tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
την δεκαετια του 90 ηρθαν 1 μυριο αλμπανια.ισλαμοποιηθηκαμε;η νομιζεις οτι τα αλμπανια ειναι χριστιανοι;
τα αλμπάνια είναι οι περισσότεροι άθεοι...
την δεκαετια του 90 ηρθαν 1 μυριο αλμπανια.ισλαμοποιηθηκαμε;η νομιζεις οτι τα αλμπανια ειναι χριστιανοι;
Μαλλον δεν εχεις μιλησει με αλμπανι,να δεις ποσο μας απεχθανονται και μας μισουν.Τα αλμπάνια θέλανε να παριστάνουν τους Ελληνες.
Ακομα και τώρα προσπαθούν.
Τα αραβομουσλίμια προσπαθούν να επιβάλλουν την θρησκεία και τον τρόπο ζωής τους
Μαλλον δεν εχεις μιλησει με αλμπανι,να δεις ποσο μας απεχθανονται και μας μισουν.
Τη καταστροφη φέρνουν τύπε,τα ιδια λέγαν και για τη Γαλλία επειδη που και που κάνουν και μερικές σφαγές τα μουσλίμια,μεχρι να τους εξολοθρευσουν όλους εχουμε καιρόΜην λες βλακειες ρε,αντε να εχουν μεινει το πολυ 30000 εδω,και οι περισσοτεροι με την πρωτη ευκαιρια θα φυγουν.Τι να κατσουν να κανουν εδω;Εδω δεν εχει ισλαμοποιηθει η Αγγλια θα ισλαμοποιηθουμε εμεις;Ποιο μυριο ανα ετος,που τα ειδες αυτα;
Ρε τυπε η λυση ειναι απλη αλλα πρεπει να την παρουν ολοι.Δεν μπορει μια χωρα σαν την Ελλαδα να σταματησει τις ορδες.Ξεχνα το μισος σου για τους μαλακες που κυβερνανε και σκεψου λιγο εθνικα.Toτε ας έρθουν και μερικά εκατομμύρια αραβομουσουλμάνοι![]()
Μην λες βλακειες ρε,αντε να εχουν μεινει το πολυ 30000 εδω,και οι περισσοτεροι με την πρωτη ευκαιρια θα φυγουν.Τι να κατσουν να κανουν εδω;Εδω δεν εχει ισλαμοποιηθει η Αγγλια θα ισλαμοποιηθουμε εμεις;Ποιο μυριο ανα ετος,που τα ειδες αυτα;
τυπε μεθαύριο όμως που θα μπαρκάρεις θα κουβαλάς πιθικια από τα νησιά και όχι τουριστες.... :SΡε τυπε η λυση ειναι απλη αλλα πρεπει να την παρουν ολοι.Δεν μπορει μια χωρα σαν την Ελλαδα να σταματησει τις ορδες.Ξεχνα το μισος σου για τους μαλακες που κυβερνανε και σκεψου λιγο εθνικα.
Πρεπει να απαγορευτει σε ολη την ΕΕ να υπαρχουν ισλαμιστες.Να μην δεχτουν κανεναν αλλον.Να σεβονται
την εθνικοτητα της καθε χωρας που μενουν.θες να ζησεις εδω;Απαρνησου τα πιστευω σου.Αλλιως αν δεν θες,
να πας σε αραβικες χωρες,σε μουσουλμανικες χωρες και να ασπαζεσαι εκει την θρησκεια σου και να κανεις
οτι γουσταρεις.Και να καταργηθει η γαμημενη συνθηκη περι προσφυγων και ανθρωπινων δικαιωματων.
τυπε μεθαύριο όμως που θα μπαρκάρεις θα κουβαλάς πιθικια από τα νησιά και όχι τουριστες.... :S
τυπε μεθαύριο όμως που θα μπαρκάρεις θα κουβαλάς πιθικια από τα νησιά και όχι τουριστες.... :S
τυπε μου αν τους εξετάσεις αυτούς του συριζα έναν έναν όλοι τους είναι ανάπηροι διανοητικά και σωματικα,γιατί εκεί καταλήγει ο τεμπέλης. ....καμιά φορά απορώ και λέω. ..πως τους ανεχόμαστε? Θα μου πεις ο Έλληνας είναι μαλάκας δύο φορές του έβγαλε για να μην πληρώσει τον ενφιά. ...στ αρχιδια του κι ο τουρισμος του τσιριζα, το δημοσιο, οι καθαριστριες, η ΕΡΤ και οι λαθρο να ζουνε καλα τυπε :S
Δεν ακουσες ο άλλος ο παλιάνθρωπος, λιδωρησε δικηγόρους και επιστήμονες που εξολοθρευουν με τη φορολογια :S
"Καλα κανουν που διαδηλωνουν για να αδυνατησουν" ειπε![]()
στ αρχιδια του κι ο τουρισμος του τσιριζα, το δημοσιο, οι καθαριστριες, η ΕΡΤ και οι λαθρο να ζουνε καλα τυπε :S
Δεν ακουσες ο άλλος ο παλιάνθρωπος, λιδωρησε δικηγόρους και επιστήμονες που εξολοθρευουν με τη φορολογια :S
"Καλα κανουν που διαδηλωνουν για να αδυνατησουν" ειπε![]()
Ξεγελαστηκαν 3 φορες τυπε.Εμενα παντως ετσι μου χει απαντησει γνωστος μου που τους ψηφισε.να τους χαιρονται οι μαλακες που τους ξαναψηφισαν
Εγώ δεν ανησυχώ καθόλου.Οι ένδοξοι Σλάβοι θα μας σώσουν ακόμα μια φορά.Αντί να επιμειχθούμε με αυτούς όπως έγινε με τους Σέρβους με τα γνωστά εντυπωσιακά αποτελέσματα οι ξεφτιλοι διάλεξαν τους παρακμιακούς πάκηδες και Αφγανούς.
Οι Σκοπιανοί όσο και να ναι λίγο αρχαίο μακεδονικό αίμα έχουν παντού γάμησαν οι Μακεδόνες οπότε θα τη φέρουν στα πιθήκια.
Τι ψαχνουμε να βρουμε απ τη στιγμη που η Δουρου,σημαινον στελεχος του ΣΥΡΙΖΑ και με βαρυτητα,δηλωσε οτι εμεις θα εξακολουθησουμε να δεχομαστε ευχαριστως οποιον μας ερχεται και οραμα εχει να ξεκινησει εδω μια καλυτερη ζωη σε σχεση με εκει που ηταν.Την ιδια χρονικη στιγμη,με τον πιο επισημο τροπο,η ΕΕ μεσω του Τουσκ,ξεκαθαριζε οτι αδικα προσπαθειτε να ερθετε στην Ευρωπη.Μη διακινδυνευετε τη ζωη σας και χαλατε ασκοπα χρηματα.Η Ευρωπη δε μπορει να γινει το σπιτι ολων,ξεχαστε το.Κατα τ αλλα υποστηριζουν μερικοι οτι ο φρακτης των Σκοπιων φταιει και πρεπει να πεσει.Ετσι θα λυθουν τα προβληματα αφου ως γνωστον ολοι θελουν να συνεχισουν βορειοτερα.Τον εαυτουλη μας δηλαδη.Ολα τα υπολογισαν οι ξυπνιοι ΣΥΡΙΖΑιοι ,τους Σκοπιανους δεν υπολογισαν.Βαστα Σκοπιανε.
τυπε έχουμε να δούμε πολλά τέτοια σκηνικαKάτσε να πέσουν και μερικοί βιασμοί τουριστριών μέσα στα πλοία που θα έχουν μερικές χιλιάδες λαθροπιθήκων.
Και στο λιμάνι του Πειραιά που θα είναι καταυλισμός και θα κυκλοφορούν οι τουρίστριες με τα μπουτάκια έξω
Ξεγελαστηκαν 3 φορες τυπε.Εμενα παντως ετσι μου χει απαντησει γνωστος μου που τους ψηφισε.
δεν υπαρχει σωτηρία τυπε σε ετούτη την χωρακ 3 φορες?
αρα μιλαμε για μαλακες