Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Εισβολη απο 25000 πεινασμενους ταλαιπωρους,δεν εχω ξανακουσει,αληθεια. :2funny:

Εισαι σύγουρος για το νούμερο ότι θα μείνει εκεί?

Αλλά αφού είναι πεινασμενοι, για να φάνε καποιος πρεπει να τους δώσει τα απαραίτητα ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, το ερωτημα είναι αν έχουμε?

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εισβολη απο 25000 πεινασμενους ταλαιπωρους,δεν εχω ξανακουσει,αληθεια. :2funny:

Για πες μας την τελευταία εβδομάδα πόσοι ήρθαν στην Ελλάδα και πόσοι έφυγαν?
Οι τρομοκράτες στο Παρίσι απο την Ελλάδα πέρασαν καμμένε

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι να κλεισουν τα συνορα,να βοηθησει το ΝΑΤΟ οπως και κανει πλεον,και να υπαρξει μια ομοφωνη αποφαση απο την Ευρωπη,να αφομοιωσουν ολοι απο λιγους οσοι υπαρχουν εδω για να ανασανει η χωρα.Τα υπολοιπα ειναι μπουρδες 12χρονων παιδιων οτι ισλαμοποιουμαστε.Πρεπει να πιεστει η Τουρκια να μην αφησει αλλους να περασουν,και να επιτρεπει στα πλοια που αναχαιτιζουν τα πλοιαρια να τους στελνει πισω στα υδατα της.
αυτά που λες τα λέει και ο Αλέξης. ........και δεν τον πίστεψα  ούτε τον πιστεύω

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Το θεμα ειναι να κλεισουν τα συνορα,να βοηθησει το ΝΑΤΟ οπως και κανει πλεον,και να υπαρξει μια ομοφωνη αποφαση απο την Ευρωπη,να αφομοιωσουν ολοι απο λιγους οσοι υπαρχουν εδω για να ανασανει η χωρα.

Η αφομοίωση μουσουλμάνων ΔΕΝ λειτουργεί, οι δυτικές χώρες Γαλλία και Αγγλία το γνωρίζουν καλά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Το θεμα ειναι να κλεισουν τα συνορα,να βοηθησει το ΝΑΤΟ οπως και κανει πλεον,και να υπαρξει μια ομοφωνη αποφαση απο την Ευρωπη,να αφομοιωσουν ολοι απο λιγους οσοι υπαρχουν εδω για να ανασανει η χωρα.Τα υπολοιπα ειναι μπουρδες 12χρονων παιδιων οτι ισλαμοποιουμαστε.Πρεπει να πιεστει η Τουρκια να μην αφησει αλλους να περασουν,και να επιτρεπει στα πλοια που αναχαιτιζουν τα πλοιαρια να τους στελνει πισω στα υδατα της.

Με σύμβουλο τον Καρανίκα θα τα κάνει αυτά;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386

Kαλα ετοιμασουν να δεχτις κανα μισο μυριο για αρχη και βλεπουμε. Θα απελαυνουν οι Γερμανοι και οι αλλοι και θα ρχονται εδω.
Και μετα αφου μασαμπουκωσουν , θα σφαζουν τους απιστους γκιαουρηδες στο ονομα του αλλαχ.
Με τις υγιες μας 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Η αφομοίωση μουσουλμάνων ΔΕΝ λειτουργεί, οι δυτικές χώρες Γαλλία και Αγγλία το γνωρίζουν καλά.
Εγω τα λεω χρονια τυπε,τι μου τα λες;Αλλος κοσμος αυτοι αλλος ο δικος μας.
Δεν θα επρεπε να ερχονται εδω,δεν θα επρεπε να πηγαινουμε εμεις εκει.απλα πραγματα.
Θα επρεπε να απαγορευεται παντελως να ερχονται μουσλιμια στην ευρωπη,περα απο διακοπες.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Αμα λενε ψεμματα πες μου εσυ την αληθεια ρε μαν.

Σήμερα δεν είπε ότι 1500 ερχονται ημερησίως από την Τουρκία

Πηγή: Μουζάλας: Μπορούμε να φτιάχνουμε 15.000 θέσεις φιλοξενίας κάθε εβδομάδα | iefimerida.gr

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346

Για αυτο μας χρηματίζουν για να μείνουν εδώ.
Για αυτό χρηματίζουν και τα Σκόπια να σφραγίσουν τα σύνορα

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Οι αλβανοι μα κουβαληθεικαν επειδή ανοιξαν τα σύνορα από αλβανια, όχι γιατι πηγε ο σαμαρας. Προηγούμενος, για οποιον επιχειρουσε να αποδρασει από τον σοσιαλιστικο παραδεισο, η ποινη ηταν θανατος και για την οικογενεια τιμωρια γιατι ισχυε η συλλογικη ευθυνη.  Η οικογενεια μετα ηταν "θιγμενη", όπως ελεγαν οι ντοπιοι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Kαλα ετοιμασουν να δεχτις κανα μισο μυριο για αρχη και βλεπουμε. Θα απελαυνουν οι Γερμανοι και οι αλλοι και θα ρχονται εδω.
Και μετα αφου μασαμπουκωσουν , θα σφαζουν τους απιστους γκιαουρηδες στο ονομα του αλλαχ.
Με τις υγιες μας 
Πως θα ερθουν αφου εχουν κλεισει οι αλλοι τα συνορα ρε μαν. :grin:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

Επειδή εχω ζησει στο μπραντφορντ της αγγλιας, εκει να δεις αφομοιωση και ενσωματωση. Τι να μας πόυν οι ασχετοι ιδεολιπτικοι.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.571
Πόντοι
566
Εγω τα λεω χρονια τυπε,τι μου τα λες;Αλλος κοσμος αυτοι αλλος ο δικος μας.
Δεν θα επρεπε να ερχονται εδω,δεν θα επρεπε να πηγαινουμε εμεις εκει.απλα πραγματα.
Θα επρεπε να απαγορευεται παντελως να ερχονται μουσλιμια στην ευρωπη,περα απο διακοπες.

Εδώ συμφωνούμε πάντως και προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να κινηθεί η πολιτική της ΕΕ.

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Τι ωραια τοσες καυλωμενες πουτσες.Ε ρε ξεκωλιασμα που θα πεσει  :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• w 015 (2).jpg
    w 015 (2).jpg
    298,1 KB · Εμφανίσεις: 23
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326