και ναι υπάρχουν τζαμιά στην Αθήνα όπου ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.. απλά είναι μικρά σε μέγεθος και δεν είναι αυτόνομα κτίσματα..
Εννοείς πως μπορεί να είναι το οποιοδήποτε διαμέρισμα?
και ναι υπάρχουν τζαμιά στην Αθήνα όπου ασκούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.. απλά είναι μικρά σε μέγεθος και δεν είναι αυτόνομα κτίσματα..
Εννοείς πως μπορεί να είναι το οποιοδήποτε διαμέρισμα?
λάθος καταλάβατε.. δεν με χαλάει καθόλου... ισα ισα που εγκρίνω και επαυξάνω...
αυτό που λέω είναι ότι και ο άνθιμος έχει δικαίωμα λόγου όπως έχει ο κάθε έλληνας πολίτης.. και αν οι ανώτεροι του στην εκκλησιαστική ιεραρχία του το επιτρέπυν πιθανόν να έχει και απο άμβωνος..
Είσαι υπέρ του χωρισμού εκκλησίας και κράτους;
φυσικά.. εξάλλου είναι χωρισμένα.. αλλά είμαι υπέρ της διδασκαλίας των θρησκευτικών στα σχολεία (ισως με διαφοροποιημένο περιεχόμενο)...
Όχι, και μην κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
ΔΕΝ είναι χωριστά.
Ούτε προβλέπεται διδασκαλία θρησκευτικών (με την έννοια του προσηλυτισμού) στο "επικρατούν" δόγμα στις πολιτισμένες χώρες.
γιαυτό έγραψα και διαφοροποιημένο (αν πρόσεξες και αν κατάλαβες)...
ο μουφτης στην Θρακη εχει δικαιωμα να μιλαει πολιτικα?αυτό που λέω είναι ότι και ο άνθιμος έχει δικαίωμα λόγου όπως έχει ο κάθε έλληνας πολίτης.. και αν οι ανώτεροι του στην εκκλησιαστική ιεραρχία του το επιτρέπυν πιθανόν να έχει και απο άμβωνος..
Όχι, και μην κάνεις οτι δεν καταλαβαίνεις.
ΔΕΝ είναι χωριστά.
Ούτε προβλέπεται διδασκαλία θρησκευτικών (με την έννοια του προσηλυτισμού) στο "επικρατούν" δόγμα στις πολιτισμένες χώρες.
http://[URL unfurl="true"]www.petsfunky.com/wp-content/uploads/2008/02/too-funny-lol-cat.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
δηλαδή δεν έχεις επιλογή?
(1) δεν υπάρχει πολιτικός γάμος και σύμφωνο συμβίωσης?
(2) δεν υπάρχει ονοματοδοσία αντί βαπτίσεως?
(3) δεν υπάρχει πολιτική κηδεία?
(4) το μάθημα των θρησκευτικών (στην σημερινήτου μορφή και περιεχόμενο) είναι μήπως υποχρεωτικό?
(5) δεν προβλέπεται η δυνατότητα να μην ορκίζεσαι αλλά να δίνεις πολιτικό όρκο?
ο μουφτης στην Θρακη εχει δικαιωμα να μιλαει πολιτικα?
να παιρνει θεση στα εθνικα θεματα?
οπως καθε Ελληνας πολιτης?
Δηλαδή;
Κάντο λιανά.
συγκριτική παράθεση θρησκειών... ιστορία θρησκειών...
και τότε θα έπρεπε να είναι και υποχρεωτικά...
Αυτά τα εξόχως ...ανεκτικά που λες εδώ, πως συμβιβάζονται με την άρνησή σου να δοθούν θρησκευτικά δικαιώματα σε μουσουλμάνους κλπ στην Ελλάδα;
πότε το είπα εγώ αυτό???? ήξερα ότι είσαι λίγο αργόστροφος αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ...
αυτό που είπα είναι να μαζέψουν λεφτά, να αγοράσουν οικόπεδο, να βγάλουν άδεια ανέγερσης ευκτηρίου οίκου και να χτίσουν όσα τεμένη θέλουνε.. με δικά τους λεφτά όμως.. όχι με δικά μου..
που κολλάει αυτό με άρνηση να δοθούν θρησκευτικά δικαιώματα?
πότε το είπα εγώ αυτό???? ήξερα ότι είσαι λίγο αργόστροφος αλλά δεν περίμενα τόσο πολύ...
αυτό που είπα είναι να μαζέψουν λεφτά, να αγοράσουν οικόπεδο, να βγάλουν άδεια ανέγερσης ευκτηρίου οίκου και να χτίσουν όσα τεμένη θέλουνε.. με δικά τους λεφτά όμως.. όχι με δικά μου..
που κολλάει αυτό με άρνηση να δοθούν θρησκευτικά δικαιώματα?
το κράτος (σου) πάντως έχει με νόμο (του) αναλάβει την υποχρέωση να το κτίσει αυτό!
ζήτα από τους βουλευτές (σου) να αλλάξει!
μέχρι τότε είναι ΝΟΜΟΣ!!!!
και με το δίκιο τους οι μουσουλμάνοι ζητούν να εφαρμοστεί!
άντε στα μαρκαδοράκια σου τώρα!
το κράτος (σου) πάντως έχει με νόμο (του) αναλάβει την υποχρέωση να το κτίσει αυτό!