sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
πεινασμένοι και ταλαιπωροι από τον χοντα ήταν οι αλβανοι. ...
πεινασμένοι και ταλαιπωροι από τον χοντα ήταν οι αλβανοι. ...
Εισβολη απο 25000 πεινασμενους ταλαιπωρους,δεν εχω ξανακουσει,αληθεια.![]()
25000 σου λέει ο αρχηγός σου?
Εισβολη απο 25000 πεινασμενους ταλαιπωρους,δεν εχω ξανακουσει,αληθεια.![]()
αυτά που λες τα λέει και ο Αλέξης. ........και δεν τον πίστεψα ούτε τον πιστεύωΤο θεμα ειναι να κλεισουν τα συνορα,να βοηθησει το ΝΑΤΟ οπως και κανει πλεον,και να υπαρξει μια ομοφωνη αποφαση απο την Ευρωπη,να αφομοιωσουν ολοι απο λιγους οσοι υπαρχουν εδω για να ανασανει η χωρα.Τα υπολοιπα ειναι μπουρδες 12χρονων παιδιων οτι ισλαμοποιουμαστε.Πρεπει να πιεστει η Τουρκια να μην αφησει αλλους να περασουν,και να επιτρεπει στα πλοια που αναχαιτιζουν τα πλοιαρια να τους στελνει πισω στα υδατα της.
Ποιον χοντα ρε τρελαμενε,σιγα μην ηταν και απο τον καβασακιπεινασμένοι και ταλαιπωροι από τον χοντα ήταν οι αλβανοι. ...
Το θεμα ειναι να κλεισουν τα συνορα,να βοηθησει το ΝΑΤΟ οπως και κανει πλεον,και να υπαρξει μια ομοφωνη αποφαση απο την Ευρωπη,να αφομοιωσουν ολοι απο λιγους οσοι υπαρχουν εδω για να ανασανει η χωρα.
Το θεμα ειναι να κλεισουν τα συνορα,να βοηθησει το ΝΑΤΟ οπως και κανει πλεον,και να υπαρξει μια ομοφωνη αποφαση απο την Ευρωπη,να αφομοιωσουν ολοι απο λιγους οσοι υπαρχουν εδω για να ανασανει η χωρα.Τα υπολοιπα ειναι μπουρδες 12χρονων παιδιων οτι ισλαμοποιουμαστε.Πρεπει να πιεστει η Τουρκια να μην αφησει αλλους να περασουν,και να επιτρεπει στα πλοια που αναχαιτιζουν τα πλοιαρια να τους στελνει πισω στα υδατα της.
βαλε το μυαλουδακι σου να δουλεψει. ...όλο σανό τρως?
Αμα λενε ψεμματα πες μου εσυ την αληθεια ρε μαν.
Το θεμα ειναι να κλεισουν τα συνορα,να βοηθησει το ΝΑΤΟ οπως και κανει πλεον,και να υπαρξει μια ομοφωνη αποφαση απο την Ευρωπη,να αφομοιωσουν ολοι απο λιγους οσοι υπαρχουν εδω για να ανασανει η χωρα.Τα υπολοιπα ειναι μπουρδες 12χρονων παιδιων οτι ισλαμοποιουμαστε.Πρεπει να πιεστει η Τουρκια να μην αφησει αλλους να περασουν,και να επιτρεπει στα πλοια που αναχαιτιζουν τα πλοιαρια να τους στελνει πισω στα υδατα της.
Χότζα μαλακαΠοιον χοντα ρε τρελαμενε,σιγα μην ηταν και απο τον καβασακι![]()
Εγω τα λεω χρονια τυπε,τι μου τα λες;Αλλος κοσμος αυτοι αλλος ο δικος μας.Η αφομοίωση μουσουλμάνων ΔΕΝ λειτουργεί, οι δυτικές χώρες Γαλλία και Αγγλία το γνωρίζουν καλά.
Αμα λενε ψεμματα πες μου εσυ την αληθεια ρε μαν.
Η αφομοίωση μουσουλμάνων ΔΕΝ λειτουργεί, οι δυτικές χώρες Γαλλία και Αγγλία το γνωρίζουν καλά.
Πως θα ερθουν αφου εχουν κλεισει οι αλλοι τα συνορα ρε μαν.Kαλα ετοιμασουν να δεχτις κανα μισο μυριο για αρχη και βλεπουμε. Θα απελαυνουν οι Γερμανοι και οι αλλοι και θα ρχονται εδω.
Και μετα αφου μασαμπουκωσουν , θα σφαζουν τους απιστους γκιαουρηδες στο ονομα του αλλαχ.
Με τις υγιες μας
Η αφομοίωση μουσουλμάνων ΔΕΝ λειτουργεί, οι δυτικές χώρες Γαλλία και Αγγλία το γνωρίζουν καλά.
Εγω τα λεω χρονια τυπε,τι μου τα λες;Αλλος κοσμος αυτοι αλλος ο δικος μας.
Δεν θα επρεπε να ερχονται εδω,δεν θα επρεπε να πηγαινουμε εμεις εκει.απλα πραγματα.
Θα επρεπε να απαγορευεται παντελως να ερχονται μουσλιμια στην ευρωπη,περα απο διακοπες.
Τι ωραια τοσες καυλωμενες πουτσες.Ε ρε ξεκωλιασμα που θα πεσει![]()
![]()
![]()