Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 692 45,4%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.523
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τι να σου πω ρε σκουπίδι;
ΟΛΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ 83% ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ , ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ 186 ΤΟ ΜΗΝΑ.
[size=18pt]Και για αυτούς , αυξάνει τις εισφορές η ΝΔ.[/size]

Από το υπόλοιπο 17% , πιθανόν για κάποιους να μείνουν σταθερές και μειώνονται για κάποιο άλλο ποσοστό
που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι μεγαλύτερο του 17%.

Συνέχισε να γλεντάς, για τη νίκη του ιουλίου 2019.
Ακόμη ... μπορείς ....
Βλακέντιε τίποτα δεν αυξάνει. Δικές σου κουταμαρες είναι αυτές. Μέχρι στιγμής στο φορολογικό νομοσχέδιο που είναι σε δημόσια διαβούλευση από το βράδυ της Πέμπτης, μειώνεται η φορολογική επιβάρυνση για όλους. Αυτό είναι το μόνο πραγματικό. Αν έρθει το ασφαλιστικό και υπάρχει αύξηση εισφορών, θα τη συγκρίνουμε με τη μείωση φόρου και θα δούμε τότε, επί πραγματικού, αν χάνει ή κερδίζει συνολικά ο κάθε επαγγελματίας. Μέχρι να έρθει όμως κουταμαρες αραδιαζεις. Σαν κι αυτές που μας γράφεις συνεχώς εδώ και μέρες, ενώ αγνοείς ότι υπάρχει πλαφόν στις εισφορές. Κι αν, οπως λες, οι πάντες γράφουν ότι το 83% πληρώνει ελάχιστες εισφορές αυτό σημαίνει ότι φοροδιαφευγουν. Οπότε θα τους δώσει την ευκαιρία να δηλώνουν τα καθαρά κέρδη τους χωρίς ληστρικές εισφορές και φόρους. Για να μην έχουν θέματα. Για κάποιον που ήταν ανίκανος να κρατήσει οδοντιατρείο ανοιχτό, την σήμερον ημέρα που κάθε καλός οδοντίατρος πνίγεται από δουλειά, ψιλά γράμματα αυτά θα μου πεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
θα τη συγκρίνουμε με τη μείωση φόρου και θα δούμε τότε, επί πραγματικού, αν χάνει ή κερδίζει συνολικά ο κάθε επαγγελματίας.

Α μάλιστα.

Οπότε αν τριπλασιάσει τις εισφορές, αλλά μειώσει τα τέλη κυκλοφορίας για αυτοκίνητα
ανω των 5000cc , δεν υπάρχει θέμα.

Γιατί κάποιος επαγγελματίας που θα του αυξηθούν μεν οι ασφαλιστικές εισφορές,
αλλά έχει στην κατοχή του 10 ΙΧ , άνω των 5000cc, οι δαπάνες του θα μειωθούν συνολικά !
Και πολύ μάλιστα.

[size=16pt]
ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ 186 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ 83% ΤΩΝ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ [/size]
[size=28pt]ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ
ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ !!!!![/size]

Υ.Γ. Το ότι με μισείς επειδή είμαι οδοντίατρος, είναι σαφές.
Αλλά επειδή συνεχώς μπάινουν νέα μέλη, καλό είναι να το υπενθυμίζεις.
Για να μην ανατρέχουν σε παλιά ποστ.
(θα βοήθαγε να έγραφες και ποιούς άλλους μισείς,
έτσι ώστε ο αναγνώστης να έχει πλήρες ψυχογράφημα ενός συμπλεγματικού παρία της κοινωνίας).

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
:2funny: :2funny: :2funny:

Νομίζω είναι θέμα αηδίας και όχι παρωχημένων απόψεων. :grin:

Σιγά σιγά θα γίνουμε μοντέρνοι άνθρωποι και πιο ανοιχτοί σε ... νέες προτάσεις !
Και άλλα πολλά ... νέα είδη τέχνης .... π.χ.

Θέλει πρόοδο και παιδεία για να θαυμάσει κανείς τις αρετές ενός μοντέρνου ζωγράφου!
URL]]

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Α μάλιστα.

Οπότε αν τριπλασιάσει τις εισφορές, αλλά μειώσει τα τέλη κυκλοφορίας για αυτοκίνητα
ανω των 5000cc , δεν υπάρχει θέμα.

Γιατί κάποιος επαγγελματίας που θα του αυξηθούν μεν οι ασφαλιστικές εισφορές,
αλλά έχει στην κατοχή του 10 ΙΧ , άνω των 5000cc, οι δαπάνες του θα μειωθούν συνολικά !
Και πολύ μάλιστα.

[size=16pt]
ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΤΩΤΑΤΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ 186 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ 83% ΤΩΝ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ [/size]
[size=28pt]ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ
ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ !!!!![/size]

Αλλά επειδή συνεχώς μπάινουν νέα μέλη, καλό είναι να το υπενθυμίζεις.
Για να μην ανατρέχουν σε παλιά ποστ.
(θα βοήθαγε να έγραφες και ποιούς άλλους μισείς,
έτσι ώστε ο αναγνώστης να έχει πλήρες ψυχογράφημα ενός συμπλεγματικού παρία της κοινωνίας).
Για τον εισαγωγικό συντελεστή της φορολογίας εισοδήματος, που πήγε στο 9% από 22% μιλάω και που θα ισχύσει για όλα τα φυσικά πρόσωπα. Αν σου πάει τις εισφορές στα 220 πχ τι λες χαμένος είσαι ή κερδισμένος στο σύνολο;
Το ότι είσαι οδοντίατρος σε ποστ σου το διάβασα. Και αποτυχημένος μάλιστα. Τι λόγο έχω να το αμφισβητήσω; Και τι κάνει ένας οδοντίατρος ώστε να τον μισεί κάποιος; Αυτό μόνον εσύ το ξέρεις.
Ενώ τω μεταξύ το άρθρο που παρέθεσες γράφεις ότι οι εισφορές θα αυξηθούν από 185 σε 190-210 ευρώ. Εδώ και μήνες μας τσαμπουνάς για τριπλασιασμούς εισφορών που θα οδηγήσουν σε λουκέτα. Δηλαδή 25 ευρώ παραπάνω το μήνα, 300 το χρόνο επιπλέον, ενώ θα επιστρέφονται 1300 από το φόρο. Ε, βέβαια με παραπάνω λεφτά στην τσέπη όλοι θα κλείσουν. Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία τελικά.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Έδωσα κάποιες διευκρινήσεις, γιατί κατηγορώ την κυβέρνηση , ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ,
για το 83% του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ.

Για τους περαστικους αναγνώστες του φόρουμ.
Είναι σαφές σε όλα τα σχετικά άρθρα αυτό .

Αυτό δεν σημαίνει ότι ... κάνω διάλογο με βοθρολύμματα . Ενώ έχω πει ότι ... δεν ...

Αν μισείς , εκτός από τους οδοντιάτρους και όλους όσους είναι καλύτεροι από σένα,
που είσαι κάποιος τελευταίος παρίας σφουγκοκωλάριος σε τελειωμένο γραφέιο ....

Πιθανόν δεν μισείς μόνο τους άστεγους, οπότε παίζε μόνος σου.
Γράφω ό,τι γουστάρω, όπου γουστάρω .

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ευτυχώς που μένουν τα γραπτά, οπότε και οι περαστικοί αναγνώστες μπορούν να ανατρέξουν να δουν τι ακριβώς έγραψες.
Δεν κάνεις διάλογο τυπε; Περπατάς και μιλάς μόνος σου; Με προβλημάτισες τώρα;  :think:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Καλύτερα να έρθει η Ουρανία και να παρει απο το χωράφι σου για να δωσει στον Μάκη και τον Τάσο, παρά να έχει το χωράφι σου ο αμπτουλ, την κόρη σου ο Αχμέτ και τους δρόμους σου να τους ελέγχει ο Μοχάμεντ και η παρέα του και να σε στραβοκοιτανε

Για πες μας ρε τύπε η Ουρανία ο Λαγός και ο Καιάδας πως θα διασφαλίσουν οτι ο Αχμέτ και ο Μοχάμεντ δε θα είναι στη χώρα; Για λύσε μου την απορία γιατί θέλω να δω κάτι.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Βλακέντιε τίποτα δεν αυξάνει. Δικές σου κουταμαρες είναι αυτές. Μέχρι στιγμής στο φορολογικό νομοσχέδιο που είναι σε δημόσια διαβούλευση από το βράδυ της Πέμπτης, μειώνεται η φορολογική επιβάρυνση για όλους. Αυτό είναι το μόνο πραγματικό. Αν έρθει το ασφαλιστικό και υπάρχει αύξηση εισφορών, θα τη συγκρίνουμε με τη μείωση φόρου και θα δούμε τότε, επί πραγματικού, αν χάνει ή κερδίζει συνολικά ο κάθε επαγγελματίας. Μέχρι να έρθει όμως κουταμαρες αραδιαζεις. Σαν κι αυτές που μας γράφεις συνεχώς εδώ και μέρες, ενώ αγνοείς ότι υπάρχει πλαφόν στις εισφορές. Κι αν, οπως λες, οι πάντες γράφουν ότι το 83% πληρώνει ελάχιστες εισφορές αυτό σημαίνει ότι φοροδιαφευγουν. Οπότε θα τους δώσει την ευκαιρία να δηλώνουν τα καθαρά κέρδη τους χωρίς ληστρικές εισφορές και φόρους. Για να μην έχουν θέματα. Για κάποιον που ήταν ανίκανος να κρατήσει οδοντιατρείο ανοιχτό, την σήμερον ημέρα που κάθε καλός οδοντίατρος πνίγεται από δουλειά, ψιλά γράμματα αυτά θα μου πεις.

Μη σπαταλάς την ενέργειά σου για να βάλεις μυαλό στο Λάκη, η επιστήμη δεν τα κατάφερε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506

Μλκ αν θέλεις μπορείς να τα πιστεύεις αλλά μην τα γράφεις κιόλας γιατί διαβάζει κόσμος και ξεφτιλίζεσαι. Στην τελική μόνος σου έχεις παραδεχθεί οτι είσαι άεργος εισοδηματίας.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Επειδή αναφέρθηκε το όνομα της Ουρανίας,
να μην ξεχασουμε να δώσουμε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας,
στον ήρωα Αρτέμη Ματθαιόπουλο.. :rockon: :rockon: :rockon:

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Έδωσα κάποιες διευκρινήσεις, γιατί κατηγορώ την κυβέρνηση , ΟΤΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ ,
για το 83% του ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ.

Για τους περαστικους αναγνώστες του φόρουμ.
Είναι σαφές σε όλα τα σχετικά άρθρα αυτό .

Αυτό δεν σημαίνει ότι ... κάνω διάλογο με βοθρολύμματα . Ενώ έχω πει ότι ... δεν ...

Αν μισείς , εκτός από τους οδοντιάτρους και όλους όσους είναι καλύτεροι από σένα,
που είσαι κάποιος τελευταίος παρίας σφουγκοκωλάριος σε τελειωμένο γραφέιο ....

Πιθανόν δεν μισείς μόνο τους άστεγους, οπότε παίζε μόνος σου.
Γράφω ό,τι γουστάρω, όπου γουστάρω .
Τυπε ο δικος μου ο οδοντίατρος νοικιαζει εργαστήριο ρετιρε κεντρικότατο, εχει φουλ πελατεια, βιλα με πισινα εξοχική και γενικα παει τρενο. Μηπως εσυ κάνεις κατι λαθος? Εννοείται οτι πανηγυρίζει που έφυγε ο βοθροσυριζα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Επειδή αναφέρθηκε το όνομα της Ουρανίας,
να μην ξεχασουμε να δώσουμε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς μας,
στον ήρωα Αρτέμη Ματθαιόπουλο.. :rockon: :rockon: :rockon:

Τα σκουπίδια ανακυκλώνονται τύπε.  :happy:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Τυπε ο δικος μου ο οδοντίατρος νοικιαζει εργαστήριο ρετιρε κεντρικότατο, εχει φουλ πελατεια, βιλα με πισινα εξοχική και γενικα παει τρενο. Μηπως εσυ κάνεις κατι λαθος? Εννοείται οτι πανηγυρίζει που έφυγε ο βοθροσυριζα.
Τυπε επί συριζα βαραγε μύγες ή περίμεναν οι πελάτες του τον γουρλό να βάλει πορσελάνες; :S :S :S

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506

Όχι τύπε, θα καταστραφεί τώρα που ο κούλης θα τον βάλει να πληρώνει 30 Ευρώ παραπάνω ασφαλιστικές εισφορές.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Όχι τύπε, θα καταστραφεί τώρα που ο κούλης θα τον βάλει να πληρώνει 30 Ευρώ παραπάνω ασφαλιστικές εισφορές.
Τα γλυτωσε απο τον ενφια.
Αλλα αυτα δεν τα λενε οι κλαψομουνηδες. Μάλιστα σχεδον ολοι οι συριζαιοι που ξερω λενε οτι πληρωσαν τα ιδια με πέρυσι.
Το θεωρω πολυ καλό για να ειναι αληθινο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom