Νέα

ΚΤΕΟ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
καλησπέρα σας,
αγόρασα το καλοκαίρι ένα αυτοκίνητο του 2008, υποθέτω πως θα πρέπει να περάσει ΚΤΕΟ κάποια στιγμή αλλά δεν ξέρω την διαδικασία καθόλου. Πρέπει να πάω σε δημόσιο; μπορώ να πάω σε ιδιωτικό; πόσο κοστίζει κλπ...
τα φώτα σας παρακαλώ...

xronistiktak

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
16
το ιχ αυτοκινητο περναει κτεο 4 χρονια μετα απο την χρονια πρωτης κυκλοφοριας....
απο 1 εβδομαδα πριν εως κ 3 εβδομαδες απο την ημερομηνια πρωτης αδειας.
πηγαινε σε ιδιωτικο κτεο να καθαρισεις μεσα σε 20 λεπτα.
αφου κλεισεις ραντεβου φυσικα πρωτα.
μετα το ιχ περναει καθε δυο χρονια κτεο
τις ιδιες ημερομηνιες...

OP
OP
D

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
κόστος;

OP
OP
D

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ευχαριστώ παίδες!!!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Από τότε που άνοιξαν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ η δουλειά στο δημόσιο ΚΤΕΟ γίνεται καλύτερα, και κυρίως ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ.
Πέρασα το καλοκαίρι 3 αυτοκίνητα.
(Την ίδια μέρα - τα πρόλαβα).
Χολαργός.

OP
OP
D

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
η χρέωση είναι ίδια στο δμόσιο ΚΤΕΟ; πως κλείνεις ραντεβού;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
η χρέωση είναι ίδια στο δμόσιο ΚΤΕΟ; πως κλείνεις ραντεβού;

1) Το δημόσιο ΚΤΕΟ είναι ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ (κατά λιγα ευρώ - μη φανταστείς μισά λεφτά ή τέτοια διαφορά) από τα 50 του ιδιωτικού. Δε θυμάμαι τώρα ακριβώς πόσα, είναι πάντως. Και βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι πας ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ, αλλιώς έχει πρόστιμο (που όμως σου επιβάλλει και το ιδιωτικό - αυτό δε το γλυτώνεις με τίποτα.

2) Δεν κλείνεις ραντεβού. Πας μέσα στην προθεσμία που έχεις (4 βδομάδες) και δεν υπάρχει ουρά. Σας το έγραψα, το καλοκαίρι πέρασα μέσα σε ένα πρωϊ ΤΡΙΑ αυτοκίνητα (και δε μένω και κοντά) από το Χολαργό.

3) Η ατμόσφαιρα που υπήρχε παλιά στα δημόσια ΚΤΕΟ (το να σε ταλαιπωρούν) έχει αλλάξει. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει με τα ιδιωτικά (και ο κίνδυνος να μείνουν χωρίς δουλειά και να μπουν στην εφεδρεία) τους έχει κάνει να αλλάξουν μυαλό. Σε εξυπηρετούν από κάθε άποψη.

4) Και έχω την εντύπωση ότι οι ιδιωτικοί είναι υπερβολικά "ψείρες", με την έννοια ότι επειδή είναι μέρος κυκλωμάτων (συνεργεία, αντιπροσωπείες, "εξουσιοδοτημένοι" κλπ), ψάχνουν να σου βρουν θέματα για να σε στέλνουν να τα ακουμπάς.

Συμβουλή μου: Στο Δημόσιο ένα πρωϊ εντός προθεσμίας με το αμάξι, την άδεια κυκλοφορίας και την ταυτότητα σου, και έχεις καθαρίσει σε μισή-μιά ωρίτσα (το πολύ) με 40-42 ευρώ.

Καλή η κατάργηση του μονοπωλίου του δημόσιου τομέα (γιατί αυτοί οι τύποι είχαν κακομάθει και εκμεταλευόντουσαν τον κόσμο από κάθε άποψη), αλλά τώρα δεν είναι πια έτσι. Ο φόβος φυλάει τα έρημα.

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
1) Το δημόσιο ΚΤΕΟ είναι ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ (κατά λιγα ευρώ - μη φανταστείς μισά λεφτά ή τέτοια διαφορά) από τα 50 του ιδιωτικού. Δε θυμάμαι τώρα ακριβώς πόσα, είναι πάντως. Και βέβαια υπό την προϋπόθεση ότι πας ΕΜΠΡΟΘΕΣΜΑ, αλλιώς έχει πρόστιμο (που όμως σου επιβάλλει και το ιδιωτικό - αυτό δε το γλυτώνεις με τίποτα.

2) Δεν κλείνεις ραντεβού. Πας μέσα στην προθεσμία που έχεις (4 βδομάδες) και δεν υπάρχει ουρά. Σας το έγραψα, το καλοκαίρι πέρασα μέσα σε ένα πρωϊ ΤΡΙΑ αυτοκίνητα (και δε μένω και κοντά) από το Χολαργό.

3) Η ατμόσφαιρα που υπήρχε παλιά στα δημόσια ΚΤΕΟ (το να σε ταλαιπωρούν) έχει αλλάξει. Ο ανταγωνισμός που υπάρχει με τα ιδιωτικά (και ο κίνδυνος να μείνουν χωρίς δουλειά και να μπουν στην εφεδρεία) τους έχει κάνει να αλλάξουν μυαλό. Σε εξυπηρετούν από κάθε άποψη.

4) Και έχω την εντύπωση ότι οι ιδιωτικοί είναι υπερβολικά "ψείρες", με την έννοια ότι επειδή είναι μέρος κυκλωμάτων (συνεργεία, αντιπροσωπείες, "εξουσιοδοτημένοι" κλπ), ψάχνουν να σου βρουν θέματα για να σε στέλνουν να τα ακουμπάς.

Συμβουλή μου: Στο Δημόσιο ένα πρωϊ εντός προθεσμίας με το αμάξι, την άδεια κυκλοφορίας και την ταυτότητα σου, και έχεις καθαρίσει σε μισή-μιά ωρίτσα (το πολύ) με 40-42 ευρώ.

Καλή η κατάργηση του μονοπωλίου του δημόσιου τομέα (γιατί αυτοί οι τύποι είχαν κακομάθει και εκμεταλευόντουσαν τον κόσμο από κάθε άποψη), αλλά τώρα δεν είναι πια έτσι. Ο φόβος φυλάει τα έρημα.

Εγω, παντα σε δημοσιο πηγαινω, εκτος εαν ειναι Σαββατο !!!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Από τότε που άνοιξαν τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ η δουλειά στο δημόσιο ΚΤΕΟ γίνεται καλύτερα, και κυρίως ΠΙΟ ΦΤΗΝΑ.
Πέρασα το καλοκαίρι 3 αυτοκίνητα.
(Την ίδια μέρα - τα πρόλαβα).
Χολαργός.

Πήγαινε - έλα ρε;

Τρεις φορές;

Εμ, αυτά είναι τα καλά του συνταξιούχου....

kavliariss

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1

Ο Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων (ΚΤΕΟ) είναι υποχρεωτικός για τα  οχήματα που συμπληρώνουν 4ετία από την ημερομηνία πρώτης άδειας κυκλοφορίας (αρχικός έλεγχος). Έκτοτε όλα τα οχήματα έχουν την υποχρέωση να περάσουν από τεχνικό έλεγχο περιοδικά ανά 2 χρόνια με ανώτερο περιθώριο καθυστέρησης την μια εβδομάδα.

και μπορεις να πας και νωριτερα φυσικα αν σε τρωει η τσεπη σου

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
45 ευρω σε ιδιωτικο ΚΤΕΟ Θεσσαλονικης με καρτα καυσαεριων κιολας
Η τιμη ειναι για ολους βεβαια....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Δεν έχεις την εντύπωση... έτσι είναι. Αυτό είναι καλό βέβαια από άποψη ασφάλειας, αλλά ταλαιπωρία απ' την άλλη μια και ανάλογα με το τι θα βρουν - μπορεί να πρέπει να ξαναπεράσεις. Εγώ πάντως αναγκαστικά επιλέγω ιδιωτικό κάποιο Σάββατο λίγο πριν την καθορισμένη ημερομηνία. :rolleyes:

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
Χαρατσι-ξεχαρατσι το ΚΤΕΟ ειναι ενας καλος λογος που πλεον κυκλοφορουν λιγοτερα χρεπια στο δρομο.

Και μια ζωη να σωθει αξιζει τον κοπο και το χρημα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Χαρατσι-ξεχαρατσι το ΚΤΕΟ ειναι ενας καλος λογος που πλεον κυκλοφορουν λιγοτερα χρεπια στο δρομο.

Και μια ζωη να σωθει αξιζει τον κοπο και το χρημα.
Mαλλον δεν κυκλοφορεις πολυ!

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Μα το θεο νομιζα οτι ειναι θρεντ για καινουρια τσοντα του Σειρηνάκη!
:2funny: :2funny:

OP
OP
D

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
όχι ΚΤΕΛ σε συ... ΚΤΕΟ, αλλά μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom