Νέα

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα/(λαθρο)μετανάστευση γενικώς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Να τους δωθει?

• Ναι

Ψήφοι: 159 10,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 700 45,6%
  • Μονο σε οσους μενουν πανο απο 10 χρονια

Ψήφοι: 222 14,5%
  • Σιγα μην δικαιουται αυτος που πουλαει dvd στην ομονοια

Ψήφοι: 70 4,6%
  • Θα πιδηχτω απ το παραθυρο αν ο πακις γινει ελληνας

Ψήφοι: 383 25,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.534

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ρε φου, αμα ο πριγκηψ εκανε κανα 'τζαμακι'-500-700τ.μ- σε καμια γωνια του νεου γηπεδου στο βοτανικο,ΟΛΑ ΚΑΛΑ?

εαν ελληνας αγοραζε ισλαμικη ομαδα θα εχτιζε ποτε ορθοδοξη εκκλησια 700τ.μ διπλα στο γηπεδο;;;

σου φενεται υγιες αυτο;;;

οσο για το τζαμι εαν θελει αραβας μεγιστανας να χτισει εδω ενα ας το κανει..με δικα του λεφτα..ας βρει μια εκταση στο ζεφυρι που εχει απλα κ ας το κανει

με εξοδα του ελληνικου δημοσιου ενω γεροντακια των 300 ευρω χανουν λεφτα για λιτοτητα και αναπτυξη, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε..πιστεψε με..δεν θα το επιτρεψει ο κοσμος

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
σερνουν τα καροτσακια δεν θελουν να στειλουν κανα φραγκο στην οικογενεια,ουτε τους νοιαζει να φανε κλπ...ολη μερα πως θα ζωστουν δυναμιτη εχουν στο νου τους...

η γυναικα και το παιδι του αειμνηστου μανωλη κανταρη εχουν διαφορετικη αποψη

και δεν ειναι οι μονοι

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δηλαδη δεν ειναι μπιτι μαλακες να κατσουνε να τους σφαξουν σα τραγια οι καραφλες?

Τα καθικια...τους παλιοσκοταδιστες να 'ουμ...
άλλο η άμυνα άλλο η επίθεση, εγώ άκουσα τον πρόεδρα των πακιστανών να απειλεί με πόλεμο, να παρακινεί δηλ. τα πλήθη σε άσκηση βίας

Επισκέπτης

και δεν ειναι οι μονοι
Δηλαδη τον Κανταρη τον σκοτωσαν γιατι ετσι το εγραψε το Κορανι?Τι μου λετε?Πηγουλα?

ΥΓ Εδω γινεται γαργαρα το θεμα"μισαλλοδοξος ουαχαμπιτης ισλαμιστης και βαζελος"...μια στο καρφι και μια στο πεταλο,ετσι ειναι οι ελληναραδες.

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
Δηλαδη τον Κανταρη τον σκοτωσαν γιατι ετσι το εγραψε το Κορανι?Τι μου λετε?Πηγουλα?

ΥΓ Εδω γινεται γαργαρα το θεμα"μισαλλοδοξος ουαχαμπιτης ισλαμιστης και βαζελος"...μια στο καρφι και μια στο πεταλο,ετσι ειναι οι ελληναραδες.
τι υποκοοτητα εχεις;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166

δεν ξερω τι γραφει το κορανι τους και δεν μ ενδιαφερει

ειμαι σιγουρος ομως οτι μετα πηγαν να προσευχηθουν στον αλλαχ μαζι μ αλλους 50

Επισκέπτης

Τὰ προηγούμενα δὲν σᾶς ἔφθασαν;

Κατ' ἐσᾶς ἐὰν δὲν ἀνεύρωμεν τὸ ἀπόσπασμα τοῦ Κορανίου τὸ ὁποῖον θὰ λέγῃ «φονεύσατε τὸν Ἐ. Καντάρην», θὰ ἔχωμεν ἄδικον.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
εαν ελληνας αγοραζε ισλαμικη ομαδα θα εχτιζε ποτε ορθοδοξη εκκλησια 700τ.μ διπλα στο γηπεδο;;;

σου φενεται υγιες αυτο;;;

οσο για το τζαμι εαν θελει αραβας μεγιστανας να χτισει εδω ενα ας το κανει..με δικα του λεφτα..ας βρει μια εκταση στο ζεφυρι που εχει απλα κ ας το κανει

με εξοδα του ελληνικου δημοσιου ενω γεροντακια των 300 ευρω χανουν λεφτα για λιτοτητα και αναπτυξη, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε..πιστεψε με..δεν θα το επιτρεψει ο κοσμος
τα τζιχαντια που θα το κανουν τοπο συνευρεσης -περα των απλων πιστων-θα τα νοιαζει αν το χει χτισει ο πριγκηψ η το ελληνικο δημοσιο....?

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606

και δεν ειναι οι μονοι
το πρεζακι απο το αφγανισταν εσερνε κανα καροτσι ολη μερα?????πρεζα ρουφαγε και πασαρε ολη μερα ρε φου!ξερω και ενα "καλοπαιδο" δικο μας με 12 ενοπλες,που ρουφαει τα παντα και ο γερος του το βγαλε εξω σε 5!ΜΗ μπερδευεις τα ρεμαλια με τους ταλαιπωρους!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ στραβα οι φριτσιδες που θα πας γερμανια,θα λουστεις τα ιδια!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
12.829
Πόντοι
2.606
:offtopic: ρε μαγκες....ΤΙ ΒΥΖΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΤΑΡΕΙ Ο Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ ΔΙΠΛΑ ΡΕΕΕ!!!!!ΑΛΑΧ ΑΚΜΠΑΡ ΛΕΜΕ!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
οπως οι αριστεροι λενε οτι ΟΛΟΙ οι μεταναστες δεν ειναι κλεφτες/βιαστες/δολοφονοι ετσι και εγω μπορω να πω οτι ΟΛΟΙ οι μεταναστες δεν ειναι δυσμοιροι που σερνουν καροτσια, φιλυσηχοι σαν αρνακια, σεβασμιοι που σεβονται την χωρα μου και τηρουν ολους τους κανονες που θεσπιζει το συνταγμα των ελληνων

ενα νομισμα εχει 2 οψεις

και προσωπικα δεν μπορω να εστερνιστω την αναγκη του μαροκινου που εσφαξε τον κανταρη για χρηματα,  αλλα συμπασχω με την γυναικα του και το παιδι του

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ στραβα οι φριτσιδες που θα πας γερμανια,θα λουστεις τα ιδια!

οπως εχω ξαναγραψει οσο και εαν θελετε καποιοι οι ελληνες να γινουμε πακιστανοι, ρουμανοι και αλβανοι στα ματια αλλων δεν θα γινουμε ποτε..

γιατι και σπουδες εχουμε κανει, και πτυχια εχουμε, και ξενες γλωσσες ξερουμε και δεν φοραμε τρυπια παπουτσια που βρωμανε..Επισης δεν κουβαλαμε τυφο, ελεονοσια και φυματιωση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom