brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.117
- Πόντοι
- 2.606
το αυτο ;)τυπε την χωρα την καταστρέψαν οι κανίβαλοι κάτοικοι της
το αυτο ;)τυπε την χωρα την καταστρέψαν οι κανίβαλοι κάτοικοι της
τυπε την χωρα την καταστρέψαν οι κανίβαλοι κάτοικοι της
και ολυμπιακοι τυπε.τα τρια π
πουστηδες πιρφοροι πασοκοι
και ολυμπιακοι τυπε.
Αυτο βρηκες να πεις? Πες μου εσυ ποιο ετος ηταν. Εγω ακουσα τη συνεντευξη του.ηταν υφυπουργος γεωργιας ο παγκαλος το 85;
Η εφαρμογή των Μ.Ο.Π. στην Ελλάδα έγινε αρχικά την περίοδο 1983-1989
Αυτο βρηκες να πεις? Πες μου εσυ ποιο ετος ηταν. Εγω ακουσα τη συνεντευξη του.
Ετσι τυπε το διατυπωσες σωστα.Η ΕΟΚ φταει ομως και στο οτι ο Ελληνας επαψε να παραγει σωστα και να κυνηγαει την αναπτυξη.
Μηπως ονειρευτηκα την συνεντευξη?δεν ηταν ποτε υφυπουργος γεωργιας
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλλου με τα κουβαδακια σου
εμποριου ηταν ο παρασιτικος σαπιοκοιλιαςΜηπως ονειρευτηκα την συνεντευξη?
Α τελικα τα ΜΟΠ δοθηκαν επι Μητσοτακη? Μας δουλευεις?
Εδω θριαμβολογουσε μια ζωη ο Ανδρεας για τα ΜΟΠ που μοιρασε στον κοσμο του.
Πλακα μας κανεις, ετσι?
τυπε ξευτίλαΜηπως ονειρευτηκα την συνεντευξη?
εμποριου ηταν ο παρασιτικος σαπιοκοιλιας
Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι τα κονδύλια των ΜΟΠ µεταφέρθηκαν χρονικά και ενσωµατώθηκαν στο ΚΠΣ 1989-93.".
στο πρωτο πακετο ντελορ επι του δρακουμελ
καλα κρασια
Τύπε μεγάλη κουβέντα,γαλλία τύπε,γράφουν ακόμα και τους νόμους στα υπουργεία των αγράμματων άπλυτων,ο εξωτερικος παραγοντας έπαιξε μεγάλο ρόλοH EOK- και Ε.Ε. εχει τα στραβα της αλλα αυτα δεν εχουν να κανουν σε τιποτα με τα χαλια της Ελλαδας. Για αυτα φταιει ο Ελληνας. Μη ψαχνεις αλλοθι.
Ποιο είναι όμως το «δούναι και λαβείν» με την ΕΟΚ και την ΕΕ; Τι ποσά δικαιούταν να εισπράττει η Ελλάδα και πόσα τελικά εισέπραττε; Γιατί «εφηύραμε» τα έργα-γέφυρες; Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα είχε υποβάλει στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για έγκριση και χρηματοδότηση το Μνημόνιο τον Μάρτιο του 1982, το οποίο, έναν χρόνο αργότερα, έγινε αποδεκτό. Η συμφωνία μεταξύ τής τότε ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προέβλεπε, μεταξύ άλλων, ότι η κοινοτική συμμετοχή στα λεγόμενα Μεσογειακά Ολοκληρωμένα Προγράμματα (ΜΟΠ) θα έφθανε τα περίπου 2,5 δισ. ECU (νομισματική μονάδα της οποίας η ισοτιμία καθορίστηκε το 1999 σε 1 ευρώ). Η διάρκεια εφαρμογής των ΜΟΠ καθορίστηκε για τα έτη 1986-1989, αλλά παρά τις μεγάλες ανάγκες της χώρας τα έργα των προγραμμάτων δεν προχώρησαν ικανοποιητικά, με εξαίρεση το ολοκληρωμένο πρόγραμμα της Κρήτης. Οι καθυστερήσεις που σημειώθηκαν υποχρέωσαν τις δύο πλευρές να συμφωνήσουν ότι] όσα κεφάλαια δεν απορροφήθηκαν θα πρέπει να ενσωματωθούν στο πρώτο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης (Α´ ΚΠΣ).
...από αυτά που δεν έφαγε
που λεει οτι φαγωθηκαν λεφτα;