σου ειπα ασχολησου με την Μυκονο τα μουνακια το δηθεν και οταν ερθει η ωρα εγω ο φτωχος μαυρος πιθηκος θα σε φτιαξω οπως πρεπει. Κοιμησου Μαλακα Ελληνα κοιμησου!Μη λες τετοια ρε φιλε ... θα σε βαλουν στο καζανι με τους υπολοιπους φασιστες, ακροδεξιους, μισανθρωπους , φοβικους με τους ξενους, αντικυβερνητικους, πατριωτες κ.λ.π κ.λ.π. Θα σου την πουν και οι μεν και οι δε! Αν δεν λες οτι κανουν καλα οι κυβερνουντες εισαι οτι προανεφερα και αν λες οτι και οι πρωηντα ιδια σκατα ηταν τοτε ακομη χειροτερα! Γενικα εαν λες κατι καλο (εναντια στα κομματικα δεδομενα) και πατριωτικο εισαι ... μην τα ξαναλεω!
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.066
- Πόντοι
- 6.256
Για την ώρα τον έλληνα τον ψιλοτσούζει ο αντικαπνιστικός,Συγγνωμη φιλε δεν θα ξαναπω οτι ειμαι οπαδος της Στρατιωτικης Επαναστασης ουτε Πατριωτης ουτε ρατσιστης ουτε οτι αγαπω την πατριδα μου ουτε οτι μισω τους Τουρκους ουτε οτι δακρυζω οταν ακουω τον εθνικο υμνο κλπ Ειμαι ενας φουκαρας λαθροπιθηκος που ηρθα να παρω ασυλο στην χωρα σου. Εισαι υποχρεωμενος να μου το δωσεις να με ταισεις να μου δωσεις σπιτι επιδοματα δεν θελω να δουλεψω ειμαι ταλαιπωρημενος. Εσυ ο Μαλακας Ελληνας πρεπει να πληρωνεις σε ολους τους λογαριασμους ΔΕΚΟ για εμενα και να προσαρμοστεις στο Ισλαμ. Δεν εισαι στην χωρα σου Ελληνα αυτη η χωρα σε λιγα χρονια θα γινει δικια μου οποτε προετοιμασου. Εσυ δουλευε να με ταιζεις Μαλακα οσο εγω θα γαμαω να κανει η γυναικα μου συνεχως μαυρους πιθηκους ενω εσυ απο το αγχος και την δουλεια ολη μερα δεν σου σηκωνεται να γαμησεις. Οταν περασουνε τα χρονια οι υιοι μου θα σου γαμανε τις κορες σου και θα της κανουνε Μουσουλμανες. Τωρα εσυ μην ασχολησε με αυτα δουλευε πληρωνε αυτα που σου ειπα ασχολησου με την Μυκονο τα μουνακια το δηθεν και οταν ερθει η ωρα εγω ο φτωχος μαυρος πιθηκος θα σε φτιαξω οπως πρεπει. Κοιμησου Μαλακα Ελληνα κοιμησου!
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Σε ελεγχο λαθρομεταναστης μαχαιρωσε πολλες φορες αστυνομικο. Αντε πες αιφνιδιαστηκε ο αστυνομικος. Υπηρχε και αλλος διπλα του. Ο οποιος προφανως δεν εκανε τιποτα, αφου ο αλλοδαπος διεφυγε. Αντι να τον ειχαν γαζωσει επι τοπου. Τα οπλα τι τα εχουν; Καλα λενε οτι με Πανελληνιες που μπαινουν στα Σωματα Ασφαλειας, μπαινουν ανθρωποι παντελως ακαταλληλοι για αυτη τη δυσκολη δουλεια.
Δεν πιστευω να υπαρχουνε ποιο αχρηστοι πολιτικοι απο τους δικους μας σε ολο τον πλανητη. Ειναι ο σκατοφλωρος φανατικος αντικαπνιστης και τον καιει μην πειραζει την μυτουλα του η μυρωδια του τσιγαρου. Κοιτα ρε σκατοφλωρακι τι θα κανεις με τους λαθροπιθηκους με τα Ελληνικα συνορα που μας εχετε σπασει τα αρχιδια να τα λετε Ευρωπαικα δεν θα ερθει βοδι κανενας να σε βοηθησει καταλαβε το επιτελους γαμω το χαρβαρτ σου. Με τους Μογγολους που μας πανε 5 χρονια γαμιωντας. Με την Ελληνικη πολεμικη βιομηχανια που την αφανισατε τα ναυπηγεια που ειναι σχεδον κλειστα εκτος Νεωριου που το ξεπουλησατε τσαμπα στους Αμερικανους. Τον Ελληνικο στρατο που τον ξεφτιλισατε με πολεμικα πλοια 45 χρονων και αεροσκαφη χωρις ανταλλακτικα. Με την Ελληνικη νεοελαια που εχει αποβλακωθει τελειως που εχει γεμισει πουστακια πρεζακια αγαμηδες και αρρωστους με το ιντερνετ που ετσι και γινει μπαμ με τους Μογγολους θα κλαινε οι περισσοτεροι στην αγκαλια της Μαμας τους με αυτα κοιτα πρωτα τι θα κανεις Κουλα γιατι χανομαστε.Για την ώρα τον έλληνα τον ψιλοτσούζει ο αντικαπνιστικός,
fylobios30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.207
- Πόντοι
- 606
Κοιτα ρε σκατοφλωρακι τι θα κανεις με τους λαθροπιθηκους
Εκεί που μένουν αυτοί τύπε, δεν βλέπουν λάθρους , ούτε με διόπτρα.
Μην ξεχνάς ότι στο σπίτι στο νησί , πάνε με ελικόπτερα ....
Οπότε ούτε στη διαδρομή βλέπουν !!!!
Ο δικός τους κόσμος είναι μια χαρά.
Αυτοί που τους ψηφίζουν τι κάνουν ;;;;;
Και οι ηλίθιοι που δεν ψηφίζουν καθόλου και ενισχύεται η ψήφος των κομματόσκυλων .
Ποιά όμως είναι η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Οι περισσότεροι δουλεύουν σαν σκυλιά, παίρνουν ψίχουλα , ζουν σε κωλόσπιτα, οδηγοπυν κουβάδες, κάνουν σκατά διακοπές αν κάνουν,
τρώνε σκατά από σούπερ μάρκετ ...........
ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΣΕΙ , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΑΝ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
Οπότε δεν πάνε να ψηφίζουν επιλογές εκτός συστήματος.
ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΤΕ.
Διαγραμμένο μέλος 4828
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
Οταν κοψει ο κουλης το κρουασαν απο το πρωινο
Τύπε λες τα κρουασάν να είναι "Στεργίου" σαν αυτά που μας έδιναν για προάριστον στο στρατό ;
Διαγραμμένο μέλος 4828
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 66
- Πόντοι
- 1
www.offtherecord.net.gr/2018/11/13/%CE%BC%CE%BA%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CF%80%CE%B9%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BD/]ΜΚΟ στην Ελλάδα πιάστηκε στην κάμερα να λέει πώς εκπαιδεύει μετανάστες να λένε ψέμματα για να πάρουν άσυλο[/url]
Αν και η ιστορία μετράει ήδη ένα χρόνο, το πιθανότερο είναι ότι η ίδια κατάσταση ζει και βασιλεύει.
Αν και η ιστορία μετράει ήδη ένα χρόνο, το πιθανότερο είναι ότι η ίδια κατάσταση ζει και βασιλεύει.
πω ρε φιλε εποχεςΤύπε λες τα κρουασάν να είναι "Στεργίου" σαν αυτά που μας έδιναν για προάριστον στο στρατό ;
παστακια και σαντουιτς σκετα ζαμπον τυρι στεργιου
περσυ που περασα απο την μεταμορφωση μου ειπαν οτι τα εχουν κοψει εδω και πολλυ καιρο
φαινεται τα παιδια του ειναι ετοιμα να κανουν το gran finale κανονι του στεργιου
και τελος μου ειπαν οτι εχει κοπει η συμβαση με τον στρατο εδω και καμποσο καιρο για προιοντα στεργιου
ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2015
- Like
- 489
ξεφραγο αμπελι καταντησε η χωρα μας...Ε.Ο Θεσσαλονικης Καβαλας....βλεπεις απιστευτες σκηνες...ταλαιπωρους ανθρωπους που εισβαλουν στη χωρα μας περπατωντας...με σκοπο να συσσωρευθουν σττα αστικα κεντρα....να κανουν τι?να δουλεψουν που?
ας μας λυπηθει ο Θεος πραγματικα....σε συντομη βολτα μου πηγα πρωτα πο τον παλιο δρομο και μετα γυρισα απο εγνατια βραδυ...εκει τα πραγματα ειναι πιο επικινδυνα...οδηγεις και πεταγονται στο ξαφνικο κατι μαυρα σημαδακια που περνανε απεναντι τρεχοντας κυνηγημενα...με μαυρα ρουχα για να μη φαινονται...θα γινουμε και φονιαδες παρα τη θεληση μας...
σε λιγα χρονια θα χρειαζοματε καραμπινα ακομα και για να βγουμε απο το σπιτι μας
ας μας λυπηθει ο Θεος πραγματικα....σε συντομη βολτα μου πηγα πρωτα πο τον παλιο δρομο και μετα γυρισα απο εγνατια βραδυ...εκει τα πραγματα ειναι πιο επικινδυνα...οδηγεις και πεταγονται στο ξαφνικο κατι μαυρα σημαδακια που περνανε απεναντι τρεχοντας κυνηγημενα...με μαυρα ρουχα για να μη φαινονται...θα γινουμε και φονιαδες παρα τη θεληση μας...
σε λιγα χρονια θα χρειαζοματε καραμπινα ακομα και για να βγουμε απο το σπιτι μας
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
Είναι για γέλια και για κλάματα η κατάσταση.. Γιατί προεκλογικά έταζε λαγούς με πετραχήλια η νδ, για το λαθρομεταναστευτικό και το μακεδονικό.. Τώρα που έκατσε στον Θρόνο κάνει τον κινέζο. Παλιά μου τέχνη κόσκινο. Και οι λάθρο μπαίνουν απο παντού δίχως σταματημό, σαν ταινία θρίλερ με ανεξέλεγκτα ζόμπι. :Sξεφραγο αμπελι καταντησε η χωρα μας...Ε.Ο Θεσσαλονικης Καβαλας....βλεπεις απιστευτες σκηνες...ταλαιπωρους που εισβαλουν στη χωρα μας περπατωντας...με σκοπο να συσσωρευθουν σττα αστικα κεντρα....να κανουν τι?να δουλεψουν που?