Νέα

Λαχεία μέσω internet;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Λογω του οτι ειμαι λαχειοπωλης εδω και 20 ετη ....

και εχοντας ηδη μεγαλη πελατεια σε καταστηματα-τραπεζες-επιχειρησεις-και ποστο στην Ομονοια ....

σκεφτηκα λοιπον να επεκτεινω την δουλεια μου χρησιμοποιωντας το ιντερνετ......

Λοιπον τα ερωτηματα ειναι ...

Κατα ποσον ειναι εφικτο να αγορασει καποιος λαχεια μεσω ιντερνετ ?

Με ποιον τροπο θα ηταν καλυμενος και κατοχυρωμενος ενας παιχτης λαχειων απο το ιντερνετ ?

Θα ενδιαφερε κανεναν η αγορα πακετων λαχειων με συμμετοχη (μεριδιο %)

Με παραγγελια (μεσω e-mail) και κατοπιν συναντηση ?

Πειτε την γνωμη σας ελευθερα με ενδιαφερει .......

Θα ανοιξω και τοπικ για τα λαχεια ξεχωριστο οποτε μην αλλαξει το θεμα ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Κατα ποσον ειναι εφικτο να αγορασει καποιος λαχεια μεσω ιντερνετ ?
Με ποιον τροπο θα ηταν καλυμενος και κατοχυρωμενος ενας παιχτης λαχειων απο το ιντερνετ ?
Θα ενδιαφερε κανεναν η αγορα πακετων λαχειων με συμμετοχη (μεριδιο %)
Με παραγγελια (μεσω e-mail) και κατοπιν συναντηση ?

ΔΕΝ βλέπω λόγο γιατί να μην μπορεί να γίνει κι αυτό... ούτως ή άλλως πλέον μέσω του διαδικτύου αγοράζονται και πουλιούνται τα πάντα!

Στο "πρακτικό" μέρος όμως ίσως αντιμετωπίσεις (στην αρχή) κάποια προβληματάκια... τα οποία όμως είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι σύντομα θα ξεπεραστούν και η ίδια η "αγορά", οι χρήστες-πελάτες θα βρουν τρόπους να τα παρακάμψουν!

Καλή επιτυχία... κ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΗ! (για αρχή... κράτα μου ένα Λαχείο που να λήγει σε 28, μιας κ σήμερα άνοιξες το thread) :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Λογω του οτι ειμαι λαχειοπωλης εδω και 20 ετη ....

Η απορία μου όμως (κ σε παρακαλώ ν' απαντήσεις ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ) είναι πόσες ΠΡΑΚΤΙΚΑ είναι οι πιθανότητες να κερδίσει κάποιος ΣΤΑΘΕΡΟΣ πελάτης... αναρωτιέμαι π.χ. αν έχεις κάποιον μόνιμο όλα αυτά τα 20 χρόνια... κ πόσα έχει πάρει συνολικά (γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ο μόνος σίγουρα κερδισμένος είσαι εσύ κάθε βδομάδα από τις προμήθειες, όπως άλλωστε συμβαίνει κ με τα Πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ κλπ που κερδίσει-χάσει ο πελάτης... έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ έσοδα από την πώληση των δελτίων)...

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Φιλε μου δεν υπαρχει ΠΡΑΚΤΙΚΗ στα τυχερα παιχνιδια οποιος λεει το αντιθετο ειναι ψευτης

Απλα εγω στα εικοσι χρονια εχω δωσει ....

ΕΘΝΙΚΟ 8 πρωτους απο 10 εκ.δρχ μεχρι 50εκ.δρχ(2 φορες)ενω εδωσα και 2 φορες 100.000 ευρω

ΛΑΙΚΟ  2 φορες πρωτο χωρις σειρα η μια 15 εκ δρχ και η αλλη 75.000 ευρω

ΚΡΑΤΙΚΟ  1 φορα το τριδυμο το 1993 με διπλανη σειρα νομιζω 10 εκ δρχ εαν ειχαμε την σειρα 600 εκ. δρχ

Οι 4 ηταν σταθεροι πελατες και ο ενας τον εβαλαν να παιξει με το ΖΟΡΙ !!!!!

σιγουρα κερδισμενη ειναι η ΜΠΑΝΚΑ (ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ-ΛΑΧΕΙΟΠΩΛΕΣ-ΚΑΖΙΝΑ-ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΣ-ΟΠΑΠ)
Το να παιξεις τυχερα παιχνιδια οποια κι αν ειναι αυτα απλα ...

ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ..... ΕΚΑΤΣΕ

Αλιμονο αν περιμεναμε απο τα τυχερα παιχνιδια ....

Αλλα ο ανθρωπος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ
ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ..... ΕΚΑΤΣΕ

Αλιμονο αν περιμεναμε απο τα τυχερα παιχνιδια ....

Αλλα ο ανθρωπος ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ....

ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!!

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
γιατί ΣΙΓΟΥΡΑ ο μόνος σίγουρα κερδισμένος είσαι εσύ κάθε βδομάδα από τις προμήθειες, όπως άλλωστε συμβαίνει κ με τα Πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, ΛΟΤΤΟ κλπ που κερδίσει-χάσει ο πελάτης... έχουν ΣΙΓΟΥΡΑ έσοδα από την πώληση των δελτίων)...

Αυτο να μην το λες γιατι τα λαχεια ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ και οσα δεν πουληθουν τα τρωμε στην μουρη

Με λιγα λογια να σου πω οτι αυτες οι δουλειες εχουν και ΡΙΣΚΟ και πολλες φορες ειναι μοιραιο προκειμενου να προσελκυσεις πελατες ....

Εγω αυριο - μεθαυριο δεν ξερω αν θα πουλησω το εμπορευμα μου...
αν πιασει βραχη.... καηκα

Ουτε μπορω να παρω λιγοτερα γιατι οι πελατες θελουν να διαλεξουν (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ)....

ΠΧ την Τριτη πρεπει να εχω το λιγοτερο 150 πενταδες λαικο αξιας 1500 ευρω με ποσοστο κερδους 11% αν μου μεινουν οχι πολλες αλλα 15 πενταδες παει ολη η δουλεια στραφι...

Οτι κανουμε εμεις οι λαχειοπωλες ειναι την Δευτερα-Τριτη...
οι αλλες μερες ειναι για να περναει η ωρα....

Το ιδιο και τα πρακτορια

Π.χ.

Ενα μαγαζι που εχει φτιαξει ομαδικα αν δεν τα πουλησει (τα ποσοστα συμμετοχων)ολα ειναι χαμενο ....

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Αυτά στην Ελλάδα είναι παράνομα. Νόμιμος μόνο είναι ο ΟΠΑΠ. Απευθυνθείτε σε εκείνον και μόνον.

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτά στην Ελλάδα είναι παράνομα. Νόμιμος μόνο είναι ο ΟΠΑΠ. Απευθυνθείτε σε εκείνον και μόνον.
Λαθος το ελαβες το ερωτημα ....

Δεν γραφω πουθενα οτι ΘΕΛΩ να φτιαξω εκ νεου λαχειο

Αλλα πως θα μπορεσω να πουλησω τα λαχεια του κρατους απο το ιντερνετ ....

Γιατι να περιοριστω μονο στην Αθηνα την στιγμη που μπορω να πουλησω λαχεια ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Το θέμα είναι βασικά ψυχολογικό.
Πως κατοχυρώνεται ο αγοραστής ότι δεν θα την κάνεις με λαχείο που κερδίζει;

Τώρα έχει τον λαχνό στο χέρι και ξέρει ότι είναι σαν χαρτανόμισμα στην περίπτωση που κερδίζει.

Επίσης η αγορά του λαχείου είναι θέμα παρορμητικό (εκτός από τους άρρωστους που δεν ξέρω τι μέρος της πελατείας σου είναι). Περνάει ο άλλος, βλέπει το λαχείο, αγοράζει. Από το Νετ θέλει προγραμματισμό, να μπεις, να διαλέξεις, να πληρώσεις. Ολόκληρη διαδικασία.

Μην ξεχνάς ότι οι πληρωμές θα πρέπει να γίνονται με πιστωτικές. Και σε αυτό ακόμη υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα καθώς λίγοι δίνουν τις πιστωτικές του. Θα μπορούσε να γίνει και με paypal βέβαια αλλά πάλι αυτούς που αγοράζουν λαχεία δεν τους κόβω για πολύ σχετικούς.

Τέλος θα έχεις έξοδα για τις πιστωτικές καθώς και έξοδα διατήρησης του site.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Τώρα έχει τον λαχνό στο χέρι και ξέρει ότι είναι σαν χαρτανόμισμα στην περίπτωση που κερδίζει.

Επίσης η αγορά του λαχείου είναι θέμα παρορμητικό (εκτός από τους άρρωστους που δεν ξέρω τι μέρος της πελατείας σου είναι). Περνάει ο άλλος, βλέπει το λαχείο, αγοράζει. Από το Νετ θέλει προγραμματισμό, να μπεις, να διαλέξεις, να πληρώσεις. Ολόκληρη διαδικασία.

Μην ξεχνάς ότι οι πληρωμές θα πρέπει να γίνονται με πιστωτικές. Και σε αυτό ακόμη υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα καθώς λίγοι δίνουν τις πιστωτικές του. Θα μπορούσε να γίνει και με paypal βέβαια αλλά πάλι αυτούς που αγοράζουν λαχεία δεν τους κόβω για πολύ σχετικούς.

φιλε μορφομενε θελο να παιξο ποκα στο ιντρνετ εινε ασφαλες η θα μου βλεπουνε τα φιλλα και οι αλοι μεταξι τους θα λενε τι εχουν???ευχαριστο προκαταβολικα και αμα δε ξερης ποκα θα σε μαθο

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
φιλε μορφομενε θελο να παιξο ποκα στο ιντρνετ εινε ασφαλες η θα μου βλεπουνε τα φιλλα και οι αλοι μεταξι τους θα λενε τι εχουν???ευχαριστο προκαταβολικα και αμα δε ξερης ποκα θα σε μαθο

Παίζει και αυτό.
Δεν είδες τι γίνεται εδώ με τα PM;

Πόκα είχα αρχίσει να μαθαίνω αλλά όταν έφθασα στο νεκροταφείο μπερδεύτηκα.
Οπότε έχω μείνει στην δηλωτή.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Παίζει και αυτό.
Δεν είδες τι γίνεται εδώ με τα PM;

Πόκα είχα αρχίσει να μαθαίνω αλλά όταν έφθασα στο νεκροταφείο μπερδεύτηκα.
Οπότε έχω μείνει στην δηλωτή.
φιλε εινε αρχοντια,το νο1 χαρτοπεχνιδι

OP
OP
axaxouxas

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συμφωνω με αυτες τις παρατηρησεις σου
και αυτος ειναι ο λογος που ανοιξα το θρεντ αυτο

ΣΚΟΠΟΣ ειναι να βρεθει τροπος εκμεταλευσης του εργαλειου που λεγεται ΙΝΤΕΡΝΕΤ σε πληρη αρμονια με την ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗ των παιχτων του λαχειου.....

Σας παρακαλω μην αποπροσανατολιζετε το θρεντ με οπαπ-ποκα-δηλωτη ΚΤΛ

Στο θεμα μας

1ον. Πως μπορει να ειναι κατοχυρωμενος ο πελατης που θα αγορασει λαχειο απο το ΙΝΤΕΡΝΕΤ ?
(μεσω αποστολης e-mail .... το λαχειο ψ παιζει για σας απο σημερα)

2ον. Τροποι πληρωμης ?
Οσο ποιο οικονομικοι γινεται
(πιστωτικη-προπληρωμενη-με αντικαταβολη-συναντηση με ραντεβου)

3ον. Τροπος αποστολης λαχειων στην επαρχια η εξωτερικο ?
(με e-mail με επισυναπτωμενη φωτο - αντικαταβολη)

4ον. Τροποι πωλησης & επικυρωσης πακετων μεγαλης αξιας με συμμετοχη ανα ποσοστο (ομαδικα)

5ον. σχετικα με σα'ι'τ και λοιπα εξοδα συντηρησης
(καρτες - σα'ι'τ - κτλ)

Σας παρακαλω θελω την γνωμη σας και τις ιδεες σας ΠΑΝΩ στο θεμα

μην απαντατε ασχετα πραγματα για χαβαλε

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom