Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 102K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (5 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1
Σοβαρή συζήτηση είναι αυτή;
Εμένα με ενδιαφέρει η ουσία και σε αυτήν στέκομαι.
Η ΝΔ ως υποτίθεται φιλελεύθερη παράταξη οφείλει να έχει και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ φιλελεύθερο πρόεδρο.
Όσοι θέλουν πραγματική ελευθερία και όχι κρατισμό οφείλουν να ψηφίσουν ΜΑΖΙΚΑ Άδωνι ή Κυριάκο μιας και η ΝΔ είναι ακόμα, κόμμα εξουσίας καλώς ή κακώς.
Προσωπικά έχω πει ότι αν δεν εκλεγεί ένας από τους δύο αυτούς δεν πρόκειται να ψηφίσω ΝΔ αλλά Δηξαν.
Και επειδή βλέπω στέκεσαι πολύ στα πρόσωπα και ειδικά στα κόμματα, τα έχω ΧΕΣΜΕΝΑ!
Αυτό που νοιάζει ΚΑΘΑΡΑ είναι οι πολιτικές και οι άνθρωποι που τις εκφράζουν.

Κατάθεση ψυχής για το DIXAN...  :rockon:

Επισκέπτης
Εσείς που υποστηρίζετε Άδωνι και εκτιμάτε επίσης τον Τζήμερο, θα σας θέσω ένα απλό ρητορικό ερώτημα για να καταλάβετε τι μαλακίες λέει ο πρώτος. Ο Τζήμερος είναι κατεξοχήν φιλελεύθερος. Σωστά; Τον έχετε ακούσει ποτέ να δηλώνει δεξιός ή έστω κεντροδεξιός; Όχι, δηλώνει μόνο κεντρώος γιατί, πολύ απλά, Φιλελευθερισμός = Κέντρο εξ ορισμού. Ο Άδωνις έχει μεσάνυχτα από ιδεολογία, γι' αυτό και δηλώνει φιλελεύθερος αλλά δεξιός. Πρέπει να αποφασίσει αν είναι φιλελεύθερος και κεντρώος ή συντηρητικός και δεξιός, γιατί προς το παρόν λέει μόνο μαλακίες.

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Κριτικές
9
Like
140
Πόντοι
66
Εσείς που υποστηρίζετε Άδωνι και εκτιμάτε επίσης τον Τζήμερο, θα σας θέσω ένα απλό ρητορικό ερώτημα για να καταλάβετε τι μαλακίες λέει ο πρώτος. Ο Τζήμερος είναι κατεξοχήν φιλελεύθερος. Σωστά; Τον έχετε ακούσει ποτέ να δηλώνει δεξιός ή έστω κεντροδεξιός; Όχι, δηλώνει μόνο κεντρώος γιατί, πολύ απλά, Φιλελευθερισμός = Κέντρο εξ ορισμού. Ο Άδωνις έχει μεσάνυχτα από ιδεολογία, γι' αυτό και δηλώνει φιλελεύθερος αλλά δεξιός. Πρέπει να αποφασίσει αν είναι φιλελεύθερος και κεντρώος ή συντηρητικός και δεξιός, γιατί προς το παρόν λέει μόνο μαλακίες.
Ρε τύπε εντάξει καλά όλα αυτά που λες, αλλά αποφάσισε επιτέλους!

Λοιπόν, πήρα την οριστική μου απόφαση. Δεν θα πάω να ψηφίσω γιατί θέλω να μείνω ακομμάτιστος. Κανένα κόμμα δεν με εκφράζει απόλυτα. Στις επόμενες εκλογές πάντως θα ψηφίσω πάλι ΝΔ, όποιος κι αν είναι ο αρχηγός της. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά τραγικός.
Κωλόπαιδα με τουμπάρατε. Θα πάω και θα ψηφίσω Γεωργιάδη. Μου την έχει σπάσει ο άτιμος με τους παπάδες αλλά θα τον ψηφίσω.

Επισκέπτης
Ρε τύπε εντάξει καλά όλα αυτά που λες, αλλά αποφάσισε επιτέλους!

Μα έχει μερικά καλά στοιχεία, όπως ότι εκφράζει δυναμικά τα πιστεύω του, που με κάνουν να τον συμπαθώ. Όμως, ακούγοντάς τον πάλι να λέει αυτά που λέει, καταλαβαίνω ότι στην ουσία λέει απλά μαλακίες χρησιμοποιώντας καλό μάρκετινγκ.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
σωστα στον πικερ πες τα φιλε :hi: :hi: :hi:

Εμ, έτσι είναι η Κορίνα που γαμιέται για 10 ευρώ, έχει μεγαλύτερη αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό από την πολιτική πόρνη που ακούει στο όνομα Άδωνις, Κούλης και ούτε ο καθεξής.

:hi:

Stil520

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• Nordic_Beauty_large.jpg
    Nordic_Beauty_large.jpg