Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

dread

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2015
Like
218
Πόντοι
21

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
σιγα μην τιμαμε σαν ηρωες τους ρωσοποντιους του ωραιοκαστρου ρε μεγαλε  :S
ας γυρισουν στις σπηλιες του καυκασου οπου μεγαλωσαν και ας αφησουν το κήρυγμα για τους προσφυγες....
τι σε πειραζουν ρε τύπε οι Ελληνες Πόντιοι του Καυκασου ?που δεν ειναι και όλοι τους εκει τέτοιοι αλλά ειδικά τους Πόντιους μισος τους εχετε όλοι εσείς  οι ανθέλληνες Φίληδες επειδη αγαπάνε την Ελλάδα και ειναι  πιο Ελληνες απο σενα και κατι σα και σενα που τη βρισκουν με "ελληνες" τύπου Αντεντοκούμπο  και ναι ειναι και  ηρωες γιατι κρατάνε Ελλάδα στα συνορα η οποία κινδυνευει απο κατι μυαλά σα τα δικά σου που ο μονος ηρωας που ξερεις ειναι ο Ευθυμιαδης

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαχα καλό, έτσι βρωμοελλεηνίδα.
До свидания :hi:
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως τον έπιανε απο το χέρι και πόσο κολλούσε πάνω του...Ούτε κοπέλες του κύκλου μου στα αγόρια τους δεν είναι έτσι :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Εμείς για να νιώσουμε τέτοιες στιγμές πρέπει να πάμε Ρωσία στις κοπέλες που περισσεύουν απο τους Ρώσους...
Με ότι αυτό συνεπάγεται... Εξαγωγή έστω και του λίγου χρήματος που έχουμε, ενέργεια, χρόνος, κίνδυνος κ.α.!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.859
Πόντοι
6.515
στα πανάκριβα σχολεια που πηγαινουν τα τεκνα του τσιπρα, των υπουργων, των δικαστικων και των μεγαλοδημοσιογραφων θα πανε προσφυγοπουλα τυποι?

:orchestra:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
τι σε πειραζουν ρε τύπε οι Ελληνες Πόντιοι του Καυκασου ?που δεν ειναι και όλοι τους εκει τέτοιοι αλλά ειδικά τους Πόντιους μισος τους εχετε όλοι εσείς  οι ανθέλληνες Φίληδες επειδη αγαπάνε την Ελλάδα και ειναι  πιο Ελληνες απο σενα και κατι σα και σενα που τη βρισκουν με "ελληνες" τύπου Αντεντοκούμπο   και ναι ειναι και  ηρωες γιατι κρατάνε Ελλάδα στα συνορα η οποία κινδυνευει απο κατι μυαλά σα τα δικά σου που ο μονος ηρωας που ξερεις ειναι ο Ευθυμιαδης
ΙΣΑ ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΣΟΥΣ....ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!400ΚΙΛΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝΕ  ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ !

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
ΙΣΑ ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΣΟΥΣ....ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!400ΚΙΛΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝΕ  ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ !
Και βαρεια πουτσα να στη δωσουν να την φας πουστοπαιδο οταν ανεβεις στο Ωραιοκαστρο να τους κανεις δημοκρατικο κηρυγμα να βαλουν τον Χασαν διπλα στις κόρες τους,κατάλαβες πουστόπαιδο

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
Τη φωτογραφία την έβγαλα το πρωί που πήγαινα στη δουλεια!Τη προόριζα για το νήμα με τις Ελλεινίδες  :vomit: :vomit: :vomit:...
.Φταίνε και οι πατεράδες για την ανατροφή που έδωσαν στις κόρες τους...Κατι τέτοια ρεμάλια σαν αυτά τα λαθρολάγνα εδώ μέσα θα είναι..

δεν σου κάθεται καμία και ζηλεύεις????? τι να κάνουμε τους φασίστες κανένας δεν τους θέλει

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
Και βαρεια πουτσα να στη δωσουν να την φας πουστοπαιδο οταν ανεβεις στο Ωραιοκαστρο να τους κανεις δημοκρατικο κηρυγμα να βαλουν τον Χασαν διπλα στις κόρες τους,κατάλαβες πουστόπαιδο
...MONO ενα εντελως ψυχανωμαλο υποκειμενο θα εγραφε κατι τετοιο  για παιδακια δημοτικου....ΤΗΝ βαρεια πουτσα οσο και να την ζητα η κωλοσουφριτα σου δεν θα την κωλα-τσισεις,αλλα το βαρυ χερι θα το αισθανθεις καλα φρικιο αμα τα ξεστομισεις αυτα σε κανα τεμετερον....

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.478
Πόντοι
4.746

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
δεν σου κάθεται καμία και ζηλεύεις????? τι να κάνουμε τους φασίστες κανένας δεν τους θέλει

Οποτε η προσαρμοζόμαστε στις προσταγές του κ σορρος η δε γαμαμε ποτε??? Ε ρε πουτσα που θα πέσει... Κάτσε να δεις ο καιρός γαρ εγγύς.

(υγ σου είπε κανεις οτι προτιμούμε τις καφέ γκομενες απ τις λευκες? Και οι ίδιοι οι καφέ τις λευκες προτιμούν. Δε καταλαβαίνεις οτι σύντομα θα γίνει μάχη?)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
ρε βλακομουτρο βαριεμαι και να σε βρίσω

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Χαρακτηρισμούς κράτα τους για τα μούτρα σου, και σου χαρίζω και όλο το υβρεολόγιο όλων των επιπέδων που βαριέμαι να κάθομαι να γράφω και θα πάρει σελίδες που ούτε σε βρισιές δεν τις αξίζεις...

Τέτοιες πατσαβούρες δεν με νοιάζουν για να ζηλέψω !

Μοναδική απάντηση που αναγνωρίζω είναι να μου πεις ευχαριστώ για τα δευτερόλεπτα του χρόνου μου που χρειάστηκε για να πληκτρολογίσω την απάντηση!Ότι άλλο πεις το έχω για πέταμα!

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

Φίλε και εγω ποντιος ειμαι. Και αυτό που έγραψε ο τύπος παραπάνω δε με προσεβαλλε καθόλου. Δεν ειμαι ενταγμένος σε κανένα πολιτικό χώρο όμως. Μήπως εσένα σε ενοχλήσει επειδή είσαι? Το ίδιο ηταν οι ποντιοι με αυτούς? Μαντρωμενες τις ειχαν της γυναίκες τους η πηδιοντουσαν με όλους? Καφέ ητσν οι ποντιοι η μαύροι? Ηταν μήπως κ μουσουλμάνοι κάποιοι?

Εγω προσωπικά προσβάλλομαι να εξισονομαι με όλους αυτούς που έχουν έρθει τα 10 τελευταία χρονια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Φίλε και εγω ποντιος ειμαι. Και αυτό που έγραψε ο τύπος παραπάνω δε με προσεβαλλε καθόλου. Δεν ειμαι ενταγμένος σε κανένα πολιτικό χώρο όμως. Μήπως εσένα σε ενοχλήσει επειδή είσαι? Το ίδιο ηταν οι ποντιοι με αυτούς? Μαντρωμενες τις ειχαν της γυναίκες τους η πηδιοντουσαν με όλους? Καφέ ητσν οι ποντιοι η μαύροι? Ηταν μήπως κ μουσουλμάνοι κάποιοι?

Εγω προσωπικά προσβάλλομαι να εξισονομαι με όλους αυτούς που έχουν έρθει τα 10 τελευταία χρονια
εγω τυπε είμαι ανανταμ παπανταμ γεννημα θρεμμα ελλαδιτης...εσεις οι ρωσοποντιοι ειστε στην ιδια κατηγορια με τους μαυρους,τους προσφυγες και του αλβανους....να σηκωθείτε να φυγετε από την χωρα μας και να γυρισετε πισω στις σπηλιες σας στο καυκασο...και οι αλλοι να γυρισουν στην συρια και στην αλβανια...τι με νοιζει το χρωμα ρε μεγαλε?δηλαδη οι αλβανοι και οι γεωργιανοι που είναι λευκοι, να μεινουν στην χωρα?????
ηρθατε ολοι οι ρωσοποντιοι με τα πλακουτσωτα κεφαλια, σας δωσαμε σπιτια, δουλειες, επιδόματα και βγαζετε και ανακοινώσεις κατά τον προσφυγων....να φυγουν αυτοι, αλλα να φυγετε και εσεις....τρομπες, ειχατε και στον καυκασο σχολεια και κανατε συλλογους γονεων και κηδεμονων??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186

Θα μας πουν και ρατσιστές οι άπλυτοι, για πήγαινε στη Γερμανία και ζήσε και θα σου πω εγώ για ρατσισμό από τους Ελληνες μετά.
Ας κάνουν όλη τη χώρα Εξάρχεια. Αι στα διάλα.

Εμενα αυτα τα σκιτσα μου δημιουργουν αλλους συνειρμους. Τον πραγματικο φασιστα τον φοβουνται ολοι. Κακα τα ψεματα. Καμια και κανενας δε θα μπει στη μεση για να δειξει αλληλεγγυη. Ωστοσο καποιοι ανθρωποι μπορουν να στοχοποιηθουν ως φασιστες. Παλια τακτικη των Εξαρχειων να επιτιθενται σε ανεπιθυμητους συκοφαντοντας του ως φασιστες ή χαφιεδες. Πιστευω αυτο προσπαθουν να κανουν για να προκληθει εκτονωση του στρες που υπαρχει στην κοινωνια. Καποια αδυναμα ατομα που ο καθενας εχει στον κοινωνικο του περιγυρο ή τα συνανταμε στο δρομο, που δεν τους δινουμε σημασια ή μπορει να τα στραβοκοιταξουμε, αυτοι που κυβερνανε θελουν να εκτονωθουμε πανω τους. Να τους δειξουμε με το δαχτυλο, να τους πουμε φασιστες και να τους χτυπησουμε.

Μεγαλη προσοχη χρειαζεται οταν επικρατει ο καννιβαλισμος δεν την πληρωνουν οι αδικοι αλλα οι αδυναμοι.

Ταυτοχρονα βλεπω να δημιουργειται πλεγμα ασυλιας γυρω απο τους λαθρο σαν να ηταν ιερες αγελαδες. Αν κανει κατι στραβο ο Αλβανος αλητης - τραμπουκος, να μη διαμαρτυρηθουμε για να μη μας πουν ρατσιστες.

Δυο μετρα και δυο σταθμα στη ηθικη μας αυτο προσπαθουν να δημιουργησουν. Και το καταφερνουν.....δεν ειναι τυχαιο οτι οι περισσοτεροι μεταναστες μας θεωρουν δειλους και μαλθακους.

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
εγω τυπε είμαι ανανταμ παπανταμ γεννημα θρεμμα ελλαδιτης...εσεις οι ρωσοποντιοι ειστε στην ιδια κατηγορια με τους μαυρους,τους προσφυγες και του αλβανους....να σηκωθείτε να φυγετε από την χωρα μας και να γυρισετε πισω στις σπηλιες σας στο καυκασο...και οι αλλοι να γυρισουν στην συρια και στην αλβανια...τι με νοιζει το χρωμα ρε μεγαλε?δηλαδη οι αλβανοι και οι γεωργιανοι που είναι λευκοι, να μεινουν στην χωρα?????
ηρθατε ολοι οι ρωσοποντιοι με τα πλακουτσωτα κεφαλια, σας δωσαμε σπιτια, δουλειες, επιδόματα και βγαζετε και ανακοινώσεις κατά τον προσφυγων....να φυγουν αυτοι, αλλα να φυγετε και εσεις....τρομπες, ειχατε και στον καυκασο σχολεια και κανατε συλλογους γονεων και κηδεμονων??? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Θα απαντισω στο τρολοσχολιο σου γράφοντας μόνο οτι οι παπουδες μου ήρθαν απ την Τραπεζούντα. Το τι γράφεις για γεωργιανους και αρμενιους δε με αφορά. Ξέρω ότι το σχολιο σου γράφτηκε για να "ανάψει τα αίματα" αλλα με εμένα δεν το πέτυχες. Άντε γεια

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
τύπε δε το εχεις στο τρολλάρισμα,σε λιγο θα βγεις να μας πεις οτι ο Θρύλος ευνοηθηκε απο τη διαιτησια

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6
Υγ. Ήρθαν κυνηγημένοι από τους παπουδες αυτών που φέρνετε εδω τώρα. Και της συνομοταξίας τους. Εσύ αν είσαι τουρκοσπορος λογικό να μη σε ενοχλούν, κολιταρια ηταν οι παπουδςς σας

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Θα απαντισω στο τρολοσχολιο σου γράφοντας μόνο οτι οι παπουδες μου ήρθαν απ την Τραπεζούντα. Το τι γράφεις για γεωργιανους και αρμενιους δε με αφορά. Ξέρω ότι το σχολιο σου γράφτηκε για να "ανάψει τα αίματα" αλλα με εμένα δεν το πέτυχες. Άντε γεια
ετσι είναι φιλε : εσενα σε πειραξαν οι μαυροι και οι προσφυγες που ερχονται στην χωρα.....εσεις ειστε ελληνες με Ε κεφαλαιο...που όταν ηρθατε λεγατε μπλιατ και μπλιατ συνεχεια....ειπαμε, λιγοι ειμαστε ελληνες, οι υπολοιποι να πατε στο καλο...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.313
Πόντοι
5.006
Υγ. Ήρθαν κυνηγημένοι από τους παπουδες αυτών που φέρνετε εδω τώρα. Και της συνομοταξίας τους. Εσύ αν είσαι τουρκοσπορος λογικό να μη σε ενοχλούν, κολιταρια ηταν οι παπουδςς σας
εγω δεν φερνω κανεναν...ισα ισα το αντιθετο λεω : να φυγετε ολοι και να γυρισετε στις πατριδες σας, ασπροι, μαυροι, κοκκινοι κτλ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom