vaggelis 80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2019
- Like
- 2.892
- Πόντοι
- 446
Μπράβο Αλεξία έτσι να μας καυλώνεις...γυρνά και μια από πίσω να δω κατι
Μπράβο Αλεξία έτσι να μας καυλώνεις...γυρνά και μια από πίσω να δω κατι
Εκει το πηγαιναν τα παλιόπαιδα!να βαλεις κωλοΌχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Όχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Απλά χαζεύω χαζεύω...Όχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
3/4 είπαμε lady... 3/4....!!Όχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Θα σου πω εγώ τότε ..Πες κάτι μαν
Άντε παράτα μας στη στεναχώρια μας, σε λίγο θα πεις ότι δεν είσαι Ντίβα. ΓΚΡ....Όχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Βόμβα μεγατόνωνΌχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Τα λόγια περιττά για μένα το περιεχόμενο είναι τέλειοΌχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Θα χυσουν οι σερβερ και ποιος θα σφουγγαρισειΌχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Ναι εμείς τα παλιόπαιδα την παρασύραμε. Άλλο που δεν ήθελες κι εσύ πονηρή μουχρίτσαΕκει το πηγαιναν τα παλιόπαιδα!να βαλεις κωλο
Αυτά θέλω να φοράς όταν συναντηθούμε. Ανεβάζεις επικίνδυνα τη θερμοκρασία και τις καύλες μας!!!Όχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
Μπράβο καυλωραπανο στο ζήτησα και το έκανες θέλω ραντεβού να γλύφω κωλο και ας μην πηδήξω... ΚΩΛΑΡΑ για σεμινάριοΌχι μια από της καλύτερες μου αλλά anyway...!!!♥︎
.....αδελφια, γαματε γιατι χανομαστε!!!!!!!Μπράβο καυλωραπανο στο ζήτησα και το έκανες θέλω ραντεβού να γλύφω κωλο και ας μην πηδήξω... ΚΩΛΑΡΑ για σεμινάριο
Λόγια αληθινά!λογια απο καρδιαςΜπράβο καυλωραπανο στο ζήτησα και το έκανες θέλω ραντεβού να γλύφω κωλο και ας μην πηδήξω... ΚΩΛΑΡΑ για σεμινάριο
Και με τάπα και χωρίς.....Ταπα μην ξεχασεις να παρεις μαζι,ασε την ζακετα!
Θα τον βρέξω λιγο αλλά γλυψιμο του κώλου θα πάει συννεφο.....αδελφια, γαματε γιατι χανομαστε!!!!!!!
....μαγκα μου με το καβλακι εδω δεν υπαρχει "θα τον βρεξω λιγο"Θα τον βρέξω λιγο αλλά γλυψιμο του κώλου θα πάει συννεφο