kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
απο πού προκύπτει αυτό?ΕΧΟΥΝΕ ταισει τα πριγκηπια τζιχαντια στη βοσνια και οπου αλλου παιζει μανουρα ΚΑΡΓΑ!!!!ΜΗ ξανοιγεσε....
απο πού προκύπτει αυτό?ΕΧΟΥΝΕ ταισει τα πριγκηπια τζιχαντια στη βοσνια και οπου αλλου παιζει μανουρα ΚΑΡΓΑ!!!!ΜΗ ξανοιγεσε....
Δηλαδη δεν ειναι μπιτι μαλακες να κατσουνε να τους σφαξουν σα τραγια οι καραφλες?όχι αλλά είδες πως όταν ζορίσουν τα πράγματα φανερώνουν τις σκέψεις τους
ρε φου, αμα ο πριγκηψ εκανε κανα 'τζαμακι'-500-700τ.μ- σε καμια γωνια του νεου γηπεδου στο βοτανικο,ΟΛΑ ΚΑΛΑ?
Γιατι?Αφου ο Γερμενης πηγε για προσκυνημα στη (μ)Παναγια του...εντάξει όποιος πιστέυει ότι η Χ.Α είναι χριστιανικό ορθόδοξο κόμμα τότε πλανάται
σερνουν τα καροτσακια δεν θελουν να στειλουν κανα φραγκο στην οικογενεια,ουτε τους νοιαζει να φανε κλπ...ολη μερα πως θα ζωστουν δυναμιτη εχουν στο νου τους...
άλλο η άμυνα άλλο η επίθεση, εγώ άκουσα τον πρόεδρα των πακιστανών να απειλεί με πόλεμο, να παρακινεί δηλ. τα πλήθη σε άσκηση βίαςΔηλαδη δεν ειναι μπιτι μαλακες να κατσουνε να τους σφαξουν σα τραγια οι καραφλες?
Τα καθικια...τους παλιοσκοταδιστες να 'ουμ...
Δηλαδη τον Κανταρη τον σκοτωσαν γιατι ετσι το εγραψε το Κορανι?Τι μου λετε?Πηγουλα?η γυναικα και το παιδι του αειμνηστου μανωλη κανταρη εχουν διαφορετικη αποψη
και δεν ειναι οι μονοι
τι υποκοοτητα εχεις;Δηλαδη τον Κανταρη τον σκοτωσαν γιατι ετσι το εγραψε το Κορανι?Τι μου λετε?Πηγουλα?
ΥΓ Εδω γινεται γαργαρα το θεμα"μισαλλοδοξος ουαχαμπιτης ισλαμιστης και βαζελος"...μια στο καρφι και μια στο πεταλο,ετσι ειναι οι ελληναραδες.
Δηλαδη τον Κανταρη τον σκοτωσαν γιατι ετσι το εγραψε το Κορανι?Τι μου λετε?Πηγουλα?
ΥΓ Εδω γινεται γαργαρα το θεμα"μισαλλοδοξος ουαχαμπιτης ισλαμιστης και βαζελος"...μια στο καρφι και μια στο πεταλο,ετσι ειναι οι ελληναραδες.
Πηγουλα?
Δηλαδη τον Κανταρη τον σκοτωσαν γιατι ετσι το εγραψε το Κορανι?Τι μου λετε?Πηγουλα?
...Αμα σταξουν ουαχαμπιτικα φραγκα για την ομαδαρα μου...δεν ξερω τι γραφει το κορανι τους και δεν μ ενδιαφερει...
τα τζιχαντια που θα το κανουν τοπο συνευρεσης -περα των απλων πιστων-θα τα νοιαζει αν το χει χτισει ο πριγκηψ η το ελληνικο δημοσιο....?εαν ελληνας αγοραζε ισλαμικη ομαδα θα εχτιζε ποτε ορθοδοξη εκκλησια 700τ.μ διπλα στο γηπεδο;;;
σου φενεται υγιες αυτο;;;
οσο για το τζαμι εαν θελει αραβας μεγιστανας να χτισει εδω ενα ας το κανει..με δικα του λεφτα..ας βρει μια εκταση στο ζεφυρι που εχει απλα κ ας το κανει
με εξοδα του ελληνικου δημοσιου ενω γεροντακια των 300 ευρω χανουν λεφτα για λιτοτητα και αναπτυξη, αυτο δεν προκειται να γινει ποτε..πιστεψε με..δεν θα το επιτρεψει ο κοσμος
τι υποκοοτητα εχεις;
ετσ!για το τσου λου ρε πουστη!...Αμα σταξουν ουαχαμπιτικα φραγκα για την ομαδαρα μου...![]()
το πρεζακι απο το αφγανισταν εσερνε κανα καροτσι ολη μερα?????πρεζα ρουφαγε και πασαρε ολη μερα ρε φου!ξερω και ενα "καλοπαιδο" δικο μας με 12 ενοπλες,που ρουφαει τα παντα και ο γερος του το βγαλε εξω σε 5!ΜΗ μπερδευεις τα ρεμαλια με τους ταλαιπωρους!ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ στραβα οι φριτσιδες που θα πας γερμανια,θα λουστεις τα ιδια!η γυναικα και το παιδι του αειμνηστου μανωλη κανταρη εχουν διαφορετικη αποψη
και δεν ειναι οι μονοι
συριζα
ΤΣΙΠΡΑΝΔΡΕΟΥ..Ο ΤΣΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ..30 ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ
ξεσηκωσε ολα τα μυδια να επιτεθουν στις τσουχτρες
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΝΕ στραβα οι φριτσιδες που θα πας γερμανια,θα λουστεις τα ιδια!