jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
δεν υπαρχει σωτηρία τυπε σε ετούτη την χωρα
το ιδιο μου πε πριν λιγε μερες ενα 85αρης δικηγορος
αυτη η χωρα θα ποθανει ειπε
δεν υπαρχει σωτηρία τυπε σε ετούτη την χωρα
...Καθόλου δεν έχουν. Η Σκοπιανή περιοχή είναι εκτός των ορίων της (αρχαίας) Μακεδανίας.
Στο Μοναστήρι (μπιτολα τώρα) είχε πολλούς Ελληνες.
Στην Σβώλου νομίζω ότι εχουν γραφεια ενωσης οι Μοναστριωτες.
Μου φαίνεται ότι απο εκει κρατάει και ο προπονητης Ιωαννιδης
μα δεν θέλει πολύ μυαλό για να το καταλάβει κανείς. ...δυστυχώς στην Ελλάδα περισσεύει η κουτό πονηριά και έχουμε έλλειψη κοινού νουτο ιδιο μου πε πριν λιγε μερες ενα 85αρης δικηγορος
αυτη η χωρα θα ποθανει ειπε
Η περιοχή του Μοναστηρίου οριακά. Τα υπολοιπο ακόμα και επί Ρωμαίων είχε διαφορετικο όνομα και λαό.
Σλαβοι είναι οι άνθρωποι, αλλά προτιμώ Σλάβους απο ισλαμοπιθήκους.
Η χώρα ισλαμοποιήται , θα πάθουμε καταστροφή ανάλογη του Λιβάνου και της Ν. Αφρικής.
Καλύτερα να μην βρισκόμαστε στο Χαλιφάτο του Γιουνανιστάν
Η λύση είναι να προσκαλέσουμε στην Ελλάδα μισό εκατομμύριο Σλάβους να καθαρίσουνε.Ετσι κι αλλιώς οι λαθρο δεν έχουν μέλλον στη σλαβική Ευρώπη.
Σλαβοι είναι οι άνθρωποι, αλλά προτιμώ Σλάβους απο ισλαμοπιθήκους.
Η χώρα ισλαμοποιήται , θα πάθουμε καταστροφή ανάλογη του Λιβάνου και της Ν. Αφρικής.
Καλύτερα να μην βρισκόμαστε στο Χαλιφάτο του Γιουνανιστάν
Τι να θελουμε τυπε;Να καλεσουμε μισο εκατομμυριο σλαβους να σκοτωσουνΤο πρόβλημα είναι ότι δεν θέλουμε.
Αν γίνουν αυριο εκλογες πάλι συριζα θα ψηφίσουν τα ζώα.
Για αυτο επιμένω πως η μόνη λύση είναι η διχοτόμηση της χώρας.
Απο την μία εμείς και απο την άλλη οι ψηφοφοροι του συριζα με τους λαθροπιθηκους
Τι να θελουμε τυπε;Να καλεσουμε μισο εκατομμυριο σλαβους να σκοτωσουν
25000 προσφυγες;![]()
Εγω αυτο λεω να μαζευτειτε ολοι εσεις με το αικιου πατατας,να κανετε μια ομαδικη αυτοκτονια.Οχι τύπε.
Καιρός να χωρίσουμε τα τσανάκια μας.
Είστε γάγγραινα.
Καμμία χώρα δεν μπορεί να επιβιώσει με τέτοιο ποσοστό ηλιθίων.
Είναι θέμα Φυσικής Επιλογής
Τι να θελουμε τυπε;Να καλεσουμε μισο εκατομμυριο σλαβους να σκοτωσουν
25000 προσφυγες;![]()
Εγω αυτο λεω να μαζευτειτε ολοι εσεις με το αικιου πατατας,να κανετε μια ομαδικη αυτοκτονια.
Δεν το κανετε ομως και μας ζαλιζετε τα παπαρια περι ισλαμοποιησης της Ελλαδας επειδη μεινανε εδω 25000
προσφυγες.Δηλαδη οι Αγγλοι που εχουν δεκαετιες πανω απο 3μιση μυρια μουσλιμια,τι να πουν;
Ισλαμοποιηθηκε η Αγγλια,αινσταιν;
The exact original boundaries of Paeonia, like the early history of its inhabitants, are obscure, but it is believed that Paeonia roughly corresponds to the present-day Republic of Macedonia, as well as a narrow strip of Greek Macedonia, and a small part of south-western Bulgaria
[URL unfurl="true"]https://en.wikipedia.org/wiki/Paeonia_(kingdom)[/url]
![]()
Πως θα εξαφανιστουν.Οπως ελεγε η κυρα τασια;Δε χρειάζεται να τους σκοτώσουν.Απλά άμα εμφανιστούν ο Σλάβοι,οι λαθρο θα εξαφανιστούν.Αυτή ήταν η παραδοσακή πολιτική του Βυζαντίου για να αποφύγει την ισλαμοποίηση εποίκιζε τα μέρη με Σλάβους.
Αυτοι ειναι φανατικοι,εδω νομιζεις δεν εχουμε;Θρακη εχεις παει καθολου;
Aυτά στην Αγγλια
Φαντάσου τι έχει να γίνει στο ελληνικο μπουρδελο
Αυτοι ειναι φανατικοι,εδω νομιζεις δεν εχουμε;Θρακη εχεις παει καθολου;
Ρε φίλε το ξέρω.
Ελληνας Μακεδονας είμαι
Αλλά πρέπει να αποφασισουμε αν τα εγγονια μας θα μας μοιάζουν ή αν θα είναι κάπως έτσι :S