Νέα

Λαμογιάς ειδήσεων σχόλια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stavros51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 806
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σε αυτό εδώ το thread που λέγεται Λαμογιάς ειδήσεων σχόλια μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει για τις ειδήσεις που γράφτηκαν στο thread Λαμογιάς αρχείο

Η πρώτη είδηση ήταν:

Συνελήφθη αξιωματικός 02/04/2008
Αξιωματικός του Στρατού Ξηράς συνελήφθη για εκβίαση και παθητική δωροδοκία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Ασφάλειας Αττικής.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο αξιωματικός που ήταν ο αρμόδιος έκδοσης δαπανών της υπηρεσίας του για χαρτική ύλη , συντήρηση κτιρίων και εκτυπωτικών μηχανημάτων συνελήφθη τη στιγμή που παρέλαβε σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα 12.000 ευρώ από προμηθευτή του στρατού για είδη τυπογραφείου.
Ο συλληφθείς θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Στρατοδικείου.

Επισκέπτης
Και κατι που δεν προκειται να συμβει ποτε στη Ελλαδα. Στα δικά μας λαμογια δεν ιδρωνει το αυτι...

Δουβλίνο

Κλείνει ο κύκλος της 11ετούς διακυβέρνησης της Ιρλανδίας υπό τον Μπέρτι Αχερν με την αιφνίδια αναγγελία παραίτησης, υπό το βάρος των αποκαλύψεων ότι επί δεκαετίας '90 λάμβανε μυστικά χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες.

Ο Μπέρτι Αχερν υπέκυψε στις αυξανόμενες πιέσεις και ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πρωθυπουργία στις 6 Μαΐου σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου έξω από την έδρα της κυβέρνησης.

«Θα εκπληρώσω τις υποχρεώσεις μου ως τον ερχόμενο μήνα και μετά την επιστροφή μου από τις ΗΠΑ και την επίσημη επίσκεψη στην Ιρλανδία του Ιάπωνα πρωθυπουργού, έχω την πρόθεση να υποβάλω την παραίτησή μου στην πρόεδρο Μάκαλιζ την Τρίτη 6 Μαΐου» δήλωσε στους δημοσιογράφους, περιστοιχισμένος από τους υπουργούς της κυβέρνησης.

Ο Αχερν, ένας εκ των μακροβιότερων επικεφαλής κυβέρνησης στην Ευρώπη (επανεξελέγη το 2007), είχε δηλώσει κατά το παρελθόν ότι αυτή είναι η τελευταία του θητεία στον πρωθυπουργικό θώκο, αλλά ότι δεν σκοπεύει να αποχωρήσει πριν από την προγραμματισμένη λήξη της, το 2012.

Ωστόσο, η δικαστική έρευνα που έφερε στο φως μυστικές πληρωμές από επιχειρηματίες τη δεκαετία του 1990 και μία σειρά καταθέσεων στο δικαστήριο με την ιδιότητα του μάρτυρα αποδυνάμωσαν τον Μπέρτι Αχερν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Η εν εξελίξει έρευνα έχει αποκαλύψει μη δηλωμένες καταβολές προς τον Μπέρτι Αχερν ύψους άνω των 100.000 ευρώ και ο παραιτηθείς πρωθυπουργός πρόκειται να δώσει εκ νέου ένορκη κατάθεση τον επόμενο μήνα.

Προαναγγέλλοντας την παραίτησή του, ο Αχερν επέμεινε πάντως ότι η απόφασή του δεν συνδέεται με την έρευνα. «Θέλω να το καταλάβουν όλοι [...] ουδέποτε έθεσα τα προσωπικά συμφέροντά μου πριν από το κοινό καλό σε όλη τη διάρκεια της δημόσιας ζωής μου. Γνωρίζω βαθιά μέσα μου πως δεν έκανα τίποτε κακό, ούτε εξαπάτησα κανέναν» δήλωσε.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από Associated Press

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
  Αν θέλετε να μαθετε πως βγαζουν το παντεσπάνι οι δημοτικοι υπάλληλοι!!

Παω σε δημοσια υπηρεσια 2η φορα επειδη την 1η με εστειλαν να παρω ενα χαρτι!!

Αφου τους λέω οτι το χαρτι επρπε να το παρουν υπηρεσιακα μου απαντανε οτι εχουν 80 υποθεσεις την ημερα και δεν ειναι η δουλεια τους αυτη!!!

Αφου τελειωνω μου λενε αφηστε 6,30€ και πατε δίπλα!! Αφηνω 7 ο κοπανος και χωρις να περιμενβω ρεστα (εκανα τον λαρτζ) λεω
-αποδειξη-παραβολο????
- ΑΑΑΑ το παραβολο θα το παρουμε εμεις, αλιως πηγαινετε να το παρετε μονος!!
- Και γιατι δεν μου λεγατε πριν απο 10 μερες??
- Γιατι πριν  10 μερες εισασταν εμπροθεσμος τωρα πέρασε η ημερομηνια!!
  τελικα εφυγα και θα παω στην εφορία να πάρω το παραβολο

καταλαβες αντι να σε εξυπηρετησουν να παρουν ενα χαρτι υπηρεσιακα σε ταλαιπωρουν σου τραβανε και ενα "προστιμο" χωρις αποδειξη και το τσεπωνουν!!

Γιατι η κυρίαα αυτη αν απο τις 80 υποθεσεις βουταει ενα προστιμο απο τις 10 ειναι 50€ την ημερα επί 25 ειναι 1250€ το μηνα δηλαδη 2 αφορολογητοι μισθοι το μηνα!!!!!!!!!

Αλλα τραβηξα και γω μια καταγγελία στον συνηγορο του πολίτη και ησυχασα!!!! τουλάχιστον τα 1250€ ας τα μοιραστουν 5-6 να γυρναει το χρήμα!!!!!!!!!!

OP
OP
S

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Troueno και Ioulia

ΕΔΩ έπρεπε να βάλετε τα post σας...

Ίσως δεν έγινα καλά αντιληπτός.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
..Ίσως δεν έγινα καλά αντιληπτός.
ναι, εκει υπαρχει(ς) προβλημα.. :grin:
warnwarn.gif
 Δεν[/URL] ειρωνευόμαστε συναδέλφους

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ναι, εκει υπαρχει(ς) προβλημα.. :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/smf/Themes/default/images/warnwarn.gif[/img[/URL]] [color=green]Δεν ειρωνευόμαστε συναδέλφους[/color]
[/quote]
συναδελφος εισαι συ μωρε ????

ουρτ απο δω..

~Buddha

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)