Νέα

Kρυφά μηνύματα τελετής έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων 2004;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
καλημερα μαγκες..
ακουγα σημερα ραδιοφωνο κατι παπαριδηδες που συζητουσαν τετοια μεταφυσικα..
Ελεγαν για κρυφα μηνυματα στην τελετη εναρξης των ολυμπιακων μας αγωνων,οτι εγιναν 13 του μηνα γιατι τοτε τιμουσαμε την εκατη,καποια ιερεια του σκοτους,για κρυφα μηνυματα στο τελετουργικο,αν δεις καλα τα καρε της εικονας κλπ κ διαφορες τετοιες πιπες..

που μπορω να βρω ολα αυτα τα 'σεναρια' κ τις 'συνομωσιολογιες' για το θεμα??

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
καλημερα μαγκες..
Ελεγαν για κρυφα μηνυματα στην τελετη εναρξης των ολυμπιακων μας αγωνων,οτι εγιναν 13 του μηνα γιατι τοτε τιμουσαμε την εκατη,καποια ιερεια του σκοτους,για κρυφα μηνυματα στο τελετουργικο,αν δεις καλα τα καρε της εικονας κλπ κ διαφορες τετοιες πιπες..

αυπνιες εχεις;;; εγω θα ηθελα να ξερα που μπορω να βρω αυτους που διαδιδουν τετοια κουλα να τους κλεισω σε τρελαδικο ολους μαζι

OP
OP
L

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
αυπνιες εχεις;;; εγω θα ηθελα να ξερα που μπορω να βρω αυτους που διαδιδουν τετοια κουλα να τους κλεισω σε τρελαδικο ολους μαζι

ΧΑΧΑΧΑΧΑ αληθεια μου εκανε τρομερη εντυπωση κ οι παπαρες το συνεδεαν με την ΜΥΘΩΔΙΑ κ τα κρυφα μηνυματα κλπ
αν ισχυει κατι τετοιο θα ειναι πολυ ενδιαφερον

magenta2006dfo

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
1
ένα από τα βασικά κρυφά μηνύματα είναι .....
...

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
5.009
Πόντοι
606
καλημερα μαγκες..

ψαξε παλια τευχη απο περιοδικα"τριτο ματι","strange".Με τετοια θεματα ασχολουνται

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Πάντως στο Πεκίνο η τελετή έναρξης θα γίνει 8/8/8 στις 8.
Στο περιοδικό Τρίτο Μάτι τρεχον τευχος έχει εξαιρετική ανάλυση για το θέμα.
Όπως τους συμβολισμούς των 5 μασκώτ λχ

http://[URL unfurl="true"]www.innernet.gr/ads/adimage.php?filename=200808.jpg&contenttype=jpeg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.tritomati.gr/]Τρίτο[/URL] Μάτι[/url]

[hr]

[QUOTE="Stardust_73, post: 638041"]
[URL unfurl="true"]http://www.metafysiko.gr/forum[/URL]
Ωραιο φορουμ!
[/quote]

Γράφει κανείς άλλος εκει?  ;D

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Πάντως στο Πεκίνο η τελετή έναρξης θα γίνει 8/8/8 στις 8.
Στο περιοδικό Τρίτο Μάτι τρεχον τευχος έχει εξαιρετική ανάλυση για το θέμα.
Όπως τους συμβολισμούς των 5 μασκώτ λχ

http://[URL unfurl="true"]www.innernet.gr/ads/adimage.php?filename=200808.jpg&contenttype=jpeg[/img[/URL]]

[url=http://[URL unfurl="true"]www.tritomati.gr/]Τρίτο[/URL] Μάτι[/url]

[hr]

Γράφει κανείς άλλος εκει?  ;D
[/quote]

Μάλιστα...Προσωπικά διαβάζω τέτοιου τύπου περιοδικά σε 2 περιπτώσεις: Ή όταν έχω αϋπνίες και θέλω κάτι να με πάρει ο ύπνος ή όταν νιώθω στεναχωρημένος και θέλω απεγνωσμένα να διαβάσω κάτι αστείο για να γελάσω...

Ειδικά το άρθρο για τα ΑΤΙΑ σε ρόλο canadair θα ήταν ξεκαρδιστικό!

Το 8 θεωρείται τυχερός αριθμός για τους κινέζους και τα 3 οχτάρια στην ημερομηνία έναρξης οιωνός καλής τύχης αλλά δεν πάυει να είναι και λίγο συμπτωματικό...

Όσο για τις άλλες ερμηνείες, ελάτε παιδιά μου, μην κρύβεστε...Γουστάρετε Λιακόπουλο, έτσι;

Να σας εξομολογηθώ πάντως ότι και εγώ προτιμώ τα συνομωσιολογικά αναγνώσματα από αναλύσεις επιπέδου ρεπούση και άλλων ομοϊδεατών της ιστορικών- τουλάχιστον αυτά έχουν και κάποια ψήγματα αλήθειας, όπως κάθε μύθος...

Υ/γραφο: Εκείνο το παλικάρι που υποστήριζε με πάθος ότι μυθωδία σημαίνει μυθική ωδή στο Δία που χάθηκε;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Str81977 ειλικρινά κάνε τον κόπο και πάρε το τευχος. Θα σου χρωστάω τα χρήματα στο 3πλάσιο αν τυχόν και γελάσεις.
Μήν είστε τόσο κάθετοι χωρίς να έχετε βεβαιωθεί απολύτως.
Ειδικά οι γεωπολιτικές αναλύσεις του περιοδικού είναι εξαιρετικές.
Κάνε τον κόπο και θα με θυμήθεις.
Πόσο μάλλον που το περιοδικό είναι απόλυτα Φιλορθόδοξο.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
η τελετη εναρξης θα γινει στις 8-8-2008 στις 8:08 ακριβως

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Str81977 ειλικρινά κάνε τον κόπο και πάρε το τευχος. Θα σου χρωστάω τα χρήματα στο 3πλάσιο αν τυχόν και γελάσεις.
Μήν είστε τόσο κάθετοι χωρίς να έχετε βεβαιωθεί απολύτως.
Ειδικά οι γεωπολιτικές αναλύσεις του περιοδικού είναι εξαιρετικές.
Κάνε τον κόπο και θα με θυμήθεις.
Πόσο μάλλον που το περιοδικό είναι απόλυτα Φιλορθόδοξο.

Φίλε Τομίτο, όπως είπα, αρκετές φορές σε συνομωσιολογικές πηγές υπάρχουν και ψήγματα αλήθειας..
Η συνομωσιολογία είναι η μυθολογία της εποχής μας και όπως οι αρχαίοι μύθοι, έτσι και οι θεωρίες συνομωσίας ξεκινούν από κάποια πραγματικά περιστατικά, απλά στην πορεία τα ξεχειλώνουν και το διαστρεβλώνουν...
Κατά καιρούς έχω διαβάσει και 3ο μάτι και strange egnarts και άλλα σχετικά έντυπα και βιβλία...

Παραδέχομαι ότι δεν είναι όλοι όσοι αρθρογραφούν σε αυτά τα έντυπα "καμμένοι" και αδαείς και ότι που και που γράφεται και κάτι, που αν και εξεζητημένο, δίνει τροφή για σκέψη και διάλογο...Όπως πρόσφατα στο περιοδικό Ίχωρ...

Δυστυχώς όμως, ακόμη και αυτές οι σχετικά αξιόλογες φωνές που ψάχνουν για μια αλήθεια λίγο πέρα από αυτό που μας σερβίρουν, καπελώνονται από άτομα με εμφανή ψυχολογικά προβλήματα που βλέπουν πράγματα και ακούνε φωνές...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Eιδικά στο περιοδικό αυτό δεν επικρατεί τόσο πολύ το Φανταστικό και το Μεταφυσικό ούτε η συνομωσιολογία. Με λίγα λόγια προσωπικά δεν το βρίσκω του συρμού.

Τεσπά επειδή ανέφερες και τον Λιakoπouλo προηγουμένως, ενδεικτικά μπορεί να δει κάποιος την www.metafysiko.gr/forum/poll.php?do=showresults&pollid=192]σχετική δημοσκόπηση[/url]  στο φόρουμ του Μεταφυσικού.

Είναι φυσικό αν θεωρείς εαυτόν αναζητητή της όποιας τέλος πάντων Αλήθειας να μην μασάς εύκολα ότι και αν σου πλασάρουν. Και είναι πάρα πολλά όπως ξέρεις.

όσο για τα ούφο που αναφέρονται στο εξώφυλλο αυτά φέρεται να συνόδευαν πυροσβεστικά αεροσκάφη σε κατάσβεση στην Κρήτη. Δεν το υιοθετώ σε καμμία περίπτωση αλλά οι φωτογραφίες είναι ψαρωτικές.
Όπως μπορείτε να δείτε εδώ

Ξεφύγαμε δυστυχώς.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.897
Πόντοι
12.056
Κανουν ΚΡΑ οτι ειναι μουφα οι φωτο.... :grin: :grin:

Ημαρτον...αυτα τα ουφο που εβαλαν ειναι τουλαχιστον 50ετιας... :dancing: :dancing:

Μετα απο τοσα χρονια ουτε ενα facelift δεν τους εχουν  κανει  :jerking: :jerking:

Λιτοτητα και οι εξωγηινοι.. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μάλιστα...Προσωπικά διαβάζω τέτοιου τύπου περιοδικά σε 2 περιπτώσεις: Ή όταν έχω αϋπνίες και θέλω κάτι να με πάρει ο ύπνος ή όταν νιώθω στεναχωρημένος και θέλω απεγνωσμένα να διαβάσω κάτι αστείο για να γελάσω...

Ειδικά το άρθρο για τα ΑΤΙΑ σε ρόλο canadair θα ήταν ξεκαρδιστικό!

Το 8 θεωρείται τυχερός αριθμός για τους κινέζους και τα 3 οχτάρια στην ημερομηνία έναρξης οιωνός καλής τύχης αλλά δεν πάυει να είναι και λίγο συμπτωματικό...

Όσο για τις άλλες ερμηνείες, ελάτε παιδιά μου, μην κρύβεστε...Γουστάρετε Λιακόπουλο, έτσι;

Να σας εξομολογηθώ πάντως ότι και εγώ προτιμώ τα συνομωσιολογικά αναγνώσματα από αναλύσεις επιπέδου ρεπούση και άλλων ομοϊδεατών της ιστορικών- τουλάχιστον αυτά έχουν και κάποια ψήγματα αλήθειας, όπως κάθε μύθος...

Υ/γραφο: Εκείνο το παλικάρι που υποστήριζε με πάθος ότι μυθωδία σημαίνει μυθική ωδή στο Δία που χάθηκε;

Ακόμα περιμένουμε τη δική σου "ερμηνεία" στο θέμα.
Επίσης, ο tomito έχει δίκιο, μην είσαι τόσο απόλυτος.
Ναι δεν αντιλέγω, πολλά από αυτά που λένε όλα αυτά τα περιοδικά έχουν δόση υπερβολής και φαντασίας, αλλά καλύπτουν και αρκετά σωστά θέματα.
Σου προτείνω να διαβάσεις λίγο τα credits όλων αυτών των περιοδικών και βιβλίων και θα διαπιστώσεις ότι οι συντάκτες-συγγραφείς όλων αυτών είναι αξιόλογοι επιστήμονες-ερευνητές από το χώρο της επιστημονικής κοινότητας (βλ, Πελεγρίνης, Θεοδοσιάδης, κτλ) 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom