Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

  • Ναι

    Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

    Ψήφοι: 692 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

    Ψήφοι: 220 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

    Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

    Ψήφοι: 381 25,1%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.520

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866
Μονο Ρωσσιδες και λοιπες πρωην ανατολικες Μουναρες πρέπει να επιτρέπονται .

Άμεσα αδεια παραμονής σε 300.000 μουναρες πρωην ανατολικες ,μετά από έλεγχο από ειδική επιτροπή του μπου.κομ !
επιτελους και μια σωστη αποψη για το μεταναστευτικο θεμα :rockon:
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.045
Κριτικές
7
Like
9.774
Πόντοι
1.686
Ξερει πολυ καλα τι γραφει και τι λεει.



Ειναι η ιδια ΛΟΓΙΚΗ,και λιγο πολυ απο τα ιδια νικ,που στο νημα για την χαλυβουργια ζητανε απο τους απεργους να σκυψουν το κεφαλι στην εργοδοσια.


Οι εργάτες στην χαλυβουργία είναι το ιδιο με τους πακηδες που πιεστικά ζητιανεύουν στα φανάρια και τους μαυριδερούς που πουλούν ναρκωτικά στο Μεταξουργείο ?

Οι μετανάστες που δουλεύουν τίμια ειναι το ίδιο με τους μεταναστες που εγκληματουν ?
 

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.045
Κριτικές
7
Like
9.774
Πόντοι
1.686

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Μηνύματα
77.482
Like
196
Πόντοι
866

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Μηνύματα
24.045
Κριτικές
7
Like
9.774
Πόντοι
1.686
θα μπορουσε να υπαρχει και απομακρυνση των ελλεεινιδων τυπε?
μην μας πουν και ρατσιστες :grin:


Θα εξαφανιζοντουσαν βιολογικά !

Κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί τους ,εκτός  από τις λίγες καλές !

Ευτυχώς 4 Φεβρουαρίου ε- ε -έρχεται ο πορνομετανάστης και θα διοργανωθεί σχετικό συνέδριο !

Ολοι στο αεροδρόμιο ΕλΒεν στην Αττική ,στις 4 Φεβρουαρίου !
 

Επισκέπτης
Κόσμος περίμενε υπομονετικά τη σειρά του να κόψει εισιτήριο πληρώνοντας το αντίτιμο των 5 ευρώ στο νοσοκομείο "Γεννηματάς" για κάθε γιατρό ξεχωριστά. Δηλαδή αν χρειαστεί και ακτινογραφία καλείται ο κοσμάκης - έχει δεν έχει χρήματα - να προσκομίσει το βιβλιάριό του συν 5 ευρώ επιπλέον για κάθε επίσκεψη σε γιατρό εκτός από το εισιτήριο που κοστίζει άλλα 5. Από αυτό το μέτρο, φυσικά, εξαιρούνται οι λαθραίοι όταν δηλώσουν ανασφάλιστοι.
Για άλλη μια φορά "πλήρωνε κορόϊδο Έλληνα".



Το γεγονός προκάλεσε την οργή των εργαζομένων αλλά και των εξυπηρετούμενων. Δεν δόθηκε συνέχεια. η λαθρομετανάστρια μπήκε στη θέση της λουφάζοντας, διαφορετικά της είπαν ότι θα την πετάξουν έξω, πράγμα που έπρεπε να κάνουν από την πρώτη στιγμή.

Αυτή είναι η εικόνα των οικονομικών μεταναστών που εισβάλλουν στη χώρα μας. Δεν ρωτάνε κανέναν αν τους θέλει, αν έχει δουλειά να τους





Αυτο δεν ειναι τιποτα. Εχεις δει να πλακωνον γυφταιοι, ολοι μαζι για να εξεταστει εναςμια ? Εκει να δει τι γινεται. Και σιγα μην πληρωνουν.
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Αυτοοργάνωση στην Πάτρα: Πολίτες συνέλαβαν ισλαμιστές λαθρομετανάστες που είχαν κακοποιήσει γυναίκα προ ημερών!

www.pixhost.org/show/787/11173642_tromaktiko12.jpg] Τρία[/URL] αλλοδαπά "ανθρωπάρια" είχαν χτυπήσει γυναίκα στην Πάτρα και την είχαν ληστέψει.

Η ομάδα αυτοοργάνωσης πολιτών που έχει συσταθεί στην Πάτρα κατάφερε μετά από λίγες ημέρες να εντοπίσει τα δύο από τα τρία καθάρματα, να τα αφοπλίσει, να τα συλλάβει και να τα παραδώσει στην αστυνομία.

Το σίγουρο είναι ότι θα ξανασκεφθούν πολύ να εμμείνουν στην τήρηση των βαρβαρικών εθίμων τους όπως η κακοποίηση γυναικών, εντός Ελληνικού εδάφους.

Ειδικά ο ένας, θα αποδεικνύει τον “ανδρισμό” του πλέον μόνο με χειρονομίες. :think:

 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
Αυτο δεν ειναι τιποτα. Εχεις δει να πλακωνον γυφταιοι, ολοι μαζι για να εξεταστει εναςμια ? Εκει να δει τι γινεται. Και σιγα μην πληρωνουν.
και μεχρι να εξυπηρετηθπυν θα κλεψουν κανα κινητο καμια τσαντα κτλ...
 

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Μηνύματα
2.326
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
οι λαθρομετανάστες είναι φίλοι μας έλεγε η πλειοψηφία του πλυθησμού
ορίστε τα αποτελέσματα
 

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Μηνύματα
490
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εξοπλιστειτε μαγκες οσο εχουμε ακομα αυτο το δικαιωμα(αγορα καραμπινας)
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Στις νάρκες του Έβρου κομματιάζουν μετανάστες

Την ώρα που το σύστημα προσπαθεί να επιβάλει την κυβέρνηση Παπαδήμου ως κυβέρνηση «εθνικής σωτηρίας», η έννοια της «εθνικής ενότητας» φαίνεται να εμφανίζεται ως το απόλυτο κριτήριο άσκησης πολιτικής.
Από τη μία όλες οι αντιδράσεις από τη μεριά του λαϊκού - εργατικού κινήματος βαφτίζονται προδοτικές, από την άλλη οι μετανάστες χάνουν ακόμη και την ανθρώπινη υπόστασή τους.

Μέσα σε αυτό το κλίμα αξιωματικοί στον Έβρο προσπαθούν να αναβαθμίσουν το ρόλο του στρατού στο κυνήγι μεταναστών ακόμη και του εφεδρικού τμήματος. Είναι γνωστό γενικότερα ότι ενέδρες και περιπολίες γίνονται από μεικτά τμήματα ΕΠΟΠ εφέδρων και συμπληρώνουν τη δράση των συνοριοφυλάκων.

Αυτό που αλλάζει τον τελευταίο καιρό είναι η ένταση των διαταγών. Ο ίδιος ο Μέραρχος της 16ης Μεραρχίας τόνισε πως είναι καθήκον του σκοπού αν δει μετανάστη που δεν σταματάει «να βαράει στο ψαχνό». Ξέρει φυσικά ότι αυτές τις μέρες ακόμα και ο θάνατος ξένου από πυρά φαντάρου να μην είναι καν είδηση. Ο συνασπισμός εξουσίας έχει τη δικιά του Ομερτά.

Αυτό που δεν υπολόγισαν στην ιεραρχία του Έβρου είναι πως η θλιβερή πραγματικότητα των σύγχρονων κολασμένων ξεπερνά το φανατισμό τους. Πολλοί μετανάστες που περνάνε τα σύνορα μετά από απίστευτες κακουχίες, φτάνουν στα όρια της εξάντλησης. Εξουθενωμένοι πέφτουν με τη θέλησή τους πάνω στα περίπολα για να μην πεθάνουν από την πείνα. Έτσι πολλοί αξιωματικοί για να αποφύγουν τις ευθύνες κρύβονται από τους μετανάστες στις ενέδρες και σβήνουν το βράδυ τα φώτα στα φυλάκια για να μην φαίνονται. Ας περάσουν για να τους αναλάβουν καλύτερα οι νάρκες στα πολυάριθμα ναρκοπέδια του Έβρου.

Ναρκοπέδια που παρά τις διεθνείς συνθήκες συνεχίζουν να αυξάνονται. Για παράδειγμα στο φυλάκιο Πετράδες (δίπλα στο ομώνυμο χωριό) φαντάροι διατάχθηκαν και τοποθέτησαν εκατοντάδες νάρκες δίπλα στο ποτάμι. Νάρκες με ημερομηνία κατασκευής το 1956, χωρίς κανένα μέτρο ασφάλειας. Δύο φορτηγά με 400 νάρκες το καθένα ξεφόρτωσαν στα τέλη του περασμένου Νοέμβριου. Οι φαντάροι του φυλακίου τις αποθήκευσαν και από τότε τις μεταφέρουν λίγες ,λίγες στο ναρκοπέδιο(οι νάρκες σε ένα Στάγερ και οι φαντάροι σε μια καναδέζα). Εκεί αναλαμβάνει η ειδική μονάδα του μηχανικού και τις τοποθετεί.

Θα μπορούσαμε να αφιερώσουμε πολλές σελίδες για την έκθεση φαντάρων σε κίνδυνο και για την καταστροφή του περιβάλλοντος αν δεν ξέραμε ότι σε αυτές τις νάρκες κομματιάζονται άνθρωποι ξεριζωμένοι από τις πατρίδες τους, που ψάχνουν να βρουν μια καλύτερη ζωή. Αυτή είναι η σύγχρονη ειρήνη τους. Αυτή είναι η «εθνική ενότητα». Κυβέρνηση και ΕΕ εμπαίζουν τον λαό με τις δήθεν «φιλειρηνικές» συνθήκες τύπου Δουβλίνου Ι και ΙΙ, οικοδομώντας την Ευρώπη-Φρούριο.

Για αυτούς τα μεταναστευτικά ρεύματα είναι αριθμοί και παράγοντας αποσταθεροποίησης. Θέλουν να προκαλούν πολεμικές και πολιτικές επεμβάσεις σε όλο τον κόσμο χωρίς να δέχονται τις συνέπειες οι οποίες πρέπει πάση θυσία να σταματούν στα κοινά ευρωπαϊκά σύνορα είτε με φράχτες είτε από τις σφαίρες της FRONTEX είτε στα ναρκοπέδια.

Οι φαντάροι δεν έχουν κανένα καθήκον και κανένα συμφέρον σε αυτό τον πόλεμο χαμηλής έντασης.

Αντίθετα έχουν κάθε συμφέρον να αμφισβητήσουν και να αρνηθούν σχετικές διαταγές, που τους μετατρέπουν σε εκτελεστικά όργανα ενός ακήρυκτου πολέμου ενάντια στης γης τους κολασμένους. Και όλα αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που δεκάδες χιλιάδες νέοι άνθρωποι αναγκάζονται να μεταναστεύσουν αναζητώντας μια καλύτερη ζωή καθώς τα δικαιώματα και οι ελπίδες τους τσακίζονται από την πραξικοπηματική συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα Μνημόνια Ε.Ε.-ΔΝΤ-κεφαλαίου.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
Diktiospartakos.blogspot.com
 

griniarhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Μηνύματα
897
Κριτικές
1
Like
1.696
Πόντοι
206
Η καλυτερη διαταγη προς τους στρατιωτες θα ηταν να περασουν απεναντι στην Τουρκια μηπως και δουνε ασπρη μερα!!!
 

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Μηνύματα
249
Like
0
Πόντοι
1
"σοβαρο" δικτυο αυτος ο "Σπαρτακος" για να τον παιρνουμε στα σοβαρα...
μονο κατι οπισθογεμεις αριστεροι τον διαβαζουν
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Έβρος: Επιχείρηση διάσωσης λαθρομεταναστών

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αστυνομική επιχείρηση διάσωσης έντεκα λαθρομεταναστών, που είχαν εγκλωβιστεί στον ποταμό Έβρο...
λόγω της αυξημένης στάθμης των υδάτων.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα το πρωί, το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης, ενημερώθηκε από τις ελληνικές στρατιωτικές αρχές, ότι υπάρχουν εγκλωβισμένοι 11 λαθρομετανάστες σε νησίδα του ποταμού Έβρου, στην παρέβρια περιοχή του Τυχερού.

Ανάμεσα στους λαθρομετανάστες βρίσκονταν και 4 ανήλικα παιδιά.

Αμέσως, οργανώθηκε επιχείρηση διάσωσης από τους αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού και τη συμμετοχή ενός 55χρονου ιδιώτη – βαρκάρη, οι οποίοι προσέγγισαν την νησίδα με ξύλινη λέμβο και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να διασώσουν με ασφάλεια τα άτομα.
thrakinea.gr
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Από τη λαθροεποίκηση και το παραεμπόριο στη... λαθροανακύκλωση!

www.pixhost.org/show/1890/11191320_tromaktiko.jpg] [/url]
Εδώ και καιρό είμαστε μάρτυρες της πρώτης "οργανωμένης" και απόλυτα "επιτυχημένης" ως προς τα μεγέθη "δράσης ανακύκλωσης" μετάλλων στην Αττική...Σε μία συντονισμένη κίνηση, εκατοντάδες καρότσια σούπερ μάρκετ (κάποιοι θα τα κλαίνε) γεμίζουν με ότι το μεταλλικό και αξιοποιήσιμο προς ανακύκλωση από "ειδικό" στρατό λαθρομεταναστών. Παλιές οικιακές συσκευές, υπολογιστές, καλοριφέρ, παλιά αλουμινένια πλαίσια και τα "πάντα όλα" τοποθετούνται στα καρότσια των κεφάτων λαθροσυλλεκτών ώστε να οδηγηθούν προς πώληση με το κιλό.

Βλέπετε, κάποιοι "ξύπνιοι" ακόμα και στην κρίση και ενώ αφαίμαξαν με το παραεμπόριο όλη την αγορά με φοροδιαφυγή άνω των 10 δις ανά έτος - αφού κανείς πλέον δεν "πετάει" πέντε ευρώ για μία ομπρέλα της στιγμής ή κάνα εικοσάρικο για μία τσαντούλα της μαϊμουχλιδής και της ψευδαίσθησης- πέρασαν στη λαθροανακύκλωση! Απλά και "κεφάτα" μας παίρνουν ακόμα και τα... "σκουπίδια" για εμάς που ζούμε "κοιμισμένοι" παρά την καταστροφή στον απόηχο της ανεξέλεγκτης κατανάλωσης αλλά κερδοφόρα μέταλλα για εκείνους άνευ καταβολής φόρων και ΦΠΑ.

Και όταν αναλογίζομαι πόσα εκατομμύρια ευρώ ανά δήμο και ιδιαίτερα στην Αθήνα, έχουν χαθεί στην προσπάθεια της ανάπτυξης ενός συστήματος περισυλλογής και ανακύκλωσης έχοντας την εικόνα με τα καροτσάκια που δεν αφήνουν ούτε μεταλλική βίδα στο τέλος της ημέρας εξοργίζομαι ακόμα περισσότερο και με την ανικανότητα και την έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα των κυβερνώντων και διοικούντων των τελευταίων 38 ετών!

Απλά, υπολογίστε ότι ένας τόνος σίδερο προς ανακύκλωση (όχι αλουμίνιο και καλύτερες ποιότητες ) στην πιο χαμηλή τιμή πώλησης αποδίδει 150 ευρώ ο τόνος! Δηλαδή, τρεις τόνοι και κάτι μας δίνουν ένα μηνιαίο εισόδημα ταμείου ανεργίας. Και να συλλεχθούν τρεις τόνοι μέταλλο στα σκουπίδια της Αττικής απαιτείται λιγότερος χρόνος από 25 εργάσιμες...

Οι δήμοι αλλά και η κεντρική εξουσία της "πρασινάλογα" ανάπτυξης τόσα χρόνια τώρα, χαμένοι στα συμφέροντα αλλά και όπως την παρούσα στιγμή έχοντας το άγχος της διοργάνωσης των φόρουμ μεταναστών... αδυνατούσαν να αναπτύξουν ότι οργάνωσαν με απλά καροτσάκια σούπερ μάρκετ χαμογελαστοί λαθρομετανάστες στο ξέφρενο ρυθμό του "είμαι κεφάτος τ' αρπάζω στο Ελλαδόπουλος ".

Το πιο τραγικό ακόμα είναι, ότι σε όλο αυτό τον τεράστιο κύκλο εργασιών δεν θα υπάρχει καμία επίσημη διαδικασία σε παραστατικά και καταβολής φόρου στα άδεια εθνικά ταμεία. Ούτε ο παραμικρός έλεγχος των "ράμπο" του ΣΔΟΕ οι οποίοι σταματούν στην Ερμού την Ελληνίδα νοικοκυρά ή κάνουν έλεγχο στον Έλληνα οικογενειάρχη έμπορο τη στιγμή που έξω από το μαγαζί του υπάρχουν απλωμένες κουρελούδες παραεμπορίου. Καμία πρόνοια και για την οδική ασφάλεια που οι οδηγοί κινδυνεύουν άθελά τους να παρασύρουν κάποιο καρότσι μαζί με τους λαθροσυλλέκτες.
Μετά την πώληση του μετάλλου ζεστά μετρητά και αμέσως σε μία τράπεζα δίχως καμία υποχρέωση αποδεικτικών και αποστολή των κερδών στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στο Μπαγκλαντές όπου να' ναι.

Επιτέλους στην τελευταία συνάντηση των πολιτικών αρχηγών ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης επέβαλε την απαίτηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας στην Τράπεζα από αλλοδαπούς για αποστολή εμβασμάτων εκτός συνόρων. Δεν προλάβαμε τα δισεκατομμύρια ευρώ που διέφυγαν από την αφαίμαξη της αγοράς με το παραεμπόριο ας σώσουμε τουλάχιστον τα υπολείμματα από τα... απορρίμματα!
politikianatheorisi.blogspot.com
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συνεχίζονται οι απελάσεις

Η επιστροφή άλλων 44 αλλοδαπών πολιτών στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε χθες, 24 Ιανουαρίου, από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα απελάθηκαν 1 πολίτης Ακτής Ελεφαντοστού, 14 πολίτες Μαρόκου, 1 πολίτης Σενεγάλης, 4 πολίτες Αφγανιστάν, 14 πολίτες Μπαγκλαντές, 3 πολίτες Πακιστάν και 7 πολίτες Αλβανίας.

Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», με προορισμούς το Αμπιτζάν, την Καζαμπλάνκα, το Ντακάρ, την Καμπούλ, την Ντάκα και το Λαχώρ, ενώ οι 7 υπήκοοι Αλβανίας επεστράφησαν οδικώς, από τη Δ/νση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, μέσω του μεθoριακού σημείου της Κακαβιάς.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

 

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.562
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
16
Η δολοφονία ενός 17χρονου και μιας 16χρονης κοπέλας, συγκλόνισε το πανελλήνιο - Η αστυνομία κατάφερε να λύσει το γρίφο του εγκλήματος και τα στοιχεία σοκάρουν...


Σε ερωτική αντιζηλία αποδίδεται, σύμφωνα με την αστυνομία, η στυγερή δολοφονία ζευγαριού εφήβων - ενός 17χρονου αγοριού και μίας 16χρονης κοπέλας - που αποκαλύφθηκε το περασμένο Σάββατο (21-01-2012) στην περιοχή Ανάληψη Λαγκαδά.

Δράστες φέρονται να είναι πέντε νεαροί τσιγγάνοι, μουσουλμανικής καταγωγής. Ήδη σε βάρος δύο εξ αυτών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης. Όπως έγινε γνωστό, ένας από τους δράστες διατηρούσε παλιότερα ερωτικό δεσμό με την 16χρονη βορειοηπειρώτισσα και μετά το χωρισμό τους η ανήλικη έκανε νέα σχέση με τον 17χρονο.



Μια σχέση που πλήρωσε με την ίδια της τη ζωή, τόσο εκείνη όσο και ο 17χρονος...
Σύμφωνα με την ιατροδικαστή έρευνα, οι δύο έφηβοι είχαν τραύματα από σκεπάρνι στα κεφάλια τους και κακώσεις στο υπόλοιπο σώμα. Η αναγνώριση των στοιχείων τους, ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς το σώμα του κοριτσιού είχε φαγωθεί από σκυλιά, ενώ το αγόρι είχε παραμορφωθεί λόγω της σήψης.

Η Αστυνομία θεωρεί πως το έγκλημα διαπράχθηκε σε άλλο σημείο και στη συνέχεια οι δράστες μετέφεραν τα πτώματα στο σκουπιδότοπο.
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
πλατεια βικτωριας σημερα το πρωι,δεν υπηρχε ουτε ενας αλλοδαπος!!!!!!!!!

και γενικα κεντρο πολυ λιγοι κυκλοφορουσαν(μεταναστες)...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom