Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
το πουλι του εξω απο τα δημοτικα
πηρες θαρρος μωρη λέρα,τωρα που οι άπλυτοι θα διορισουν τα μεμετια και θα απολυσουν τα πασοκια να σε δω μωρη γλίτσα,θα αναγκαστειτε να δουλεψετε πρωτη φορά οικογενειακώς

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

δεν ειναι αστειο τυπε

ματι εκανε εξω απο τα δημοτικα

Φιλαρακο δε ξερω για τα υπολοιπα,αλλα σιγουρα οσον αφορα το θεμα μουνι ειναι μεγαλη γκαντεμια να εισαι ελληνας.Αυτοι που θα τη περασουν σαφως καλυτερα ειναι οι νεοτεροι ελληνες οι οποιοι θα απολαυσουν τους καρπους των μεικτων γαμων.Μιλαμε αν δεις τα πιτσιρικια στα δημοτικα θα παθεις πλακα!Μικρα ρωσσιδακια στην ουσια ειναι  που μιλανε τελεια ελληνικα!!

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
ετσι ετσι
301540_2053005928929_1022548831_n.jpg

sti-fylaki-promo-pasok.jpg
:s&m_2: :s&m_2:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τύπε εισαι τσάκαλος,δε πιστευω να γινες και συ ανθρωπος απο το πασοκ
τυπε μου το ΠΑΣΟΚ με έμαθε  τι είναι μαζονετα  τι είναι πισίνα τι είναι λάιφ  σταιλ,αυτά έχω να θυμάμαι και να λέω τι ωραία που πέρασα.αλίμονο στους σημερινούς τι θα έχουν να θυμούνται?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Η σύγκριση Αλβανών, Ρουμάνων και Πολωνών με τους μουσουλμάνους Συριους, Αφγανους, Σομαλούς, Ιρακινούς είναι εντελώς ΑΚΥΡΗ.

Οι πρώτοι έστω με δυσκολία μπορέσαν να αφομοιωθούν, οι μουσουλμάνοι ΔΕΝ μπορούν να δεχθούν και να συμβιώσουν με τον δυτικό πολιτισμό.

Δείτε τις γυναίκες τους που φοράνε μπουρκες και μαντίλες εντός Ευρώπης, αντί να τις πετάξουν από πάνω τους.  

Για εμενα η χωρα εχει ηδη υποστει εποικισμο απο 2 εκατομμυρια λαθραιους, οι μισοι απο τους οποιους ανηκουν σε συμπαγη εθνικα πληθυσμο, που τρεφει παρανοικα εθνικιστικα υπεροπτικα και αντικοινωνικα σε βαθμο ψυχοπαθειας συναισθηματα, και ο οποιος πληθυσμος εχει δημιουργησει αποσχιστικα επεισοδια σε ολες τις χωρες των βαλκανιων στις οποιες υπαρχει ως μειονοτητα!!!!!!!!!!
Και εσεις μου δειχνετε μουσουλμανικες γειτονιες της Αγγλιας σαν προειδοποιηση για το μελλον! Τα σκατα ειναι ηδη στο φαι μας εδω και χρονια. Τα παραβλεπετε, γιατι οι μαυριδεροι χτυπανε στο ματι και ξεχωριζουν.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τυπε μου το ΠΑΣΟΚ με έμαθε  τι είναι μαζονετα  τι είναι πισίνα τι είναι λάιφ  σταιλ,αυτά έχω να θυμάμαι και να λέω τι ωραία που πέρασα.αλίμονο στους σημερινούς τι θα έχουν να θυμούνται?

Το 1981 σαν ημερομηνία καταστροφής της χώρας

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Για εμενα η χωρα εχει ηδη υποστει εποικισμο απο 2 εκατομμυρια λαθραιους, οι μισοι απο τους οποιους ανηκουν σε συμπαγη εθνικα πληθυσμο, που τρεφει παρανοικα εθνικιστικα υπεροπτικα και αντικοινωνικα σε βαθμο ψυχοπαθειας συναισθηματα, και ο οποιος πληθυσμος εχει δημιουργησει αποσχιστικα επεισοδια σε ολες τις χωρες των βαλκανιων στις οποιες υπαρχει ως μειονοτητα!!!!!!!!!!
Και εσεις μου δειχνετε μουσουλμανικες γειτονιες της Αγγλιας σαν προειδοποιηση για το μελλον! Τα σκατα ειναι ηδη στο φαι μας εδω και χρονια. Τα παραβλεπετε, γιατι οι μαυριδεροι χτυπανε στο ματι και ξεχωριζουν.

Oι Αλβανίδες με τοσο ελληνικο πούτσο που έχουν φάει έχουν στρωσει

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
καλα εσυ τύπε ζησε με τις αναμνησεις ,οι μεγαλοπασοκοι τα χουν ακομα όλα αυτα που ανέφερες :grin:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Oι Αλβανίδες με τοσο ελληνικο πούτσο που έχουν φάει έχουν στρωσει

Μεγαλη κουβεντα. Οσοι νεαροι αλβανοι ξερω, και λογω δουλειας γνωρίζω αρκετους, εχουν παντρευτει από το χωριο τους. Οι "ελληνοαλβανιδες" ουτε να τους πλησιασουν δε θελουν. Γι'αυτες, μονο ελληνικη πουτσα υπαρχει.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Το 1981 σαν ημερομηνία καταστροφής της χώρας

Φιλε αυτοί που ψήφιζαν πασοκ τώρα ψηφιζουν σύριζα
Αυτοι είναι οι γάγγραινα, αυτοι μας έχουν καταστρέψει.
Βέβαια η πασοκιλα πέρασε και στην νδ

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Μεγαλη κουβεντα. Οσοι νεαροι αλβανοι ξερω, και λογω δουλειας γνωρίζω αρκετους, εχουν παντρευτει από το χωριο τους. Οι "ελληνοαλβανιδες" ουτε να τους πλησιασουν δε θελουν. Γι'αυτες, μονο ελληνικη πουτσα υπαρχει.
:thumbsup:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τυπε την χωρα την καταστρέψαν οι κανίβαλοι κάτοικοι της

Οι κανιβαλοι κατοικοί της μέχρι το 1981 ήταν από τις 10 πιο αναπτυσόμενες χώρες στον κόσμο. Δεν ψήφισε πασόκ για αυτά τα χάλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom