Νέα

Laptop Hewlett Packard Pavilion dv6-2190ev (Espresso) ! ΕΥΚΑΙΡΙΑ !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα musician
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Πωλειται το παρων λαπτοπ σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση μεσα σε θηκη, ζελατίνες, ΠΛΗΡΗ συσκευασία ΜΕ απόδειξη αγοράς αγορασμενο στις 27/7/2010 !!

Το καταστημα απο το οποιο αγοραστηκε, καθως και η τιμη την οποια πωλειται τωρα, τα παραθετω παρακατω :

Πρόκειται για ο,τι πιο δυνατό αυτή τη στιγμή, σε Windows based laptop, με :

CPUIntel Core i5 - 520M (2.40GHz - Turbo Boost 2.93GHz, 3MB L2 Cache, 2.5GT/s DMI)RAM4096MB (2x2048MB) DDR3, up to 8192MB maximum memoryHDD500GB (7200rpm)VGAnVidia GeForce GT230M 1024MB dedicated, up to 2815MB maximum memoryMonitor15.6" WXGA BrightView LED HD (1366x768) OpticalDVD+/-RW SuperMulti DL Drive, LightScribeΛειτουργικόMicrosoft Windows 7 Home Premium 64bit GR/ENExtras4x Usb 2.0, 1xeSata, Gigabit LAN 10/100/1000, FireWire, WiFi, Bluetooth, 5-in-1 Media Card Reader, Express Card /54/34, VGA port, HDMI port, 2x έξοδοι ακουστικών, 1x είσοδος μικροφώνου, Ηχεία Altec Lansing, WebCam with Integrated Microphone, Battery 6 Cell Li-Ion, Weight: 2.88KgΕγγύηση2 Έτη Pick Up & Return, DOA 30 ημερών, Τεχν.Υποστήριξη HP Τηλ: 801-11-75400

Φωτογραφιες και λοιπο υλικό θα δειτε και στο site που το αγορασα.
Εχει χρησιμοποιηθει ΕΛΑΧΙΣΤΑ , μιας και το αγορασα για να κανω ηχογραφησεις εκτος σπιτιου και studio, με επαγγελματικη καρτα ηχου, αφου στο σπιτι εχω σταθερο υπολογιστή !

ΛΥΠΑΜΑΙ που το δινω, αλλα τωρα ομως, επειδη ταξιδευω πιο συχνα λογω δουλειας, θελω να παρω ενα 13αρι macbook για μεγαλυτερη φορητοτητα και αυτονομια, και θα βαλω εκει την διαφορα απο τα χρηματα που θα παρω απο εδω οταν πουληθει!

Ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ καινούργιο με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ωρες χρησης, κυριολεκτικα μετρημενες στα δάκτυλα, και ειναι δεκτός ΚΑΘΕ έλεγχος απο κοντα, εφοσον ειστε στην πολη που διαμενω .....

Τιμή ΜΟΝΟ 780 ευρώ, και Αποστολή σε ΟΛΗ την Ελλαδα.....
Με αυτα τα χρηματα ΔΕΝ αγοραζετε τετοιας κατηγοριας και μαρκας λαπτοπ !!!

Εδω παραθετω και το μαγαζι απο οπου το αγορασα, που εχω ΚΑΙ την αποδειξη αγορας στο ονομα μου με 2 χρονια εγγυηση ..... Το λαπτοπ ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ καινουργιο, σχεδον αχρησιμοποιητο και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ κατασκευαστικο ελατωμα.... Σχεδον προσφορα τσαμπα ....

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πωλειται το παρων λαπτοπ σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση

ΜΕ απόδειξη αγοράς αγορασμενο στις 27/7/2010 !!

Καλά ρε μεγάλε, 950 κάνει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, το πουλάς 780 (82% της τιμής του) και το λες ευκαιρία?

Μα που ζείτε μερικοί?

homan

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
267
Πόντοι
6
Πωλειται το παρων λαπτοπ σε ΑΡΙΣΤΗ κατασταση μεσα σε θηκη, ζελατίνες, ΠΛΗΡΗ συσκευασία ΜΕ απόδειξη αγοράς αγορασμενο στις 27/7/2010 !!

Το καταστημα απο το οποιο αγοραστηκε, καθως και η τιμη την οποια πωλειται τωρα, τα παραθετω παρακατω :

Πρόκειται για ο,τι πιο δυνατό αυτή τη στιγμή, σε Windows based laptop, με :

CPUIntel Core i5 - 520M (2.40GHz - Turbo Boost 2.93GHz, 3MB L2 Cache, 2.5GT/s DMI)RAM4096MB (2x2048MB) DDR3, up to 8192MB maximum memoryHDD500GB (7200rpm)VGAnVidia GeForce GT230M 1024MB dedicated, up to 2815MB maximum memoryMonitor15.6" WXGA BrightView LED HD (1366x768) OpticalDVD+/-RW SuperMulti DL Drive, LightScribeΛειτουργικόMicrosoft Windows 7 Home Premium 64bit GR/ENExtras4x Usb 2.0, 1xeSata, Gigabit LAN 10/100/1000, FireWire, WiFi, Bluetooth, 5-in-1 Media Card Reader, Express Card /54/34, VGA port, HDMI port, 2x έξοδοι ακουστικών, 1x είσοδος μικροφώνου, Ηχεία Altec Lansing, WebCam with Integrated Microphone, Battery 6 Cell Li-Ion, Weight: 2.88KgΕγγύηση2 Έτη Pick Up & Return, DOA 30 ημερών, Τεχν.Υποστήριξη HP Τηλ: 801-11-75400

Φωτογραφιες και λοιπο υλικό θα δειτε και στο site που το αγορασα.
Εχει χρησιμοποιηθει ΕΛΑΧΙΣΤΑ , μιας και το αγορασα για να κανω ηχογραφησεις εκτος σπιτιου και studio, με επαγγελματικη καρτα ηχου, αφου στο σπιτι εχω σταθερο υπολογιστή !

ΛΥΠΑΜΑΙ που το δινω, αλλα τωρα ομως, επειδη ταξιδευω πιο συχνα λογω δουλειας, θελω να παρω ενα 13αρι macbook για μεγαλυτερη φορητοτητα και αυτονομια, και θα βαλω εκει την διαφορα απο τα χρηματα που θα παρω απο εδω οταν πουληθει!

Ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ καινούργιο με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ωρες χρησης, κυριολεκτικα μετρημενες στα δάκτυλα, και ειναι δεκτός ΚΑΘΕ έλεγχος απο κοντα, εφοσον ειστε στην πολη που διαμενω .....

Με αυτα τα χρηματα ΔΕΝ αγοραζετε τετοιας κατηγοριας και μαρκας λαπτοπ !!!

Εδω παραθετω και το μαγαζι απο οπου το αγορασα, που εχω ΚΑΙ την αποδειξη αγορας στο ονομα μου με 2 χρονια εγγυηση ..... Το λαπτοπ ειναι ΑΠΟΛΥΤΑ καινουργιο, σχεδον αχρησιμοποιητο και δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ κατασκευαστικο ελατωμα.... Σχεδον προσφορα τσαμπα ....

Kαλα αμα το σπρωξεις με 500 να εισαι και ευχαριστημενος πραγμα μαλλον αδυνατον οταν με 500 παιρνεις σφραγισμενο

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Kαλα αμα το σπρωξεις με 500 να εισαι και ευχαριστημενος πραγμα μαλλον αδυνατον οταν με 500 παιρνεις σφραγισμενο
Δες πρωτα ποσο εχει καινουργιο το συγκεκριμενο και μετα τα λεμε....

Υπαρχουν λαπτοπ και λαπτοπ....δεν ειναι ολα ιδια!
Και με 300 και με 250 σου βρισκω αμα θες ......
Και αμα το θελει καποιος μονο για να μπαινει ιντερνετ, εννοειται οτι ΔΕΝ θα παρει τετοιο λαπτοπ, αλλα ενα απο τα αλλα της σειρας...
Για ολους τους αλλους ομως, που θελουν να κανουν καλα την δουλεια τους, αλλα και για τους ψαγμενους, ειναι ΕΥΚΑΙΡΙΑ και πραγματικα ΑΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΟ....μιλαμε για ελαχιστες ωρες χρησης μετρημενες στα δακτυλα !

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Καλά ρε μεγάλε, 950 κάνει ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ, το πουλάς 780 (82% της τιμής του) και το λες ευκαιρία?

Μα που ζείτε μερικοί?
Ισχυει και για σενα η ιδια απαντηση που εγραψα απο πανω, συν επιπλεον, οτι θα πρεπει να βελτιωσεις λιγο τον τονο σου και να μην ειρωνευεσαι ανθρωπους που ουτε καν γνωριζεις.....
Και στο κατω-κατω, αν θεωρεις ασυμφορη την προσφορα ΑΠΛΑ δεν την κοιτας καν...... Ασε τους αλλους που πραγματικα ενδιαφερονται να δουν αν τους συμφερει η οχι.....και αν καποιος θελει παζαρι, μπορει να μου το ζητησει μονος του,εφοσον ομως ενδιαφερεται πραγματικα να αγορασει,και οχι απλα για να εχει κατι να πει...
ΔΕΝ χρειαζεται να μιλας εκ μερους ολων......
Φιλικά...!

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Αυτη η αγγελια μου θυμισε ασχετο πωλητη σε αλυσιδα καταστηματων που πουλαει εκτος απο πλυντηρια και κουζινες και κανα laptop....
Να σου πω κατι φιλικα ρε παλικαρι,πρωτα απ'ολα το laptop σου ουτε καν βλεπει απο μακρια οτι ποιο τοπ υπαρχει αυτη την στιγμη σε windows based laptop οπως το ειπες...
Δευτερον πηγαινε στο βαλε τα χαρακτηριστικα του laptop σου και στην τιμη βαλε 600-800 ευρω  και μετα ξανασκεψου την τιμη που πουλας...
Εχει τουλαχιστον 7-8 λαπτοπ με τα ιδια χαρακτηριστικα με τον δικο σου αλλα με καλυτερη καρτα γραφικων και ειναι ολα φτηνοτερα απο την τιμη που πουλας μεχρι και 130 ευρω και σφραγισμενα φυσικα!
Το laptop ειναι σαν το αμαξι,το ανοιξες,ξεχνα οτι θα το πουλησεις με μικρη ζημια και ειδικα αυτο το laptop που εχεις παρει που βασικα πληρωσες πολλα για να το παρεις....
Δεν σε ειρωνευομαι ετσι για να σε προλαβω ,απλα σε πληροφορω οτι νοημων ανθρωπος στην τιμη που το δινεις δεν θα το παρει,τωρα αν βρεις κανα κοροιδο μεγια σου με χαρα σου!

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Καλα τα λες, και ΔΕΝ σε κατηγορω γι αυτο! Ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την γνωμη του, αλλα παντα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, και οχι με σκοπο να υποβιβασει κατι η καποιον.....
Αυτο που με ενοχλησε ηταν η ειρωνια του μελους που απαντησε αμεσως μετα την αγγελια μου.....Αλλα anyway....!

Στο θεμα μας τωρα:
Προσωπικα εγω, θα προτιμουσα εστω και για 150-200 ευρω να παρω κατι ελαφρως μεταχειρισμενο (στην δικη μας περιπτωση ΠΟΛΥ ελαφρως) απο το να τα σκασω για να το παρω σφραγισμενο.... Και αυτα λεφτα ειναι,και αν μπορω να τα γλυτωσω ακομα καλυτερα....και αν ειδες στην αγγελια γραφω : ''δεκτος ΚΑΘΕ ελεγχος''........

Οπως και να εχει ΜΠΟΡΩ να το κατεβασω μεχρι 750 ευρω, δηλ στο 76% της τιμης του καινουργιου (200 ευρω κατω) και να χαρισω και καποια δωρακια ,που θα τα πω ΜΟΝΟ σε οποιον ενδιαφερεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αγορασει........

Σε διαφορετικη περιπτωση, απλα το κραταω, μιας και σκοπος μου ΔΕΝ ειναι να το ξεφορτωθω, αλλα να παρω κατι μικροτερο και πιο φορητο....οποτε για καποιον που δεν εχει τετοιο προβλημα θεωρω οτι ΕΙΝΑΙ ευκαιρια....
Φιλικα! :-)

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Οι κλασσικοί "μάγκες" του site...αμέσως έτοιμοι να την πουν στον οποιονδήποτε για το οτιδήποτε...

Είναι απλό νομίζω...αν δεν σας αρέσει μην το αγοράσετε και αφήστε την κριτική και την ειρωνεία για τον εαυτό σας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Φίλε μουσικέ με το που άνοιξε το κουτί η τιμή πήγε 30% κάτω με το καλημέρα.
Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις σε όποιον πιθανό αγοραστη προς τα κάτω θα είναι
καλό και για τους δυό σας. Φιλικά πάντα με την καλημέρα μου.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ισχυει και για σενα η ιδια απαντηση που εγραψα απο πανω, συν επιπλεον, οτι θα πρεπει να βελτιωσεις λιγο τον τονο σου και να μην ειρωνευεσαι ανθρωπους που ουτε καν γνωριζεις.....
Και στο κατω-κατω, αν θεωρεις ασυμφορη την προσφορα ΑΠΛΑ δεν την κοιτας καν...... Ασε τους αλλους που πραγματικα ενδιαφερονται να δουν αν τους συμφερει η οχι.....και αν καποιος θελει παζαρι, μπορει να μου το ζητησει μονος του,εφοσον ομως ενδιαφερεται πραγματικα να αγορασει,και οχι απλα για να εχει κατι να πει...
ΔΕΝ χρειαζεται να μιλας εκ μερους ολων......
Φιλικά...!

Φιλαράκο, θα σου πω μερικά πράματα με τη σειρά:

1) Δε μιλάω εκ μέρους όλων. Με το username μου γράφω, και μπορώ να γράφω ό,τι θέλω.
2) "Αυτοί που πραγματικά ενδιαφέρονται" θα σε έπαιρναν τηλέφωνο, αν έβαζες μια αγγελία στη Χ.Ε. Οι υπόλοιποι δε θα σε έπαιρναν.  Εδώ, είναι forum, δεν είναι εφημερίδα αγγελιών. Μπορούμε λοιπόν να λέμε ότι γουστάρουμε, έστω κι αν δε μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο. Πες καλύτερα ότι εσύ ψάχνεις για άσχετο (που θα στα χώσει χωρίς να ξέρει πολλά-πολλά), και άσε τις σάλτσες (που είναι και σε λάθος βάση, δηλαδή).
3) Τι πα να πει "Δε σε γνωρίζω"?  Εσύ με γνωρίζεις?  Πάτσι δεν είμαστε στη γνωριμία?
4) Μέσα στο "ό,τι θέλω" (της ανωτέρω παρ. 1) είναι και η ειρωνεία (αν το βλέπεις έτσι). Θα μας λογοκρίνεις?

...και οχι με σκοπο να υποβιβασει κατι η καποιον.....
Αυτο που με ενοχλησε ηταν η ειρωνια του μελους που απαντησε αμεσως μετα την αγγελια μου...

Στο θεμα μας τωρα:
Προσωπικα εγω, θα προτιμουσα εστω και για 150-200 ευρω να παρω κατι ελαφρως μεταχειρισμενο (στην δικη μας περιπτωση ΠΟΛΥ ελαφρως) απο το να τα σκασω για να το παρω σφραγισμενο.... Και αυτα λεφτα ειναι,και αν μπορω να τα γλυτωσω ακομα καλυτερα....και αν ειδες στην αγγελια γραφω : ''δεκτος ΚΑΘΕ ελεγχος''........

Οπως και να εχει ΜΠΟΡΩ να το κατεβασω μεχρι 750 ευρω, δηλ στο 76% της τιμης του καινουργιου (200 ευρω κατω) και να χαρισω και καποια δωρακια, που θα τα πω ΜΟΝΟ σε οποιον ενδιαφερεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αγορασει........

Συνεχίζω (στο ίδιο ύφος):

5) "Υποβιβάσει"? Υποβιβάσει από που?  Είναι σε κάποιο βάθρο ανεβασμένο το μηχανάκι σου, και από κει δε κατεβαίνει? Έχει κερδίσει κανα βραβείο (τεχνολογίας, εμφάνισης, αξιοπιστίας, computer του έτους, τέτοια) και πήγα να του το πάρω με ένσταση κατά των κριτών?  Τι πα να πει "υποβιβάσει" για ένα μηχάνημα που βγαίνει στο σφυρί?  Σου χαλάμε την πώληση?
6) "Προσωπικά" (λες), θα προτιμούσες...  Συμφωνώ μαζί σου. Και εγώ προσωπικά, θα προτιμούσα να γλύτωνα 500 ευρώ και όχι 150-200. Δε μπορώ και εγώ να έχω την "προσωπική" μου γνώμη? Μόνο εσύ μπορείς?  Τι σκεπτικό είναι αυτό?

Οι κλασσικοί "μάγκες" του site... αμέσως έτοιμοι να την πουν στον οποιονδήποτε για το οτιδήποτε...

Είναι απλό νομίζω...αν δεν σας αρέσει μην το αγοράσετε και αφήστε την κριτική και την ειρωνεία για τον εαυτό σας...

Εν τάξει ρε και συ!  Και τι έγινε δηλαδή, θίχτηκες?  Και τι πα να πει "αφήστε την κριτική"?  Θα μας την απαγορέψεις?  Κι άλλος λογοκριτής μας βρήκε?

Πάντα φιλικά, προς όλους...

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε μουσικέ με το που άνοιξε το κουτί η τιμή πήγε 30% κάτω με το καλημέρα.
Ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις σε όποιον πιθανό αγοραστη προς τα κάτω θα είναι
καλό και για τους δυό σας. Φιλικά πάντα με την καλημέρα μου.

Να ο σωστός ο άνθρωπος.
Έτσι μιλάνε.
Καλημέρα κι από μένα, House of Fun, πίνω το καφεδάκι μου (λιακάδα) χαζεύοντας το forum...

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Εν τάξει ρε και συ!  Και τι έγινε δηλαδή, θίχτηκες?  Και τι πα να πει "αφήστε την κριτική"?  Θα μας την απαγορέψεις?  Κι άλλος λογοκριτής μας βρήκε?

Πάντα φιλικά, προς όλους...

Φίλε μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική..ίσα ίσα...Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι κάποιοι (δεν μιλάω για σένα) τρέχουν  να πουν το ειρωνικό σχόλιο τους απλά γιατί δεν τους αρέσει η τιμή,λες και τους πιέζει κάποιος να αγοράσουν το laptop....

Odin

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλα τα λες, και ΔΕΝ σε κατηγορω γι αυτο! Ο καθενας ειναι ελευθερος να λεει την γνωμη του, αλλα παντα ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ, και οχι με σκοπο να υποβιβασει κατι η καποιον.....
Αυτο που με ενοχλησε ηταν η ειρωνια του μελους που απαντησε αμεσως μετα την αγγελια μου.....Αλλα anyway....!

Στο θεμα μας τωρα:

Οπως και να εχει ΜΠΟΡΩ να το κατεβασω μεχρι 750 ευρω, δηλ στο 76% της τιμης του καινουργιου (200 ευρω κατω) και να χαρισω και καποια δωρακια ,που θα τα πω ΜΟΝΟ σε οποιον ενδιαφερεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να αγορασει........

Σε διαφορετικη περιπτωση, απλα το κραταω, μιας και σκοπος μου ΔΕΝ ειναι να το ξεφορτωθω, αλλα να παρω κατι μικροτερο και πιο φορητο....οποτε για καποιον που δεν εχει τετοιο προβλημα θεωρω οτι ΕΙΝΑΙ ευκαιρια....
Φιλικα! :-)

Κοιτα μαλλον δεν διαβασες η δεν καταλαβες κατι καλα,τα 150-200 ευρω που λες δεν τα γλιτωνει κανεις  αν παρει το λαπτοπ σου,τα δινει επιπλεον και μαλιστα για κατι μεταχειρισμενο οσο μεταχειρισμενο και αν ειναι...
Σου ειπα  να μπεις σε ενα site συγκεκριμενο και να δεις τις τιμες των υπολογιστων με τα δικα σου χαρακτηριστικα, οταν ειπα οτι ειναι μεχρι και 130 ευρω φτηνοτερα ενοουσα απο την δικια σου τιμη πωλησης,απο την τιμη αγορας σου απεχουν μεχρι και 300 ευρω και ξαναλεω 300 ευρω φτηνοτερα και ειναι και καινουργια και οχι μαρκα μ'εκαψες,οταν θελεις να βγαλεις κατι στο σφυρι πρεπει να ριξεις και μια ματια στις τιμες που επικρατουν αυτη την στιγμη για αυτο που πουλας...
Να πω ξανα οτι το συγκεκριμενο λαπτοπ που εχεις παρει ειναι ο ορισμος του overpriced για τα χαρακτηριστικα του.

Ενταξει εγω νομιζα οτι θες να το δωσεις για να παρεις το αλλο και οχι οτι αν δεν το δωσεις στην τιμη που θες θα το κρατησεις οποτε γουστο σου καπελο σου ποσο το πουλας!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Φίλε μου δεν έχω κανένα πρόβλημα με την κριτική..ίσα ίσα...Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι κάποιοι (δεν μιλάω για σένα) τρέχουν  να πουν το ειρωνικό σχόλιο τους απλά γιατί δεν τους αρέσει η τιμή,λες και τους πιέζει κάποιος να αγοράσουν το laptop....

Μμμμμ... (στα πλαίσια του πρωινού καφέ πάντα):

Εμένα δε με πειράζει ούτε η ειρωνεία.
Ιδίως αν είναι καλοβαλμένη, και διατηρεί την αξιοπρέπεια.

Αυτό που με πειράζει είναι το χαμηλό επίπεδο.
:coffee:

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κοιτα μαλλον δεν διαβασες η δεν καταλαβες κατι καλα,τα 150-200 ευρω που λες δεν τα γλιτωνει κανεις  αν παρει το λαπτοπ σου,τα δινει επιπλεον και μαλιστα για κατι μεταχειρισμενο οσο μεταχειρισμενο και αν ειναι...

Ενταξει εγω νομιζα οτι θες να το δωσεις για να παρεις το αλλο και οχι οτι αν δεν το δωσεις στην τιμη που θες θα το κρατησεις οποτε γουστο σου καπελο σου ποσο το πουλας!

Ο συγκεκριμένος, με αυτά που έγραψε (μετά, δε μιλάω για την αρχική του αγγελία) μου θύμισε την τσατσά που όταν πεις "Ευχαριστώ πολύ, γειά σας" αρχίζει και σε βρίζει επειδή δε μπαίνεις.
Αν της πεις "Πω-πω, τι μπάζο είναι αυτό που έχεις εδώ, άντε γεια", τότε καλά θα κάνει να σε βρίσει κι αυτή.
Αλλά αν ΕΥΓΕΝΙΚΑ φύγεις, με το ότι σε βρίζει αποκαλύπτει το επιπεδο της.

Του είπαμε λοιπόν και μεις εδώ μερικοί (με διάφορους τρόπους, διαφορετικό ο καθένας) "Ακριβό είναι το μηχανάκι σου, φίλε", και αυτός άρχισε να μας απαντάει στον καθένα χωριστά γιατί λέμε μαλακίες, τι θέλουμε και μιλάμε αφού δεν ενδιαφερόμαστε, τέτοια.
Σα την τσατσά.

Εγώ λοιπόν φίλε πωλητή, δε χρειάζομαι lapotop. Έχω ότι χρειάζομαι.
ΠΑΡΑ ΤΟΥΤΟ, σου λέω εδώ δημόσια ότι το αγοράζω το laptop σου. Φτηνά όμως:
Σου δίνω 350 ευρώ, ζεστά, μετρητά. Και στο λέω δημόσια.

Οπότε αν ενδιαφέρεσαι, στείλε μου ΡΜ με τρόπο επαφής. Αν όχι, μη συνεχίζεις.
Σ' αρέσει έτσι?

OP
OP
musician

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Καλησπερα παιδιά, το laptop πουληθηκε το μεσημερι !
Τιμη : 750 ευρω !

Η αγγελια μπορει να κλεισει και ευχαριστω πολύ για την φιλοξενια τον διαχειριστη του φορουμ!

Οποιος ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ θελει, του στελνω pm και τα στοιχεια του αγοραστη να το διαπιστωσει και μονος του  ;)

Οσο για σενα Samsung, και για την ΠΑΡΑΞΕΝΗ ειρωνια σου, κρατα την για τον εαυτό σου !!!  Μπορω και εγω να ειρωνευομαι ΟΤΑΝ και ΟΠΟΙΟΝ γουσταρω, και ξερω πολύ καλά ΑΝ μου πεις 100 κουβεντες να σου πω και εγω αλλες 1000000000000  κουβεντες ΧΑΛΑΡΑ !!! Αλλα ΔΕΝ το κανω :  " Η σιωπή μου ΠΡΟΣ απάντησή σου " ....
Και ΟΣΟ για τα 350 ευρω που λες : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΛΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ.... ή δώστα σε καμια τσατσα να σου προτεινει κανα καλο κοριτσακι για να την "βγαλεις" το χειμωνα ΟΣΟ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ μπορεις, και να γαμας και λιγο καπου-καπου μπας και χαλαρωσεις λιγο, γιατι ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ μας βγηκες, και ΔΕΝ σου φαινόνταν..... ΑΛΛΑ ξερεις τι λεει η παροιμια του λαου : ΣΚΥΛΙ που γαβγίζει ΔΕΝ δαγκώνει .....

Ευχαριστώ όλους και πάλι, και ζηταω συγνωμη απο τους υπολοιπους για τον παραπανω τροπο που μιλησα, αλλα νομιζω οτι ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ!

Το θεμα μπορει να κλείσει !  :)

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Και ΟΣΟ για τα 350 ευρω που λες : ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΒΑΛΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ....

Εν τάξει, it's a deal.
Αλλά να βάλεις και εσύ εκεί που ξέρεις τα 750, σε δίευρα μασουράκια παρακαλώ.
Να δούμε ποιός θα πονέσει περισσότερο.

(Τα δικά μου ηταν 1χ200, 1χ100, και 1χ50 αυτά που θα σου έδινα. ΑΥτά θα βάλω)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom