dread
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2015
- Like
- 218
- Πόντοι
- 21
Θα μας πουν και ρατσιστές οι άπλυτοι, για πήγαινε στη Γερμανία και ζήσε και θα σου πω εγώ για ρατσισμό από τους Ελληνες μετά.
Ας κάνουν όλη τη χώρα Εξάρχεια. Αι στα διάλα.
τι σε πειραζουν ρε τύπε οι Ελληνες Πόντιοι του Καυκασου ?που δεν ειναι και όλοι τους εκει τέτοιοι αλλά ειδικά τους Πόντιους μισος τους εχετε όλοι εσείς οι ανθέλληνες Φίληδες επειδη αγαπάνε την Ελλάδα και ειναι πιο Ελληνες απο σενα και κατι σα και σενα που τη βρισκουν με "ελληνες" τύπου Αντεντοκούμπο και ναι ειναι και ηρωες γιατι κρατάνε Ελλάδα στα συνορα η οποία κινδυνευει απο κατι μυαλά σα τα δικά σου που ο μονος ηρωας που ξερεις ειναι ο Ευθυμιαδηςσιγα μην τιμαμε σαν ηρωες τους ρωσοποντιους του ωραιοκαστρου ρε μεγαλε :S
ας γυρισουν στις σπηλιες του καυκασου οπου μεγαλωσαν και ας αφησουν το κήρυγμα για τους προσφυγες....
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πως τον έπιανε απο το χέρι και πόσο κολλούσε πάνω του...Ούτε κοπέλες του κύκλου μου στα αγόρια τους δεν είναι έτσιΧαχα καλό, έτσι βρωμοελλεηνίδα.
До свидания![]()
ΙΣΑ ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΣΟΥΣ....ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!400ΚΙΛΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ !τι σε πειραζουν ρε τύπε οι Ελληνες Πόντιοι του Καυκασου ?που δεν ειναι και όλοι τους εκει τέτοιοι αλλά ειδικά τους Πόντιους μισος τους εχετε όλοι εσείς οι ανθέλληνες Φίληδες επειδη αγαπάνε την Ελλάδα και ειναι πιο Ελληνες απο σενα και κατι σα και σενα που τη βρισκουν με "ελληνες" τύπου Αντεντοκούμπο και ναι ειναι και ηρωες γιατι κρατάνε Ελλάδα στα συνορα η οποία κινδυνευει απο κατι μυαλά σα τα δικά σου που ο μονος ηρωας που ξερεις ειναι ο Ευθυμιαδης
Και βαρεια πουτσα να στη δωσουν να την φας πουστοπαιδο οταν ανεβεις στο Ωραιοκαστρο να τους κανεις δημοκρατικο κηρυγμα να βαλουν τον Χασαν διπλα στις κόρες τους,κατάλαβες πουστόπαιδοΙΣΑ ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΣΟΥΣ....ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!400ΚΙΛΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ !
Τη φωτογραφία την έβγαλα το πρωί που πήγαινα στη δουλεια!Τη προόριζα για το νήμα με τις Ελλεινίδες![]()
![]()
...
.Φταίνε και οι πατεράδες για την ανατροφή που έδωσαν στις κόρες τους...Κατι τέτοια ρεμάλια σαν αυτά τα λαθρολάγνα εδώ μέσα θα είναι..
...MONO ενα εντελως ψυχανωμαλο υποκειμενο θα εγραφε κατι τετοιο για παιδακια δημοτικου....ΤΗΝ βαρεια πουτσα οσο και να την ζητα η κωλοσουφριτα σου δεν θα την κωλα-τσισεις,αλλα το βαρυ χερι θα το αισθανθεις καλα φρικιο αμα τα ξεστομισεις αυτα σε κανα τεμετερον....Και βαρεια πουτσα να στη δωσουν να την φας πουστοπαιδο οταν ανεβεις στο Ωραιοκαστρο να τους κανεις δημοκρατικο κηρυγμα να βαλουν τον Χασαν διπλα στις κόρες τους,κατάλαβες πουστόπαιδο
Αραγε στη χωρα τους να συμπεριφεροταν το ιδιο..αν βρισκομασταν σε αντιστροφη κατασταση;
Δε νομιζω οτι θα ηταν τοσο δημοκρατικοι-στοργικοι.
δεν σου κάθεται καμία και ζηλεύεις????? τι να κάνουμε τους φασίστες κανένας δεν τους θέλει
Χαρακτηρισμούς κράτα τους για τα μούτρα σου, και σου χαρίζω και όλο το υβρεολόγιο όλων των επιπέδων που βαριέμαι να κάθομαι να γράφω και θα πάρει σελίδες που ούτε σε βρισιές δεν τις αξίζεις...δεν σου κάθεται καμία και ζηλεύεις????? τι να κάνουμε τους φασίστες κανένας δεν τους θέλει
ΙΣΑ ΡΕ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΙΣΟΥΣ....ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΟ ΠΟΝΤΟ ΘΑ ΠΛΕΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΗΛΙΘΙΕ!400ΚΙΛΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΑΡΠΑΞΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΡΕ ΣΚΑΤΟΦΑΣΙΣΤΑ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΛΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥ ΧΕΡΙ !
εγω τυπε είμαι ανανταμ παπανταμ γεννημα θρεμμα ελλαδιτης...εσεις οι ρωσοποντιοι ειστε στην ιδια κατηγορια με τους μαυρους,τους προσφυγες και του αλβανους....να σηκωθείτε να φυγετε από την χωρα μας και να γυρισετε πισω στις σπηλιες σας στο καυκασο...και οι αλλοι να γυρισουν στην συρια και στην αλβανια...τι με νοιζει το χρωμα ρε μεγαλε?δηλαδη οι αλβανοι και οι γεωργιανοι που είναι λευκοι, να μεινουν στην χωρα?????Φίλε και εγω ποντιος ειμαι. Και αυτό που έγραψε ο τύπος παραπάνω δε με προσεβαλλε καθόλου. Δεν ειμαι ενταγμένος σε κανένα πολιτικό χώρο όμως. Μήπως εσένα σε ενοχλήσει επειδή είσαι? Το ίδιο ηταν οι ποντιοι με αυτούς? Μαντρωμενες τις ειχαν της γυναίκες τους η πηδιοντουσαν με όλους? Καφέ ητσν οι ποντιοι η μαύροι? Ηταν μήπως κ μουσουλμάνοι κάποιοι?
Εγω προσωπικά προσβάλλομαι να εξισονομαι με όλους αυτούς που έχουν έρθει τα 10 τελευταία χρονια
Θα μας πουν και ρατσιστές οι άπλυτοι, για πήγαινε στη Γερμανία και ζήσε και θα σου πω εγώ για ρατσισμό από τους Ελληνες μετά.
Ας κάνουν όλη τη χώρα Εξάρχεια. Αι στα διάλα.
εγω τυπε είμαι ανανταμ παπανταμ γεννημα θρεμμα ελλαδιτης...εσεις οι ρωσοποντιοι ειστε στην ιδια κατηγορια με τους μαυρους,τους προσφυγες και του αλβανους....να σηκωθείτε να φυγετε από την χωρα μας και να γυρισετε πισω στις σπηλιες σας στο καυκασο...και οι αλλοι να γυρισουν στην συρια και στην αλβανια...τι με νοιζει το χρωμα ρε μεγαλε?δηλαδη οι αλβανοι και οι γεωργιανοι που είναι λευκοι, να μεινουν στην χωρα?????
ηρθατε ολοι οι ρωσοποντιοι με τα πλακουτσωτα κεφαλια, σας δωσαμε σπιτια, δουλειες, επιδόματα και βγαζετε και ανακοινώσεις κατά τον προσφυγων....να φυγουν αυτοι, αλλα να φυγετε και εσεις....τρομπες, ειχατε και στον καυκασο σχολεια και κανατε συλλογους γονεων και κηδεμονων???![]()
![]()
![]()
![]()
τύπε δε το εχεις στο τρολλάρισμα,σε λιγο θα βγεις να μας πεις οτι ο Θρύλος ευνοηθηκε απο τη διαιτησιαεγω τυπε είμαι ανανταμ παπανταμ γεννημα θρεμμα ελλαδιτης...εσεις οι ρωσοποντιοι ειστε στην ιδια κατηγορια με τους μαυρους,τους προσφυγες και του αλβανους....να σηκωθείτε να φυγετε από την χωρα μας και να γυρισετε πισω στις σπηλιες σας στο καυκασο...και οι αλλοι να γυρισουν στην συρια και στην αλβανια...τι με νοιζει το χρωμα ρε μεγαλε?δηλαδη οι αλβανοι και οι γεωργιανοι που είναι λευκοι, να μεινουν στην χωρα?????
ηρθατε ολοι οι ρωσοποντιοι με τα πλακουτσωτα κεφαλια, σας δωσαμε σπιτια, δουλειες, επιδόματα και βγαζετε και ανακοινώσεις κατά τον προσφυγων....να φυγουν αυτοι, αλλα να φυγετε και εσεις....τρομπες, ειχατε και στον καυκασο σχολεια και κανατε συλλογους γονεων και κηδεμονων???![]()
![]()
![]()
![]()
ετσι είναι φιλε : εσενα σε πειραξαν οι μαυροι και οι προσφυγες που ερχονται στην χωρα.....εσεις ειστε ελληνες με Ε κεφαλαιο...που όταν ηρθατε λεγατε μπλιατ και μπλιατ συνεχεια....ειπαμε, λιγοι ειμαστε ελληνες, οι υπολοιποι να πατε στο καλο...Θα απαντισω στο τρολοσχολιο σου γράφοντας μόνο οτι οι παπουδες μου ήρθαν απ την Τραπεζούντα. Το τι γράφεις για γεωργιανους και αρμενιους δε με αφορά. Ξέρω ότι το σχολιο σου γράφτηκε για να "ανάψει τα αίματα" αλλα με εμένα δεν το πέτυχες. Άντε γεια
εγω δεν φερνω κανεναν...ισα ισα το αντιθετο λεω : να φυγετε ολοι και να γυρισετε στις πατριδες σας, ασπροι, μαυροι, κοκκινοι κτλ...Υγ. Ήρθαν κυνηγημένοι από τους παπουδες αυτών που φέρνετε εδω τώρα. Και της συνομοταξίας τους. Εσύ αν είσαι τουρκοσπορος λογικό να μη σε ενοχλούν, κολιταρια ηταν οι παπουδςς σας