Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Δεν σε βλέπω καλά, να φορέσεις ένα ματάκι ή έστω το σώβρακο ανάποδα.Eχω συζυγο, γκομενα, δυο φακ μπαντις και ενα αισθημα στην Κολομβια.
Δεν σε βλέπω καλά, να φορέσεις ένα ματάκι ή έστω το σώβρακο ανάποδα.Eχω συζυγο, γκομενα, δυο φακ μπαντις και ενα αισθημα στην Κολομβια.
Eχω συζυγο, γκομενα, δυο φακ μπαντις και ενα αισθημα στην Κολομβια.
Η συζυγος ριχνει ακυρο. Η γκομενα Συριζα. Οι δυο φακ μπαντις ΝΔ και η κολομπιανα κάποτε ψηφιζε Ουριμπε και τωρα αποχή.Ολες Συριζα ειναι
νομιζω θα μπει οτι δεν στο εχει να προλαβαινες με τοσο προμοσιον που κανεις καθε μερα στην ΝΔΓιατι?
ε δεν στο ειχα τι να λεμε τωρα μεγαλη κουβενταΓιατι?
Την Κολομπιανα απο το skype την μετρας για γκομενα ; Ο πουτσεςμπλε νομιζω εννοει να εχεις γαμησει και καθολου , ετσι και ο Μπαρος εχει 12 γκομενεςΗ συζυγος ριχνει ακυρο. Η γκομενα Συριζα. Οι δυο φακ μπαντις ΝΔ και η κολομπιανα κάποτε ψηφιζε Ουριμπε και τωρα αποχή.
Εγώ αγαπητέ σε όποια πλατφόρμα και να παίξω, παίρνω το 3ο το μακρύτερο. Λέω να πάω για την πλατφόρμα του ΟΠΑΠ. Πιο πολλές πιθανότητες έχω να πιάσω εκεί.πηρε κανας πλεμπαιος το βουσερ με τα 150 για τον τουρισμο;
αρχιδια εκει πιστεψε με...Εγώ αγαπητέ σε όποια πλατφόρμα και να παίξω, παίρνω το 3ο το μακρύτερο. Λέω να πάω για την πλατφόρμα του ΟΠΑΠ. Πιο πολλές πιθανότητες έχω να πιάσω εκεί.
έχεις ήδη αργήσει...τσακρα,ενεργειακες ροες και ρουν ενα μπουρδελο.....
εχω πολλη δουλεια και ΑΝ τα καταφερω
λες να χρησιμοποιει και αυτος μικροφωνο για να προλαβαινει να υπερσπιζεται τον εναν και μοναδικο και παραλληλα να τακτοποιει τα φακ μπαντυς;;;;νομιζω θα μπει οτι δεν στο εχει να προλαβαινες με τοσο προμοσιον που κανεις καθε μερα στην ΝΔ
Δεν την ανεφερα ως "γκομενα". Ειπα "αισθημα". Παντως με τα δοντια την κραταω να μην ανεβει στο αεροπλανο και να εμφανισθει εδω να τα κανει ολα πουταναΤην Κολομπιανα απο το skype την μετρας για γκομενα ; Ο πουτσεςμπλε νομιζω εννοει να εχεις γαμησει και καθολου , ετσι και ο Μπαρος εχει 12 γκομενες
Μονο με μικροφωνο παιζει να προλαβει …λες να χρησιμοποιει και αυτος μικροφωνο για να προλαβαινει τα παντα;;;
αν ερθει η Κολομπιανα εδω φυτιλιαζω για παρτη σας ενα ανοιχτο δανειο που εχω 9000 ευρω ΜΠΕΣΑΔεν την ανεφερα ως "γκομενα". Ειπα "αισθημα". Παντως με τα δοντια την κραταω να μην ανεβει στο αεροπλανο και να εμφανισθει εδω να τα κανει ολα πουτανα
Σημειωσε τις σχεσεις του Αλεξ σε παρακαλω καπου , να τις εχουμε προχειρες σε καμια αναφορά
αν ερθει η κολομπιανα εδω πιστευω ολο το μπου θα βαλει πλατες να τα καταφερει με τοσες υποχρεωσεις. στα δυσκολα συσπειρωνεται ο ελληνας.αν ερθει η Κολομπιανα εδω φυτιλιαζω για παρτη σας ενα ανοιχτο δανειο που εχω 9000 ευρω ΜΠΕΣΑ
εγω εκανα δηλωση....αν ερθει η κολομπιανα εδω πιστευω ολο το μπου θα βαλει πλατες να τα καταφερει με τοσες υποχρεωσεις. στα δυσκολα συσπειρωνεται ο ελληνας.
βεβαια και πριν λιγο καιρο ειχε πει οτι αρχες απριλη ερχεται αλλα τπτ τελικα
Πιο πιθανό είναι να πάει αυτός εκεί για να σωθεί από εδώ παρά να έρθει αυτήαν ερθει η κολομπιανα εδω πιστευω ολο το μπου θα βαλει πλατες να τα καταφερει με τοσες υποχρεωσεις. στα δυσκολα συσπειρωνεται ο ελληνας.
σε παρακαλω τωρα τι να κλασουν τα 9000 δεν μπορεις να παρεις κανενα μεγαλυτερο;;; αν δεν σου δινει η τραπεζα στειλε ενα μηνυματακι στο φιλο φιδι σου που τοσο αγαπας τον @Νίπληςεγω εκανα δηλωση....
Ξερεις τι τραβηξα να την πεισω να μην ερθει?αν ερθει η κολομπιανα εδω πιστευω ολο το μπου θα βαλει πλατες να τα καταφερει με τοσες υποχρεωσεις. στα δυσκολα συσπειρωνεται ο ελληνας.