Νέα

Κυριάκος Μητσοτάκης-ΝΔ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
δε θες να μάθεις..... :coffee:

Ε το φιλοθεάμον κοινό θα θέλει όμως αφού.
Θα βάλεις φωτό τα σνήκερς, να τινάξεις την τηλεθέαση ;
ή τα σταν σμιθ της γκόμενας ;;;
έχει και κεμ σακίδιο πλάτης ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Για να πας και να φύγεις λέμε αρχηγόπουλο .........
Ενώ νέα κηφισιά, νέα ερυθραία, έχεις δίπλα εθνική. Και έχεις και ... άπλα.

Φιλοθέη γουστάρεις να αγοράσεις ;;
Θα πρέπει να βάψεις πολλά σχολεία, να βάλεις λεντ λάμπες σε δημοτικές κολώνες και να στήσεις χημικές σε πανηγύρια.
Κατάλαβα.....μόνο απέξω έχεις περάσει(για να πας χαλάνδρι στο ακίνητο με την πορτοκαλί χέστρα) γιαυτό λες για την κίνηση στην Κηφισίας :2funny:

Ναι....ειδικά Νέα Ερυθραία....και Κηφισιά εκεί κοντά στην εθνική....10 κλάσεις πάνω από τη Φιλοθέη....και φοβερή άπλα....είναι η μονοκατοικία σου και στα 500 μέτρα το εργοστάσιο της Δέλτα....αν κατέβεις και λίγο σύνορα με λυκόβρυση μιλάμε για φιλέτο....

Άσε τι κάνω εγώ :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Ε το φιλοθεάμον κοινό θα θέλει όμως αφού.
Θα βάλεις φωτό τα σνήκερς, να τινάξεις την τηλεθέαση ;
ή τα σταν σμιθ της γκόμενας ;;;
έχει και κεμ σακίδιο πλάτης ;
έχω κάτι παπούτσια ασφαλείας με σίδερο μπροστά για τα εργοτάξια με τις χημικές τουαλέτες να βάλω αυτά?

και αυτά ακριβά είναι :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Ναι....ειδικά Νέα Ερυθραία....και Κηφισιά εκεί κοντά στην εθνική....10 κλάσεις πάνω από τη Φιλοθέη....και φοβερή άπλα....είναι η μονοκατοικία σου
Είναι μονοκατοικίες τύπε. Και μιλάνε μόνο ελληνικά. Και ζούνε ελλάδα από ...πολύ παλιά.
Να πας φιλοθέη, όταν βάλεις πολλές λεντ λάμπες σε κολώνες και στήσεις πολλές χέστρες σε πανηγύρια.
Έχει και λεωφορεία εκεί .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
έχω κάτι παπούτσια ασφαλείας με σίδερο μπροστά για τα εργοτάξια με τις χημικές τουαλέτες να βάλω αυτά?
Τις σηκώνετε και με τα χέρια ;
Έρχεται φθηνότερα ;;;
Καλή μπίζνα τελικά ;
Δώσε πληροφορίες για άλλους επενδυτές εδώ.

Τι κέρδος αφήνει να στήσεις τις χημικές ενός πανηγυριού ; Πόσο λάδωμα θέλει να πάρεις τη δουλειά ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Είναι μονοκατοικίες τύπε. Και μιλάνε μόνο ελληνικά. Και ζούνε ελλάδα από ...πολύ παλιά.
Να πας φιλοθέη, όταν βάλεις πολλές λεντ λάμπες σε κολώνες και στήσεις πολλές χέστρες σε πανηγύρια.
Έχει και λεωφορεία εκεί .
Ανατριχιάσαμε τώρα...μονοκατοικία ε? και ζούνε και Ελλάδα από πολύ παλιά? Μιλάμε για την αφρόκρεμα της κοινωνίας....γαλαζοαίματοι :rockon:

Στη φιλοθέη πάντως δεν έχει εργατικές πολυκατοικίες..........θα έλεγε κάποιος πιο κακοπροαίρετος :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Τις σηκώνετε και με τα χέρια ;
Έρχεται φθηνότερα ;;;
Καλή μπίζνα τελικά ;
Δώσε πληροφορίες για άλλους επενδυτές εδώ.

Τι κέρδος αφήνει να στήσεις τις χημικές ενός πανηγυριού ; Πόσο λάδωμα θέλει να πάρεις τη δουλειά ;
Αφήνει καλύτερο κέρδος από τους λαχανί μπιντέδες :sunglasses:

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.343
Πόντοι
1.056
Ο τύπος είναι εκλεγμένος Δήμαρχος Χειμάρρας. Όχι κανένας περαστικός που άρπαξε ο Ράμα και τον έσυρε στα δικαστήρια.
Δήμαρχος εκλεγμένος λοιπόν της ελληνικής μειονότητας. Στο πρόσωπό του η ελληνική πολιτεία υπερασπίζεται τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας. Που παραβιάζονται ασυστολα.
Όχι το παράνομο εμπόριο που όπως λες έκανε τη δεκαετία του '90.
Αν δεν ήταν εκλεγμένος Δημάρχος Χειμάρρας, ειλικρινά στα παπάρια μας για τον ίδιον.

Φιλε μου δεν αμφιβάλω οτι ειναι εκλεγμένος δήμαρχος χειμαρας...
άλλο λέω εγώ, πόσο αθώος μπορεί να ειναι ένας άνθρωπος που στο παρελθόν είχε δικαστήρια για όπλα?

Όσο για την φυλακή, δύσκολο να τον βγάλουν γιατί στην Αλβανια ειναι και άλλοι 5-6 δήμαρχοι προφυλακισμένοι για ίδια αδικήματα (δωροδοκία, αγορά ψήφων, διαφθορά κλπ)
Αν βγάλουν αυτόν, πρέπει να βγάλουν και τους άλλους!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Στη φιλοθέη πάντως δεν έχει εργατικές πολυκατοικίες..........
Στη φιλοθέη μικρέ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΣΥ , ούτε όχι θα αποκτήσεις ... θα ονειρευτείς ποτέ καν .
Κανά διαμερισματάκι έχεις , που τα δηλωμένα τετραγωνικά, είναι διψήφιο νούμερο .
Για τα νόμιμα λέμε. Με τους κλεισμένους ημιυπαίθριους , εσύ, μπορεί να λες ότι είναι 105τμ.
Η θέση στάθμευσής σου (1) , χωράει μέχρι a class μερσεντικό .
Αν βάλουμε μια παλιά W123 θα μένει η μισή απέξω και θα την βαράνε οι σκουπιδιάρες.

Επίσης, είναι το μοναδικό σου ακίνητο ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

Βαρέθηκα γιατί παραείσαι τίποτε, για να έχεις πλάκα, έστω . Οver & out .......

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656
Αφήνει καλύτερο κέρδος από τους λαχανί μπιντέδες :sunglasses:

Δεν μας δείχνεις τίποτες όμως αφού ........
Ο μπολντοζιέρης, έβαλε , χωρίς να ζητηθούν , όταν κάποιος ζήτησε κόκκινες κάρτες, δύο σημαστερ που καινούρια κάνουν άμα λάχει να ουμ 6.5Κ.
Για πράσινες, δεν τολμάει κανείς, είναι φτωχό το φόρουμ .

Εσύ δεν έχεις βάλει ούτε κλειδί από παπάκι που έχει και ο Νο2 πρωταθλητής.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Στη φιλοθέη μικρέ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΣΥ , ούτε όχι θα αποκτήσεις ... θα ονειρευτείς ποτέ καν .
Κανά διαμερισματάκι έχεις , που τα δηλωμένα τετραγωνικά, είναι διψήφιο νούμερο .
Για τα νόμιμα λέμε. Με τους κλεισμένους ημιυπαίθριους , εσύ, μπορεί να λες ότι είναι 105τμ.
Η θέση στάθμευσής σου (1) , χωράει μέχρι a class μερσεντικό .
Αν βάλουμε μια παλιά W123 θα μένει η μισή απέξω και θα την βαράνε οι σκουπιδιάρες.

Επίσης, είναι το μοναδικό σου ακίνητο ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ .

Βαρέθηκα γιατί παραείσαι τίποτε, για να έχεις πλάκα, έστω . Οver & out .......
Την επόμενη φορά που θα περνάς απέξω κάνε μια δεξιά στο κολλέγιο και κάνε μια βόλτα να δεις που δεν έχει ούτε εργατικές, ούτε φανάρια, κίνηση ούτε υπάρχουν και πολλά διαμερίσματα....έχει και άπλα και γκαράζ και ότι θες....λαχανί μπιντέδες δεν έχει.......κάνε ένα over & out again

Δε θα μάθεις ποτέ τι υπάρχει και θα σε τρώει :wanker:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.755
Πόντοι
2.356
Φιλε μου δεν αμφιβάλω οτι ειναι εκλεγμένος δήμαρχος χειμαρας...

άλλο λέω εγώ, πόσο αθώος μπορεί να ειναι ένας άνθρωπος που στο παρελθόν είχε δικαστήρια για όπλα?

Όσο για την φυλακή, δύσκολο να τον βγάλουν γιατί στην Αλβανια ειναι και άλλοι 5-6 δήμαρχοι προφυλακισμένοι για ίδια αδικήματα (δωροδοκία, αγορά ψήφων, διαφθορά κλπ)
Αν βγάλουν αυτόν, πρέπει να βγάλουν και τους άλλους!
Ο κύριος μάρτυρας κατηγορίας του δήλωσε πως πληρώθηκε από την αλβανική αστυνομία, για να ψευδομαρτυρήσει. Επισήμως, στο δικαστήριο.
Εμείς όμως δεν εξετάζουμε το αν είναι αθώος ή όχι, αλλά το ότι η αλβανική Κυβέρνηση του αρνείται το δικαίωμα να ορκιστεί Δήμαρχος και ορίζει αυτή δοτό, μη εκλεγμένο Δήμαρχο. Σε μία κατάφωρη παραβίαση κάθε έννοιας πολιτικών ελευθεριών και προφανώς του Αλβανικού Συντάγματος.
Γιατί δε νομίζω να αντιμετωπίζεται ως χώρα υποψήφια για την ΕΕ, κάποια που στο Σύνταγμά της προβλέπει ότι ο Πρόεδρος διορίζει Δήμαρχο όποιον του καπνίσει, αδιαφορώντας για τα εκλογικά αποτελέσματα.
Το αν είναι προφυλακισμενοι κι άλλοι δε με απασχολεί. Ας ασχοληθούν οι Αλβανοί με αυτούς.
Του συγκεκριμένου πάντως του αρνούνται άδεια να ορκιστεί Δημαρχος. Γιατί καταδίκη δεν υπάρχει. Απλά προφυλακισμένος είναι, με κατασκευασμένη κατηγορία.
Οπότε δε χρειάζεται να βγάλουν κανέναν. Άδεια μιας ωρας να του δώσουν χρειάζεται για να ορκιστεί.
Και του την αρνούνται.
Παρανόμως.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Για να πάρεις τις απαντήσεις σου, έχω χεσμένη και την περιοχή , από την οποία δεν περνάω και εσένα.
Μην κοιτάς που εσύ, όπως άλλοι , κρέμεσαι από τα αρχίδια μου.
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΠΡΩΤΟΣ.
Εσύ έχεις κόλλημα, όπως και άλλοι ... με τίτλους ... πχ ο Νο2 πρωταθλητής ... και ο μπολντοζιέρης.

Γράψε ύμνο , πόσο τυχερός αισθάνεσαι που το μοναδικό σου ακίνητο είναι εκεί .
Πιθανόν θα βρεις και θαυμαστές.
Είσαι και κοντά στους ... αμπελόκηπους ... μένουν κι εκεί πολλά αστέρια του φόρουμ !
Λεφτάδες και άπλες όλοι !
έχεις πάθει αμνησία?

όχι μόνο μου απευθύνεσαι σχεδόν πάντα πρώτος (τώρα θες να ψάξω να τα βρω????? :confused:) αλλά με έχεις βάλει 3 φορές ιγκνόρ λιστ...τη μια στη μόνιμη ιγκνόρ και με έχεις βγάλει....το βάζεις και σε bold κεφαλαία να πούμε και τονίζεις και το ΠΟΤΕ με...:2funny:

Κάτσε αφού από το ότι δεν έχω πήγαμε στο ότι έχω αλλά είναι το μοναδικό? Πως γίνεται αυτό???

Την έχεις χεσμένη αλλά δεν έχεις περάσει ούτε απέξω προτιμάς την μονοκατοικία δίπλα στο εργοστάσιο της φάγε 10 λεπτά από το μενίδι εκεί να δεις λεφτάδες :coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Μαλάκα ... οδό κενταύρων ... δες πολυκατοικίες ....
ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ ΜΙΑ ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΧΑΝΙ ΜΠΙΝΤΕ !!!!!!!!

Και φαντάσου να πάει να περάσει κανά jeep gladiator .... όχι θα ξύσει όλα τα παρκαρισμένα σμαρτ ....
θα ρίξει και κτίρια και δέντρα !!!!!!
θα κατέβουν οι γαλαζοαίματοι από την νέα ερυθραία με τα τζίπ που τα παρκάρουν δίπλα στη φάγε να ρίξουν τα σπίτια....τρέμει η γη :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Ρε τρόμπα .... δες στον δρόμο που σου είπα ........ πολυκατοικίες που χτίστηκαν όταν η ελλάς .... ήταν βασίλειο ....
και κάτι μονοκατοικίες .... που χτίστηκαν όταν βασίλευε ο κωνσταντίνος .... ο παππούς !

Μόνο λαχανί μπιτές ....

τα ιχ , όλα κάτω από 1.3 που ήταν χρέπια το 2008 .....25ετίας όλα .........

έλεος !
να το χαίρεσαι το διαμέρισμα !
μην μας τα ζαλίσεις άλλο όμως !
Από μονοκατοικία έγινε διαμέρισμα τώρα?

είδες και τα αμάξια από το google maps?

γενικά μόνο από το google maps την έχεις δει την περιοχή αυτή...θα κάτσεις μέχρι το πρωί να την μελετάς στους χάρτες? :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Μάγκα ... μονοκατοικία είπα, δεν βλέπεις ούτε στον ύπνο σου. Στην ελληνική επικράτεια.
Ποτέ σου. Τι δεν καταλαβαίνεις ; Ξέρεις ελληνικά τελικά ;;;
Διαμερισματάκι του κώλου και αν ... πιο πιθανό και αυτό να το νοικιάζεις !
Για την οδό κενταύρων ... θα μου πεις ; οι τέντες θυμίζουν γαρδέλη και ψάλτη ;;
τέτοιες πολυκατοικίες ... έχουν λαχανί και σομόν μπιντέδες ;;;
τα αμάξια είναι χρέπια όλα ;;;;;

το .... γκλαντιέιτορ.... χωράει να περάσει ;;;;;;;; καμιά 560sec .... χωράει να στρίψει ;;;;;;;;
τη χωράει το πλάτος του δρόμου ;;; ή μόνο σμαρτ , τουίνγκο και πόλο χωράνε ;;
Χωράει και λεωφορείο έχει και πολύ κίνηση άλλωστε πήζει........................................όταν κατεβαίνεις από το μενίδι να πας στα σίδερα να επιθεωρήσεις τους μπιντέδες στη ερείπιο του 75 στο χαλάνδρι :wanker:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Ρε τρόμπα ... σου είπα εγώ για μενίδι , χαλάνδρι (κολλητά με τη φιλοθέη σου) ή μεταμόρφωση ;
για φιλοθέη δεν είπες ;;;; για φιλοθέη σου λέω !

Για νεα ερυθραία και νέα κηφισιά ... εσύ λες το μειον ... είναι η ... μεταμόρφωση !!!!! και το μενίδι !!!!!

Οδό νιόβης ; έχει σάπιες πολυκατοικίες και μονοκατοικίες ... με αλουμίνια ... εποχής
που ο αβέρωφ ήταν αρχηγός της νδ ;;;;;;;

αν είχα πέτρα στο νεφρό θα μου είχες κάνει λιθοτριψία με τις μαλακίεςπου γράφεις !
Καλά είσαι σοβαρός ψάχνεις με το google earth ένα ένα δρόμο να βρεις παλιές πολυκατοικίες? :2funny::2funny::2funny::2funny:

Δεν υπάρχει θέμα που η μονοκατοικία σου αναπνέει το φουγάρο της φάγε και το βράδυ παίζει μπούκα από τα παιδιά από το μενίδι....

ο καθένας ότι θεωρεί καλύτερο :rockon:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Ειλικρινά τώρα .... μου λες ... ότι μειονέκτημα στη νέα κηφισιά .... είναι η γειτνίαση με εργοστάσιο .... στη μεταμόρφωση ;;;;

και το ότι το μενίδι .... είναι στα 4 χλμ ;;;;

έχεις δει τι περιοχές έχει η φιλοθέση σου .... γύρω γύρω .... στο 1.5 χλμ ;;;;;;;

Μαλάκα ... σίγουρα δεν πίνεις τίποτε ;
ένα ουίσκι έλεγα να πιω ... και ήπια 3 με τις μαλακίες που μου γράφεις !!!!!
Πιες και άλλο ένα γιατί φήμες λένε ότι σε αυτές τις περιοχές (μακριά από κέντρο της Κηφισιάς) πήγαν και έχτισαν ντεμέκ μονοκατοικίες οι νεοπλουτοι.....:coffee:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Για να καταλάβω .... συζητάς ακόμη ότι η φιλοθέη .... έχει κάτι παραπάνω από τη νέα κηφισιά ;;;;;
Στη νέα κηφισιά πήγαν νεόπλουτοι του 1970 και έχτισαν ....
και στη φιλοθέη πάνε μεγαλοεπιχειρηματίες του σκρουτζ του 2024 και μάνατζερ αλλαγής λαμπών δήμων
και χημικής τουαλέτας ;;;;;;;;;;;

ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥ.ΚΟΜ !!!!!
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΝΕΙ Ο ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ !!!!!!!

Μοναδική εμπειρία .
Ναι αλλά όλο και απομακρύνεσαι....από την Κηφισιά με τις επαύλεις και τους πύργους πήγαμε Νέα κηφηναριά και Ερυθραία και προς το μενίδι....σε βλέπω να φτάνεις και σε ''μονοκατοικία'' από την απέναντι πλευρά της εθνικής προς την δεκέλεια :2funny:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.047
Πόντοι
3.656
Μαλάκα .... σε πληρώνουν για να κάνεις τζέρτζελο ;;;
Αν και υποψιάζομαι ... ότι είσαι αυθεντικός σκρουτζοεπιχειρηματίας του όφις !

Πες μας όμως για τον έρωτά σου για τη φιλοθέη !
Σε φτιάχνει ο σωλήνας κάγκελο ;
Οι μπλε τέντες από την απέξω ;
Τα πλακόστρωτα , όπως αμαρουσίου παραδίπλα ;;;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΣΑΜΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ;;;
τύπε λάκη......καλή φάση να αραδιάζεις τις γνώσεις σου για τα βπ και να κοιτάς δρόμους στη φιλοθέη (αν θες να δεις καλύτερα σπίτια πάτα όδους πάνω από την πικιόνη :coffee:)

over & out γιατί και το σκρουτζομάγαζο κάποια στιγμή το πρωί ανοίγει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom