Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
φωναζουν οι Κουλομαριες του σαη τη στιγμη που ο ιδιος ο Κουλης με δηλωσεις του χαιρετησε,οπως πιο πριν οι Καραμανλης και Τζεφρυ,σε αντιθεση βεβαια με αυτους θελει πιο καλη συνταξη, οι μονοι που θελουν με πάθος να κυβερνησουν ειναι οι ζέοι :confused:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Μια απολυτως θεσμικη δηλωση, την οποια εχετε παρει διάφοροι και την εχετε κανει σημαια οτι ο Κουλης παρατησε την αυτοδυναμια. Κι εγω σου λεω οτι θα κανει και τρεις εκλογες απανωτες για να παρει την αυτοδυναμια και θυμισου το
Και 13 να κάνει ο κατσικοπόδαρος, το μόνο που σίγουρα θα πάρει είναι τα 3 μας.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
οι Ζαίοι είναι Άναρχοκομμα ρε μπρο!
παπαρια ειναι τυπε,τους εχουν ξενερωσει οι παλαιοπασοκοι που τρουπωσαν στο κομμα και τους εχουν κανει κανει καθως πρέπει

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
33.667
Πόντοι
6.186
Το μεγαλύτερο βάρος το έχετε σηκώσει εσείς πλέον. Στην περιοχή μου κλείνουν τα μαγαζιά το ένα μετά το άλλο.Σε λίγο το μαγαζάκι που έχτισες με κόπο και αγώνα με τις στερήσεις που έχει ένας κάνει ένας λαικός άνθρωπος κοιτάνε να του το κλείσουνε για να οικονομάνε μόνο οι πολυεθνικές. Τίποτα αν ανέβουν κιάλλο πλιάτσικο και λαικές επίτροπες όπως έκανε η Ο.Π.Λ.Α στον εμφύλιο, κανένας Έλλην πατριώτης δεν πρέπει να πεθάνει απο τη πείνα...
φίλε εγώ έχω 35 άτομα μόνιμο προσωπικό στο ένα μαγαζί κ 4 άτομα στο άλλο ( εμάς του 3 συνεταίρους δεν τους υπολογίζω}, το ένα μαγαζί βγάζει τα έξοδα του κ το άλλο 4 μήνες τώρα μπαίνει μέσα κ ποιο πριν για άλλους 3 μήνες άπλα εβγαζε τα έξοδα του, εμείς όλοι έχουμε κ δεύτερες δουλείες εγώ ναυτικός οι άλλοι τα δικά τους κ προσπαθούμε να το κρατήσουμε όσο μπορούμε γιατί εάν κλείσει 35 οικογένειες θα χάσουν το εισόδημα τους κ αυτό είναι τραγικό.Να σκέφτεσαι ότι μπορεί να κλείσεις όχι γιατί έκανες κάποιο λάθος εσύ αλλά γιατί δεν έχει λεφτά ο κόσμος . Υπάρχει κ χειρότερο τα μαγαζιά με ρούχα , παρασκευή πήγα ιντερσπορτ κ κόσμος να βρω κάτι κ ήμουν μόνος μου μέσα, μιλάω με φίλους κ μου λένε ότι είναι μέρες που δεν κάνουν καν ταμείο

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Kοιτα δε το παίζω αλεξ, αμα θες να ψυφισεις συριζα καλώς να κανεις εγώ θ αραξω σπίτι και θα ειναι ενα ΣΚ σαν ολα τ αλλα και χωρις άγχος
Αγχος εχουν οι βολεμένοι στις εκλογες,

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.979
Πόντοι
5.506
FP7PaafWQAY6I2o.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
θεωρείς ότι τώρα δεν υπάρχει αβεβαιότητα? μεγαλύτερη αβεβαιότητα δεν έχουμε νιώσει ξανά, χθες το βράδυ συζητούσαμε με τους δυο μου συνεταίρους εάν θα βγάλουμε τον χειμώνα στα 10 χρονιά πρώτη φορά κάναμε τέτοια συζήτηση. Αγόραζα τις πίτες από το φούρναρη 7 λεπτά την μια, χθες αγόρασα με 19 λεπτά! όταν του είπα τι θα γίνει ρε φίλε που θα φτάσει σε 6 μήνες μου απάντησε παρακάλα να έχω αλεύρι να σου φέρνω σε 6 μήνες, το κρέας άλλο 1ε πάνω χθες, το ηλιέλαιο είχε 8ε το 10λιτρο έχει φτάσει τα 40 κ δεν ψάχνουμε να βρούμε φτηνό απλά ψάχνουμε να βρούμε
Έχεις δίκιο...όμως είναι άλλο να υπάρχει κρίση εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων και άλλο να υπάρχει κρίση εξαιτίας μυαλοφυγοδικων που κάνουν σαχλαμάρες στο εσωτερικό.
Φίλος μου που μένει στην Γερμανία το τελευταίο διάστημα πιέζεται πολύ κάτι που δεν του είχε συμβεί ποτέ στα 8 χρόνια που είναι εκεί.Ολοι πιέζονται σε όλη την Ευρώπη...
Βεβιασμένες αποφάσεις του εκλογικού σώματος σε ώρα κρίσης δημιουργεί ακόμα βαθύτερες κρίσεις...εξάλλου ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ η Αριστερά είναι σαν τον λύκο στην αναμπουμπουλα....τότε ακριβώς χαίρεται...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
θεωρείς ότι τώρα δεν υπάρχει αβεβαιότητα? μεγαλύτερη αβεβαιότητα δεν έχουμε νιώσει ξανά, χθες το βράδυ συζητούσαμε με τους δυο μου συνεταίρους εάν θα βγάλουμε τον χειμώνα στα 10 χρονιά πρώτη φορά κάναμε τέτοια συζήτηση. Αγόραζα τις πίτες από το φούρναρη 7 λεπτά την μια, χθες αγόρασα με 19 λεπτά! όταν του είπα τι θα γίνει ρε φίλε που θα φτάσει σε 6 μήνες μου απάντησε παρακάλα να έχω αλεύρι να σου φέρνω σε 6 μήνες, το κρέας άλλο 1ε πάνω χθες, το ηλιέλαιο είχε 8ε το 10λιτρο έχει φτάσει τα 40 κ δεν ψάχνουμε να βρούμε φτηνό απλά ψάχνουμε να βρούμε
Γιατί δε δοκιμάζεις να αντικαταστήσεις το ηλιέλαιο με πυρηνέλαιο; Υπάρχουν πολλές πρόσφατες μελέτες που δείχνουν ότι στο τηγάνισμα συμπεριφέρεται καλύτερα. Και στην απορρόφησή του από τις τροφές και στη δημιουργία επιβλαβών ενώσεων. Στο θέμα τιμής στα ίδια επίπεδα παίζουν πλέον.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Γιατί δε δοκιμάζεις να αντικαταστήσεις το ηλιέλαιο με πυρηνέλαιο; Υπάρχουν πολλές πρόσφατες μελέτες που δείχνουν ότι στο τηγάνισμα συμπεριφέρεται καλύτερα. Και στην απορρόφησή του από τις τροφές και στη δημιουργία επιβλαβών ενώσεων. Στο θέμα τιμής στα ίδια επίπεδα παίζουν πλέον.
Καλή πρόταση που κυκλοφορεί ολοένα και περισσότερο...ας την μελετήσει ο συναγωνιστής από Εύβοια.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καλή πρόταση που κυκλοφορεί ολοένα και περισσότερο...ας την μελετήσει ο συναγωνιστής από Εύβοια.
Και βοηθά στην απορρόφηση ενός προϊόντος που παράγεται εδώ. Βέβαια ο επαγγελματίας την τσέπη του κοιτάζει. Και καλά κάνει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΟΥΚΙΑ ΦΑΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΟΓΟ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΙΚΤΑΚΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΓΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑ ΝΕΟΙΔΡΥΘΗΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΚΟΥΛΑΓΚ
Εδώ και τρεις γενιές είμαστε εμπόδια σε τέτοιες λογικές για αυτό είμαστε ΑΚΟΜΑ στον Ελεύθερο Κόσμο....ο αγών συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκην.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.013
Πόντοι
9.297
Και βοηθά στην απορρόφηση ενός προϊόντος που παράγεται εδώ. Βέβαια ο επαγγελματίας την τσέπη του κοιτάζει. Και καλά κάνει.
Σωστά...με λίγη ψυχραιμία και έρευνα θα βγει κάτι καλό...εξάλλου η πελατεία του κάθε μαγαζιού είναι έτοιμη να στηρίξει,στα μέτρα των δυνατοτήτων της πάντα,κάθε προσπάθεια...όλοι είμαστε υπό πίεση και όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!!

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Έχεις δίκιο...όμως είναι άλλο να υπάρχει κρίση εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων και άλλο να υπάρχει κρίση εξαιτίας μυαλοφυγοδικων που κάνουν σαχλαμάρες στο εσωτερικό.
Φίλος μου που μένει στην Γερμανία το τελευταίο διάστημα πιέζεται πολύ κάτι που δεν του είχε συμβεί ποτέ στα 8 χρόνια που είναι εκεί.Ολοι πιέζονται σε όλη την Ευρώπη...
Βεβιασμένες αποφάσεις του εκλογικού σώματος σε ώρα κρίσης δημιουργεί ακόμα βαθύτερες κρίσεις...εξάλλου ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ η Αριστερά είναι σαν τον λύκο στην αναμπουμπουλα....τότε ακριβώς χαίρεται...ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!
Στην ελλαδα ειδαμε πφα επειδη το πασοκ νδ χρεοκωπησαν την ελλαδα,
Αρα η αριστερα δεν ηρθε μονη της, καποιοι την εφεραν.
Ετσι και του πουτιν καποιοι του εστρωσαν το χαλί

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Με το Μητσοτάκη άλλη μια τετραετία το Μετάξι θα έχει γίνει ακριβό γούστο ..
Τυπε το μετάξι θα παραμείνει στο 10ρικο..
Με την στήριξη των μκο & mη+sοτ@κης @Ε για αλληλεγγύη στους μπαγκλαντεσιανοαφγανιοπακι..
:confused: :confused: :confused:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
Μία είναι η αριστερά του ΛΕΝΙΝ,του ΤΣΕ και του Στάλιν... Τα υπόλοιπα είναι αριστερίστικες μαλακίες με δεξιό ρεβανσισμό.
Τυπε μόνο Μάο, να πάρει όλα τα γκόλντεν μπόιs με τα πλαστά χαρτιά να ξεκινήσουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της ιεραρχίας καθαρίζοντας σκατα..
:vomit: :vomit: :vomit:

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.277
Πόντοι
2.456
σίχαμα δεν μου σηκώνεται με τίποτα στο μεταξουργείο από όλο αυτό το thriller που αντικρίζεις. Τα δωμάτια μυρίζουν πακιστανοαφρικανίλα μαζί με μπλέ τυρί με μύκητες.. απαράδεκτα πράγματα.
Τυπε το μετάξι είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς..
Απορώ γιατί δεν το αναγνωρίζουν τα νιαμού της ουνεσκο;
:confused: :confused: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom