NikosBoxing
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Τρομερο σώμα !!! Δουλεύεις Αθήνα?
Τρομερο σώμα !!! Δουλεύεις Αθήνα?
Σωστός τρόπος του λεγειν....μαγκα μου με το καβλακι εδω δεν υπαρχει "θα τον βρεξω λιγο"
@Lady Alexia κανε τα κουμαντα αουΘα τον βρέξω λιγο αλλά γλυψιμο του κώλου θα πάει συννεφο
Θα συμπλήρωνα ότι η φωτογραφία σηκώνει ακόμη και πεθαμένοΗ συζητηση σηκωνει φωτο!!
@vaggelis 80 Θα στον βρεξω εγώ μη κάνεις κόπο.!!!!!@Lady Alexia κανε τα κουμαντα αου
ωωωω τι σου ειπε@vaggelis 80 Θα στον βρεξω εγώ μη κάνεις κόπο.!!!!!
Τέτοια λέγε καυλοραπανο ανυπομονο@vaggelis 80 Θα στον βρεξω εγώ μη κάνεις κόπο.!!!!!
Γιες πλιζΧμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;
Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!Γιες πλιζ
Αν και δεν σε έχω δει από κοντά ετσι πως είσαι τώρα μου αρέσεις πάρα πολύ...γνώμη μουΜήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θα μοιάζεις στη Μαριγκονα με καρεΜήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Θα μοιάζεις στη Μαριγκονα με καρε
σορυ αλλα η lady ειναι πολυ ανωτερη!!!!!!!!Θα μοιάζεις στη Μαριγκονα με καρε
LADY εισαι κουκλαρα οπως και να τα κανεις!!...η αποψη η δικια μου ειναι να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ ....αλλα σου εχω πει οτι γουσταρει η ψυχουλα σου!!!!!!!!Μήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
Χμμ...σκεφτομουν να ξανακανω τα μαλλια μου οπως πριν.τι λετε κ εσεις;
....oχι κ ναιΜήπως και κάποιο καρέ ίσως...θα δείξει...!!!όσοι με έχουν δει περιμένω γνώμες.!
μαύρε γάτε, είσαι εσύ ένας....!!!!!....oχι κ ναι
.....μαυρος, πονηρος!!μαύρε γάτε, είσαι εσύ ένας....!!!!!
Για αυτό την προσέχουμε για να μην τη χάσουμε!!!σορυ αλλα η lady ειναι πολυ ανωτερη!!!!!!!!
Επίσης η Μαριγκονα δεν βαζει τάπα στον κωλο της είναι παρθενασορυ αλλα η lady ειναι πολυ ανωτερη!!!!!!!!