Νέα

Κτηνωδία!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Ακούστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Τσαπανίδου στη ΝΕΤ...
δημοτικός σύμβουλος στη Χίο έδωσε εντολή σε δύο οδοκαθαριστές του Δήμου να μπούνε σε κάποιο σπίτι όπου υπήρχε ένα σκυλάκι που τον ενοχλούσε το γάβγισμά του και να το πετάξουνε ζωντανό στο απορριματοφόρο που αλέθει τα σκουπίδια!!!!και αυτοί το έκαναν....Ανατριχιαστικό...ο ίδιος το αρνείται και λέει πως απλά το πέταξαν σε ένα φορτηγό από αυτά που μαζεύουνε τα μπάζα από τις οικοδομές(προφανώς το θεωρεί πιο ευγενική πράξη)...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Θάνατος στου μπάσταρδους....

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Εχθες το πρωι το ακουσα και εγω στον παπαδακη.
Με το που ξυπναω βαζω τηλ και ακουω κοιμησμενος μεχρι να βρω κουραγιο να βγω απο τα σκεπασματα, ε με το που το ακουσα με επιασε ενας εκνευρισμος που πεταχτηκα επανω και αρχισα τα μπινελικια μονος μου.
Γαμω το σπιτι του του μαλακα.
Προς τους MOD αν θελει ο δημοτικος συμβουλος να μου κανει μηνυση ευχαριστος να δοσω τα στοιχεια μου, θελω να την γνωρισο απο κοντα την κουφαλα.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Δεν ειμαι ζωοφιλος ουτε και πολυσκαω οταν βλεπω αδεσποτα και λοιπα...Αλλα αν το κανε το καθαρμα να του κοπουν τα αρχιδια...οπως και μιανου μπασταρδου φοιτητη που ειχε ζεματησει ενα σκυλι καποτε...μουνοπανα ανανδροι που δειχνουν την ''μαγκια'' τους σε ενα ανυπερασπιστο ζωο...μουναπανα...μαζι σου κι εγω βρασιδα...ολα μου τα στοιχεια διαθεσιμα!!!

Επισκέπτης
να του χώσουν τα αρχίδια σε μηχανή και να τα κάνουν κυμά.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ανθρωποι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

εγω προσωπικα πιο πολυ λυπαμαι τα ζωα παρα τους ανθρωπους

τα ζωα ειδικα τα σκυλια δεν θα σε βλαψουν ΠΟΤΕ και θα σε συγχωρεσουν οτι κι αν τους κανεις σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ απο τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....

Πολυ δυσκολευοαι να το πιστεψω αυτο ....

παει χαθηκε αυτο το στοιχειο που μας κανει να ξεχωριζουμε απο τα ζωα
εμεις ειμαστε χειροτεροι

εδω καταστρεφουμε το σπιτι μας (ΠΛΑΝΗΤΗ) για το χρημα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
ανθρωποι ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

εγω προσωπικα πιο πολυ λυπαμαι τα ζωα παρα τους ανθρωπους

τα ζωα ειδικα τα σκυλια δεν θα σε βλαψουν ΠΟΤΕ και θα σε συγχωρεσουν οτι κι αν τους κανεις σε ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ απο τους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.....

Πολυ δυσκολευοαι να το πιστεψω αυτο ....

παει χαθηκε αυτο το στοιχειο που μας κανει να ξεχωριζουμε απο τα ζωα
εμεις ειμαστε χειροτεροι

εδω καταστρεφουμε το σπιτι μας (ΠΛΑΝΗΤΗ) για το χρημα

Συμφωνω σε ολα οσα λες.

Αλλα μια σημειωσ, δεν καταστρεφουμε τον πλανητη.

Την ανθρωποτητα καταστρεφουμε. Εμεις θα εξαφανιστουμε αλλα ο πλανητης θα συνεχισει να υπαρχει και θα ανακαμψει οσο εμεις θα ειμαστε πλεον ανυπαρκτοι.

Τωρα οσο για τους βασανισμους των ζωων, μην κοιτατε μακρυα, δειτε κανα βιντεακι στο youtube για τα "εκτροφεια" ζωων( σκυλων συγκεκριμενα ), απο εκει που προμηθευονται τα pet shops τα ζωα, και θα δειτε τι γινεται. Γιατι οπως σε ολα, η αηδια ειναι παντα μπροστα στα ματια μας αλλα δεν την βλεπουμε.

[youtube=425,350]s0KucYppXO0[/youtube]

edit AssFiller :τροποποίηση ποστ για να παίζει το βίντεο απευθείας.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Oι τελευταίες σκηνές στο βίντεο που είναι από την τουρκία δείχνουν πόσο κοντά είναι η χίος στην τουρκία.

Όσο για τον δημοτικό σύμβουλο, είναι γνωστό ότι πολλοί από δαύτους νομίζουν ότι έγιναν παράγοντες (ειδικά όσοι ανήκουν στο κυβερνών κόμμα ή στην "νικήτρια" παράταξη), και οι οδοκαθαριστές κάναν μόκο και υπάκουσαν για να γλείψουν και να τα έχουν καλά μαζί του.

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δεν ειμαι ζωοφιλος ουτε και πολυσκαω οταν βλεπω αδεσποτα και λοιπα...Αλλα αν το κανε το καθαρμα να του κοπουν τα αρχιδια...οπως και μιανου μπασταρδου φοιτητη που ειχε ζεματησει ενα σκυλι καποτε...μουνοπανα ανανδροι που δειχνουν την ''μαγκια'' τους σε ενα ανυπερασπιστο ζωο...μουναπανα...μαζι σου κι εγω βρασιδα...ολα μου τα στοιχεια διαθεσιμα!!!
Ειναι οντως 'μουνοπανα του κερατα' αυτοι φιλε, αλλα και μερικα αφεντικα που δεν καταλαβαινουν οτι δημιουργουν τεραστιο προβλημα στη γειτονια. Πιστεψε με , ξερω καλυτερα. Γιατι νομιζεις ειμαι ξυπνιος τοσο πρωι και γραφω στο σαιτ ;
:grin:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Ειναι οντως 'μουνοπανα του κερατα' αυτοι φιλε, αλλα και μερικα αφεντικα που δεν καταλαβαινουν οτι δημιουργουν τεραστιο προβλημα στη γειτονια. Πιστεψε με , ξερω καλυτερα. Γιατι νομιζεις ειμαι ξυπνιος τοσο πρωι και γραφω στο σαιτ ;
:grin:
μήπως είμαστε γείτονες?  :think:

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
μήπως είμαστε γείτονες?  :think:
Μπα, δε νομιζω! Πολυ συνηθισμενο φαινομενο  στις γειτονιες της Αθηνας η αυπνια λογω σκυλου . Ή λογω καποιου μαλακα του οποιου ο συναγερμος του αυτοκινητου βαραει ολη νυχτα ! :tickedoff: :tickedoff:

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
ασε ρε που σε ξυπνησε & εσενα σκυλος..αφου μολις μπηκες απο μπουρδελομπαροστριπτιζοτσαρκα..παλιορεμαλι..
βρε απατεώνα φροντίζω να σκεπάσω τα ίχνη μου με ψευδής πληροφορίες και εσύ πας να με κάψεις?  :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
με το που το ακουσα με επιασε ενας εκνευρισμος που πεταχτηκα επανω και αρχισα τα μπινελικια μονος μου.
Γαμω το σπιτι του του μαλακα.
Προς τους MOD αν θελει ο δημοτικος συμβουλος να μου κανει μηνυση ευχαριστος να δοσω τα στοιχεια μου, θελω να την γνωρισο απο κοντα την κουφαλα.
:huh: :huh: :huh:Σωστότατος! Φίλε εγκρίνω κι επαυξάνω, :rockon: παραδειγματικό γαμήσι  :piss:θελει όχι μόνο αυτός αλλά και τα μουνάκια οι υπάλληλοι... :hammer:

plithos

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Το πήρα απο άλλο φορουμ
Αυτή η φωτογραφία δημοσιεύτηκε σε μια ινδική εφημερίδα με την ακολουθη λεζάντα.
«Μόνον οποίος είναι φτωχός ενεργεί με τόση γενναιοδωρία... Τι θλιβερό που ο άνθρωπος δεν είναι πάντα έτσι»...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom