Νέα

Κύμα ανατιμήσεων σε βασικά αγαθά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 222K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
53.518
Πόντοι
12.756
δεν ξερεις εσυ και δεν μπορεις να προβλεψεις την τιμη των καυσιμων , ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ
η του νομικου τμηματος ξερουν.
εχεις δικιο εγω βλεπω οραματα με πακιστανους,πρεζακηδες μερα μεσημερι πανεπιστημιο και Κλαυθμωνος εξαλλου ειμαι ενας ταπεινος Μισθωτος που να ξερω απο οικονομικα :sad2:
:undecided:

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.082
Πόντοι
6.166
Tο 67 το είπες και μόνος σου....
Προετοίμασαν το έδαφος για την εισβολή...
Τυπε αυτο ηταν ενα λαθος οτι ηξεραν για το σχεδιο διχοτομισης και προσπαθουσαν να το αποφυγουν.Κατσε και διαβασε ψαξε τι και πως .Δεν στα γραφω για να σε προσβαλω αλλα ψαξε να δεις τι εγινε πραγματικα .Κυκλοφορουν αρκετα βιβλια που αναλυουν περιγραφουν με επιχειρηματα αποδειξεις ντοκουμεντα το τι εγινε.Το ερωτημα ειναι γιατι δεν ανοιγει αυτος ι περιβοητος φακελος της Κυπρου .Αυτα

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.779
Πόντοι
6.536
Τυπε αυτο ηταν ενα λαθος οτι ηξεραν για το σχεδιο διχοτομισης και προσπαθουσαν να το αποφυγουν.Κατσε και διαβασε ψαξε τι και πως .Δεν στα γραφω για να σε προσβαλω αλλα ψαξε να δεις τι εγινε πραγματικα .Κυκλοφορουν αρκετα βιβλια που αναλυουν περιγραφουν με επιχειρηματα αποδειξεις ντοκουμεντα το τι εγινε.Το ερωτημα ειναι γιατι δεν ανοιγει αυτος ι περιβοητος φακελος της Κυπρου .Αυτα
Τι να προσβάλλεις ρε τυπε.
Η προδοσία βοά....
Κάτσε μελέτησε καλύτερα και θα τους σιχαθείς...

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
12.082
Πόντοι
6.166
Σας τρολαρει αγρια ο Αδωνις :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ο παρλαπιπασ ειπε παλι την παρλαπιπα του .Την μια φταιει ο Πουτιν τωρα η ψυχολογια την αλλη η πανδημια . Συνεχεια προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα

kostis76

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
376
Πόντοι
26
Ο παρλαπιπασ ειπε παλι την παρλαπιπα του .Την μια φταιει ο Πουτιν τωρα η ψυχολογια την αλλη η πανδημια . Συνεχεια προσπαθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα
Το θέμα δεν είναι τι φταίει αλλά τι κάνουμε. Στα δύσκολα τον θέλω.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.546
Πόντοι
2.606
να θυμισω,αν και δεν νομιζω οτι υπαρχουν πλεον γιδια που πιστευουν τις μαλακιες του κλοουν-αντε κατι ξεχασμενοι πουστοχουντογεροι,ΠΩΣ Η ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΑΝΟΔΟΣ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ....Να θυμισω επισης πως οι συναλλαγες με το δημοσιο εχουν γινει εντελως ανυποφορες ,κοινως εχει η μπαλα απο την ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ,αυτα να μην υπαρχουν αυταπατες!.....Τα γραφαμε και μας ζαλιζανε τα αρχιδια κατι παπαγαλοι πως ολα καλα........ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ,ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ......ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΟΥ και συνεχισε να μοιραζεις ψιχουλα για επιβιωση.......ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΒΙΕΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
υγ....πουστηδες καγκουρες να δω με δεκα ευρω το λιτρο τι τροπο θα βρειτε να μας σπατε τα αρχιδια με τον θορυβο!!!

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.104
Πόντοι
216
Εντελώς φιλικά, το γεγονός ότι είσαι αδύνατος λίγη σημασία έχει γιατί αν ισχύει το 3-4 σοκολάτες που έγραψες,
είναι ακραίο σοκ για τον οργανισμό.
Τα δόντια και τα κιλά,είναι το τελευταίο που πρέπει να σε απασχολεί..
Άρχοντα,η ζάχαρη που καταναλώνω είναι όντως πολλή αλλά οι δουλειές του σπιτιού που περνάνε όλες από το χέρι μου την "λιώνουνε" στο άψε-σβήσε!Έχω κάνει όλες τις εξετάσεις για το ζάχαρο έχουνε βγει σχετικά καλές.Οι γιατροί,όπως καταλαβαίνεις,μου λένε να αλλάξω την διατροφή αλλά εγώ συνεχίζω ακάθεκτος έως ότου δω κάποιο σοβαρό σημάδι "προβλήματος".Τότε θα πέσει μαχαίρι και ευτυχώς έχω εγκράτεια!
Οι σοκολάτες και γενικότερα τα γλυκά,τα τρώω σε διάστημα από το πρωϊ που θα ξυπνήσω κατά τις δέκα έως και τις πέντε τα ξημερώματα που θα πάω για ύπνο...

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.104
Πόντοι
216
Το θέμα είναι να μην εμφανιστεί όμως. Καθε 10gr ζάχαρης που γράφει η συσκευασία είναι ενα κουταλάκι. Η επιλογή δική σου βέβαια αλλά πόσα κουταλάκια να φας καθημερινά; Και δεν είσαι ο μόνος γλυκατζης που ξέρω. Κόσμος και κοσμακης του δίνει και καταλαβαίνει.
Ζάχαρη και Άγιος Ο Θεός!!! αχαχχαχαχαχχχχαχχχαχχαααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.748
Πόντοι
216
Οι γιατροί,όπως καταλαβαίνεις,μου λένε να αλλάξω την διατροφή αλλά εγώ συνεχίζω ακάθεκτος έως ότου δω κάποιο σοβαρό σημάδι "προβλήματος".Τότε θα πέσει μαχαίρι και ευτυχώς έχω εγκράτεια!
Αδελφέ αν περιμένεις να "δείς" το πρόβλημα του σακχάρου τότε είναι αργά... Υπέρταση και σάκχαρο είναι οι πιο σιωπηλοί δολοφόνοι...Τώρα που ακόμα είσαι στον προδιαβήτη πρέπει να δράσεις

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.104
Πόντοι
216
Νομίζω πρέπει να δοκιμάσεις και τις άλλες
Γενικά έχει ποικιλία στην σοκολάτα
Επίσης άσχετο αλλά έχει φθηνά απορρυπαντικά όπως για τα πιάτα
Πολύ πιο φθηνά σε σχέση με αλλά Μαρκετς
Οι άλλες σοκολάτες που μου αρέσουνε είναι οι γάλακτος με το φουντούκι και η γάλακτος η απλή που κοστίζει γύρω στα εξήντα(!!!) λεπτά.
Τα σαπούνια (μπάρες) που έχει το Λίντλ είναι καταπληκτικά!Μπόλικα και φθηνά!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αδελφέ αν περιμένεις να "δείς" το πρόβλημα του σακχάρου τότε είναι αργά... Τώρα που ακόμα είσαι στον προδιαβήτη πρέπει να δράσεις
Άρχοντα,οι υπόλοιποι εδώ μέσα έχουνε θέμα με το σεξ και το μουνί,εγώ με την ζάχαρη!!!χαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mounoeilotas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2013
Like
1.454
Πόντοι
216
Μας εχει γαμησει με τις σοκολατες σου, ανοιξε αλλο θρεντ να μας πεις τις εμπειριες σου απο τον μαγικο κοσμο των φτηνοσοκολατων

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.409
Πόντοι
9.297
Εγώ έχω φάει κόλλημα με τον Νουαζέτα του Λίντλ εδώ και έξι χρόνια σχεδόν.
Τρώω σχεδόν τρεις με τέσσερις σοκολάτες τέτοιες την ημέρα (την περίοδο που κάνει κρύο,δηλαδή από τέλη Οκτωβρίου έως και αρχές Μαϊου)
Συμφέρει από πλευράς χρήματος,γεύσης και ποσότητας.
Μερικές φορές που έχω αγοράσει το πακέτο των τριών σοκολατών γάλατος της ΙΟΝ,πονάει η τσέπη μου που πρέπει να πληρώσω για τρεις σοκολάτες κοντά στα πέντε ευρώπουλα...
Ξέρεις να τρως...όμως αν τρως τόσες πολλές ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ.Ζημια θα κάνεις και στον οργανισμό αλλά και στην τσέπη σου...

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.867
Πόντοι
3.846
Λογικό...
Τον Πατακό έχεις εικόνισμα?
Έχετε εμπειρία στο "τα πόδια στη πλατη".....
Πουλήσατε την Κυπρο ζώα και μιλάτε αντί να εξαφανιστείτε από προσώπου γης.....
:tickedoff:
Τι λες ρε τυπε, σοβαρά;
Όποιος φεύγει έξω για ένα καλύτερο αύριο, βάζει τα πόδια στην πλάτη;

Και αυτό σημαίνει και προδοσία προς Κύπρο ξαφνικά;

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.779
Πόντοι
6.536
Τι λες ρε τυπε, σοβαρά;
Όποιος φεύγει έξω για ένα καλύτερο αύριο, βάζει τα πόδια στην πλάτη;

Και αυτό σημαίνει και προδοσία προς Κύπρο ξαφνικά;
Χριστό δεν κατάλαβες....:tooth:
Στον άλλο τον πίθηκο υπερπατριώτη απάντησα με την φώτο του Παττακού....

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.524
Πόντοι
6.056
τι χαπατο που εισα ρε τυπε , σε εκαναν να πιστεψεις οτι το 1,94 ειναι πεσμενη τιμη και να νιωθεις χαρουμενος , πηγε μια 2,1 και τωρα 1.94 και πανηγυριζεις ..

Με λιγα λογια αν πηγαινε 5 ευρω και μετα 4,5 θα λεγες ουφ σωθηκαμε
ανεβαινει παλι το πετρελαιο σερι..και σημερα πανω ειναι..σε 2-3 μερες παλι θα πουλανε την βενζινη οπως πριν
Mαλιστα,βγηκαν τα 2 τρολ να πειραξουν τον Αλεξ,ο οποιος δηλωσε για το λινκ με στοιχεια απο το υπουργειο που ποσταρε ο Στοκα"Σαχλαμαρες,οτι θελουν γραφουν,εγω ξερω τι ειδα".:alivedick::alivedick::alivedick::rockon::rockon::confused::confused::confused:

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.563
Πόντοι
5.646

Stories

Νέο!