Νέα

Κυαλια!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Upogeios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ωρε μαστορια!! Ψαχνω να βρω ενα ζευγαρι κυαλια! Δε σκαω για την τιμη (σε λογικα πλαισια) αλλα δε ξερω τι να κοιταξω, τι να προσεξω και τι να ζητησω. Ειμαι ασχετος με λιγα λογια!
Εχει κανεις καμια ιδεα? Θελω κατι που να ειναι νορμαλ σε μεγεθος και να αξιζει τα λεφτα του.

Ακομα και αν ειναι μονο (μια διοπτρα) δε με πειραζει... τελος παντων αν γινει μια καλη κουβεντα πανω στο θεμα επλιζω να μπορεσω να καταληξω καπου!!
:helpplea:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ωρε μαστορια!! Ψαχνω να βρω ενα ζευγαρι κυαλια! Δε σκαω για την τιμη (σε λογικα πλαισια) αλλα δε ξερω τι να κοιταξω, τι να προσεξω και τι να ζητησω. Ειμαι ασχετος με λιγα λογια!
Εχει κανεις καμια ιδεα? Θελω κατι που να ειναι νορμαλ σε μεγεθος και να αξιζει τα λεφτα του.

Ακομα και αν ειναι μονο (μια διοπτρα) δε με πειραζει... τελος παντων αν γινει μια καλη κουβεντα πανω στο θεμα επλιζω να μπορεσω να καταληξω καπου!!

τι καλο εχει απεναντι?

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Δε ξερω... αν εβλεπα δε θα ηθελα κυαλια. Ετσι δεν ειναι?!? Περιμενω ιδεες και συμβουλες!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246

και γιατι δεν παιρνεις ενα τηλεσκοπιο? ;)

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Ωρε αδερφια.... θα διαβασουμε το ποστ πριν απαντησουμε??!?  [size=10pt]Ακομα και αν ειναι μονο (μια διοπτρα) δε με πειραζει[/size]
Τεχνικα χαρακτιριστικα θελω και καμια ιδεα προς το τι να προσεξω, τι να ψαξω και καμια μαρκα της προκοπης... πχ. αν μιλαμε για αμαξια ξερεις οτι BMW = κατι καλο και ακριβο... ε μια τετοια κατευθυνση θα ηθελα!

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
ρε μορτη τα Λ7 που θα δωσεις για κυαλα, για να παιρνει  ματι το απεναντι , δεν τα κανεις 20αρικακια και να πας να ριξεις 2-3 ξεσυγιρισμενους πουτσους σε κανενα μπουρδελακι , να το φχαριστιθεις κιολλας

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
ρε μορτη τα Λ7 που θα δωσεις για κυαλα, για να παιρνει  ματι το απεναντι , δεν τα κανεις 20αρικακια και να πας να ριξεις 2-3 ξεσυγιρισμενους πουτσους σε κανενα μπουρδελακι , να το φχαριστιθεις κιολλας

Δεν καταλαβες... ανεβαινω στην ταρατσα μια πολυκατοικιας. Παιρνω ματι τα περιξ... Οπου βρω κανα καλο κομματι, παω, χτυπαω την πορτα, μπαινω μεσα... τραβαω ενα πουτσο, καλησπεριζω και φευγω... απλα θελω κυαλια για να εχω μεγαλυτερη ακτινα!!

Ρε καμια συμβουλη για τα πατομπουκαλα θα πεσει?!?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

για ματι τα θες τυπε?
:2funny:

Συνημμένα

• mati.jpg
    mati.jpg
    29,7 KB · Εμφανίσεις: 24

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

Φίλε, στο στρατό όταν είμουν σε ένα παρατηρητήριο τα δικά μας ήταν Fuji
καλά ηταν εγώ είμουν ευχαριστημένος πάντως

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Φίλε, στο στρατό όταν είμουν σε ένα παρατηρητήριο τα δικά μας ήταν Fuji
καλά ηταν εγώ είμουν ευχαριστημένος πάντως
Οκ τα βλεπω... το θεμα ειναι οτι ειναι ολα τα μοντελα. Απο "παιδικα" μεχρι 40Χ150 που ζυγιζουν 40 κιλα.
Ισως να μην εγινα σαφης ή να μην διαβαζει καποιος ποιο ενημερωμενος, θελω καμια συμβουλη για να διαλεξω. Πχ απο σενα τωρα ειδα οτι εχει και η fuji κυαλια... ε αμα πεσει και καμια κατευθυνση καλα θα ηταν!

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Δεν καταλαβες... ανεβαινω στην ταρατσα μια πολυκατοικιας. Παιρνω ματι τα περιξ... Οπου βρω κανα καλο κομματι, παω, χτυπαω την πορτα, μπαινω μεσα... τραβαω ενα πουτσο, καλησπεριζω και φευγω... απλα θελω κυαλια για να εχω μεγαλυτερη ακτινα!!

Ρε καμια συμβουλη για τα πατομπουκαλα θα πεσει?!?

και γιατι ρε φιλος να σε τρωει τα αγιαζι στην ταρατσα? αναπηρος εισαι και δεν μπορεις να γαμησεις μεσο καμακιου δλδ ?

OP
OP
Upogeios

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
και γιατι ρε φιλος να σε τρωει τα αγιαζι στην ταρατσα? αναπηρος εισαι και δεν μπορεις να γαμησεις μεσο καμακιου δλδ ?

dear πουτσαρα... Αυτο ειναι το καμακι....
Σκαρφαλωνεις... Κοζαρεις.... Παιρνεις μετρα.... Μπουκαρεις... Γαμας...
... λες και ενα ευχαριστω στο φευγα, και ολα καλα!

Δεν ειμαι αναπηρος φιλε... Ειπα να παρω ενα πατομπουκαλο... Θα ριξεις καμια ιδεα?!? Τι λες?

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αν τα θες για ματι παντως να παρεις τηλεσκοπιο

κοιτα για κανενα μεταχειρισμενο

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Έλα τύπε....

Εγώ αυτό έχω.

Κανά διακοσάρι νομίζω το είχα πάρει πριν κανά δυο χρόνια.

Από όσα μου είχαν εξηγήσει, είναι άλλα τα τηλεσκόπια για επίγεια παρατήρηση (εδώ είσαι εσύ :grin:) κι άλλα για να βλέπεις άστρα και λοιπά.

Αυτό είναι για επίγεια και το είχα πάρει για να χαζεύω τον Υμηττό, μέχρι που τον κάψανε και έμεινε στην αχρηστία το εργαλείο.

Το μάτι σου θα το κάνεις μια χαρά 100% με αυτό, κι άμα λάχει και έρθει το γκομενάκι σπίτι σου, μια χαρά δουλεύει για να της δείξεις και την πανσέληνο για να κάνεις το κομμάτι σου. :2funny:

Τσέκαρέ το.

Από κυάλια δε γνωρίζω, αλλά νομίζω πως δε βολεύουν και τόσο γιατί δεν ξέρω κατά πόσο μπαίνουν σε τρίποδο. Με το χέρι δε θα μπορείς να βλέπεις τίποτα γιατί το κούνημα θα σε ζαλίσει (εμένα μου είχαν δώσει και ένα τρίποδο δώρο, συν το μικρό τριποδάκι τραπεζιού που συμπεριλαμβάνεται στο πακέτο του τηλεσκοπίου.) ;)

Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
3
Πόντοι
6
dear πουτσαρα... Αυτο ειναι το καμακι....
Σκαρφαλωνεις... Κοζαρεις.... Παιρνεις μετρα.... Μπουκαρεις... Γαμας...
... λες και ενα ευχαριστω στο φευγα, και ολα καλα!

Δεν ειμαι αναπηρος φιλε... Ειπα να παρω ενα πατομπουκαλο... Θα ριξεις καμια ιδεα?!? Τι λες?

φιλτατε εαν χρειαζεται παλι να γινω ΟΥΚ για να γαμησω ,αστα δεν λεει "γερασαμε"

καλη τυχη στην αναζητηση γυαλιων .

φιλικα και καλη επιτυχια  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Οκ τα βλεπω... το θεμα ειναι οτι ειναι ολα τα μοντελα. Απο "παιδικα" μεχρι 40Χ150 που ζυγιζουν 40 κιλα.
Ισως να μην εγινα σαφης ή να μην διαβαζει καποιος ποιο ενημερωμενος, θελω καμια συμβουλη για να διαλεξω. Πχ απο σενα τωρα ειδα οτι εχει και η fuji κυαλια... ε αμα πεσει και καμια κατευθυνση καλα θα ηταν!
Εξαρτάται τι θές:

Λογικά θες κιάλια χειρός χωρίς τριποδα

Αφού τα θές για να ενοπίζεις γκομενάκια τότε θα πάρεις ένα που να έχει και πυξίδα πάνω ώστε να μην δυσκολευέσαι να βρίσκεις πού είναι το σπίτι της  :2funny: :2funny: :2funny:

θες να δουλεύεις νύχτα σε τότε θα πάρεις και με nightvision διόπτρα, στο στρατό εμείς είχαμε την nighthawk αλλά εκείνες νομίζω μπαίνανε πάνω στο όπλο... δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν και διόπτρες που να μπαίνουν πάνω σε κιάλια.... επειδή όμως τέτοιου είδους διόπτρες δεν είναι θερμικές αλλά πολλαπλασιαστές φωτός απλά, ορισμένες δεν αντέχουν απο μιά τιμή και πάνω και καίγονται...

εξαρτάται επίσης πόσο μακριά θες να δουλεύεις όσο πιο μακριά τόσο πιο μεγάλη μεγένθηση χρειάζεται...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εξαρτάται τι θές:

Λογικά θες κιάλια χειρός χωρίς τριποδα

Αφού τα θές για να ενοπίζεις γκομενάκια τότε θα πάρεις ένα που να έχει και πυξίδα πάνω ώστε να μην δυσκολευέσαι να βρίσκεις πού είναι το σπίτι της  :2funny: :2funny: :2funny:

θες να δουλεύεις νύχτα σε τότε θα πάρεις και με nightvision διόπτρα, στο στρατό εμείς είχαμε την nighthawk αλλά εκείνες νομίζω μπαίνανε πάνω στο όπλο... δεν είμαι σίγουρος αν υπάρχουν και διόπτρες που να μπαίνουν πάνω σε κιάλια.... επειδή όμως τέτοιου είδους διόπτρες δεν είναι θερμικές αλλά πολλαπλασιαστές φωτός απλά, ορισμένες δεν αντέχουν απο μιά τιμή και πάνω και καίγονται...

εξαρτάται επίσης πόσο μακριά θες να δουλεύεις όσο πιο μακριά τόσο πιο μεγάλη μεγένθηση χρειάζεται...
αφτες που ΕΙΧΑΤΕ στο στρατο ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μπεναν στο οπλο :think: :think: :think:ενδιαφερον

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
αφτες που ΕΙΧΑΤΕ στο στρατο ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι μπεναν στο οπλο :think: :think: :think:ενδιαφερον

νομιζω μόνο πάνω στο όπλο.... λείπει ένα μόνο

δεν είμαι σιγουρος αν κυκλοφορεί ίδια μάρκα για κιάλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom