sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ο Έλλην κανίβαλος ήταν και στον εμφύλιο. .....μη τα ψαχνειςΔιότι ως νεώτερος το μόνο που γνώρισες ήταν ο κανιβαλισμός του Πασόκ και της νεο ΝΔ
ο Έλλην κανίβαλος ήταν και στον εμφύλιο. .....μη τα ψαχνειςΔιότι ως νεώτερος το μόνο που γνώρισες ήταν ο κανιβαλισμός του Πασόκ και της νεο ΝΔ
Δυστηχώς για αυτην..Το αν σας αρεσουν ή οχι οι Αλβανοι δεν αλλαζει το γεγονος οτι εκαναν εποικισμο. Εγω ειμαι Ελληνας. Δεν ειμαι λευκος γενικα, ουτε ευρωπαιος, ουτε βαλκανιος. Ειμαι Ελληνας, αρα δεν ειμαι ιδιος με τον Αλβανο, ουτε ο Αλβανος μπορει να γινει ιδιος με εμενα χωρις να αλλαξει το DNA του με τη βοηθεια της τεχνολογιας. Ειναι ξενο σωμα στην πατριδα μου, εισβολεας και εποικιστης.
Η Ελλαδα ειναι η χωρα των Ελληνων.
ο Έλλην κανίβαλος ήταν και στον εμφύλιο. .....μη τα ψαχνεις
ειπε το σουργελο
Λεγε τα σωστα.Πριν την ΕΟΚ.Οχι πριν το πασοκ.Μην πατε να ριξετε παλι ευθυνες σε κομματα.O Έλληνας πριν το Πασόκ ήταν ¨Εμπορος, Επιστημονας, Ναυτικός, Αγρότης με αποταμιεύσεις και χρέος 24% του ΑΕΠ. Με αναπτυσόμενη Οικονομία και μέλος τη Δυτικής Ευρωπης.
Στην ΕΟΚ το 1981 δεν δέχονταν κανιβαλους btw
Το αν σας αρεσουν ή οχι οι Αλβανοι δεν αλλαζει το γεγονος οτι εκαναν εποικισμο. Εγω ειμαι Ελληνας. Δεν ειμαι λευκος γενικα, ουτε ευρωπαιος, ουτε βαλκανιος. Ειμαι Ελληνας, αρα δεν ειμαι ιδιος με τον Αλβανο, ουτε ο Αλβανος μπορει να γινει ιδιος με εμενα χωρις να αλλαξει το DNA του με τη βοηθεια της τεχνολογιας. Ειναι ξενο σωμα στην πατριδα μου, εισβολεας και εποικιστης.
Η Ελλαδα ειναι η χωρα των Ελληνων.
Λεγε τα σωστα.Πριν την ΕΟΚ.Οχι πριν το πασοκ.Μην πατε να ριξετε παλι ευθυνες σε κομματα.
Δυστηχώς για αυτην..
Φίλε το περιβάλλον στην Ελλαδα είναι πολύ user friendly.
Δεν βοηθάει την Φυσική Επιλογή για αυτό έχουμε γεμίσει μαλάκες
O Έλληνας πριν το Πασόκ ήταν Eμπορος, Επιστημονας, Ναυτικός, Αγρότης με αποταμιεύσεις και χρέος 24% του ΑΕΠ. Με αναπτυσόμενη Οικονομία και μέλος τη Δυτικής Ευρωπης.
Στην ΕΟΚ το 1981 δεν δέχονταν κανιβαλους btw
Ναι τυπε αλλα τα λεφτα που εδινε η ΕΟΚ αντι να τα δωσει για αναπτυξη ο ανδρεας,τα μοιρασε στα τσιρακια του.αυτα ελεγε η υενεδ και τα παπαγαλια της δεξιας
δεχονταν προδοτες πισωγλεντηδες στην λαικη «εθναρχες»
Ναι τυπε αλλα τα λεφτα που εδινε η ΕΟΚ αντι να τα δωσει για αναπτυξη ο ανδρεας,τα μοιρασε στα τσιρακια του.
Δεν ξερω τι ηλικια εχεις φιλε. Την δεκαετια του 90 ειχαμε κανει μεγαλους αγωνες (πολιτικους) για να φυγουν οι Αλβανοι. Οτι γραφεις εσυ λεξη προς λεξη σε αυτο το θρεντ για τους μουσλουμανους τα λεγαμε τοτε για τους Αλβανους. Μεχρι που βαλαμε τον Καρατζαφερη στη Βουλη.
Δυστυχως αποτυχαμε να τους διωξουμε και ειμαστε υπολογοι στη νεα γενια Ελληνων που μεγαλωσε γνωριζοντας για πατριδα μια Ελλαδα πολυεθνικη, πολυφυλετικη, πολυ-πολιτισμικη και οχι ΕΛΛΗΝΙΚΗ οπως τη γνωρισαμε εμεις.... Και φοβαμαι οτι δεν ειναι διατεθιμενοι να πολεμησουν για να την ξανακανουν ελληνικη. Οτι δεν εχει καμια αξια για αυτους το να διωξουμε τους ξενους.............
Ναι φιλε,κλασικη ατακα καγκουρα Ελληνα.Οι αλλοι φταινε,οχι εμεις.Γεννήθηκα στην χρυσή δεκαετία του πασοκ.
Τονίζω ότι υπεύθυνοι για την κατάντια μας είναι οι διπλανοί μας συνάθρωποι.
Την κουτοπονηριά και την ηλιθιότητα τους πληρώνουμε.
Και πρέπει με κάποιον τρόπο να απαλλαγούμε από αυτούς
To γαμησες και ψόφησε,ανοητος οποιος δεν αντιλαμβάνεται οτι η αθλιότητα του πασοκισμου δε θα υπηρχε χωρις την εγκριση του χρηματόδοτηΛεγε τα σωστα.Πριν την ΕΟΚ.Οχι πριν το πασοκ.Μην πατε να ριξετε παλι ευθυνες σε κομματα.
τύπε μην εισαι αδυσωπητος,ψυχουλα εχουν και αυτοί...και κάτι άλλοσκατοαραπαδες
αυτα ελεγε η υενεδ και τα παπαγαλια της δεξιας
δεχονταν προδοτες πισωγλεντηδες στην λαικη «εθναρχες»
Ετσι τυπε το διατυπωσες σωστα.Η ΕΟΚ φταει ομως και στο οτι ο Ελληνας επαψε να παραγει σωστα και να κυνηγαει την αναπτυξη.To γαμησες και ψόφησε,ανοητος οποιος δεν αντιλαμβάνεται οτι η αθλιότητα του πασοκισμου δε θα υπηρχε χωρις την εγκριση του χρηματόδοτη
αλλά μη φτάσουμε να πουν οι πασοκοι οτι δε φταιμε που κλέβαμε η εοκ μας έβαλετύπε μην εισαι αδυσωπητος,ψυχουλα εχουν και αυτοί...και κάτι άλλο![]()
Καλα εισαστε τελειως ζωα.Να μου πεις αν δεν ήσασταν θα εφθανε η Ελλαδα εδώ?Τι λεω τωρα.
Η μπολσεβικικη συμμορια μαζι με τους φιλους τους τους φασιστες εχουν κανει σταση πληρωμων στον Ιδιωτικο τομεα περιπου 4,8 δις.
Αποτέλεσμα δεν εχουν να εισπραξουν φορους για να πληρωσουν τους μισθοφόρους τους του Δημοσιου.(Δεν γινονται φορολογικες δηλωσεις ακομη γιατι δηθεν αντιδρα το ΔΝΤ χαχαχαχα.)Το σχεδιο είναι απλο.Πουλησαν την Ελλαδα (σας θυμιζει τιποτα αυτό από τον εμφυλιο?Τυχαια συμπτωση)στους Γερμανους να μαζεψουμε εδώ τους σκατοαραπαδες με την προϋπόθεση να χαλαρωσει η αξιολογηση (τι ειπε ο Σοιμπλε σημερα?)ώστε να αρχισει να εκταμιευεται σταδιακα η δοση των εξι δις για να κρατηθουν στην εξουσια και εχει ο θεος(συγγνωμη ο Μαρξ).Συντελείται η μεγαλυτερη προδοσια (προσφιλες αθλημα των Μπολσεβίκων)των τελευταίων αιωνων και εσεις που ψηφησατε και συνεχιζετε να υποστηρίζετε τον ΤΣΥΡΙΖΑ ειστε το ιδιο συνυπευθυνοι μουνοσκυλα ,ναινεκοι.Αυτα τα συνοπτικα γιατι βαριέμαι να ασχολούμαι με ζωα.Ο νοων νοητω.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ![]()
Ετσι τυπε το διατυπωσες σωστα.Η ΕΟΚ φταει ομως και στο οτι ο Ελληνας επαψε να παραγει σωστα και να κυνηγαει την αναπτυξη.