Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 157 10,3%
  • Οχι

Ψήφοι: 693 45,5%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,6%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 382 25,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.524

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Σιγά μη σου φύγει κανάς πόντος...

Ρε συ Iσιε, μούχεις "διαλύσει" το σύμπαν μου...
Ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει, η Αλ Κάιντα δεν είναι μάθημα, ε α στο διάλο! :tickedoff:   :2funny: :2funny: :2funny:

Ασχολήσου με μαρξισμό- μιλάμε για τρελή μυθολογία και έχεις και το άλλοθι του διανοούμενου!  :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι ρε παίχτη, συμφωνώ...η ένσταση μου είναι γιατί δεν έθεσες το ερώτημα προς όλες τις "κατευθύνσεις".
Anyway, στο ανωτέρω παράδειγμα, έπεφταν πολλές "ψιλές"...λες να γίνει κι "εδώ" έτσι? :grin:

E έτσι. Ας λάβουμε πρώτα μια απάντηση σε αυτό και μετά βλέπουμε. Άμα δε το έθεσα εγώ, θέσε εσύ όποιο ερώτημα θέλεις και όπως θέλεις. Δε θα σου ζητήσει κανένας το λόγο. Ελεύθερος είσαι να το κάνεις.  :grin:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
sorry my friend, όπως θα έλεγε και ο σοσιαλιστής prime minister σου.
Κάτσε και φάτην!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Όμορφα κι ωραιά και όπως θα έλεγε και ο prime minister σου, shut the fuck up!!!!!!!!!!!

Λυπάμαι αλλά δε σας αντιλαμβάνομαι..! :o

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τις προαλλες ενας κατα τα αλλα ευγενεστατος μπαρμπας αρχισε τα κουλα περι μεταναστων,της καλης χουντας και τα λοιπα,και μολις ξεκινησα τον αντιλογο την εκανε λουης...

Λαιβ φαση τωρα,οχι πισιμαχια...

Ε, μα και εσυ, με τα ρόπαλα, τις αλυσίδες και τη μολότωφ και κυρίως καμια 20αρια συντρόφους από πίσω, τον τρόμαξες τον άνθρωπο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
E έτσι. Ας λάβουμε πρώτα μια απάντηση σε αυτό και μετά βλέπουμε. Άμα δε το έθεσα εγώ, θέσε εσύ όποιο ερώτημα θέλεις και όπως θέλεις. Δε θα σου ζητήσει κανένας το λόγο. Ελεύθερος είσαι να το κάνεις.  :grin:

Ρε συ Ιππότη, δεν μου αρέσουν τα "άσπρόμαυρα" ερωτήματα...αυτό είναι το "θεματάκι" μου! ;) :)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.350
Πόντοι
22.785
Λυπάμαι αλλά δε σας αντιλαμβάνομαι..! :o

Μα την αλήθεια, έχω αρχίσει να μην καταλαβαίνω τίποτα
και πιθανότατα δεν είμαι ο μόνος.............
Κοινώς, γίνεται τής πουτάνας.............

ΠΆΛΙ ΠΙΝΩ ;;;;;;;;;;; Δέν έξηγηται διαφορετικά!!!!!!!!!!!!

Πού είσαι ρέ κομμούνι .... νά μέ ανατρέψης!!!!!!!!!!!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ασχολήσου με μαρξισμό- μιλάμε για τρελή μυθολογία και έχεις και το άλλοθι του διανοούμενου!  :grin:

...μην ξεχνάς τους απεριόριστους ορίζοντες. Μέχρι και Μέρκελ μπορεί να γίνεις μία μέρα.

:grin:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Τρυπωνω-ξετρυπωνω...
"Ο καταγγέλλων μετέβη λίγη ώρα αργότερα στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα, μαζί με την ανήλικη κόρη του και δήλωσε ότι δέχτηκε επίθεση με λοστούς, πέτρες και άλλα αντικείμενα, χωρίς ωστόσο να πάει προηγουμένως σε νοσοκομείο."
ΑΦΟΥ τον κοπανησανε ΤΡΙΑΝΤΑ(30)ατομα με ΛΟΣΤΟΥΣ πηγε μεχρι το τοπικο ΑΤ με το παιδακι του...με την κορουλα του ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ απο λοστους....
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχ....

ΑΝΑΡΧΙΔΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ....

Πράγματι...
Έπρεπε να κάνει ζοριλίκια με το παιδί μαζί...
Όσο για ανάρχιδες πούστρες, αναζήτησέ τις σε αυτούς που βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τους τσέους και μετά ζητάνε να τους πάει περιπολικό σπίτι τους και να τους προστατέψει η αστυνομία από τους κακούς έλληνες του αγ. παντελεήμονα.

Επισκέπτης
Ε, μα και εσυ, με τα ρόπαλα, τις αλυσίδες και τη μολότωφ και κυρίως καμια 20αρια συντρόφους από πίσω, τον τρόμαξες τον άνθρωπο...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οχι βεβαια,ημουν μονος μου και πολυ κυριος.Σιγα μην πλακωσω στις σφαλιαρες κανα γεροντα κιολας.

Αλλα ΟΥΤΕ για αντιλογο δεν υπαρχουν τα αντερα φαινεται...μου εριξε ενα περι αριστερων φασιστων,σουφρωσε την μυτουλα του και την εκανε.

Ειχαν προηγηθει τα κλασσικα...η καλη χουντα,οι κακοι κομμουνιστες,το συμφωνο ριμπεντροπ μολοτωφ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Δε σας έκοψε να κάνετε την ερώτηση που περικλείει όλη την ταμπακιέρα. Προς δεξιούς το φόρουμ : Ρε μάγκες πείτε με το χέρι στην καρδιά. Ειλικρινέστατα χωρίς υπεκφυγές.  Ποιοι θέλετε να απελαθούν? Οι μετανάστες ή οι αριστεροί? Εδώ σε θέλω κάβουρα που περπατάς ανάποδα ...  :tooth:

Προσωπικά προτείνω για κάθε αλλοδαπό που θα παίρνει υπηκοότητα να αφαιρείται από έναν μουκουτζή...
Blood in, blood out που λένε και οι συμμορίτες στις αμερικάνικες φυλακές!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Made in East Germany δεν είναι το "μοντελάκι"? :grin:

Καλά, αυτό δεν λέει τίποτα.

Ήταν και μέλος της FDJ και η οικογένειά της είχε ιδιαίτερα προνόμια στην DDR, ένα εκ των οποίων ήταν η δυνατότητα να ταξιδεύουν στην Δύση!

Πως τα φέρνει η ζωή ε?

:2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Πράγματι...
Έπρεπε να κάνει ζοριλίκια με το παιδί μαζί...
Όσο για ανάρχιδες πούστρες, αναζήτησέ τις σε αυτούς που βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ τους τσέους και μετά ζητάνε να τους πάει περιπολικό σπίτι τους και να τους προστατέψει η αστυνομία από τους κακούς έλληνες του αγ. παντελεήμονα.
Το κωλοτριψιμο με τα φασιστοειδη ανθυπολουμπεναρια ενος τυπου που,κατα δηλωση του,κινειται σε κυκλους μεσομεγαλοαστων(μονον,εξυπακουεται)συνεχιζεται...

posidonios

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τό  θέμα "Μεταναστες  στήν Ελλάδα" είναι  λάθος εσκεμμένο.Τό  σωστό είναι "Υπάνθρωποι  στήν  Ελλάδα". Υπήρχαν  έστω σέ  μικρούς  αριθμούς ξένοι  στό  τόπο  μας  από ανέκαθεν. Τό  90  έφυγαν  από  τό  "παράδεισο"  τού  σοσιαλισμού, Τσέχοι, Πολωνοί,κλπ  ουδέν πρόβλημα. Οί όποιες  αντιδράσεις  υπήρξαν, γιά Αλβανούς,Ασιάτες,Αφρικανούς κλπ.Δηλαδή  γιά  εξαμβλώματα.Ολα  τά προαναφερόμενα  Κτήνη,τούς  αξίζει  πυρπόληση, μαζί βεβαίως  μέ  τά μουνόπανα  πού  τούς  υποστηρίζουν.Οί  δήθεν  καλοί. Μόνο πού  τό  βουλόνουν στά  εγκλήματα  τών  Μουσουλμάνων, των Κομμουνιστών,Στάλιν, ΠόλΠότ κλπ

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
...μην ξεχνάς τους απεριόριστους ορίζοντες. Μέχρι και Μέρκελ μπορεί να γίνεις μία μέρα.

:grin:

Α, ναι...
Όπως οι περίφημες επιτροπές ειρήνης των 80s με τις αποπυρηνικοποιημένες ζώνες που μεταλλάχθηκαν σε ΜΚΟ άκρατου διεθνισμού και οι χίπηδες που έγιναν βαλκανογιάπηδες ολκής...
Αυτός ο ιος έχει τρελές μεταλλάξεις τελικά.

Το κωλοτριψιμο με τα φασιστοειδη ανθυπολουμπεναρια ενος τυπου που,κατα δηλωση του,κινειται σε κυκλους μεσομεγαλοαστων(μονον,εξυπακουεται)συνεχιζεται...

Επιμένω...
Δεν ξέρω κανέναν χρυσαυγίτη...
Άλλοι κωλοτρίβονται ολημερίς οληνυχτίς μαζί τους...
Όταν φυσικά δεν γίνονται απολογητές του ισλαμικού φονταμενταλισμού βεβαίως- βεβαίως.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ολο με τον Χιτλερ τα βαζουν τα μουνοπανα.

Ο οποίος μια χαρά τα είχε βρει και με μουσουλμάνους και με μπολσεβίκους ειρήσθω εν παρόδω (καλά με τους δεύτερους τα έσπασε κάποια στιγμή και όπως σε κάθε σχέση με πάθος, οι χωρισμοί είναι σκληροί και επωδυνοι)...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom