Νέα

Λάστιχα,αξεσουάρ, ανταλλακτικά αυτοκινήτου (αγο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γεια σας είμαι καινούριος στο φόρουμ.

Ψάχνω 50%-50% λάστιχα για Μήτσο L300 Delica 215-80-15 από το εξωτερικό και δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω.
εκείνο που φοβάμαι είναι μην παραγγείλω καμιά τετράδα νάιλον λάστιχα και πετάξω τα λεφτά μου.

εντιτ: για λάσπη/χώμα τα θέλω

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66

Ψάχνω 50%-50% λάστιχα για Μήτσο L300 Delica 215-80-15 από το εξωτερικό και δεν έχω ιδέα που να κοιτάξω.
εκείνο που φοβάμαι είναι μην παραγγείλω καμιά τετράδα νάιλον λάστιχα και πετάξω τα λεφτά μου.

Φιλε καλως ορισες στο φορουμ.

Τα μιτσελεν παντως που εβαλα ξεχυλωσαν σε ενα χρονο απο το γαρμπιλι.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τυπε βαλε ερπυστριες, εχω κατι καλες απο τρακτερ λαμπορτζινι. Δωρο φωτα νεον ροζουλι για να κανεις εφε

Επισκέπτης

Για το αμαξι δεν εχω κοιταξει καθολου στο νετ,για τη μηχανη που κοιταγα δεν αξιζε η αγορα στο νετ,μικρες διαφορες στις τιμες και αν προσθεσεις εξοδα αποστολης-τοποθετηση σου ερχετε μια η αλλη.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ κάτι bf goodrich all terrain ko εδάφους αέρος φοράω αλλά ήγγικεν η ώρα που πρέπει να τα αλλάξω.
γαμάνε, αλλά ακριβά... πολύ ακριβά.
δεν ξέρω αν ξέρει βέβαια κανένας κανένα μαγαζί να πουλάει σχετικά φθηνά τουλάχιστον εντός συνόρων..
Φιλε καλως ορισες στο φορουμ.

Τα μιτσελεν παντως που εβαλα ξεχυλωσαν σε ενα χρονο απο το γαρμπιλι.

OP
OP
T

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Για το αμαξι δεν εχω κοιταξει καθολου στο νετ,για τη μηχανη που κοιταγα δεν αξιζε η αγορα στο νετ,μικρες διαφορες στις τιμες και αν προσθεσεις εξοδα αποστολης-τοποθετηση σου ερχετε μια η αλλη.
αυτό βλέπω και εγώ, στην τετράδα, πληρώνεις άλλο ένα λάστιχο στα μεταφορικά, είναι γύρω στα 150 €

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
αυτό βλέπω και εγώ, στην τετράδα, πληρώνεις άλλο ένα λάστιχο στα μεταφορικά, είναι γύρω στα 150 €

νερντακο πουλα κανα προγραμμα στα λινουξ να βγαλεις κανα καφασι πατατες να εχεις το χειμωνα γτ σε βλεπω να τρως τα καλωδια του ρουτερ σου

mpouzoklidos

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Κριτικές
83
Like
27
Πόντοι
96

πρώτα ρωτα σε 5-6 λαστιχάδες να πάρης μια ιδέα τι τιμές παίζουν και τη μάρκες μετά ψάξου στο  διαδίχτυο να βάλεις και τα μεταφορικά στην τελική τιμή  και δες αν συμφέρει
στην περίπτωση σου αν πας πολλή χώμα και λάπη δεν ξέρω αν σε βολεύει το 50/50  μια ακόμα ερώτηση προς λαστιχά  επιφυλάσσομαι αύριο να σου πω αν βγαίνει στην διάσταση σου ένα πολλή καλο αλλα 80/20

Επισκέπτης
Παρε σβαρνα τα βουλκανιζατερ και ψαξε για καμια μεταχειρισμενη τετραδα,υπαρχουν ακομα χουβαρτναδες που αλλαξουν λαστιχα που εχουν "ψωμι"ακομα,εγω αυτο κανω στο αμαξι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom