You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 102K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)
stealthgas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 496
- Πόντοι
- 36
Ποσο τσιμέντο στοκος ειναι αυτός ο απόφοιτος του Χαρβαρτ Κούλης ;
Καλα πτυχιο πως πηρε ; Λάδωσε τον πρύτανη με τπτ αρχαία αγάλματα η κανα τενεκέ λαδι ;
Καλα πτυχιο πως πηρε ; Λάδωσε τον πρύτανη με τπτ αρχαία αγάλματα η κανα τενεκέ λαδι ;
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ποσο τσιμέντο στοκος ειναι αυτός ο απόφοιτος του Χαρβαρτ Κούλης ;
Αυτός που σίγουρα λάδωσε για να πάρει πτυχίο είναι ο Τσίπρας που έκανε μεταγραφή από Βουλγαρία στο ΕΜΠ και πήρε και μεταπτυχιακό κάνοντας έναν υπουργό και μια διοικήτρια οργανισμού
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Αυτο ειναι απολυτως σωστο. Και ηταν παντα το παραπονο των νεοδημοκρατων σε σχεση και με τους πασοκους παλιοτερα. Οι πασοκοι ειχαν παντα διαφορετικο διαυλο με τους βουλευτες και τους πολιτευτες τους, και ασχολουνται αυτοι να τους κανουν πολλες διαφορες μικρες εξυπηρετησεις (ακομη και το να σβηστει μια κληση ή να ληφθει ενα δανειο), κάτι που ειχε παντα γκελ στον κοσμο. Αντιθετα οι νεοδημοκρατες βουλευτες και πολιτευτες ηταν παντα πιο "αφ' υψηλού". Σπάνια χαλούσαν την ζαχαρένια τους για μικρο-ρουσφετακια.φαιδωνα θα σου πω την διαφορα συριζα με ΝΔ
οταν ημουν ενεργος στην τοπικη οργανωση τωρα πλεον δεν μετεχω τοσο ενεργα οσο πριν 1,5 χρονο περιπου
μιλουσα απευθειας στο τηλεφωνο με τον καθε αρμοδιο υπουργο
ειχε προκυψει ενα θεμα με προσληψεις νοσηλευτικου προσωπικου σε ενα νοσοκομειο της περιφερειας που ειχε ελληψεις απο νοσηλευτες πηρα τηλ τον αρμοδιο υπουργο να κοιταξει να βγαλει αμεσα προκυρηξη θεσεων διοτι υπολυτουργουσε το νοσοκομειο
οπερ και εγινε σε ενα μηνα μεσα και λυθηκε ενα απο τα πολλα προβληματα στο νοσοκομειο
επειδη εγω μιλαω και με στελεχη των τοπικων οργανωσεων της ΝΔ μου εχουν πει ξεκαθαρα ΄΄σοβαρα μιλας εμεις δεν μπορουμε καν να μιλησουμε με υπουργο οταν ημασταν κυβερνηση με κατι παρατρεχαμενους υπαλληλους του υπουγειου μιλουσαμε μονο΄΄
απλησιαστο θεωρειται καποιο στελεχος τοπικης της ΝΔ να μιλαει με τον αρμοδιο υπουργο του κομματος του
Υ.Γ. εμεις εχουμε τα προσωπικα κινητα τηλεφωνα των υπουργων μας και οτι προβλημα προκυψει επικοινωνουμε μαζι τους
τα στελεχη τα δικα σας δεν εχουν αυτη τη δυνατοτητα
αυτα ελπιζω να σε καλυψα με τι διαφορα συριζα με ΝΔ
Προσωπικο παραδειγμα.
Μεσολαβησα καποτε σε καποιον νεοδημοκρατη βουλευτη ωστε ενας πελατης μου να παρει ενα δανειο απο την αγροτικη τραπεζα (θεωρητικα δεν το δικαιουτο, αλλά δεν ηταν και κανενα φοβερο ποσο, δεν θα εσταζε και η ουρά του γαϊδάρου). Θυμαμαι ακομη οτι μού απαντησε η γραμματεας του (!!!) μετα απο καμια εβδομαδα, οτι δυστυχως δεν υπάρχει η δυνατοτητα.
Η απαντηση μου σε αυτην ηταν "περίμενα να μου απαντησει ο ιδιος, αλλά τελος παντων. Να του πειτε οτι γι' αυτο εβγαινε το ΠΑΣΟΚ εικοσι χρονια και θα βγαινει άλλα τόσα".
sta4tanakia
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2016
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
Αυτο ειναι απολυτως σωστο. Και ηταν παντα το παραπονο των νεοδημοκρατων σε σχεση και με τους πασοκους παλιοτερα. Οι πασοκοι ειχαν παντα διαφορετικο διαυλο με τους βουλευτες και τους πολιτευτες τους, και ασχολουνται αυτοι να τους κανουν πολλες διαφορες μικρες εξυπηρετησεις (ακομη και το να σβηστει μια κληση ή να ληφθει ενα δανειο), κάτι που ειχε παντα γκελ στον κοσμο. Αντιθετα οι νεοδημοκρατες βουλευτες και πολιτευτες ηταν παντα πιο "αφ' υψηλού". Σπάνια χαλούσαν την ζαχαρένια τους για μικρο-ρουσφετακια.
Προσωπικο παραδειγμα.
Μεσολαβησα καποτε σε καποιον νεοδημοκρατη βουλευτη ωστε ενας πελατης μου να παρει ενα δανειο απο την αγροτικη τραπεζα (θεωρητικα δεν το δικαιουτο, αλλά δεν ηταν και κανενα φοβερο ποσο, δεν θα εσταζε και η ουρά του γαϊδάρου). Θυμαμαι ακομη οτι μού απαντησε η γραμματεας του (!!!) μετα απο καμια εβδομαδα, οτι δυστυχως δεν υπάρχει η δυνατοτητα.
Η απαντηση μου σε αυτην ηταν "περίμενα να μου απαντησει ο ιδιος, αλλά τελος παντων. Να του πειτε οτι γι' αυτο εβγαινε το ΠΑΣΟΚ εικοσι χρονια και θα βγαινει άλλα τόσα".
Εσύ τώρα πίστεψες τα παραμύθια πως παίρνει τηλφ τους υπουργούς ?
ή το βρήκες σαν ευκαιρία να πείς τη δική σου ιστοριούλα ?
σε τοπική νδ που ήταν θείος μου πρόεδρος μια χαρά χαρούλες γινόντουσαν..
δεν χόρτασες παπαρολογία απο το θέμα με τον παρασκευόπουλο που έσπασες κοντέρ ?
έλεος ρε άλεξ σήμερα !!
jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Κούλογλου: Τα Paradise papers «αγγίζουν το περιβάλλον Μητσοτάκη»
Επικαλούμενος πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, δήλωσε πως οι αποκαλύψεις από τα Paradise Papers αγγίζουν «το περιβάλλον Μητσοτάκη» και πως η Νέα Δημοκρατία "καρφώθηκε" μόνη της, με τη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", ο κ. Κούλογλου μίλησε για τα Paradise και Panama Papers, τους φορολογικούς παραδείσους που υπάρχουν εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και την προσπάθεια της Ευρώπης να τα αποκρύψει. Αναφέρθηκε επίσης στη στάση της ΝΔ περί διαχωρισμού "καλών" και "κακών" offshore, πράγμα που φανερώνει την ανησυχία της καθώς οι αποκαλύψεις πιθανώς αγγίζουν σημαντικά στελέχη της.
Επικαλούμενος πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου, δήλωσε πως οι αποκαλύψεις από τα Paradise Papers αγγίζουν «το περιβάλλον Μητσοτάκη» και πως η Νέα Δημοκρατία "καρφώθηκε" μόνη της, με τη χθεσινή ανακοίνωση που εξέδωσε.
Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Στο Κόκκινο", ο κ. Κούλογλου μίλησε για τα Paradise και Panama Papers, τους φορολογικούς παραδείσους που υπάρχουν εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης και την προσπάθεια της Ευρώπης να τα αποκρύψει. Αναφέρθηκε επίσης στη στάση της ΝΔ περί διαχωρισμού "καλών" και "κακών" offshore, πράγμα που φανερώνει την ανησυχία της καθώς οι αποκαλύψεις πιθανώς αγγίζουν σημαντικά στελέχη της.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Κούλογλου: Τα Paradise papers «αγγίζουν το περιβάλλον Μητσοτάκη»
εεεε αφού το είπε ο Κούλογλου....
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.283
- Πόντοι
- 5.506
εεεε αφού το είπε ο Κούλογλου....
Απλα ο Τζωνης ειναι πλεον πιο συριζα και απο τον τσιπρα. Κατι θα του εχουν ταξει.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Απλα ο Τζωνης ειναι πλεον πιο συριζα και απο τον τσιπρα. Κατι θα του εχουν ταξει.
και ο κούλογλου πασόκος ήταν (και μάλιστα βαμένος) και συριζαίος έγινε...
προτείνω στον τζώνη να απευθυνόμαστε με το "σκάσε γυμνοσάλιαγκα"
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Αυτο ειναι απολυτως σωστο. Και ηταν παντα το παραπονο των νεοδημοκρατων σε σχεση και με τους πασοκους παλιοτερα. Οι πασοκοι ειχαν παντα διαφορετικο διαυλο με τους βουλευτες και τους πολιτευτες τους, και ασχολουνται αυτοι να τους κανουν πολλες διαφορες μικρες εξυπηρετησεις (ακομη και το να σβηστει μια κληση ή να ληφθει ενα δανειο), κάτι που ειχε παντα γκελ στον κοσμο. Αντιθετα οι νεοδημοκρατες βουλευτες και πολιτευτες ηταν παντα πιο "αφ' υψηλού". Σπάνια χαλούσαν την ζαχαρένια τους για μικρο-ρουσφετακια.
Προσωπικο παραδειγμα.
ετσι ειναι αλεξ απλα καποιοι δεν γνωριζουν απο τοπικες οργανωσεις και αμφισβητουν τα λεγομενα μου
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Εσύ τώρα πίστεψες τα παραμύθια πως παίρνει τηλφ τους υπουργούς ?
ή το βρήκες σαν ευκαιρία να πείς τη δική σου ιστοριούλα ?
σε τοπική νδ που ήταν θείος μου πρόεδρος μια χαρά χαρούλες γινόντουσαν..
δεν χόρτασες παπαρολογία απο το θέμα με τον παρασκευόπουλο που έσπασες κοντέρ ?
έλεος ρε άλεξ σήμερα !!
ελα να εισαι παρουσια οταν θα παρω τηλεφωνο καποιον υπουργο γιατι το αμφησβητεις
στοιχημα ενα call girl
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
παπαμ δεν περιμένω κανέναν να με σώσει, δεν έχω ανάγκη κανενός.
Όμως επειδή αγαπώ την Ελλάδα
δεν δέχομαι τους λαθροσυριζοτσολιάδες
να καταστρέφουν τους Έλληνες για να ικανοποιήσουν
τις ανθελληνικές ιδεοληψίες τους.
Ούτε δέχομαι να γίνεται ρεζίλι διεθνώς η χώρα
απο τους μνημονιακούς τσεγκεβάρες του συριζα
που ανήγαγαν την κωλοτούμπα σε ύψιστα level
με αποτέλεσμα να γελά το σύμπαν με τη χώρα μου.
Γι αυτό σε παρακαλώ
τη μέρα των εκλογών αποχαυνώσου ,
κάνε σεξ με ότι αγαπάς ,σου πληρώνω τάνα ,τραβέλι,
να σου στείλω και το jason antigoni αν θες,
αλλά μη πας πάλι να ψηφίσεις.
Δεν φταίνε τα νέα παιδιά(οι Έλληνες) να πληρώνουν τις λαθροανωμαλο-ιδεοληψίες του συριζα.
οχι μονο θα παω να ψηφησω αλλα θα ειμαι και εκλογικος αντιπροσωπος του κομματος
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Παπά μου, πολύ περήφανο σε κόβω που έχεις ανοιχτό κανάλι ρουσφετιού!
Τουλάχιστο βολεύτηκες σαν τον Καρανίκα ή σε άφησαν στην απόξω... και απομακρύνθηκες στον τελευταίο 1,5 χρόνο;
Βενέδικτος ή Γκόρτσος;
δεν κανω ρουσφετια τυπε μονο για το κοινο καλο του τοπου νοιαζομαι
τον τελευταιο 1,5 χρονο αποστασιοποιηθηκα λογο πολλων υποχρωσεων στη δουλεια μου
θα επανελθω οταν πλησιαζουν οι εκλογες ξανα το 2019 δλδ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Το φβ της πενταγιωτισσας το εχουμε τελικα?δεν κανω ρουσφετια τυπε μονο για το κοινο καλο του τοπου νοιαζομαι
τον τελευταιο 1,5 χρονο αποστασιοποιηθηκα λογο πολλων υποχρωσεων στη δουλεια μου
θα επανελθω οταν πλησιαζουν οι εκλογες ξανα το 2019 δλδ
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Εγω δεν το αμφισβητω καθολου.ετσι ειναι αλεξ απλα καποιοι δεν γνωριζουν απο τοπικες οργανωσεις και αμφισβητουν τα λεγομενα μου
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Το φβ της πενταγιωτισσας το εχουμε τελικα?
ναι
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Εγω δεν το αμφισβητω καθολου.
το ξερω αλεξ διοτι ασχολεισαι ενεργα με τα δρωμενα της πολιτικης
απλα ο απλος ψηφοφορος δεν μπορει να το κατανοησει αυτο
εγω μιλαω με πολλα στελεχη των τοπικων της ΝΔ ασχετα αν βρισκομαστε σε διαφορετικο πολιτικο φορεα
δεν εχουμε να χωρισουμε κατι ανταλαγη αποψεων κανουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 402
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 0