Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το αν σας αρεσουν ή οχι οι Αλβανοι δεν αλλαζει το γεγονος οτι εκαναν εποικισμο. Εγω ειμαι Ελληνας. Δεν ειμαι λευκος γενικα, ουτε ευρωπαιος, ουτε βαλκανιος. Ειμαι Ελληνας, αρα δεν ειμαι ιδιος με τον Αλβανο, ουτε ο Αλβανος μπορει να γινει ιδιος με εμενα χωρις να αλλαξει το DNA του με τη βοηθεια της τεχνολογιας. Ειναι ξενο σωμα στην πατριδα μου, εισβολεας και εποικιστης.
Η Ελλαδα ειναι η χωρα των Ελληνων.
Δυστηχώς για αυτην..
Φίλε το περιβάλλον στην Ελλαδα είναι πολύ user friendly.
Δεν βοηθάει την Φυσική Επιλογή για αυτό έχουμε γεμίσει μαλάκες

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ο Έλλην κανίβαλος ήταν και στον εμφύλιο. .....μη τα ψαχνεις

O Έλληνας πριν το Πασόκ ήταν Eμπορος, Επιστημονας, Ναυτικός, Αγρότης με αποταμιεύσεις και χρέος 24% του ΑΕΠ. Με αναπτυσόμενη Οικονομία και μέλος τη Δυτικής Ευρωπης.
Στην ΕΟΚ το 1981 δεν δέχονταν κανιβαλους btw

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
O Έλληνας πριν το Πασόκ ήταν ¨Εμπορος, Επιστημονας, Ναυτικός, Αγρότης με αποταμιεύσεις και χρέος 24% του ΑΕΠ. Με αναπτυσόμενη Οικονομία και μέλος τη Δυτικής Ευρωπης.
Λεγε τα σωστα.Πριν την ΕΟΚ.Οχι πριν το πασοκ.Μην πατε να ριξετε παλι ευθυνες σε κομματα.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Το αν σας αρεσουν ή οχι οι Αλβανοι δεν αλλαζει το γεγονος οτι εκαναν εποικισμο. Εγω ειμαι Ελληνας. Δεν ειμαι λευκος γενικα, ουτε ευρωπαιος, ουτε βαλκανιος. Ειμαι Ελληνας, αρα δεν ειμαι ιδιος με τον Αλβανο, ουτε ο Αλβανος μπορει να γινει ιδιος με εμενα χωρις να αλλαξει το DNA του με τη βοηθεια της τεχνολογιας. Ειναι ξενο σωμα στην πατριδα μου, εισβολεας και εποικιστης.
Η Ελλαδα ειναι η χωρα των Ελληνων.

Εσυ τωρα από που καταλαβες ότι μου αρεσουνν οι αλβανοι? Ειπα ότι γνωρίζω αρκετους, όχι ότι μου αρεσουνε.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Δυστηχώς για αυτην..
Φίλε το περιβάλλον στην Ελλαδα είναι πολύ user friendly.
Δεν βοηθάει την Φυσική Επιλογή για αυτό έχουμε γεμίσει μαλάκες

Δεν ξερω τι ηλικια εχεις φιλε. Την δεκαετια του 90 ειχαμε κανει μεγαλους αγωνες (πολιτικους) για να φυγουν οι Αλβανοι. Οτι γραφεις εσυ λεξη προς λεξη σε αυτο το θρεντ για τους μουσλουμανους τα λεγαμε τοτε για τους Αλβανους. Μεχρι που βαλαμε τον Καρατζαφερη στη Βουλη.

Δυστυχως αποτυχαμε να τους διωξουμε και ειμαστε υπολογοι στη νεα γενια Ελληνων που μεγαλωσε γνωριζοντας για πατριδα μια Ελλαδα πολυεθνικη, πολυφυλετικη, πολυ-πολιτισμικη και οχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ οπως τη γνωρισαμε εμεις.... Και φοβαμαι οτι δεν ειναι διατεθιμενοι να πολεμησουν για να την ξανακανουν ελληνικη. Οτι δεν εχει καμια αξια για αυτους το να διωξουμε τους ξενους.............

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
O Έλληνας πριν το Πασόκ ήταν Eμπορος, Επιστημονας, Ναυτικός, Αγρότης με αποταμιεύσεις και χρέος 24% του ΑΕΠ. Με αναπτυσόμενη Οικονομία και μέλος τη Δυτικής Ευρωπης.

αυτα ελεγε η υενεδ και τα παπαγαλια της δεξιας

δεχονταν προδοτες πισωγλεντηδες στην λαικη «εθναρχες»

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
αυτα ελεγε η υενεδ και τα παπαγαλια της δεξιας

δεχονταν προδοτες πισωγλεντηδες στην λαικη «εθναρχες»
Ναι τυπε αλλα τα λεφτα που εδινε η ΕΟΚ αντι να τα δωσει για αναπτυξη ο ανδρεας,τα μοιρασε στα τσιρακια του.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Καλα εισαστε  τελειως ζωα.Να μου πεις αν δεν ήσασταν θα εφθανε η Ελλαδα εδώ?Τι λεω τωρα.
Η μπολσεβικικη συμμορια μαζι με τους φιλους τους τους φασιστες εχουν κανει σταση πληρωμων στον Ιδιωτικο τομεα περιπου 4,8 δις.
Αποτέλεσμα δεν εχουν να εισπραξουν φορους για να πληρωσουν τους μισθοφόρους τους του Δημοσιου.(Δεν γινονται φορολογικες δηλωσεις ακομη γιατι δηθεν αντιδρα το ΔΝΤ  χαχαχαχα.)Το σχεδιο είναι απλο.Πουλησαν την Ελλαδα (σας θυμιζει τιποτα αυτό από τον εμφυλιο?Τυχαια συμπτωση)στους Γερμανους να μαζεψουμε εδώ τους σκατοαραπαδες με την προϋπόθεση να χαλαρωσει η αξιολογηση (τι ειπε ο Σοιμπλε σημερα?)ώστε να αρχισει να εκταμιευεται σταδιακα η δοση των εξι δις για να κρατηθουν στην εξουσια και εχει ο θεος(συγγνωμη ο Μαρξ).Συντελείται η μεγαλυτερη προδοσια (προσφιλες αθλημα των Μπολσεβίκων)των τελευταίων αιωνων και εσεις που ψηφησατε και συνεχιζετε να υποστηρίζετε τον ΤΣΥΡΙΖΑ ειστε το ιδιο συνυπευθυνοι μουνοσκυλα ,ναινεκοι.Αυτα τα συνοπτικα γιατι βαριέμαι να ασχολούμαι με ζωα.Ο νοων νοητω.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ   :boobies:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Δεν ξερω τι ηλικια εχεις φιλε. Την δεκαετια του 90 ειχαμε κανει μεγαλους αγωνες (πολιτικους) για να φυγουν οι Αλβανοι. Οτι γραφεις εσυ λεξη προς λεξη σε αυτο το θρεντ για τους μουσλουμανους τα λεγαμε τοτε για τους Αλβανους. Μεχρι που βαλαμε τον Καρατζαφερη στη Βουλη.

Δυστυχως αποτυχαμε να τους διωξουμε και ειμαστε υπολογοι στη νεα γενια Ελληνων που μεγαλωσε γνωριζοντας για πατριδα μια Ελλαδα πολυεθνικη, πολυφυλετικη, πολυ-πολιτισμικη και οχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ οπως τη γνωρισαμε εμεις.... Και φοβαμαι οτι δεν ειναι διατεθιμενοι να πολεμησουν για να την ξανακανουν ελληνικη. Οτι δεν εχει καμια αξια για αυτους το να διωξουμε τους ξενους.............

Γεννήθηκα στην χρυσή δεκαετία του πασοκ.
Τονίζω ότι υπεύθυνοι για την κατάντια μας είναι οι διπλανοί μας συνάθρωποι.
Την κουτοπονηριά και την ηλιθιότητα τους πληρώνουμε.
Και πρέπει με κάποιον τρόπο να απαλλαγούμε από αυτούς

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Γεννήθηκα στην χρυσή δεκαετία του πασοκ.
Τονίζω ότι υπεύθυνοι για την κατάντια μας είναι οι διπλανοί μας συνάθρωποι.
Την κουτοπονηριά και την ηλιθιότητα τους πληρώνουμε.
Και πρέπει με κάποιον τρόπο να απαλλαγούμε από αυτούς
Ναι φιλε,κλασικη ατακα καγκουρα Ελληνα.Οι αλλοι φταινε,οχι εμεις.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Λεγε τα σωστα.Πριν την ΕΟΚ.Οχι πριν το πασοκ.Μην πατε να ριξετε παλι ευθυνες σε κομματα.
To γαμησες και ψόφησε,ανοητος οποιος δεν αντιλαμβάνεται οτι η αθλιότητα του πασοκισμου δε θα υπηρχε χωρις την εγκριση του χρηματόδοτη
αλλά μη φτάσουμε να πουν οι πασοκοι οτι δε φταιμε που κλέβαμε η εοκ μας έβαλε
τύπε μην εισαι αδυσωπητος,ψυχουλα εχουν και αυτοί...και κάτι άλλο :smitten:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
To γαμησες και ψόφησε,ανοητος οποιος δεν αντιλαμβάνεται οτι η αθλιότητα του πασοκισμου δε θα υπηρχε χωρις την εγκριση του χρηματόδοτη
αλλά μη φτάσουμε να πουν οι πασοκοι οτι δε φταιμε που κλέβαμε η εοκ μας έβαλετύπε μην εισαι αδυσωπητος,ψυχουλα εχουν και αυτοί...και κάτι άλλο :smitten:
Ετσι τυπε το διατυπωσες σωστα.Η ΕΟΚ φταει ομως και στο οτι ο Ελληνας επαψε να παραγει σωστα και να κυνηγαει την αναπτυξη.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα εισαστε  τελειως ζωα.Να μου πεις αν δεν ήσασταν θα εφθανε η Ελλαδα εδώ?Τι λεω τωρα.
Η μπολσεβικικη συμμορια μαζι με τους φιλους τους τους φασιστες εχουν κανει σταση πληρωμων στον Ιδιωτικο τομεα περιπου 4,8 δις.
Αποτέλεσμα δεν εχουν να εισπραξουν φορους για να πληρωσουν τους μισθοφόρους τους του Δημοσιου.(Δεν γινονται φορολογικες δηλωσεις ακομη γιατι δηθεν αντιδρα το ΔΝΤ  χαχαχαχα.)Το σχεδιο είναι απλο.Πουλησαν την Ελλαδα (σας θυμιζει τιποτα αυτό από τον εμφυλιο?Τυχαια συμπτωση)στους Γερμανους να μαζεψουμε εδώ τους σκατοαραπαδες με την προϋπόθεση να χαλαρωσει η αξιολογηση (τι ειπε ο Σοιμπλε σημερα?)ώστε να αρχισει να εκταμιευεται σταδιακα η δοση των εξι δις για να κρατηθουν στην εξουσια και εχει ο θεος(συγγνωμη ο Μαρξ).Συντελείται η μεγαλυτερη προδοσια (προσφιλες αθλημα των Μπολσεβίκων)των τελευταίων αιωνων και εσεις που ψηφησατε και συνεχιζετε να υποστηρίζετε τον ΤΣΥΡΙΖΑ ειστε το ιδιο συνυπευθυνοι μουνοσκυλα ,ναινεκοι.Αυτα τα συνοπτικα γιατι βαριέμαι να ασχολούμαι με ζωα.Ο νοων νοητω.

ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ   :boobies:

χυνω με ρατσιστικη τραμπουκα λιλα  :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom