Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
ηρεμήστε ρε νιαμου να πουμε δεν χαλάνε οι φιλίες για τα πολιτικά :undecided: :undecided: :undecided:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261
συμπτωση ?
Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021
"Αναφέρομαι στην αποκατάσταση και στην αξιοποίηση του πρώην βασιλικού κτήματος του Τατοΐου, για το οποίο θα μας μιλήσει η Υπουργός Πολιτισμού.
Είναι ένα έργο πολιτισμού,
αλλά είναι ταυτόχρονα και ένα σημαντικότατο έργο Πράσινης Ανάπτυξης που και αυτό από σχέδιο γίνεται πράξη
"

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261
τοσα γαμιεσε μαζεμενα δεν εχει ακουσει ουτε ο δουρος απο τους γαυρους....
που να το περιμενε το κουλονουμερο, οτι θα πηγαινε νουμερο 1 στις τασεις μεσα σε λιγες ωρες :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Σου απάντησα πιο πάνω καραγκιόζη

για πες καβλιαρη τετοια ονειρα βλεπεις τα βραδια;

Untitled.png

Alex_Born

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
22
Like
1.185
Πόντοι
2.390
Τυπε δεν με νοιαζει τι ψηφιζεις, η ψηφος υπαρχει λογος που ειναι παγκοσμιως κρυφη. Αμα εχεις βυσμα απο ΝΔ και εξαρταται το μελλον σου, ποιος ειμαι εγω να σε κρινω; Ψηφισε οτι καβλωσεις.

Αλλα οταν ερχεσαι με υφος θιγμενου, να μου πεις οτι η κυβερνηση τα κανει ολα σωστα, οτι δεν πρεπει να παραπονιεμαι, οτι δεν εχουν υπερβολικα πολλα σκανδαλα, οτι δεν χρωστανε εκατομμυρια σε τραπεζες, οτι δεν ρουφανε το αιμα του πολιτη για να καλοπερνανε, οτι δεν μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας, οτι οτι οτι, θα φας μπινελικια.

Ψηφισε οτι θες, αλλα αν εισαι δημοσια περηφανος για αυτο, θα υποστεις τις συνεπειες. Ειναι τυχαιο που η πλειοψηφια του κοσμου καταριεται το μητσοτακεικο; Ειναι τυχαιο που κανενας πολιτικος (ειδικα της ΝΔ πλεον) δεν μπορει να κυκλοφορησει γιατι θα τον λιντσαρουν οπως πολυ καλα εκαναν οι παππουδες στον χατζηδακη πριν λιγα χρονια; Ολοι τρελοι ειμαστε;
Μπα λάθος με κρίνεις,ούτε βύσματα έχω ούτε και χειροκροτώ κανέναν, πάντα θα διαλέξω το μικρότερο κακό από το πιο μεγάλο

Τεπενδρής

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
219
Πόντοι
21
Σου αρεσει να τριβονται τα αρχιδακια σου με τα αρχιδια του ατριχου βυζοφορου καβλιαρη; μιλησε μας λιγο. Οταν κανετε 69 του ρουφας τον πουτσο ή την κωλοτρυπιδα;

51 κριτικες, δεν μου εχει γλειψει τον κωλο καμια, μωρη τραβελολαγνα γαλαζια σερπαντινα
Αφού είσαι κρυφοπουστης

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Τυπε δεν με νοιαζει τι ψηφιζεις, η ψηφος υπαρχει λογος που ειναι παγκοσμιως κρυφη. Αμα εχεις βυσμα απο ΝΔ και εξαρταται το μελλον σου, ποιος ειμαι εγω να σε κρινω; Ψηφισε οτι καβλωσεις.

Αλλα οταν ερχεσαι με υφος θιγμενου, να μου πεις οτι η κυβερνηση τα κανει ολα σωστα, οτι δεν πρεπει να παραπονιεμαι, οτι δεν εχουν υπερβολικα πολλα σκανδαλα, οτι δεν χρωστανε εκατομμυρια σε τραπεζες, οτι δεν ρουφανε το αιμα του πολιτη για να καλοπερνανε, οτι δεν μας δουλευουν μεσα στα μουτρα μας, οτι οτι οτι, θα φας μπινελικια.

Ψηφισε οτι θες, αλλα αν εισαι δημοσια περηφανος για αυτο, θα υποστεις τις συνεπειες. Ειναι τυχαιο που η πλειοψηφια του κοσμου καταριεται το μητσοτακεικο; Ειναι τυχαιο που κανενας πολιτικος (ειδικα της ΝΔ πλεον) δεν μπορει να κυκλοφορησει γιατι θα τον λιντσαρουν οπως πολυ καλα εκαναν οι παππουδες στον χατζηδακη πριν λιγα χρονια; Ολοι τρελοι ειμαστε;
α ρε φιλε. κριμα που δεν τον καθαρισαν εκεινη τη μερα τον μπασταρδο. λιντσαρισμα live να το θυμομαστε να το βλεπουμε και να καυλωνουμε

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.469
Πόντοι
27.261

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
τυπε πραγματικα ζεις σε αλλο κοσμο. ενταξει λογικο αφου αποτι βλεπουμε ολοι εισαι κομματοσκυλο και μαλλον ενημερωνεσαι απο τα πετσωμενα μμε. απο που να πιασουμε αυτα που λες.. τη φορολογια τοσα χρονια ποιος την ανεβασε εκει που ειναι τωρα? ΝΔ.. ποιες ιδιωτικες και πολυεθνικες εταιριες ηρθανε και τι μισθους δινουν ξερεις να μας πεις γιατι κ αυτο προλογος ειναι. ειναι λεει στα ευρωπαικα λομπι και τον σεβονται, που το ειδες αυτο τυπε γιατι εκει που επρεπε να φανει το ποσο τον σεβονταν εκαναν τεμεναδες τον τουρκο κ τον κουλη τον γραψανε στα παπαρια τους κανονικα. εδω ουτε η "γυναικα" του , η μανα του και η αδερφη του δεν τον σεβονται , ξυπνα . το οτι δωσανε επενδυσεις σε μηλιωνηδες, λαυρεντιαδηδες και μυτιληναιους το βαφτισατε οτι ξεμπλοκαρανε επενδυσεις εκατομμυριων ε? ειμαστε λεει στις πρωτες θεσεις της ευρωπης στην ψηφιακη υποστηριξη.. γελανε και οι πετρες τυπε , εισαι η χωρα με τις πιο ακριβες τηλεπικοινωνίες και χειροτερες ταυτοχρονα. κατι παει να κανει ο πιερρακακης ισως ειναι ο μοναδικος που δεν ειναι τσιρκο εκει μεσα αλλα αραξε.. τα συστηματα της εκπαιδευσης που θα δουλευανε αψογα πεσανε κατευθειαν. Αν δεν υπηρχε η πανδημια αν αν αν , εσυ ακουσες τον αδωνι να σου λεει οτι η οικονομια θα πηγαινει βζνννννν (γιατι μονο βζν μπορουσε να πει, οχι πως θα παει η οικονομια μπροστα), την ωρα που προ πανδημιας οι δεικτες ηταν ηδη αρνητικοι και το πιστεψες. σταικουρας ελεγε με τη βοηθεια του θεου θα παει καλα η οικονομια.. τσιρκο ολκης. τυπε αν σε εχουν βολεψιε πουθενα και τα παπαγαλιζεις οκ δεκτο να μας πουλας το παραμυθι τους, αν οχι τοτε εισαι για λυπηση
Ενα κάρο μαλακίες έγραψες και απάντηση δεν έδωσες.... επαναλαμβάνω ο Τσίπρας βγήκε για να διορθώσει τις μαλακίες των άλλων, να μειώσει φορολογίες, να αυξήσει μισθούς και να ΣΚΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.. Δεν έκανε τίποτα από αυτά. Εδω θέλω σχόλιο και άσε τις μαλακιες που δηλώνουν το πόσο άσχετος είσαι

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
καλα ρε κομματοσκυλο, ειναι κυβερνηση ο Κουλης, τα εχει κανει ολα πουτανα, και το μονο σου επιχειρημα το τι εκανε ο Τσιπρας πριν 4 χρονια; Εισαι καθυστερημενος; Κεφαλαια γιατι γραφεις, και καλα βροντοφωναζεις ποσο σου αρεσει το καυλι του Μητσοτακη στο στομα σου; Ξαναειπα, πατος αποπατος ειστε εσυ και το συναφι σου, λυντσαρισμα αμεσα.

Και επειδη καλος εισαι για ενα φορουμ που ανωνυμα γραφεις πιπες, για βγες σε μια τυχαια πλατεια γεματη με κοσμο και πες τα αυτα δυνατα, και θα δεις τι θα γινει. Δεν βρεχει βλακα, σας φτυνουν. Και μην γραψεις παλι για το Συριζα, γαμω και το Συριζα και την ΝΔ και ολα τα κομματοσκυλα. Αλλα δεν θα χρεωσετε αρχικαρκινωματα της κοινωνιας ολα τα στραβα της σχεδον 50χρονης μεταπολιτευτικης ελλαδας σε ενα κομμα που κυβερνησε με το ζορι 4 χρονια
Οτι πεις μεγάλε, χαχαχα είσαι ενημερωμένος πλήρως βλέπω..

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
πασοκ-νδ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩς ΕΚΑΝΑΝ πριν το Συριζα?
Μαζί σου ρε ,.. τα γάμησαν την μάνα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο Τσίπρας βγήκες με σύνθημα να σκίσει τα μνημόνια και να διορθώσει τις μαλακίες των προηγούμενων.... Τι έκανε από αυτά???? Εφαγε δυο φάπες απο την Μερκελ και μετά βσρούσε προσοχές...

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Μαζί σου ρε ,.. τα γάμησαν την μάνα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Ο Τσίπρας βγήκες με σύνθημα να σκίσει τα μνημόνια και να διορθώσει τις μαλακίες των προηγούμενων.... Τι έκανε από αυτά???? Εφαγε δυο φάπες απο την Μερκελ και μετά βσρούσε προσοχές...
Στο ξανά είπα... άφησε 37 δις ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ. Ο ΚΟΎΛΗΣ εκτός από το να μοιράζει τα λεφτά στους φίλους του και να κλείσει τα μαγαζία τι άλλο έκανε???

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Στο ξανά είπα... άφησε 37 δις ΠΛΕΌΝΑΣΜΑ. Ο ΚΟΎΛΗΣ εκτός από το να μοιράζει τα λεφτά στους φίλους του και να κλείσει τα μαγαζία τι άλλο έκανε???
Ναι αφού μας γάμησε στη φορολογία... να το βράσω το πλεόνασμα.... τι έκανε θα μας πεις.. Αυτός έλεγε θα σκίσει τα μνημόνια και θα χορέψει την μερκελ στο ταψί... To πλεόνασμα ήταν επιπλεον ξεσούμισμα μάζευε το χρήμα απο τις επιχειρήσεις οι οποίες κλείνανε η μια μετά την άλλη.. λόγω ασχετοσύνης, η Ευρώπη ήθελε μηδενικό ισοζύγιο... αλλά απάντησέ μου για τα γαμώ μνημόνια που θα έσκιζε και τους μισθούς που θα ανεβαζε

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
Ενα κάρο μαλακίες έγραψες και απάντηση δεν έδωσες.... επαναλαμβάνω ο Τσίπρας βγήκε για να διορθώσει τις μαλακίες των άλλων, να μειώσει φορολογίες, να αυξήσει μισθούς και να ΣΚΙΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.. Δεν έκανε τίποτα από αυτά. Εδω θέλω σχόλιο και άσε τις μαλακιες που δηλώνουν το πόσο άσχετος είσαι
Να σου απαντησω εγω φιλε μου. Ο Τσιπρας δεν μειωσε φορολογιες παρα μονο τον ΕΝΦΙΑ τον οποιο ειχε υποσχεθει να καταργησει. Αυξησε τον κατωτατο σε 650 (11% αυξηση) αντι για 751 που ειχε υποσχεθει. Τελος δεν εσκισε με ενα νομο τα μνημονια αλλα στο τελος της τετραετιας του δεν ειχες μνημονιο. Δεν εχεις ξανακουσει την λεξη μνημονιο. Οποτε συμπερασματικα δεν υλοποιησε οτι υποσχεθηκε αλλα μερος αυτων.

Τα προηγουμενα χρονια πριν τον Τσιπρα ομως κυβερνησαν την χωρα σου εναλλαξ δυο κομματα που εφεραν σταδιακα την χωρα σε χρεωκοπια. Αν δεν κανω λαθος οταν ανελαβε ο Τσιπρας τα ποσοστα ανεργιας ηταν τα μεγαλυτερα που υπηρξαν εκτος περιοδους πολεμου. Με υπερφορολογηση μεν, καταφερε να απαγγιστρωθεις απ τα μνημονια και απ τα γιουρογκρουπ καθε τελος του μηνα για να εκταμιευθει η δοση και να πληρωσεις συνταξεις και να αφησει ενα ταμειακο διαθεσιμο που κανενας μαλακας δεν ειπε, ουτε ο μαλακας ο Τσιπρας, ποσο βοηθησε την χωρα μεσα στον κορονοιο. Ενας μαλακας δεν ειπε τι θα ειχε συμβει αν ερχοταν το 2014 ο κορονοιος και με τι θα πληρωνε το κρατος.

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.056
Πόντοι
366
Να σου απαντησω εγω φιλε μου. Ο Τσιπρας δεν μειωσε φορολογιες παρα μονο τον ΕΝΦΙΑ τον οποιο ειχε υποσχεθει να καταργησει. Αυξησε τον κατωτατο σε 650 (11% αυξηση) αντι για 751 που ειχε υποσχεθει. Τελος δεν εσκισε με ενα νομο τα μνημονια αλλα στο τελος της τετραετιας του δεν ειχες μνημονιο. Δεν εχεις ξανακουσει την λεξη μνημονιο. Οποτε συμπερασματικα δεν υλοποιησε οτι υποσχεθηκε αλλα μερος αυτων.

Τα προηγουμενα χρονια πριν τον Τσιπρα ομως κυβερνησαν την χωρα σου εναλλαξ δυο κομματα που εφεραν σταδιακα την χωρα σε χρεωκοπια. Αν δεν κανω λαθος οταν ανελαβε ο Τσιπρας τα ποσοστα ανεργιας ηταν τα μεγαλυτερα που υπηρξαν εκτος περιοδους πολεμου. Με υπερφορολογηση μεν, καταφερε να απαγγιστρωθεις απ τα μνημονια και απ τα γιουρογκρουπ καθε τελος του μηνα για να εκταμιευθει η δοση και να πληρωσεις συνταξεις και να αφησει ενα ταμειακο διαθεσιμο που κανενας μαλακας δεν ειπε, ουτε ο μαλακας ο Τσιπρας, ποσο βοηθησε την χωρα μεσα στον κορονοιο. Ενας μαλακας δεν ειπε τι θα ειχε συμβει αν ερχοταν το 2014 ο κορονοιος και με τι θα πληρωνε το κρατος.
Στο τέλος της τετραετίας οποία και να ήταν η κυβέρνηση δεν θα υπήρχε μνημόνιο γιατί πολύ απλά εκτελούσαμε εντολές και ήταν στο πρόγραμμα.. Δεν το κατάφερε ο Τσιπρας... το θεμα είναι πως έταξε λαγούς με πετραχείλια και τελικά έκανε ακριβώς ότι του είπανε.... Κλείσανε επιχειρήσεις, πολυεθνικές την κοπάνισαν, επενδύσεις ούτε λόγος..... Άρα ας πρόσεχε τι έταζε... αλλά και αυτό το έκανε γιατί δεν ηξερε που πάνε τα 4... Πηγαν για διαπραγμάτευση στην Ευρώπη λες και πηγαίνανε road trip και φάγανε τις φάπες του αιώνα..... αυτό νόμιζε θα γυρίζαμε στη δραχμή και όλα καλά..... τώρα δεν θα είχαμε ούτε σκουπίδια να φάμε...... Άσε αδερφε... δεν ασχολούμαι αλλο. Είμαι ησυχός γιατί ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά αριστερά... Πιο φασιστικό κίνημα από την αριστερά δεν έχω ξαναδεί

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Ναι αφού μας γάμησε στη φορολογία... να το βράσω το πλεόνασμα.... τι έκανε θα μας πεις.. Αυτός έλεγε θα σκίσει τα μνημόνια και θα χορέψει την μερκελ στο ταψί... To πλεόνασμα ήταν επιπλεον ξεσούμισμα μάζευε το χρήμα απο τις επιχειρήσεις οι οποίες κλείνανε η μια μετά την άλλη.. λόγω ασχετοσύνης, η Ευρώπη ήθελε μηδενικό ισοζύγιο... αλλά απάντησέ μου για τα γαμώ μνημόνια που θα έσκιζε και τους μισθούς που θα ανεβαζε
Και σε ξανά ρωτάω ευγενικά για τελευταία φορά...ο Γιωργάκης και σαμάρι Βενιζέλος τι ακριβώς έκαναν?????

• Like
Αντιδράσεις: ave.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.316
Πόντοι
3.936
Στο τέλος της τετραετίας οποία και να ήταν η κυβέρνηση δεν θα υπήρχε μνημόνιο γιατί πολύ απλά εκτελούσαμε εντολές και ήταν στο πρόγραμμα.. Δεν το κατάφερε ο Τσιπρας... το θεμα είναι πως έταξε λαγούς με πετραχείλια και τελικά έκανε ακριβώς ότι του είπανε.... Κλείσανε επιχειρήσεις, πολυεθνικές την κοπάνισαν, επενδύσεις ούτε λόγος..... Άρα ας πρόσεχε τι έταζε... αλλά και αυτό το έκανε γιατί δεν ηξερε που πάνε τα 4... Πηγαν για διαπραγμάτευση στην Ευρώπη λες και πηγαίνανε road trip και φάγανε τις φάπες του αιώνα..... αυτό νόμιζε θα γυρίζαμε στη δραχμή και όλα καλά..... τώρα δεν θα είχαμε ούτε σκουπίδια να φάμε...... Άσε αδερφε... δεν ασχολούμαι αλλο. Είμαι ησυχός γιατί ήταν η πρώτη και η τελευταία φορά αριστερά... Πιο φασιστικό κίνημα από την αριστερά δεν έχω ξαναδεί
Είσαι εκ γενετής ηλίθιος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να συμπληρώσω τα πήρε από τα ΜΜΕ και τώρα ο Κούλης τους τα δίνει πίσω και με τόκο!!!

SirGreebas

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2013
Κριτικές
5
Like
95
Πόντοι
0
αυτο το ακουγαμε για 6 χρονια περιπου....μνημονιο 1, μνημονιο 2 επαναδιαπραγματευση και αρχιδιες. Ασε λοιπον τι θα γινοταν με οποιαδηποτε κυβερνηση. Απ το μνημονιο βγηκες με την κυβερνση Τσιπρα. Οσο για δραχμες φαπες και λοιπα ο Τσιπρας παντα ελεγε, εντος της Ευρωπης, εντος του ευρω. Ποτε δεν ειπε παμε στη δραχμη. Αυτη ηταν και η κοντρα του με τον Βαρουφακη εν τελει. Τελος στα ας προσεχε τι εταζε θα συμφωνησω αλλα με μια διαφορα. Μετα τη μεγαλη του δεσμευση περι σκισιμο μνημονιων που εξελιχθηκε στη κωλοτουμπα μετα το δημοψηφισμα ο Τσιπρας πηγε σε εκλογες. Ομολογησε δηλαδη οτι απετυχε και ζητησε εκ νεου την ψηφο του λαου. Ο μεγαλυτερος πολιτικος απατεωνας ολων των εποχων, ο Μτσοτακης, εκλεχθηκε δινοντας μεγαλο βαρος στο Μακεδονικο και δεσμευτηκε οτι θα καταγγειλει την συμφωνια των Πρεσπων. Οχι μονο δεν το εκανε αλλα την χαιρετησε κιολας με επισημη ανακοινωση τον υπουργειο εξωτερικων. Για αυτη την κωλοτουμπα δεν μιλαει ποτε κανεις. Ο μαλακας ο Αυτιας που 6 μηνες φοραγε τα γαλαζια του, εβαζε τους τσολιαδες του που ειναι να ασκησει το λειτουργημα της δημοσιογραφιας. Μεχρι και η Τατιανα το Μακεδονικο επαιζε. Οποτε φιλε μου τι ταζει ο καθενας να το βλεπεις και απ τις δυο πλευρες.

Να προσθεσω επισης οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη μορφη κρυφου φασισμου απ το να βλεπεις την Τριτη το μεγκα να γραφει στον τιτλο του για δυνατους ανεμους οταν εχει 2 μποφορ για να διαμορφωσει την κοινη γνωμη

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.837
Πόντοι
456
Τελείωσες με τις παπαριές σου; αυτό το μπουρδέλο και ανθελληνικό πρακτορείο που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ είναι μέσα στην πουστια.οταν ήταν κυβέρνηση μου είχε μειώσει τον εφκα σχεδόν στο μισό και τις επόμενες χρονιές κάθε χρόνο τον αύξανε και στο τέλος είχε φτάσει τα 200 ευρώ το μήνα πιο ψηλά δηλαδή από πριν. Για όλες αυτές τις χρονιές που γινόταν αυξήσεις κάθε χρονιά μου ζητούσαν ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ τέτοιο πουστικο είναι αυτό το μπουρδέλο. Όταν βγήκε η ΝΔ αύξησε τον εφκα στα 205 αλλά δε ζήτησε αναδρομικά. Ξεχνάτε ρε μπουρδέλα τι θα γινόταν τώρα με τους λαθρομετανάστες; Σας ενδιαφέρει καθόλου ρε σκυλιά ή μόνο την πάρτη σας κοιτάτε; Στο μακεδονικό η ΝΔ είμαι σίγουρος θα έκανε σχεδόν τα ίδια με το ΣΥΡΙΖΑ όπως και στη διαχείριση της πανδημίας ο ΣΥΡΙΖΑ θα έκανε σχεδόν τα ίδια πάλι λοκ ντάουν θα είχαμε. Στις φωτιές πάλι θα είχαμε τα ίδια πιστεύω γιατί μάλλον η φάση πάει για αιολικά πάρκα και όσοι πιστεύετε τα αντίθετα από αυτά είστε βαθιά γελασμενοι.
Ολο το γαλαζιο αδελφατο σκιζει τα στρινγκακια του για τον κουλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom