alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Στηριξες το 2019?η φλέσσα δεν θα είναι υποψήφια;
Στηριξες το 2019?η φλέσσα δεν θα είναι υποψήφια;
Κάποια από τα τρελά αγόρια έγιναν κοριτσια;Αφου τον εκοβαν, πώς τον ακουσες?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Με τα κοριτσια?
Εχε το νου σου τύπε, μην μας πιασουν στον υπνοΜέσα στο βομβαρδισμό των μμε για τα εξοπλιστικά και το λοατκι νομοσχέδιο να έχουμε το νου μας και στο υπουργείο υγείας γιατί ο καραγκιοζοπαίχτης ηθοποιός δεν μπήκε τυχαία υπουργός εκεί, κάτι συγκεκριμένο θα χρειαστεί να περάσει.
Έτσι ακριβώςναι γιατί έπαιζε τις φωτιές με ερμηνείες ''τα πάντα κάνει το κράτος για να σβήσει τις φωτιές ο ίδιος ο μητσοτάκης πέφτει στις φλόγες να σώσει τα σπίτια των ανθρώπων''
και όποιος έβγαινε και έλεγε δεν έρχονται τα πυροσβεστικά τον έκοβαν
Και όμως αγαπητε υπάρχει αυτό το βιβλίο γιατί το έχω. Δεν λέω για την έκδοση με τον Κονδύλη και τον Νίκα, αλλά μία έκδοση τέλη της δεκαετίας του 90 (σε καφέ χρώμα). Είναι δύο τόμοι, ερμηνεία κατ' αρθρον όλου του Κώδικα, και αν θες το πιστεύεις, ακόμα αυτό διαβάζω και ξεστραβώνομαι!
Είναι διαφορετικό βιβλίο το Αστικό Δικονομικό Δίκαιο (που ήταν και το πανεπιστημιακό εγχειρίδιο) και άλλο η ερμηνεία ΚΠΟΛΔ (κατ' άρθρο ερμηνεία).Ερμηνεια κατ' αρθρο? Μα και η ερμηνεια Κεραμεα-Κονδυλη-Νικα ειναι του 2000.
Υπαρχει κατι προγενεστερο απο μονο τον Κεραμεα?
Αν δεν σου κανει κοπο στειλε μου μια φωτο σε πμ
Υ.Γ. Αυτο που εχεις στο λινκ ειναι η ερμηνεια Κεραμεα-Κονδυλη-Νίκα. Γιατι λες οτι ειναι κατι αλλο?
Τύπε ... τελικά να σας βάλω φωτογραφία λες ένα παλτό που κάνει όσο 4 ομέγα , σαν τα δύο που ανέβασε φωτό ο μπολντοζιέρης ;;;έχεις γαμηθεί να γράφεις κατάρες
πόσο φόρο παραπάνω πλήρωσες να σου τσοντάρουμε να πούμε
Χαιρετώ τον ηγέτη της δεξιάς στρατιάς...
Το μπαγάσα.Πολυ δυνατο ψηφοδελτιο ετοιμαζει ο Κυριακος, με Ασημακοπουλου, Δήμα, Τσιοδρα, Μειμαρακη, Χριστοφιλοπουλου, Κυμπουροπουλο, Πατουλίδου και αναμενονται αποφασεις για Βοζεμπεργκ και Κεφαλογιαννη. Και παιζει παντα και ο Λοβερδος.
Εσύ γιατί γκρινιάζεις τώρα μωρή γαμιόλα ;;Εδώ ο κόσμος καίγεται...σε λίγο θα κοστίζει 5 ευρώ η τυροκαυτερή στο σ/μ....
Απο τον ιούλιο του 19Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πλέον και τα θέματα και η σκαλέτα των ειδήσεων δίνονται απ' ευθείας από το Μαξίμου
Πού το παράξενο; Φυσιολογική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία δεν έχουμε/είχαμε στον τόπο.Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι πλέον και τα θέματα και η σκαλέτα των ειδήσεων δίνονται απ' ευθείας από το Μαξίμου
Τύπε ... τελικά να σας βάλω φωτογραφία λες ένα παλτό που κάνει όσο 4 ομέγα , σαν τα δύο που ανέβασε φωτό ο μπολντοζιέρης ;;;
Για τον Άλεξ .... για να βάλω κάτι ίδιας αξίας με το σαξό θα πρέπει ή να κόψω ένα σκέτο μανίκι από σακάκι
ή ένα παλιό πατελόνι από κουστούμι να το κάνω σόρτς ......
Σου έχω ξανά πει....το παλτό που πήρες το 1999 (όταν ήταν της μόδας το λουκ του Ρώσου νταβά) δεν είναι δείγμα άπλας.....το φυλάς στην ντουλάπα...το κρατάς σε καλή κατάσταση...αλλά είναι περασμένα μεγαλεία....Εσύ γιατί γκρινιάζεις τώρα μωρή γαμιόλα ;;
ΓΙΑ 5€ τυροκαυτερή για μούλους από σ/μ ;;;;
Αν και τυροκαυτερή από σ/μ τρώνε μόνο κάτι ναυάγια κομπιουτεράδες με σκρουτζομάγαζα ......
Οι άπλες τρώνε μόνο σπιτικές.
Δίνουν εντολή στη μαγείρισα να πάρει βιολογικές πιπεριές φλωρίνης , στραγγιστό γιαούρτι από μικρή φάρμα κτλ ...
Η έτοιμη που παίρνεις έχει μπαγιάτικες πιπεριές αιγύπτου και για γιαούρτι άσπρα στοκόνερα φαναρτζίδικου
που έβαψαν εποξική κόλλα σε χρώμα γιαουρτιού ..........
Μπορεί να παίξει και καμιά απόδειξη ρε τυπάρα ... πως την έχεις δει .... αγοράς το 2019 ...Σου έχω ξανά πει....το παλτό που πήρες το 1999 (όταν ήταν της μόδας το λουκ του Ρώσου νταβά) δεν είναι δείγμα άπλας.....το φυλάς στην ντουλάπα...το κρατάς σε καλή κατάσταση...αλλά είναι περασμένα μεγαλεία....
Ώπα. Τότε γιατι μας λες για την τυροκαυτερή του σ/μ που είναι για πλεμπαίους ;;;Δεν ψωνίζω φαγώσιμα από σ/μ τα έχουμε ξανά πει....
πάντα τα ίδια ισχύουν ,"αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι"Πού το παράξενο; Φυσιολογική και ανεξάρτητη δημοσιογραφία δεν έχουμε/είχαμε στον τόπο.
Σχετικά με το 1999 ... επειδή εσύ φόραγες πάνες τότε, απλά σε ενημερώνω ότι ούτε τότε οι πλέμπεςΣου έχω ξανά πει....το παλτό που πήρες το 1999 (όταν ήταν της μόδας το λουκ του Ρώσου νταβά)
Δεν έχω φόρο εγώ ζημιές δηλώνω είμαι φτωχός αλλά τίμιος επιχειρηματίας.Μπορεί να παίξει και καμιά απόδειξη ρε τυπάρα ... πως την έχεις δει .... αγοράς το 2019 ...
Όσο είναι ο φόρος σου. ΕΝΦΙΑ δεν έχεις , γιατί δεν έχεις ακίνητα , μας το έχεις πει .
Αμα λάχει να ουμ , βάζουμε και καμιά γραβάτα με απόδειξη πάλι , φετος, που κάνει όσο 5 έξοδοί σου σε μπεργκεράδικα ...
ακόμη και στην πλατεία κεφαλαρίου να έχεις πάει σε αμερικάνικη αλυσίδα (για μπέργκερ) .
Θα βάλεις κι εσύ φωτό κανένα υπόδημα , από αυτά που φοράς στα μπεργκεράδικα ;
Της συνοδού σου, δεν χρειάζεται , μαντεύουμε !
Μόνο να προσέχουμε να είμαστε διακριτικοί και αργά
γιατί μπορεί να μπριζωθεί κανάςκάπελαςμπολντοζιέρης
και να βάλει καμιά 150ρια ψηφοφορίες .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ώπα. Τότε γιατι μας λες για την τυροκαυτερή του σ/μ που είναι για πλεμπαίους ;;;
Αμφιβάλλεις ότι ο θεατρίνος μπουμπούκος είναι για τις «δύσκολες» αποστολές;Εχε το νου σου τύπε, μην μας πιασουν στον υπνο
Έσκαγες μύτη στο Μερσέντες και στην άλλη τη μαλακία στο δαχτυλίδι με μαύρη καμπαρντίνα και κουστούμι νεκροθάφτη σαν γκάνγκστερ και έκανες πέσιμο στα γκομενάκια και κέρναγες b52 και μπειλις?Σχετικά με το 1999 ... επειδή εσύ φόραγες πάνες τότε, απλά σε ενημερώνω ότι ούτε τότε οι πλέμπες
φόραγαν παλτά και κοστούμια. Ίσως τότε, να ήταν και πιο αούγκανοι από τώρα και περισσότεροι οι αούγκανοι
γιατί μόλις είχαν έρθει οι οικονομικοί μετανάσται και δεν είχαν γίνει άπλες .
Οπότε τα κόκκινα αθλητικά που φοράς τώρα στα μπεργκεράδικα τα φόραγαν και τότε, από ίδιες μάρκες
απλά ήταν μοντέλα του 1999 και όχι του 2024. Τα ίδια σκατά ήταν πάντως.
Τυπάρα , αυτά που λες , δεν παίζουν ούτε σε άρλεκιν . Οικόπεδα σε καλά προάστεια όπως η κηφισιά , ήταν ακριβά και το 1920 . Το 1975, ήταν πανάκριβα . Και τα σπίτια ήταν πανάκριβα, γιατί τότε έχτιζαν σοβαρά σπίτια σε αυτές τις περιοχές,Δεν είπα δεν έχω είπα δεν πληρώνω γαμησιάτικα τα χρέπια του 1975 επειδή έτυχε να τα έχτισε ο παππούς σας στα βόρεια προάστια τότε που εκεί βοσκούσαν πρόβατα και η εθνική χάριζα οικόπεδα παντού.