Νέα

Laptop, netbook, epad me android και άλλα ηλεκτρονικά. Ρεπλικες ρολογιών.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα rakomelo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rakomelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα μπουρδελιάριδες,

Μένω στην Κίνα, είμαι Ελληνάρας και απο την πόλη που είμαι (Σενζεν για τους γνώστες) μπορώ να βρώ τα πάντα σε ηλεκτρονικα είτε απομιμήσεις αυθεντικών, είτε no name με καλά υλικά. ¨οτι δήποτε βρίσκετε στο e-bay εγώ μπορώ να το βρω πιο φθηνό γγιατί θα κάνω τη διαπραγμάτευση face to face.

Αν θέλει κανείς κάτι , ας μου στείλει pm μόνο ρε μάγκες μη στέλνετε για πλάκα γιατί μου παίρνει κάποιο χρόνο να βρώ αυτό που ακριβώς ψάχνετε.

Ευχαριστώ,
Ρακομελο

Υ.Σ. : Αντε να βγεί κανα φράγκο για να σας διαφωτίσω και για την Κινέζικη, άλλου είδους, αγορά. χαχα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Κοίτα, στην Καζαμπλάνκα είχα βρει καταπληκρικές ρέπλικες ρολογιών αξίας σε πλανώδιο με έως 10 γιούρο.
Το καταλάβαινες μόνο από το βάρος πως ήταν ρέπλικα.

και δυστυχώς δεν πήρα και δεν έχω ξαναπάει....και φυσικά δεν το έχω ξαναβρεί πουθενά.
Αν έχει τέτοιο πράγμα εκεί...επιθυμητόν.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρεπλικες μπορεις να βρεις στο ρικαρντο.γρ

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16

Μένω στην Κίνα, είμαι Ελληνάρας και απο την πόλη που είμαι (Σενζεν για τους γνώστες) μπορώ να βρώ τα πάντα σε ηλεκτρονικα είτε απομιμήσεις αυθεντικών, είτε no name με καλά υλικά. ¨οτι δήποτε βρίσκετε στο e-bay εγώ μπορώ να το βρω πιο φθηνό γγιατί θα κάνω τη διαπραγμάτευση face to face.

Αν θέλει κανείς κάτι , ας μου στείλει pm μόνο ρε μάγκες μη στέλνετε για πλάκα γιατί μου παίρνει κάποιο χρόνο να βρώ αυτό που ακριβώς ψάχνετε.

Ευχαριστώ,
Ρακομελο

Υ.Σ. : Αντε να βγεί κανα φράγκο για να σας διαφωτίσω και για την Κινέζικη, άλλου είδους, αγορά. χαχα
φιλε μου μιλας για ενα κοματι π.χ ή για χονδρικες?

OP
OP
R

rakomelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Κοίτα, στην Καζαμπλάνκα είχα βρει καταπληκρικές ρέπλικες ρολογιών αξίας σε πλανώδιο με έως 10 γιούρο.
Το καταλάβαινες μόνο από το βάρος πως ήταν ρέπλικα.

και δυστυχώς δεν πήρα και δεν έχω ξαναπάει....και φυσικά δεν το έχω ξαναβρεί πουθενά.
Αν έχει τέτοιο πράγμα εκεί...επιθυμητόν.

Αυτό με τα ρολόγια θα το τσεκάρω αυτή τη βδομάδα. Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν γιατί συνεχώς με πλησιάζουν τύποι με κάτι tag heuyer και τα λοιπά όμως πρέπει να  δώ την αγορά για να σου πώ τιμές. Το 10 μου φαίνεται δύσκολο αλλά κάτι όχι πολύ πιο πάνω μπορεί να βρούμε. Θα επιστρέψω με νέα.

OP
OP
R

rakomelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε μου μιλας για ενα κοματι π.χ ή για χονδρικες?

Και για ένα κομμάτι και για χονδρικές. Όσο πιο πολλά κομμάτια όπως αντιλαμβάνεσει η τιμή πέφτει ( τύπου οικονομίας κλίμακας χαχα).

OP
OP
R

rakomelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
yeap. έυκολα. αν θέλεις στείλε pm να μου πεις τι θές, τελος του μήνα έρχομαι Ελλάδα

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6

Ευχαριστώ,
Ρακομελο

ΝΑ σαι καλα ρε φιλε , αλλα δεν θα παρω , εχει ανακαλυφτει το ιντερνετ και παραγγελνω ασια κατευθειαν , χωρια οτι ειμαστε και γειτονες , για κοιτα κατι πραγματα και εγω σενζεν μενω , σε ποιο μπλοκ είσαι ?  )

OP
OP
R

rakomelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αν μένεις Σενζέν και ακόμη παραγγέλνεις απο το Ίντερνετ τότε μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Τα εργοστάσια είναι δίπλα και δεν χρειάζετε να μπλέξεις με τους μεσάζωντες του Νετ ούτε να παραγγείλεις πράγματα αμφιβόλου ποιότητας.

Είμαι και στα 2 βασικά site του Σενζεν.

ΝΑ σαι καλα ρε φιλε , αλλα δεν θα παρω , εχει ανακαλυφτει το ιντερνετ και παραγγελνω ασια κατευθειαν , χωρια οτι ειμαστε και γειτονες , για κοιτα κατι πραγματα και εγω σενζεν μενω , σε ποιο μπλοκ είσαι ?  )

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Αν μένεις Σενζέν και ακόμη παραγγέλνεις απο το Ίντερνετ τότε μάλλον κάτι κάνεις λάθος. Τα εργοστάσια είναι δίπλα και δεν χρειάζετε να μπλέξεις με τους μεσάζωντες του Νετ ούτε να παραγγείλεις πράγματα αμφιβόλου ποιότητας.

Είμαι και στα 2 βασικά site του Σενζεν.

φίλε ρέπλικες ρολογιών Richard Mille κάνουν εκεί?

OP
OP
R

rakomelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ναι μπορώ να βρώ. Σου στέλνω PM με το mail ου για να ου στείλεις photo. Μπορώ να το βρώ και αύριο συμπτωματικά πηγαίνω απο Γκουανζού στην αγορά ρολογιών.

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Ναι μπορώ να βρώ. Σου στέλνω PM με το mail ου για να ου στείλεις photo. Μπορώ να το βρώ και αύριο συμπτωματικά πηγαίνω απο Γκουανζού στην αγορά ρολογιών.

σίγουρα μπορείς να βρείς διότι Richard Mille είναι τα πιο ακριβά ρολόγια στον κόσμο και οι ρέπλικες κοστίζουν τριψήφιο αριθμό χρημάτων δηλαδή όσο κοστίζει ενα κανονικό ρολοί και μόνο ενα σαιτ στο ιντερνετ βρήκα που να έχει ρεπλικες

OP
OP
R

rakomelo

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για κάτσε να το δώ πιο προσεκτικά. Θα σου απαντήσω σε 10